doggy 07.03.11, 18:26 Hej ;D Kończy mi się umowa i mogę wymienić telefon. Polecają mi nokię c3. Ma ktoś ten telefon? co o nim sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miastowa. Re: Nokia c3. 07.03.11, 19:51 moja kumpela ją ma . świetna weź ją sobie . polecam Odpowiedz Link Zgłoś
hilaryn Tuu. 07.03.11, 20:13 Ja mam właśnie tą Nokię i jestem bardzo zadowolona. Aparat ma 2mp. i zdjęcia w powiększeniu nie wyglądają idealnie. Ale to jak dla mnie tylko jedna wada, a tak to naprawdę super telefon, więc w sumie to polecam ci, o ile się nie mylę to w telefonie dostajesz za darmo pamięć 2GB nie wiem czy tak jeszcze jest, ale bynajmniej ja tam miałam. Więc ogólnie to polecaaam, bo jak dla mnie to świetny telefon.. Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: Tuu. 07.03.11, 20:52 podoba mi się ten telefon, jednak czytałam pełno wypowiedzi o nim i podobno jest taki sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: Nokia c3. 08.03.11, 10:58 wiem, że ma wi-fi, bateria długo trzyma itd., ale nigdzie nic nie ma o niepotrzebnych bajerach, których się nigdy nie używa. jak z tym jest w tym telefonie? jest wyposażony, czy bardziej prymitywny? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: Nokia c3. 11.03.11, 00:51 Mam, polecam. Kocham tego fona <3 co do tych bajerów: nie do końca wiem, jakie bajery masz na myśli. Sprecyzuj może troszkę, bardzo chętnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: Nokia c3. 11.03.11, 17:59 Kupiłam Jest spoko, ale wi fi coś mi nawala i musiałam im zanieść do reklamacji xD zobaczymy jak z tym będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
vabene Re: Nokia c3. 12.03.11, 20:43 Mam! Jak dla mnie spoko,chociaż jak wiadomo ten aparat -.- Ale tak to spoko,nie musiałam jeszcze go nieść do reklamacji (mam go od świąt). Karta pamięci 2 GB była w zestawie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
phraine Re: Nokia c3. 15.03.11, 21:45 mialam kupowac ale sie rozmyslilam i wzielam blackberry c: Odpowiedz Link Zgłoś
crazzygirl123 Re: Nokia c3. 17.03.11, 13:26 mam ten telefon i jak najbardziej polecam jest poprostu świetny..;D Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Kolega ma i mówi, że nie zamieniłby go na żaden 17.03.11, 13:56 inny. Klawiatura taka sobie, ale ogólnie jest niezły ). Odpowiedz Link Zgłoś