Dodaj do ulubionych

Blada Cera Heeeelp!!!!

24.02.11, 13:27
Witajcie!
Tak jak jest napisane w temacie mam problem z blada cera.... Dużo razy słyszalam o tz ,,tapecie" ale nie chce sobie zatykac porów na cerze a po zatym ,,tapeta" nie wyglada naturalnie, ale takze slyszlam o kremach nadajacych koloryt skorze. owszem zaraz pobieglam do apteki i kupilam masło kakaowe firmy Ziaja, nadlakam go codziennie i co i nie widac efetków....
Jeśli znacie jakies kremy koloryzujace i w dodatku na kazda kieszen to piszcie, bede wdzieczna...
pozdrawiam i czekam na miłe i pozytywne porady.smile
Obserwuj wątek
    • ashley001 Re: Blada Cera Heeeelp!!!! 24.02.11, 13:35
      też mam bladą cere ale ja jeszcze nie używam kosmetyków są takie specjalne kremy jakby co nie znam się uncertain
      • niemampomyslu Zazdroszczę Ci. 24.02.11, 13:49
    • superoolah Re: Blada Cera Heeeelp!!!! 24.02.11, 13:55
      Jak zaczniesz się kremować, malować itd, to będziesz wyglądać okropnie, szczególnie jak chcesz efekt ciemniejszej skóry.
      Pij sok z Marchewek, nie będziesz od tego miała nie wiem jakiej pięknej, brązowej cery ale przyciemni ci się.
      No i bądź naturalna.
      Blade cery są super.
      Pozdrawiam kiss
    • yorkie Re: Blada Cera Heeeelp!!!! 24.02.11, 14:49
      Zazdroszczę ci, ja wyglądam jak tapeciara. A na mnie masło kakaowe podziałało natychmiastowo (używałam w lato przez opalaniem), opaloną twarz mam do dzisiaj uncertain
    • indianaa Też mam taki sam problem . 24.02.11, 15:08
      Chętnie posłucham innych wypowiedzi .
      Na mnie słońce na przykład wogóle nie działa,a od soku marchewkowego moja cera jest bardziej różowa niż brązowa big_grin
      • olusia... Re: Też mam taki sam problem . 24.02.11, 15:13
        Też mam jasną cere i nic z tym nie robię, latem zawsze się troche przyciemnikiss
      • sysiek4444 Re: Też mam taki sam problem . 24.02.11, 15:14
        ja również mam bladą cerę.
        nakładam codziennie fluid, trochę dodaje koloru, ale... niestety fluid za 8 zł. trwa tylko na ok. półtorej godziny. ;/
        a taki trwalszy kosztuje ok. 40 zł.
        a ja wolę kupić sobie jakąś ładną bluzkę, niż wydawać kasę na takie g ó w n a. smile
        dużo osób chciałoby mieć taką cerę. wink
    • nicoole Wiesz co? Sama jestem blada i 24.02.11, 15:36
      po prostu to akceptuje, a chłopakom się to podobawink dlatego lubię siebiesmile wiadomo, że w wakacje i po wakacjach mam ładną opaleniznę i też jest w porządkuwink zaakceptuj siebiesmile
    • mila13 Re: Blada Cera Heeeelp!!!! 24.02.11, 15:39
      Mam to samo jestem straaaaszliwie blada ale próbuje dodać sobie koloru poprzez bronzer lub róż,może też spróbuj wink
    • wildgloss Re: Blada Cera Heeeelp!!!! 24.02.11, 16:55
      1) SAMOOPALACZ i będziesz opalona ;D L'Oreal Sublime Bronze. 2) Albo KREM STOPNIOWO OPALAJĄCY Oriflame Optimals Radiance Energy. Dla wzmocnienia efektu mozesz zrobić delikatny makijaż. 2) KREM TONUJĄCY czyli z dodatkiem podkładu, nie będzie tapety, polecam z Ziaji NUNO (jest jeszcze z NIVEA ale ostrzegam przed zakupem bo robi plamy a na dodatek jest droższy). 3) Lub LEKKI FLUID który daje efekt opalenizny, rożświetla L'Oreal Paris Glam Bronze. 4) Od czasu do czasu możesz iść na SOLARIUM. 5) Trochę BRONZERA nie zaszkodzi wink. 6) Łykaj BETA-KAROTEN w tabletkach który pogłębia opaleniznę Belissa Sun. 7) Pij SOK Z MARCHWI i będzie gitara ;D
      Mam nadzieję że pomogłam smile
    • xxxnikusxxx +. 24.02.11, 17:01
      Może zamiast kremów jedz marchewkę? To podobnież przyciemnia kolor skóry. Ewentualnie sok marchwiowy (np. Kubuś).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka