optymistka_ ; 15.08.11, 20:58 tak, są naprawdę świetne! kupiłam jeden i pomalowałam nim, a efekt był świetny. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
nicola1313 Fajna rzecz... 15.08.11, 21:05 Fajna rzecz i bardzo orginalna ale mało funkcjonalna . Mam trzy lakiery i każdy z innej firmy (Vipera,Inglot,Sefora) odcienie są fenomenalne ale nie jestem zadowolona z gęstości , ponieważ po trzech użyciach robią się gęste . Drugim problemem jest wykonanie , pod lakier pękający malujemy baza (normalny lakier najlepiej kolor różniący się bardzo od pękającego)lakier pękający czasem rozpuszcza bazę i spływa na boki paznokci co czasem nie wygląda estetycznie.Kolejny problem to grudki przed którymi nie da się uchronić . Poza tym trzeba nałożyć dość grubą warstwe lakieru by jakoś konkretnie to wyglądało . Ja zainteresowałam się tymi lakierami podczas oglądania teledysku "Bed Girl" Doda ma tam pomalowane paznokcie na czarny pękający . Warto się pomęczyc dla ładnego efektu , ale sprubujcie same , może wam też się spodoba ... Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Re: Pękające lakiery do paznokci :) 15.08.11, 21:31 są świetne ! ja kupiłam w zwykłym kiosku , a są też w rosmanie , tam tez kupiłam i sa bosskie i tanie 8.90 płaciłam Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Pękające lakiery do paznokci :) 15.08.11, 21:46 Ja mam kilka takich lakierów Z firmy "Golden Rose: Grafitti" mam żółty, fioletowy i czerwony. Natomiast moja siostra znalazła w towarze do sklepu mojej mamy czarny lakier. Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Pękające lakiery do paznokci :) 15.08.11, 21:48 ja kupiłam we włoszech marki 'pupa' i są świetne. można kupić w rossmanie, naturze, inglocie i jakichś drogeriach. w rossmanie widziałam po 8 zł w inglocie za 30 Odpowiedz Link Zgłoś
5 Pękające lakiery do paznokci :) 16.08.11, 15:41 Zamówiłam dawno temu na allegro i efekt mnie nie powalił. Zdecydowanie wolę jednokolorowe pazurki. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Pękające lakiery do paznokci :) 16.08.11, 15:45 Mi się to średnio podoba, wolę robić na paznokciach jakieś wzorki - linie, kropki itp. U mnie w mieście są prawie w każdym sklepie kosmetycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
anuusia56 Re: Pękające lakiery do paznokci :) 16.08.11, 16:15 Są super. ;D Właśnie dzisiaj kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Pękające lakiery do paznokci :) 18.08.11, 16:02 Jak na razie mam tylko jeden-zielony inne zostały wykupione... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulqa Re: Pękające lakiery do paznokci :) 18.08.11, 23:05 Ja kupiłam jakieś 2 tygodnie temu w Rossmannie za ok. 7 zł Odpowiedz Link Zgłoś
kajkaa14 Re: Pękające lakiery do paznokci :) 18.08.11, 23:11 Są świetne, tylko dorogie strasznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout. Re: Pękające lakiery do paznokci :) 19.08.11, 20:24 mi się strasznie podoba sprawa z pękającym lakierem . Odpowiedz Link Zgłoś