dizziness 08.03.11, 19:09 Z kim, według Was, powinna być Helena? Ja myślę, że jednak ze Skrzetuskim. Chociaż Bohuna strasznie mi żal, on tak ją kochał... Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka_myslnik Ze Skrzetuskim. 08.03.11, 19:14 Ale na filmie, na przykład, dużo bardziej podobał mi się Bohun. Myślnik Odpowiedz Link Zgłoś
superawesome Re: Ze Skrzetuskim. 08.03.11, 21:21 kropka_myslnik napisał(a): > Ale na filmie, na przykład, dużo bardziej podobał mi się Bohun. > > Myślnik Na temat z kim powinna być Helena nie mam zdania, natomiast mam problem z użytkownikiem/ użytkownikami "kropka-myslnik". Jesteście takimi polonistkami, kochacie słowniki ortograficzne, wyrazów obcych, czy języka polskiego, a nie wiecie, że zdania nie zaczyna się od "ale". Po za tym denerwuje mnie zachowanie typu: "nienawidzę fanek Miley Cyrus". O gustach się nie dyskutuje i nie wiem w czym przeszkadza Wam dziewczyna która czyta czy ogląda "Zmierzch". Nie powiem, że mi się owy film podoba, bo tak nie jest, ale nie będę się wykłócać, ze znajomą która to uwielbia, a nie lubi filmów, które ja lubię. "Celem ich życia (oprócz gromienia morderców sensu i logiki) jest krytyka "gwiazd" pozbawionych talentu wokalnego i/lub aktorskiego."- to są Wasze słowa. Co wy możecie wiedzieć o talencie aktorskim, czy wokalnym? Chodzicie do szkół muzycznych, czy aktorskich? (Jeżeli tak to zwracam honor) Nie możecie oceniać kogoś, jeżeli się na tym nie znacie. Wiele osób robi tak jak Wy i to jest ZŁE oraz nieetyczne. Rozumiem ukończycie studia aktorskie, czy będziecie drugą Elą Zapendowską oceniajcie, "krytykujcie" co chcecie, ale nie róbcie tego teraz, ponieważ o świecie mało wiecie, a to, że jesteście dobre z języka polskiego, nic nie znaczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_myslnik Pff... 08.03.11, 22:21 Zdanie rozpoczynające się od "ale" było kontynuacją myśli z tematu. Fakt, że dana gwiazdka, której nie lubię, jest pozbawiona talentu, znajduje potwierdzenie w opiniach krytyków muzycznych, którzy niewątpliwie znają się na rzeczy. Ja tylko, jako antyfanka, podpisuję się oboma rękami pod takimi stwierdzeniami. Nie określiłabym swojego zachowania jako zachowanie typu "Nienawidzę Miley C.". Opis pisała moja koleżanka z profilu (żeby nie było, że wychwalam samą siebie) i odnoszę wrażenie, że jest ewidentnie napisany w trochę ironicznym tonie. Nie jesteśmy żadnymi fanatyczkami, kujonkami, etc. Sądzę, że pewien sarkazm w tymże opisie jest widoczny na pierwszy rzut oka. Pozdrawiam - Myślnik. Odpowiedz Link Zgłoś
superawesome Re: Pff... 12.03.11, 12:57 Wow, gratuluje Ci odkrywczego znalezienia sarkazmu! Jesteś rzeczywiście dobra z j. polskiego , kiedy piszesz "oboma rękami". Nie będę z Tobą dyskutować, bo to strata nie tylko mojego cennego czasu, ale i Twojego na poprawianie innych. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Bohun! 09.03.11, 13:15 w przeciwieństwie do Skrzetuskiego (pożal się boże rycerzyka) jest genialną, piękną postacią. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_myslnik Przyznam... 09.03.11, 18:03 ...że nie można mu odmówić pewnego uroku. M. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Skrzetuski czy Bohun? 12.03.11, 13:28 nie wiem. nie lubiłam Ogniem i mieczem. Odpowiedz Link Zgłoś