Dodaj do ulubionych

Sylwestrowy offtop ;qq

• sylwek11 .. 03.11.11, 18:57
      Przeczytałam wszystko i jakoś nie wiem co dodać od siebie , oprócz tego , że trzymam kciuki za Paulę . xd
      Hmm , pracowity tydzień ,może jutro napiszę więcej . xd
      • estrellaa . ; ) 04.11.11, 17:19
        piątek <3
        oo ledwo się ruszam , miałyśmy próbę z dziewczynami, taaniec ; D a przy okazji nie znacie jakieś fajnej rytmicznej piosenki ? szukamy muzyki xd

dobrze jest w miarę . ; ) dzisiaj już się chyba nie ruszę z domu ale jutro.. no zobaczymy ; D

+ zawaliłam wszystkie dzisiejsze sprawdziany/ kartkówki tj . matma, angielki, chemia. bywa.

też mam z plusa ; pp

a wasze plany na weekend ?
        • sandrolaxd Re: . ; ) 04.11.11, 17:33
          zawaliłam test z anglika.;/ jutro spotkanie do bierzmowania, ale chyba nie idę. powiem że nie miałam z kim jechać.XD no i potem wpada kumpela. ;d
          • estrellaa Re: . ; ) 04.11.11, 19:46
            zauważyłam tajemnicze zniknięcie Oli (happiness ) i Laury ( afera i cyferki których nie pamiętam ) . cóż, mam nadzieję, że wrócą <3
            • sandrolaxd ;/// 04.11.11, 22:20
              Tez mam nadzieje. Pewnie dużo nauki. xd
              btw. dzisiaj wychowawca nam walnął kazanie. oj, już 2. chociaż dziwie się że dopiero 2.
              w skrócie: kazdy nauczyciel na nas sie skarży, jesteśmy najgorszą klasa, nigdy takiej nie miał. nie uczymy sie i chyba nam trzeba zalatwić korki. i kazał nauczycielom wstawiać nam uwagi jak się źle zachowujemy od razu bez ostrzezen. omg. i to sie nazywa wychowawca, tak tak.sciana
              • sandrolaxd OMG! 05.11.11, 12:14
                www.youtube.com/watch?v=XKMoVAObbhE&ob=av2e&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fresults%3Fsearch_query%3Dduck%2Bsauce%2Bbig%2Bbad%2Bwolf%26aq%3Df&has_verified=1
                widziałyscie to ? obejrzałam i brak mi słow. patologia. kto coś takiego wymyślił....
                • afera101 Re: OMG! 05.11.11, 17:23
                  y , no wróciłam ! :]
                  • sylwek11 Re: OMG! 06.11.11, 10:02
                    uuu , to dobrze , że wróciłaś ; DD

Hm , dzisiaj niedziela - lekcje . XD
                    Założyłam sobie fejsa , uzależniłam się i siedzę na tym co chwilę . XD
                    • sandrolaxd Re: OMG! 06.11.11, 10:21
                      Witamy znowu;D Tęskno nam było już. big_grin

Dokładnie. Dzisiejsze plany to lekcje i książka.Wczoraj kumpela przywiozła. Ogółem to wczoraj bisty dzień.
                      Co do fejsa, to cała nasza ekipa zakłada w ten weekend. Narazie tego nie ogarniam za bardzo,ale przyzwyczaje sie. xdd
                      • jolene_ Re: OMG! 06.11.11, 11:06
                        a ja zaraz idę do kościoła, potem planuję się uczyć i czytac krzyżaków .. taa, już widzę jak mi to wyjdzie.

uu, fejs rządzi :3 jeśli wchodzenie co 2minuty i sprawdzanie co nowego jest uzależnieniem, to witaj w kulbie, Sylwia c:
                        • estrellaa we found love <33 06.11.11, 11:17
                          kocham, kocham, kocham tą piosenkę <3 słucham jej bez przerwy ; D
                          znałam ją już wcześniej ale wczoraj szukając piosenki do tańca trafiłam na nią przypadkiem i słucham jej cały czas. xd niestety nie znalazłam żadnej piosenki do tańca .. bywa.

co do fejsa też tak mam <33

a teraz nudy, jak to w niedzielę .. byłam już w kościele , teraz trochę nauki może .

Laura fajne, że wróciłaś ; *
                          • sandrolaxd Re: we found love <33 06.11.11, 14:50
                            No dokładnie. XD
                            Dzisijesze plany to lekcje i ksiażka. big_grin
                            • jolene_ Re: we found love <33 06.11.11, 20:47
                              hm. coś mi nauka dzisiaj nie wyszła ...

a teraz oglądam EMA's :3
                              • sylwek11 Re: we found love <33 06.11.11, 21:49
                                Znów nie mogłam się zebrać , żeby do was napisać , hm trudno .

Taak , na fejsa weszłam dzisiaj ze 100 razy , omgg , przecież nic się tam takiego nie dzieje . xd Oprócz jednej rzeczy , przez którą wróciły mi wspomnienia o jednym chłopaku .

Boje się jutra z powodu , którego wam tu nawet nie napisze , bo byście mnie wyśmiały . XD sciana
                                • estrellaa ram pa pa pam men down xd 08.11.11, 15:56
                                  hah kurde mam fazę na rihianne Oo sama siebie nie ogarniam .
                                  wczoraj nikt się tutaj nie wypowiedział .. dziwne .
                                  co u mnie?
                                  w szkole pozytywnie, w marę . nie chodzi o oceny , tylko tak ogólne. dzisiejsza muzyka wymiatała <3 takiee fazy . ; D i wspomnienia.. ; ) hah wszystkie momenty które sobie przypomniałyśmy z kumpelą, były takie, że wychodziłyśmy w nich na idiotki przed innymi ludźmi xd jaaa .. to trzeba się takim urodzić, dzieckiem wstydu ;pp

lecę, może wpadnę dzisiaj do kumpeli jeszcze ? obiecała mi filmy zgrać, to może się po nie wybiorę. ; ))
                                  • estrellaa buhahah 08.11.11, 16:00
                                    kurde jaki błąd w temacie xd men zamiast man XD
                                    • sandrolaxd Re: buhahah 08.11.11, 16:06
                                      ojeja. jakoś nie wiedziałam co mam napisać.
                                      wczoraj i dziś - pozytywne dni.;d dostałam dwie 5 z fizyki . jedną ze sprawdzianu oł je . big_grin
                                      No i 3 z geografii.sciana A na angliku gościówka nas przesadziła. Nie jest źle.
                                      Jutro sprawdzian z biologi i kartkówka z matmy. a w czwartek ? test z matmy i anglika, kartkówka z pierwiastków i czytanie na ocene z niemca. chociaz mam nadzieje ze na niemcu bedzie jakaś akademia.

Anka : haha . my tez tak sobie lubimy powsopminać.zazwyczaj również momenty gdzie wyszłysmy na idiotki lub wspomnienia z dziecinstwa. big_grin
                                      • sylwek11 Re: buhahah 08.11.11, 16:49
                                        Ania : Ja miałam się odezwać , ale ostatnio nie mogę się na to zebrać .
                                        Dziwne . Nie wiem co mam wam opisywać , oceny nie są jakieś ciekawe , a tak to w zasadzie nic się nie dzieje . Mam ochotę iść do szkoły O.o Chyba mam gorączkę. XD
                                        Też jak sobie przypomnę połowę akcji wychodzi na to , że najadłam się wstydu . . .
                                        Dziwnie jest ogólnie , mam jakies dziwne uczucia .

A dzisiejsze oceny nie są takie jakich się spodziewałam , trudno . Mogłyby być gorsze , jakoś to przeżyję . xd
                                        • lady_cat . 08.11.11, 17:11
                                          łał, dziewczyny, wy piszecie jeszcze tutaj. c ;
                                          • estrellaa Re: . 08.11.11, 17:22
                                            lady_cat hah mało piszemy w porównaniu do innych wątków tego typu na forum ; ) czyżby ironia ? ; >
                                            • sandrolaxd . 08.11.11, 18:27
                                              Anka : Tak tak. Mało w porównaniu do innych . ;// yy . pamietacie jak miałyśmy się umawiać? xd może znów tak zrobimy ? xd
                                              • estrellaa Re: . 09.11.11, 16:50
                                                sandra, no spoko, dobrze by było . tylko o której wam pasuje? 18 ?
                                                • sylwek11 Re: . 10.11.11, 16:35
                                                  Dzisiaj pisze na szybko . xd Jadę na zakupy , ciekawe co z tego wyjdzie ; D Trzymajcie kciuki . xd

Weeekeend serce
                                                  • maniaczka. Re: . 10.11.11, 18:28
                                                    siemasiema.
                                                    olka miała szlaban ,ale wróciła .xd
                                                    sylwia udanych zakupów.

a ja mam wiadomość do zakochanych kotkowiczek : Wyznałam swoje uczucia i opłacało się ,dzisiaj jestem JEGO ♥ dziewczyną . Odważcie się ! ^^
                                                  • lady_cat Re: . 10.11.11, 18:48
                                                    to nie była żadna ironia.

po prostu ten offtop istnieje już bardzo długo : ze dwa lata, a może nawet i trzy. dlatego byłam zdziwiona, że choć nie piszą już tutaj te osoby, co kiedyś, to jednak nadal tutaj ktoś siedzi i pisze na offtopie.

to tyle. c;
    • malenka77 OmG xD 11.11.11, 11:30
      Bosze jak długo mnie nie było O.o nikt się nie stęsknił xD Nie wiem co odpisać mamy długi weekend serce Codziennie mam ochotę mieć śnieg :C a wy ?? macie jakieś plany na weekend ? ja chyba będę siedzieć w domu i zamulać xd Pozdrowionka kwiat
      • estrellaa Re: OmG xD 11.11.11, 14:38
        lady_cat jeśli chcesz wbijaj do nas częściej ; )

sylwia co kupiłaś?

ola, uwielbiam romantyczne historie ze szczęśliwym zakończeniem ; d mm <3

julka tęskniłyśmy, tęskniłyśmy ; ) a ja nie chcę śniegu jeszcze Oo
        plany? dom, a wieczorem jakieś wyjście, jeszcze nie wiem gdzie ale coś się wymyśli .. jutro może jakiś kebab ? nie wiem . zobaczymy xd
        • malenka77 Re: OmG xD 11.11.11, 14:54
          Nie wiem czemu ale tęsknię i za zimą i za latem jednocześnie xD Bo mam już dość tej jesieni wszędzie ponuro i zimno brrr... chociaż dzisiaj nie trzeba było iść do szkoły ;d A co tam u was bo nie jestem w temacie xD
          • estrellaa Re: OmG xD 11.11.11, 15:05
            ogólnie po staremu . Paula wyznała wszystko chłopakowi, który jej się podoba . dawno się nie odzywała ale chyba wszystko idzie dobrzee <3

btw miałyście już wywiadówkę ?
            • maniaczka. ooo. 11.11.11, 17:53
              Ja mam w ten czwartek wywiadówkę - boję się .
              Ha , nie ma to jak randki w Dzień Niepodległości . - Tylko ja mogę mieć takie pomysły.
              A Jakie plany macie na sobotę.? ;>
              • malenka77 Hmm... 11.11.11, 20:07
                W sobotę chyba pojadę na miasto a tak to będę zamulać w domu xD Fajnie że Paula wszystko powiedziała temu chłopakowi życzę szczęścia smile A co do wywiadówki jeszcze nie mieliśmy ale nie wiem kiedy będzie xD A tak w ogóle mam 5+ z plastyki xD
                • sandrolaxd Re: Hmm... 11.11.11, 20:54
                  Wczoraj się przełamałam i do niego napisałam , OMFG serce + Skomentował moje foto na fb , jaram się tym . XD
                  Co do zebrania - mamy we wtorek , moich rodziców nie będzie .
                  • sylwek11 Re: Hmm... 11.11.11, 21:03
                    Olka : O jaaa . Szczęścia i wytrwałości wam życzę ; )) Btw . za co miałaś szlaban ? ;D
                    Lady_cat : Wpadaj do nas jeśli chcesz . Wiem , że offtop istnieje długo i choć jest nas mało to cieszę się , że on istnieje .
                    Julia : Ja też jakoś tu nie wpadam za często . Co do śniegu to też nie mogę się doczekać kiedy będzie i wgl zima jest kól . XD
                    Też tęsknie za zimą i latem jednocześnie , nie jesteś sama wink)
                    Gratuluję 5 z plastyki .
                    Anka : Kupiłam szarą kurtkę i czapkę na zimę . Zostały mi tylko buty , miały to być workery , ale nie jestem pewna co do nich .
                    Wywiadówka - wtorek . A ja akurat dostałam kolejną jedynkę z historii , co za peszek . XD Facetka wzięła mnie do odpowiedzi , powiedziałam , że ma mi wstawić 1 bo i tak nic nie wiem . Bywa .

A co do moich związków z chłopakami to jest ich 2 w moim życiu , sama nie wiem co między nami jest . 1 już przestaje mi się podobać , a przynajmniej tak myślę. Drugi jest jakby moim przyjacielem , choć mówi mi , że mu się podobam . Ale jest to jeden z tych podrywaczy , więc jakoś mu nie ufam . Spotykamy się z kumpelą razem z nim , zobaczymy co z tego wyniknie .No i właściwie do tej sytuacji dochodzi 3 koleś , który jest we mnie zabujany i nie chce , żebym zadawała się z tym 2 , bo boi się , że mnie zrani . Słodkie serce.
                    • jane_ hejo. 12.11.11, 17:23
                      przypomniałam sobie że kiedyś byłam mamą tego tematu. hehe. czasy się zmieniają.

okej. powiem wam, że zazdroszczę każdej dziewczynie, która potrafi się przełamać i wyznać swoje uczucia. w internecie to nie, ale tak na żywo... ja nie umiem. szczerze mówiąc trudno jest odważyć się zagadać do kogoś, kto ma cały świat gdzieś, a przynajmniej na takiego się kreuje. heh, jane też ma problemy miłosne. dziwne. wiem.

poza tym zaspamuję was tu, w sumie to ja ostatnio cały czas spamuje, ale to też kwestia pewnego wrodzonego perfekcjonizmu, jak już się za coś zabiorę, to ciężko mi to skopać, a tutaj nic nie zależy ode mnie, tu wszystko zależy od ludzi. więc jak któraś z was będzie tak miła, to kliknijcie. dzięki.

pozdrowienia i dużo miłości od jane.
                      • malenka77 Re: hejo. 12.11.11, 20:34
                        O cześć _jane smile
                        Kulde nie byłam na mieście sad Tacie się rozładował akumulator i nie pojechaliśmy ... peszek ;d Jutro mam popcorn ktoś będzie chciał ? W ogóle jestem mega wkurzona angry W tym roku mamy nową wychowawczyni i ona powiedziała że będziemy losować komu dajemy prezent na mikołajki i oczywiście musiałam wylosować JĄ!!! Dziewczynę której nienawidzę !! uncertain A najgorsze jest to ze ta dziewczyna to wie angry A jej najlepsza przyjaciółka kupuje mi prezent jakaś paranoja xD Kupie jej jakiś wieśniaczki kubek i będzie dobrze.Pani powiedziała że ten prezent ma być za 15 zł. Ja to mam peszka xD
                        • jolene_ Re: hejo. 12.11.11, 22:59
                          kurcze, dawno nie pisałam. w sumie to nic ciekawego się nie działo chyba, więc nie wiem co napisać. dzisiaj byłam na zakupach, w końcu kupiłam sobie buty.. dobrze jest nauczyć się, odrobić lekcje i spakować do szkoły w piątek i nie musieć się tym martwić w niedzielę.

a teraz będę oglądać serial, który ostatnio " odnalazłam" - Modern Family i się obrzerać.. oł, hał słiit.
                          • sylwek11 Re: hejo. 13.11.11, 11:43
                            Julia : Kupisz jej cokolwiek i bd git ; D Mam nadzieję, że u nas nie będzie takiego losowania , choć znając mojego wychowawce będzie . sciana
                            Paula : A jakie buty kupiłaś ? Ja niestety cały dzień spędzę dzisiaj z nauką . sciana
                            • jolene_ Re: hejo. 13.11.11, 13:33
                              obżerać* co ja piszę :o

Sylwia kupiłam takie krutki kozaki, nie wiem jak je opisać :3
                              • estrellaa p o z y t y w n i e . 13.11.11, 15:02
                                wczoraj miło spędziłam popołudnie/wieczór ze znajomymi . <3 potem trochę tv i spać . padnięta biłam nawet nie wpadłam tutaj, poza tym siostra okupowała kompa..

zimno, zimno, zimno .

wczoraj wieczorem kolejny raz tej jesieni na takich wieczornych wyjściach okropnie zmarzłam.. jak przyjdzie śnieg i większy mróz mam ambitny plan w weekendy zabarykadować się w domu, pod kocykiem z kompem, tv i dobrą książką . xd

Sylwia cieszę się, że zakupy się udały. ja też się muszę wybrać, mam już upatrzoną nową kurtę w 4f <33

Paula ja jakoś nigdy nie mogę się zmobilizować żeby odrobić lekcje w piątek . także teraz czeka mnie jeszcze nauka .
                                • sandrolaxd Re: p o z y t y w n i e . 13.11.11, 18:04
                                  Anka : Też nie mogę sie nigdy zmoblizować . Jak zwykle wszystko odkładam. Również czeka mnie nauka, z 3 przedmiotów. ;/ Plus charakterystyka Juranda, którą mamy napisać bardzo szczegołowo i wyslac facetce emailem.
                                  • estrellaa Re: p o z y t y w n i e . 14.11.11, 17:13
                                    o widzę, że macie w miarę nowoczesną babkę od polka . ; D

mama była na wywiadówce. z ocen ok. trochę gorzej z zachowaniem, babka powiedziała, że 'mam chyba nie odpowiednie towarzystwo' . taa bo w jej wyobrażeniu każdy powinien się kumplować z klasowy kujonem, który się odzywa raz na dzień xd
                                    • jolene_ Re: p o z y t y w n i e . 14.11.11, 17:22
                                      byłam dzisiaj u psychologa szkolnego :o hahha, przynajmniej połowa matmy mi zleciała :3

a tak to nic ciekawego, nie wiem co pisać ...
                                      • sylwek11 Re: p o z y t y w n i e . 14.11.11, 18:10
                                        Paula :Czemu byłaś u psychologa ? xd U nas nawet nie ma , szkoła oszczędza na wszystkim czym się da . Niedługo będziemy chodzić na pieszo do szkoły .
                                        Anka : U mnie wywiadówka jutro , ciekawa jestem jakie mam oceny , bo połowy nie pamiętam . xd

Dzisiejszy dzień spoko . xd
                                        • sylwek11 Re: p o z y t y w n i e . 15.11.11, 15:29
                                          Dzisiaj także pozytywny dzień .Jakoś ostatnio nic się nie dzieje , chociaż mam wrażenie , że niedługo coś się wydarzy . Oby dobrego ; D
                                          • sandrolaxd Re: p o z y t y w n i e . 15.11.11, 16:49
                                            Wywiadówka dzisiaj. Mojej mamy nie ma, więc nie wiem kiedy przyjdzie do wychowawcy.
                                            Oł. Dzisiaj gra w kosza, lub może jak facet to nazwał ,,w rugby" . ojeja. gralysmy bez zasad i bylo strasznie duzo smiechu.big_grin

Uśmiechnął się dzisiaj parę razy,a jego kumpel do mnie ,,Cześć Sandera". Ale podniet. XD big_grin
                                            • estrellaa zimno . ;x 15.11.11, 17:11
                                              ale mi zimno dzisiaj !
                                              ogólnie spoko, jaram się 5 z gegry xd (jedna w klasie, szpan xd )

paula właśnie czemu byłaś u psychologa ?
                                              u mnie w szkole czegoś takiego nie ma ale babka od muzyki zapewniła mnie kiedyś, że gdyby był, spędzałabym u niego dużoo czasu ; D taa

po dzisiejszych odjebach na wf-ie nie zdziwiłabym się gdyby nam jednak tego psychologa zatrudnili ;d takiee fazy, leżałam na podłodze i praktycznie płakałam ze śmiechu. babka stwierdziła że chyba potrzebna nam 'żółta karetka' ;pp
                                              • sylwek11 Re: zimno . ;x 16.11.11, 16:51
                                                Anka : Gratuluję piąteczki ; D Mi jest ciepło dzisiaj strasznie , najcieplejszy dzień jesienny . XD
                                                Ojeja , my też mamy takie odpały , kocham takie chwile ; D Jeszcze lepiej jest , kiedy śmieję się nawet ze zwykłego słowa . Ostatnio przez dwa dni naśmiewałam się z napisu na tablicy . xd

Ja dostałam dzisiaj tróję z biologi , wolałabym dostać 2 i napisać poprawę , bo z biologi chcę mieć 4 chociaż . Pewnie nierealne . xd Pisaliśmy dzisiaj test z matmy- spoko mi poszedł . I olimpiada z anglika - PORAŻKA.sciana Nie umiałam zrobić połowy zadań , nie chciało mi się nawet strzelać . XD Mam nadzieję , że na żadnej tablicy nie będzie wyników , bo się załamię psychicznie . xd
                                                Ogólnie to i tak pozytywny dzień . big_grin
                                                • jolene_ Re: zimno . ;x 16.11.11, 21:10
                                                  czemu byłam u pedagoga ? bo nauczyciele mnie nie lubią :3 haha..

dzisiaj nawet okejj dzień, dostałam 6 z anglika i 5 z fizyki c:
                                                  wgl. wracałam dzisiaj ze szkoły i nagle moja kumpela mówi, żebym się obróciła i się obracam a tam chłopak, który mi się podoba.Ja stanęłam i zaczęłam się na niego gapić jakbym ducha zobaczyła i się tak prosto w oczy sobie patrzeliśmy, po czym nagle się odwróciłam i szłam dalej . :3 to musiało dziwnie wyglądać, bo po tym szliśmy jeszcze kawałek koło siebie i był taki.. zawstydzony, haha.
                                                  A później rozmawiałam jeszcze z Jego tatą o nim i tym, że mi się podoba xd ( mój były wychowawca) i tak jakby " dał mi błogosławieństwo" hahah <lol2>

a jutro idziemy z klasą do kina na jakąś "Bitwę Warszawską"..
                                                  • estrellaa czuję weekend <3 hah 17.11.11, 16:40
                                                    no bo nie mogę doczekać się soboty xd impreza u kumpeli ; D

paula moja klasa już na tym była . haha nie poszłam. nie będę oglądała jakiś historycznych smętów . xd

ogólnie ok. zawaliłam test z bioli . aj bywa . jutro 7h w szkole (chemia na ostatniej brr ) , odrobię sobie lekcje na poniedziałek i weekend <33 hah mam przeczytać balladynę na poniedziałek , taa już to widzę xd streszczenie znajdę .
                        • malenka77 Nie będziemy. 13.02.12, 09:19

Cześć dziewczyna z którą pisałaś to moja dawna przyjaciółka kiedyś założyłyśmy razem to konto ale ona pisała o mnie złe rzeczy dlatego zmieniałam hasło. To bardzo długa historia . Cześć . scianasciana
    • anulka Re: Sylwestrowy offtop ;qq 17.11.11, 17:06
      nieźle wam idzie z tym nabijaniem postów smile
      • sandrolaxd Re: Sylwestrowy offtop ;qq 17.11.11, 17:29
        Od tamtego czwartku prawie codziennie z nim pisze.serce

Wczoraj 1 z biologi, bywa .XD
        • estrellaa Re: Sylwestrowy offtop ;qq 17.11.11, 18:40
          Sandra , a tam jedna bania. zakochańcom wolno <3

anulka wpadaj częściej, zapraszamy ; )
          • sylwek11 Re: Sylwestrowy offtop ;qq 17.11.11, 19:16
            Paula : mnie lubią , bo jeszcze mnie dobrze nie znają . xd
            haha , niezłe .Wgl , jak tam z nim ci idzie , że tak to nazwę ?big_grin Jprdl , niezłe ty masz przeżycia . xd
            My na tym nie byliśmy , ale 1b była . I to już dawno , nie wiedziałam , że jeszcze to leci .
            Anka : Też mam jutro taki ambitny plan , choćby nie wiem jak mi się nie chciało , zmuszę się do zrobienia tych lekcji big_grin Ja za to nie czuję wgl , weekendu . Ten tydzień jest okropny , dobrze , że już się kończy .

Anulka : no idzie , idzie ;D

Hm , ja kurde coraz bardziej zaprzyjaźniam się z takim jednym chłopakiem. I co dziwne , już mi się nie podoba taki jeden , który kiedyś mi się podobał .
            • jolene_ Re: Sylwestrowy offtop ;qq 17.11.11, 21:03
              Sylwia, ja mieszkam w takiej dziurze, że tam jakiś film pojawia się jakiś rok po premierze :3
              a ja mi z nim idzie ? mhm.. nie wiem, w sumie od czasu do czasu z nim piszę, dzisiaj akurat pisałam.. ale mam wrażenie, że jakby.. " nie posuwamy się do przodu z naszym ... związkiem ? " haha, ja i moje cytaty xd no i możliwe, że myśli, że go prześladuję,lol. no, chyba, że niezauważa jak po jakieś 5 razy przechodzę koło niego na przerwie i patrzę się na niego...

spać mi się chce... -,-
              • estrellaa Re: Sylwestrowy offtop ;qq 18.11.11, 16:25
                miałam odrabiać lekcje ale pie..., nie chce mi się xd

idę po herbatę, koc i na tv <3

+ dzisiaj zdałam sobie sprawę , że jetem gruba Oo od poniedziałku nie tyknę słodyczy xd taak od poniedziałku, bo jutro jest impreza więc coś tam pewnie zjem przy okazji xd
                • sandrolaxd Re: Sylwestrowy offtop ;qq 18.11.11, 17:26
                  Anka : Ja sie chyba zabiore wieczorem.
                  Dzisiaj się uśmiechnął parę razy .big_grin Jakoś nie mogę się zebrać żeby z nim pogadać, cóż. W tamtym roku ajkos normalnie gadalismy, potem byla przerwa bo myslieslimy obydwoje ze jedno jest obrażone, a teraz sie zbieramy co chwile i jakoś się nie udaje.
                  • sylwek11 Re: Sylwestrowy offtop ;qq 18.11.11, 19:29
                    Paula : mi też się chce spać , jutro to będę spała to 15 chyba .
                    Wiadomo , że od razu nie będziecie parą . Dobrze , że chociaż piszecie ze sobą .
                    Raczej nie myśli , nie odpisywałby ci gdyby tak uważał ; ))
                    Anka : A u mnie trwa ciągle ambitny plan odrobienia lekcji w piąteczek . Właśnie będę spisywać z kompa . XD A ja jestem wyczerpana , ale jutro będę na siebie zła za te lekcje , więc biorę się .
                    • sandrolaxd Sobootaa. ;D 19.11.11, 12:38
                      Połowe lekcji odrobiłam wczoraj, dzisiaj sie wezmę za resztę. Inne plany ? Czytanie ksiażki, jakiś spacer czy coś. A wy jakie macie plany ? xd
                      • estrellaa Re: Sobootaa. ;D 19.11.11, 13:10
                        hah kotek ocenzurował moją wczorajszą wypowiedź xd

plany na dziś ? na razie zgrywam muzykę , zaraz idę się kąpać i szykować . imprezaa <3

lekcje zostawię na jutro ; )
                        • sandrolaxd Re: Sobootaa. ;D 20.11.11, 11:53
                          Muszę się nauczyć na test na plastykę i chyba tyle z moich planów. No i książka.
                          • estrellaa <3333 20.11.11, 12:40
                            hah żyje, wstałam . i jestem takim hardocorem, że byłam na 9 w kościele . xd spałam jakieś 5 i pół h więc nic dziwnego , że jestem trochę zmulona . ; d hahha oglądam właśnie zdjęcia z wczoraj .. żadne z nich nie nadaje się do jakiejkolwiek publikacji ; D było mega . <3

muszę odrobić lekcje .. brr .
                            • jolene_ Re: <3333 20.11.11, 13:14
                              dzisiaj randka z matmą, biologią, polskim i niemieckim -,- jeszcze się umówiłam z kol.. nie wiem jak to ogarnę!
                              • sylwek11 Re: <3333 20.11.11, 18:15
                                Ja na szczęście nie mam lekcji ju . Tylko nauczyć się na klasówkę mi zostało , ale to tam . XD
                                Dzisiaj się dowiedziałam , że moja pani od histy ogląda pamiętniki wampirów i plotkarę . Nieźle . Teraz wiem jak ją zagadać ;D
                                • estrellaa Re: <3333 21.11.11, 15:06
                                  w szkole ok xd właśnie zauważyłam, (jako typowa blondynka , ciemna bo ciemna , ale blondynka ) że złamałam paznokieć . o,o ; DD widocznie wtedy jak 'gwałciłam się ' z kumplem . xd hah bo próbowałam mu odebrać mój telefon xpp mój powrót do domu wymiatał . nawet nie umiem go wam opisać tak , że byście zrozumiały ; d

jutro nie mam matmy ; D jakże się cieszę . xd
                                  • sylwek11 Re: <3333 21.11.11, 17:12
                                    Anka : ahah , też jestem ciemną blondynką , żółw ; d
                                    Mnie też kiedyś kumpel zgwałcił , bywa . XD
                                    hahah , niezłe ;D no cóż , nie opisuj , choć ciekawa jestem tej sytuacji . XD
                                    Też jutro nie mam matmy i wracam do domu wcześnie .

Dzisiaj narobiłam sobie przypału , nie będę nawet tego komentować . Choć cieszę się , że potrafiłam się z tego śmiać .
                                    Dzisiejszy test z plastyki = praca w grupach i z książką . Ściąganie kumpeli na pierwszej ławce to było mistrzostwo , zajebista jest < 3
                                    Dostałam piąteczkę z matmy ; DD
                                    • sylwek11 Re: <3333 21.11.11, 17:24
                                      Mało osób się udziela ostatnio .sciana
    • xxpatxx Re: Sylwestrowy offtop ;qq 21.11.11, 18:22
      No było ich trochę ale jest fajniebig_grinbig_grin mam świetny Sylwestrowy artykuł dam na blog polecamwink
    • plotkarka002 Re: Sylwestrowy offtop ;qq 21.11.11, 18:45
      ach...kisscześćserce
      • estrellaa Re: Sylwestrowy offtop ;qq 21.11.11, 19:00
        plotkarka002 witamy, witamy . ; ) od razu imię poproszę . ; D ja jestem anka .

Sylwia : no to żółw . XD i masz rację mało osób się udziela . bywa.

nie lubie wtorków ze względu na artystyczne - rysowanie. katorga i męczarnie dla mnie, bo nie umiem nic narysować .. ; x
        • jolene_ Re: Sylwestrowy offtop ;qq 21.11.11, 22:04
          kurde, miałam plan, żebny iść dzisiaj wcześnie spać.. coś mi nie wychodzi, bo wcale mi się spać nie chce .. :c

jak jaa nie chcę jutro do szkoły!
          wgl. mam wrażenie, że ostatnio popadłam w rutynę -,-
          to jest tak, że każdego dnia szkoła, lekcje, komp, znajomi czasami, spać.
          i tylko byle do piątku i wtedy piątek, sobota, niedziela i szybko mijają i wtedy znów poniedziałek-czwartek szkoła,lekcje,komp,znajomi,spać. i w kółko, i w kołko i w kólko, mam już tego dosyć! kurde, potrzebuję jakiejś odmiany.. bo czuję, jakbym nie miała żadnego celu, powodu by codziennie rano wstawać z łóżka..

hłe,hłe,hłe ale mhrocznie mi to wyszło. EMO i kwit ? lol. xd
          • estrellaa Re: Sylwestrowy offtop ;qq 22.11.11, 14:19
            paula hah mrocznie, mrocznie . xd ale wiem co chciałaś powiedzieć . (napisać ) tez tak mam .. bywa xd może przyjdą gdy święta , ten nastrój i wgl będzie lepiej .. ; )
            • sandrolaxd Re: Sylwestrowy offtop ;qq 22.11.11, 15:32
              Paula: mam to samo. Czekam na święta, śnieg. Taka odmiana będzie no i wgl. lubię ten czas. xd a potem wszystko zleci i wakacje .xdd

Dzisiaj się uśmiechnął. serce A na fejsie wziął że lubi moje zdjecie. hahah .ale podniet.big_grin
              • sylwek11 Re: Sylwestrowy offtop ;qq 22.11.11, 17:37
                Witam nową ; DD
                Anka : Ja plastykę mam w poniedziałki , też nie lubię jej , denerwuje mnie xd
                Paula : Mam to samo , z tym że nie mam czasu ,żeby się spotkać z kumpelami , tj zazwyczaj one nie mają . Cały czas komp, lekcje , nauka , tv czasem i tyle . Też mam ochotę coś zmienić.

Dzisiejszy dzień jest dziwny , wszystko mnie wkurzą . Byle do piątku .
                • estrellaa Re: Sylwestrowy offtop ;qq 23.11.11, 15:24
                  taki lajtowy ten tydzień jak dla mnie . wczoraj tylko 5 lekcji , bo nie było 8 nauczycieli w szkole, dzisiaj 6 . jutro chcę się wybrać na zakupy xd nowa kurtka zimowa, te spawy .

boli mnie głowa -,-
                  • sylwek11 Re: Sylwestrowy offtop ;qq 23.11.11, 17:06
                    Ja dzisiaj rano obudziłam się z myślą , że jest weekend. Kurde , jutro jeszcze dyskoteka, nie mam w co się ubrać , nie chce mi się iść . Będzie głupio , tak czuję .sciana
                    Jutro 7 lekcji , nie wiem jak to wytrzymam . Do tego niemiecki .sciana
                    • estrellaa Re: Sylwestrowy offtop ;qq 23.11.11, 18:02
                      oj Sylwia nie narzekaj ; * pewnie będzie super, będziesz chciała powtórkę i wgl . xd ja tam bym chciała dyskotekę w szkole. no bo tak na imprezę nie zapraszamy przecież wszystkich a na takiej szkolnej dyskotece można np lepiej poznać się z niektórymi ; )
                      • sandrolaxd Re: Sylwestrowy offtop ;qq 24.11.11, 21:07
                        Było całkiem spoko, nie narzekam. xdd

Dzisiaj zarobiłam 4 z anglika, bo pytała. big_grin
                        • sylwek11 Re: Sylwestrowy offtop ;qq 25.11.11, 19:33
                          Dzisiejszy dzień jest do bani . Największym plusem jest to , że zaczyna się łiikend . Nic nie idzie po mojej myśli . Mój przyjaciel ma naprawdę zły humor , nie umiem go pocieszyć , wydaje mi się , że zrobiłam co mogłam .
    • sylwek11 Re: Sylwestrowy offtop ;qq 25.11.11, 20:17
      Nowy odc , Plotkary zapowiada się meega < 3
      • jolene_ Re: Sylwestrowy offtop ;qq 25.11.11, 22:43
        ten dzień jest strasznie dziwny..
        na początku był okropny, miałam iść do dyrektora, kłóciłam się z nauczycielką, płakałam na lekcjach, zarobiłam 1 z polskiego i geografii, później jedna lekcja była cudowna - dzięki pewnej osobie..serce i wtedy znów wszystko do dupy, bo dowiedziałam się, że on powiedział, że ze mną nie będzie. a nie dawno dowiedziałam się dlaczego.. a więc uważa on, że jestem plastikiem i tępa..
        nie wiem dlaczego tak uważa, skoro nawet za dobrze mnie nie zna, no ale okej...

a za 6 dni mam urodziny, yayy... ?
        • sandrolaxd Re: Sylwestrowy offtop ;qq 25.11.11, 22:54
          Paula : Nie martw się. Od niedawna nic nie układa się po mojej myśli, co chwile chce mi się ryczeć i mam zjebany humor. Normalnie nie umiem tego opisać. No ale trudno. W sumie nie może być już chyba gorzej. sciana Chociaż nie, przeoczylam jedną sytuacje. Jak on się ode mnie odwróci to będzie jeszcze gorzej. Mam nadzieję, że nie.
          Ale teraz ciągle dręczą mnie myśli typu : jesteś do kitu, weź się ogarnij dziewczyno itd.
          Nie wiem co ze mną bedzie . XD
          • sylwek11 Re: Sylwestrowy offtop ;qq 26.11.11, 16:11
            Paula nie martw się jakoś się ułoży wszystko ; ) A skoro on myśli takie rzeczy o Tobie i słucha jakiś plotek to widać , że nie jest Ciebie wart ; d

No to widzę , że wszyscy mają zryty humor , ja dołączę do was . Jest po prostu nie tak jakbym chciała .
            Wczoraj napisał do mnie . Jak zwykle gdy ma jakąś sprawę to pisze , a ja jak zwykle zwyczajnie mu odpisuję .
            • gola. Re: Sylwestrowy offtop ;qq 27.11.11, 21:02
              cześć wszystkim c; ile mnie tu nie było... widzę że zagościł ponury nastrój, co jest? pewnie jak zwykle chłopacy?
              • sandrolaxd Re: Sylwestrowy offtop ;qq 27.11.11, 21:36
                Taak. Chłopcy . sciana
                • sylwek11 Re: Sylwestrowy offtop ;qq 28.11.11, 18:14
                  Dzisiaj pozytywny dzień . ;D
                  • estrellaa no dobra.. 28.11.11, 18:34
                    wchodzę tu codziennie ale jakoś nie potrafię się wtrącić .
                    co u mnie ? weekend był leniwy, mimo, że ostatki te sprawy ja w sobotę siedziałam w domu, na kanapie z chipsami przed tv. i było mi z tym dobrze O,o hahha xd
                    teraz pracowity tydzień brr -,-. byłam niedawno na zakupach. nowa kurtka i czapka są . czekamy na śnieg ; )

co do waszego złego nastroju i chłopaków to wiem, że za bardzo nie pomogę ale polecam olać . widocznie nie są warci . bywa. zrobiłam tak i jestem zadowolona. jako singielce z wyboru jest mi o niebo lepiej . każdego, dosłownie każdego, spławiam . i proste. nawet nie przyglądam się bliżej takiemu kolesiowi po prostu olewam . może jest tak, że boję się spojrzeć na niego inaczej niż na zwykłego kumpla bo wiem że może mi na nim zależeć bardziej niż powinno.
                    • sandrolaxd Re: no dobra.. 28.11.11, 20:56
                      Nastrój mi sie juz jakos polepszyl. cud. Tak. Tydzien pracowity, bardzo. Po 2 testy dziennie, zalamka. ;/ Ale jakos trzeba przeyzyc/.

Paula a ty jak tam ? XD

Jutro do lekarza, na szczepionke. hahahahha . xd wszyscy juz mieli, tylko ja jak zwykle na osttania chwila. no ale coz.
                      Anka : no wlasnie chyba zacznew olewac bo nie ma co sie przejmowac tak wszystkim.

Coraz blizej swieta.... XDDDD santa
                      • jolene_ Re: no dobra.. 29.11.11, 16:30
                        Sandra jakoś leci.. próbuję mieć to wszystko gdzieś..
                        tak w sumie ja też bd musiała iść niedługo na szczepionkę, bo jeszcze nie byłam, więc nie jesteś sama :3

chcę już świętaa!
                        • sandrolaxd Re: no dobra.. 29.11.11, 20:33
                          Paula : Bardzo dobre podejscie. XDD
                          co do sczepionki przelozona na poniedzialek. xdd chyba w koncu wgl.nie pojade hahah.
                          • jolene_ Re: no dobra.. 01.12.11, 15:30
                            dzisiaj moje urodziny! juhuu, haha :3
                            nie no ogólnie ten dzień jest zakręcony, ale zajebi*sty c:
                            dostałam dzisiaj w szkole kartkę i czekoladę i zacieszam xd

wgl. mój kolega, który jest kuzynem chłopaka, który mi się podoba napisał do tego chłopaka , żeby przyszedł pod klasę i złożył mi życzenia, no i on przyszedł, ale mnie tam nie było : c wgl. idę sobie przez korytarz a tam on stoi ze swoimi kolegami i jeden jego kolega ciągle nazywa mnie jego imieniem no i oni tam stali i on zawołał do mnie właśnie tak,a on się tak spojrzał.. i ogólnie nie ma to jak iść korytarzem koło niego i jednocześnie wysyłać do niego sms-a xd
                            i wgl na muzyce potłukło mi się picie i połowę lekcji chodziłam po szkole szukając szmaty, a potem posprzątałam i chodziłam sobie po szkole w czasie lekcji z kol. ze szmatą xd

ale ogólnie nie chce, żeby ten dzień się kończył .. :3
                            • estrellaa sto lat, sto lat xdd 01.12.11, 17:17
                              Paulaa wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i czego tam sobie życzysz . ; * a wszystko się jakoś ułoży .

jeszcze jutro i w e e k e n d. xd
                              • sylwek11 Re: sto lat, sto lat xdd 01.12.11, 17:30
                                Wszystkiego naaaj ;D
                                Dość dawno mnie tu nie było , nie umiałam się wtrącić . XD
                                Jutro niemiecki sciana , ale potem weekend ;DD
                                • jolene_ Re: sto lat, sto lat xdd 02.12.11, 15:52
                                  dzięki, dzięki c:

pogoda dzisiaj jest do dupy -,-
                                  dzień trochę zamulający, no, ale nie jest źle..

a niedługo koleżanki do mnie wpadają na "urodziny",których w sumie nie wyprawiam, lol.
                                  • sylwek11 Re: sto lat, sto lat xdd 02.12.11, 17:52
                                    Paula : Ja dzisiejszy dzień uważam za całkiem udany , choć początek tego dnia mógłby być lepszy .
                                    Wczoraj miałam zły humor , ale szybko mi przeszło po jednym smsie ; DD

Weeekeeend !serce
                                    • sandrolaxd ;]]] 02.12.11, 19:43
                                      Dzisjj zajebisty dzień. On się uśmiechnął, ja i kumpela pisałyśmy na fb z jednym chlopakiem ktory myslalam ze juz mnie nie lubi 300 komentarzy w godzinkę. XD

Powiedział, że jak będzie śnieg to mnie wrzucą do śniegu i zakopią na 20 minut. xdd Czekam na to, hahahahahha.
                                      • estrellaa Re: ;]]] 03.12.11, 13:30
                                        hah włączyłam dziś radio a tam świąteczne piosenki <333 już we wtorek mikołajki ; ) a propos (nie wiem jak to się pisze xd) losowaliście w klasach ? my tak . oczywiście były zamiany. ja mam kumpele, kumpela ma mnie. i lajt.

wczoraj dużo śmiechu było, ogólnie fajny dzień. jestem z siebie mega dumna, byłam wczoraj na roratach. tzn. musiałam wstać o 6. xd na pewno bym nie wstała ale od za pięć szósta do pięć po szóstej dostałam 16 esemesów. wszystkie o treści 'wstawaj' ; D taa moja paczka jest niezawodna .

dzisiaj słodkie nic nie robienie. brakowało mi tego . ; )
                                        • jolene_ Re: ;]]] 03.12.11, 15:48
                                          Anka my już losowaliśmy, ale nasza wychowawczyni jakoś wymyśliła takie losowanie, że nie dowiemy sie kogo wylosowaliśmy do mikołajek..

przed chwilą dopiero się ubrałam, zaraz wychodzę c:
                                          dzisiejszy dzień jest nawet spoko .. :3
                                          • estrellaa Re: ;]]] 03.12.11, 16:43
                                            hah Paula jeśli dobrze zrozumiałam to jakoś głupio to macie, bo nie wiadomo czy kupić prezent dziewczynie czy chłopakowi. xd

wychodzę na chwilę . zimno brr
                                            • sandrolaxd xd 03.12.11, 23:16
                                              Anka :tez tak zrozumialam. big_grin

dzien spoko.
                                              • jolene_ Re: xd 04.12.11, 16:10
                                                tzn. to jest tak, że my nie wiemy kogo dokładnie mamy, ale wiemy czy to chłopak czy dziewczyna c:

wgl. zaczęłam wczoraj oglądać Pamiętniki Wampirów i się wciągnęłam serceserce :3

• estrellaa Re: xd 04.12.11, 16:36
                                                  Paula: aa no chyba, że tak. no ale z drugiej strony też trochę głupio bo jak się wie kogo się ma to większe szanse na trafiony prezent .

brawa dla mnie - ogarnęłam historię . ; D

pff jakiś przyczłap się do mnie przyczepił . pisze do mnie na nk, że chce się spotkać itp. nie rozumie, że mnie takie spotkanie nie interesuje . xd

no to teraz wieczór z fizyką . -,-
                                                  • sandrolaxd Re: xd 04.12.11, 20:49
                                                    Paula : No tak, to jest świetny serial. serce Ja dzisiaj przeczytałam książkę , chyba ostatnią część i po śmierci Damona ryczałam do końca książki.
                                                    ta. dziwna jestemXD
                                                  • estrellaa ; ) 05.12.11, 16:13
                                                    wczorajsza nauka się opłaciła : 5 z fizyki ołłł jee ; D

dzisiejsze schizy na sksie były mega <3 lol xd ludzie , którzy nas za bardzo nie znają wzięli nas za chore psychicznie ; D leżałam przez pięć minut na podłodze w nie mogłam przestać się śmiać .

btw, nie wspominałam chyba , że byłam w sobotę u fryzjera . nie jestem zadowolona ale lajt szybko odrosną bo ścięłam malutko .
                                                  • sylwek11 Re: ; ) 05.12.11, 18:44
                                                    Ania : Świąteczne piosenki + śnieg i już atmosfera < 3 My nie losowalismy , nie chcieliśmy .xd O jaak słitaśnie z tymi smsami ;D
                                                    ahah , zablokuj go jakoś czy coś . XD
                                                    Paula : Ooo , który odcinek ? Pamiętniki zawsze wciągają . ;D

Dzisiaj szczepionka - nie bolało ;D Spoko dzień , zarobiłam uwagę za ... właściwie to nie wiem za co . XD
                                                  • jolene_ Re: ; ) 05.12.11, 19:34
                                                    Sandra Damon umrze ?! NIEEEEEE :c
                                                    Sylwia teraz ogl. 13 odcinek pierwszego sezonu :3
                                                    dzisiaj siedziałam do 3 nad ranem i oglądałam pamiętniki xd

wgl, spałam dzisiaj 4 godziny i jestem strasznie niewyspana -,-
                                                    nie chce jutro do szkołyy.
                                                  • sandrolaxd ;] 06.12.11, 11:21
                                                    Paula: Ale tylko w książce chyba xd Bo ksiażka jest kompletnie inna niż serial.big_grin

A ja wczoraj przepisałam ponad 2 godziny z kumplem, zktórym nie odzywaliśmy się chyba rok. Nieźle. xd Przypomniały mi się stare czasy kiedy byłam z nim zakochana xd
                                                    Wysłał mi tekst[on i taki jeden piszą piosenki] i zakochałam się. serce
                                                  • sylwek11 Re: ;] 06.12.11, 15:25
                                                    Paula : też tak robiłam , tylko oglądałam Plotkarę i to było w wakacje . Tez nie chce mi się chodzić do szkoły odliczam dni do weekendu . Jeszcze to beznadziejne przedstawienie z polaka , nie wiem jak , ale zachoruję wtedy i dupa .

Pozytywny dzień , jeden chłopak złapał mnie dzisiaj za biodra , a jego kumpel do niego : Co ty jej robisz ? i go walnął . XD Wgl , za każdym razem kiedy on mnie dotknie jego kumple się na niego rzucają . XDbig_grin
                                                  • estrellaa Re: ;] 06.12.11, 18:14
                                                    wreszcie poczułam święta ; ) bez przerwy słucham tej piosenki www.youtube.com/watch?v=pA8UHeoYHQM xdd

za tydzień jadę do kina . Lisy do m , jaram się <3 no i z dzisiejszych rewelacji to tyle. ; )
                                                  • jolene_ Re: ;] 07.12.11, 16:52
                                                    Ania ja tak w sumie to świąt nie czuję..

dzisiaj było okej.. ogólnie wszystko jest w miarę okej, więc okej :3
                                                    ale strasznie nie chce mi się chodzić do szkoły..
                                                    chcę już ferie, odpocząć od wszystkich i wszystkiego.
                                                  • sandrolaxd :D 07.12.11, 21:24
                                                    łaa. kocham dzisiejszy dzień, no po prostu jest boskii . ;D
                                                    Gadałam z nim, uśmiechnął się do mnie pare razy . łaaa. serce I ten kumpel z którym teraz pisze to twierdzi, że mnie kocha xd Taa.

Paula : Też jakoś nie czuje świąt, pewnie dlatego że nie ma śniegu. I wgl. nie ma wg. mnei tej atmosfery . big_grin
                                                  • estrellaa 'Czy tęskniłabyś za mną,gdybym nie wrócił?' 08.12.11, 16:58
                                                    mam fazę na piosenkę onar- ja bym oszalał, dlatego taki temat . ; ) ale szczerze to bardzo dobra piosenka, nie taka pusta ot tylko z przesłaniem .

Sandra oo słodko <3 ; )

Paula już niedługo święta odpoczniemy xd

w waszym gimnazjum też pewnie piszą teraz testy próbne. ja mam do tego jeszcze rok ale szczerze mówiąc przeraziłam się gdy je zobaczyłam Oo mimo, że mam dobre oceny wątpię, że napisałabym te testy na 50 % punktów. i pewnie będziecie się śmiały, mnie tez to bawi w sumie, ale wczoraj wieczorem wzięłam książkę od historii i nadrobiłam 4 tematy, których nawet nie przeczytałam . ( bo nasza babka od historii jest lajtowa i pyta tylko tych, którzy się zgłoszą a na testy daje nam wcześniej pytania żebyśmy się przygotowali, a potem jest takie ściąganie że szok xd ) hah idiotka jestem xd

• sandrolaxd Re: 'Czy tęskniłabyś za mną,gdybym nie wrócił?' 08.12.11, 21:48
                                                    Anka : Posłucham kiedyś xdd hahhaha . rozbawiłaś mnie. ale jednak pewnie zrobię tak samo kiedyś xd

Dzsiaj znowu gadaliśmy, tylko dłuzeej. Potem mnie odprowadził z kumplem . ;DD
                                                  • estrellaa i znów .. 10.12.11, 15:39
                                                    weekend . ; ) leniuchujemy. potem wyjdę na chwilkę pewnie. ; p

Sandra, widzę, że sprawa posuwa się do przodu. może coś z tego będzie . pisz jak coś się więcej będzie działo ; )
                                                  • sandrolaxd Re: i znów .. 10.12.11, 22:41
                                                    Anka smirkłuchałam piosenki. Nie powaliła mnie za pierwszym razem, ale zobaczymy xd Zawsze tak mam. ;p
                                                    co do sytuacji jest meega. serce Tzn. narazie nic się nie dzieje, bo wiadomo weekend. Tylko pisaliśmy . xd big_grin
                                                  • sandrolaxd Re: i znów .. 11.12.11, 13:05
                                                    łahahahah . zaręczyłam się na fejsie z kumplem . big_grin
                                                  • sylwek11 . 11.12.11, 13:21
                                                    Hm , dawno się nie odzywałam . No jakoś nie mogłam . xd Wczoraj spotkanie z dziewczynami - meega . Szczera rozmowa i wgl < 3 Biście było . Kocham je . XD

Dzisiaj lekcje i nauka . ;/
                                                  • estrellaa Re: . 12.12.11, 14:30
                                                    pozytywny dzień . mało lekcji w szkole. fizycy nie było uhu <3 ; D
                                                    jutro kino <33 będzie mega.
                                                    coraz bliżej święta. <3 i sylwester xd
                                                  • sandrolaxd Re: . 13.12.11, 15:46
                                                    Facetka wystawiła mi 4 z fizy . jee . big_grin Wczoraj znów pisaliśmy, a przez apel całą przerwę sie usmiechalismy xd
                                                  • estrellaa Re: . 13.12.11, 17:17
                                                    Sandra piszesz, ze wystawiła ci 4 . to wam już oceny wystawiają ołówkiem ?
                                                    w kinie mega . dużo śmiechu. jak to mówi mój kumpel ' zapowietrzyłam ' się w pewnym momencie. xd film fajny ; )

cały czas chodzi za mną to wykonanie piosenki : www.youtube.com/watch?v=eF6K3mryMPo <333
                                                  • sandrolaxd Re: . 13.12.11, 20:19
                                                    Anka :To pierwszy nauczyciel ktory wystawil chyba xd Ale mamy jedną fizykę w tyg. więc nam wystawila. Ja mam przez ciebie faze na onar- ja bym oszalal serce
                                                    A wgl. to dowiedzialam sie czegos i troche do dupy jest . sciana
                                                  • sylwek11 Re: . 14.12.11, 16:23
                                                    Znów się nie mogłam wtrącić . xd Spoko dzień . Ostatnio odzywa się tylko Ania , ja i Sandra uncertain
                                                  • estrellaa Re: . 14.12.11, 16:41
                                                    Sylwia : właśnie . szkoda, że dziewczyny dawno tu nie wpadały . Paula, Ola, udzielała się też Laura . może jeszcze kiedyś się odezwą . ; )
                                                  • estrellaa Re: . 14.12.11, 16:28
                                                    Sandra : aa . ; ) my też mamy jedną fizykę w tyg, na szczęście . nie wytrzymałabym gdyby było więcej . nienawidzę fizyki.
                                                    ojj jakoś się ułoży .. ; *
                                                    ' my nie mamy wpływu na życie, życie na nas ma wpływ' <33 mega piosenka .

jestem taka zmęczona tym tygodniem a to dopiero środa . byłam dzisiaj na mini zakupach . kupiłam sweterek w h&m tak na poprawę humoru xd

chcemy weekend, śnieg, święta, sylwestra, ferie, wiosnę, wakacje <33 ; )

• lovexsucks Siema,; dd 15.12.11, 20:09
      Hej ; dd
      Jestem tu nowa,wiele osób poleciło mi to forum więc jestem : D
      Wiktoria,.
      Szalona,wesoła,śmieszna mega pozytywna osoba : P
      Pokręcona na maxxa,; *
      Kocham muzykę,rock < 3
      biologiaa ; *
      Mój ukochany przedmiot ;"

Obecnie jestem chora ; /
      Grypa i żołądkowa i normalna ; (
      Ech..zerwałam z chłopakiem i totalnie nie wiem jak sobie ułożyć życie.
      Wykorzystuje czas spędzony w łóżku na przemyślenia..

Ktoś wesprze,doradzi..? ; *
      Liczę na Was Kociaki < 33
      • estrellaa wtamy, witamy : ) 16.12.11, 17:19
        cześć Wiktoria ; )) . ja jestem Anka . lat 14 . mieszkam w świętokrzyskim . ; ) mogłabyś jeszcze podać wiek i województwo . może się okaże, że mieszkamy prawie w tym samym miejscu ? fajnie by było ; p widzę, że się polubimy xd co do muzyki to słucham rapu, reggae i wszystkiego po trochu w sumie więc inaczej niż ty , ale to nic przecież . też lubię biologię ale nasza nauczycielka jest zryta -,-
        zdrowiej ; *
        a co do chłopaka to się nie przejmuj . ' tego kwiatu jest pół światu ' hah ; ) taak wiem łatwo mówić ale uwierz, jak nie on to inny i może jeszcze od niego lepszy . nie warto się przejmować . trzymaj się ; )

a ja mam jakiś dziwnie dobry humor. xd mamy weekend <33
        • sandrolaxd Re: wtamy, witamy : ) 16.12.11, 18:10
          A ja zły humor, brak słow. Nie będę nic mówić. uncertain
          • sylwek11 Re: wtamy, witamy : ) 16.12.11, 21:02
            Anka : My w 2 gimnazjum mamy 2 fizyki , chemie itd . xd
            Wiktoria : Ja jestem Sylwia , 13 lat ;D Łódzkie , ulubiony przedmiot to englisz . Biologi nie lubię , bo nasza facetka jest beznadziejna . Kogoś jak ty nam potrzeba było ; D Bycie singielką jest fajne , nie przejmuj się ; **

Ja wczoraj miałam dobry humor , a teraz jest spoko , ale nie jakoś superfajnie . XD
            • estrellaa Re: wtamy, witamy : ) 17.12.11, 14:31
              Sylwia u mnie w szkole w 3 gim ma się 2 fizyki i 2 chemie . -,-
              Sandra jakoś się ułoży ;*
              sobota: sprzątanie + trochę lekcji bo jestem nimi zawalona .. ; c wieczorem może wyjście. zobaczę .
              • sandrolaxd Re: wtamy, witamy : ) 17.12.11, 14:35
                Btw.Witam nową dziewczynę . big_grin Ja jestem Sandra.
                Mam nadzieję, że jakoś będzie. W sumie jest tak samo jak kiedyś, tyle ze wiem więcej. I dowiedziałam się, że jedna osoba wie o czymś strasznym. uncertain
                Zgadza się, bycie singlem jest fajne.

Sylwester coraz bliżej, więc spytam : Jakie plany ?
                • estrellaa Re: wtamy, witamy : ) 17.12.11, 14:52
                  co do sylwestra to jak na razie nie jestem pewna czy wbijamy na chatę do kupla czy do kumpeli . a może jeszcze coś innego . ; > a wy ?
                  • estrellaa *kumpla 17.12.11, 15:04
                    • jolene_ Re: *kumpla 17.12.11, 15:19
                      Cześć, Wiktoria ja jestem Paula c: mam 13 lat i .. w sumie nie wim co napisać :3

mhm.. dawno mnie tu nie było, jakoś nie mogłam się wtrącić..
                      ostatnio jakoś wszystko do dupyy...
                      teraz chyba chora jestem, mam strasznie zachrypnięty głoos -,-
                      i nic mi się nie chce...
                      • estrellaa Re: *kumpla 17.12.11, 15:25
                        teraaz właśnie zauważyłam , że każdy choruje . Paula zdrowiej szybko ; ) ułoży się wszystko, czasem tak jest, że się wali, ale minie ;*
                        • sylwek11 ;d 17.12.11, 16:14
                          Ania : U nas w 3 gimnazjum znów po jednej jest ;D I dobrze .
                          Ja lekcje odrobiłam już wczoraj , została mi plastyka i jakieś resztki no i sprzątanie .
                          Paula: Też czasem tak mam , nie potrafię nic wtrącić i nie chce mi się nawet próbować . Życzę powrotu do zdrowia ; ))

Ja wczoraj dowiedziałam się od kolegi , że jestem drobna i chuda . Niby mała rzecz , a cieszy ; DDD
                          • sandrolaxd Re: ;d 17.12.11, 20:35
                            Paula : Nie tylko Tobie się wali. Mam nadzieję,że się ułoży chcoiaż Tobie. big_grin
                            • jolene_ umieraaam -,- 17.12.11, 21:23
                              Sylwia mój kolega mówi mi to codziennie, ale jakoś nie wierże w to.. :3
                              Sandra tak, ja też mam nadzieję c:

nienawidzę być choraa indifferent
                              nie ma to jak przeleżeć całą sobotę w łóżku i oglądać Pamiętniki Wampirów..
                              kurde, kocham Damona serce
                              • sylwek11 Re: umieraaam -,- 18.12.11, 14:37
                                Paula: Też go kocham . Teraz czytam Północ z PW . Coraz bardziej się rozkręca , choć Elena w książce mnie dobija . Co chwilę beczy , dobija mnie . sciana
                                Ja lubię być chora , wolne od szkoły i looz ; D
                                • estrellaa Re: umieraaam -,- 19.12.11, 15:12
                                  wczoraj nie miałam neta pff . nawet nie wiedziałam jaki ten dzień jest długi jeśli nie siedzę na kompie . ; d
                                  dzisiaj sprawdzian z fizyki , porażka -,-
                                  widzę, że powitałyśmy nową, która się jakoś nie odzywa xD mam nadzieję, że kiedyś do nas wróci, bo jakoś nas tu mało .
                                  • jolene_ przerwa od szkołyy.. xd 22.12.11, 17:47
                                    ostatni dzień szkołyy w tym roku! :3
                                    było spokoo..

a teraz siedzę se w domu, bo mama mi nie pozwala nigdzie wyjść, bo jestem niby choraa -,-
                                    i sobie słucham ciągle "Pezet-Spadam".. kocham to serce
                                    • estrellaa Re: przerwa od szkołyy.. xd 22.12.11, 18:50
                                      fakt spadam, mega piosenka <33
                                      mieliśmy wigilię w klasie. było ok . potem jasełka i do domu ; ) teraz siedzę, nie wychodzę nigdzie, nie chcę mi się . xd ira- bezsenni , śliczna piosenka <3
                                      no to jakie ostateczne plany na sylwestra ? bo to już za 9 dni ; )
                                      • sandrolaxd Re: przerwa od szkołyy.. xd 22.12.11, 22:23
                                        Dzisiaj spoko. big_grin Na wgili pompy, przyszli do nas 2 kumple z klasy wyżej . big_grin
                                        Potem gadałam z kolesiem który mi sie podoba .
                                        • estrellaa Wesołych Świąt ; ) 23.12.11, 20:06
                                          no i już jutro wigilia. z tej okazji chciałabym Wam dziewczyny życzyć zdrowych, spokojnych, pełnych radości świąt. spełnienia marzeń, dużo uśmiechu na Waszych twarzach i oczywiście fajnego sylwestra i udanego Nowego Roku ; *
                                          • jolene_ Wesołych Świąt ; ) 24.12.11, 00:48
                                            tak, ja też życzę Wam dziewczyny wesołych, radosnych, ciepłych świąt : ) Udanego sylwestra itd... nie jestem dobra w składaniu życzeń..:3 no a przede wszystkim życzę Wam, żebyście miały lepsze święta ode mnie! bo ja zupełnie nie czuję świąt.. i chcę, żeby się już to wszystko skończyło! no, ale nie będę wam psuć świąt moim pesymistycznym nastawieniem! tak więc jeszcze raz Wesołych Świąą! : *
                                            • sandrolaxd Re: Wesołych Świąt ; ) 24.12.11, 14:22
                                              Wesołych świąt misiaki . kiss*
                                              Noo i dzięki za życzenia. Ja wczoraj dostałam niesamowity prezent. Jaki? ,,Przyjaciółka" zaczęła chodzić z chłopakiem który mi się podoba. sciana
                                              Jedynym pocieszeniem jest to, że prawie każdy mnie pociesza i mówi że ja bym do niego bardziej pasowała. hahaha . serce
                                              • sylwek11 Re: Wesołych Świąt ; ) 25.12.11, 11:55
                                                Troszkę mnie tu nie było , zapomniałam , żeby tu wpadać . Tak więc moje życzenia , będą spóźnione . Życzę wam uśmiechu na twarzy przez cały rok , cudownego chłopaka , wspaniałych przyjaciół , spełnienia marzeń i wymarzonego prezentu big_grin No i udanego Sylwkaaa piwo
                                                • jolene_ Re: Wesołych Świąt ; ) 25.12.11, 14:13
                                                  Sandra o jaa, wspóczuję.. ale napewno Ty byś lepiej do niego pasowała.. xd hah

ja w sumie wczoraj dostałam mój prezent, bo na pasterce spotkałam chłopaka, który mi się podobaa c: i ogólnie moje koleżanki z nim gadały.. i ogólnie fajnie było na pasterce :3
                                                  • estrellaa .. 25.12.11, 14:47
                                                    wczoraj wigilia, pasterka . jestem taka pełna od tych wszystkich świątecznych potraw , że chyba już przytyłam ze 3 kg.
                                                    jakoś dziwny humor mam .. cóż bywa . nie mogę doczekać się sylwestra! czuję, że będzie udany . ; )
                                                  • malenka777 Re: SORKI :C 28.12.11, 11:34
                                                    Cześć dziewczyny. Kulde jestem mega na siebie wkurzona że tu nie pisałam sad Ale to było tak:
                                                    W listopadzie chciałam wejść tutaj i zwami popisać leć nie mogłam się zalogować.Pomyślałam sobie że to nie kto inny niż ta dziewczyna co ją tak nienawidzę.Nie myliłam się tyle że byłam chora i nie mogłam jej powiedzieć żeby mi oddała te konto ! kiedy wyzdrowiałam ona powiedziała mi że te konto mi nie odda uncertain Powiedziałam jej że zgłoszę to kotkowi . I tak zrobiłam tyle że musiałam zrobić sobie nowe konto żeby napisać do kotka. Ona jeszcze do mnie że ja mam nie zgłaszać to ją wyśmiałam że jest żałosna xD Zgłosiłam to wczoraj czy przed wczoraj ale kotek powiedział że nie może nic z tym zrobić indifferent Więc jej się upiecze . peszekkk :C Proszę uwierzcie mi to ja Julia tylko że nigdy nie odzyskam tamtego konta sad Stęskniłam się za wami kwiat
                                                  • sylwek11 Re: SORKI :C 28.12.11, 12:14
                                                    Julia : Ja tam Ci wierzę . Szkoda , że nie odzyskasz tamtego konta , ale ważne , że już możesz pisać .
                                                    Anka : Też nie mogę się doczekać sylwka , choć mam dużo do załatwienia jeszcze . Ale mam nadzieje , że będzie git ; DD
                                                    Paula : No to świetny prezent big_grin

Dzisiaj wypad do kumpeli ; D Zapowiada się fajna zabawa xd
                                                  • pamietnik Yo kociambry!! 28.12.11, 12:22
                                                    Hej kochane koty!

Chętnie się dołączam do stowarzyszenia big_grin
                                                    Jestem Rudzik, mam 15 lat i masę pomysłów na sekundę.
                                                    Aktualnie siedzę w domu i nie wiem co robić, więc wpadłam na pomysł pogadania z kimś nowym (wszyscy mnie olewają tongue_out).

Miło was poznać smile
                                                  • pamietnik Re: 28.12.11, 12:47
                                                    Ok, może na razie wypiszę moje problemy, nie wiem co robić tongue_out

1.Albo mi się wydaje, albo ludzie uważają mnie za pozerkę.
                                                    Ok, lubię się fajnie ubrać, nic na to nie poradzę.Nie wiem czemu ludzie uważają, że mieć furo, to dziwne.Kurde, było ładne, przecena ,to kupilam,a jest cudowne i jest mi w min cieplutko <3

2.Kocham kogoś-tak to duży problem big_grin

3.chyba stracilam przyjaciółkę

4.mam doła z 2 i 3 punktu i nie wiem co z nim zrobić, bo bez przerwy wraca.Mam ochotę się zabić sad ale to tylko chwilami
                                                  • malenka777 Re: 28.12.11, 13:43
                                                    Sylwia: Fajnie. Ktoś we mnie wierzy xD I miłej zabawy ;*
                                                    Cześć ja jestem Julia i jestem najmłodsza ( 11 lat uncertain ) z województwa wielkopolskiego ;d
                                                    Jak chcesz podaj też swoje województwo fajnie by było bo może mieszkamy blisko xD Dawno nie pisałam tu więc dużo się zmieniło ;d Ale imiona jeszcze pamiętam będę musiała zapamiętać twoje xD Co do twoich problemów to ja nie jestem ekspertką ;/ Ale na pewno dziewczyny zaraz napiszą pocieszacza big_grin i będzie dobrze ;D
                                                  • malenka777 Re: 28.12.11, 14:07
                                                    U mnie jak zwykle czekanie na śnieg i na Sylwka serceserceserce Jednak nie będę się opiekować dzieciarnią ale za to psa będę mieć na głowie xD Powiedzcie mi tak w skrócie co się u was działo big_grin Bo nie zdążyłam poczytać tego wszystkiego ( trochę napisałyście )
                                                  • quadesha Re: Nowa 28.12.11, 15:57
                                                    Hej. A ja jestem Ada i mam 15 lat smile No i jestem tu nowa... Tzn na stronie kotka już długo siedzę, ale na forum nie często wchodziłam, ale teraz chce to zmienić.
                                                  • pamietnik Heeeejo!! 28.12.11, 20:16
                                                    Ada:Ha! Też jestem Nowa big_grin
                                                    Julia: ok może podam swoje imię, bo z Rudzikiem muszę skończyć tongue_out.
                                                    mam na imię Iga, Iguś, Idzioch,Idzia, Igulajda, mówcie na mnie jak chcecie tongue_out
                                                    Mieszkam w mazowieckim tongue_out w Warszawie big_grin
                                                    interesuje się modą, muzyką (chodzę do szkoly muzycznej)[tak wiem, szpanuje, przepraszam big_grin], zamierzam założyć bloga modowego.

• pamietnik Z dnia.... 28.12.11, 20:18
                                                    Sylwester....chyba jednak zostaję w domu tongue_out
                                                    Miałam się umówić z koleżanka, ale jeszcze nie wiem...

Jutro jadę na zakupy.Nie chcę mi się, ale może znajdę jakieś fajne koturny :3
                                                  • estrellaa czesć wszystkim ; ) 28.12.11, 20:46
                                                    matko wchodzę dzisiaj na offtopa i szczerze się zastanowiłam czy dobrze trafiłam . ; D widzę mamy nowe koleżanki <3 ja jestem anka, lat 14 (druga klasa gim), mieszkam w świętokrzyskim. fajnie, że dołączyłyście do nas. mam nadzieje, że zostaniecie na dłużej . ;p

cały dzisiejszy i wczorajszy dzień spędziłam leżąc na kanapie przed telewizorem . uwielbiam takie dni <3333
                                                    nie mogę doczekać sylwestra ; ) śniegu już mniej . ; p
                                                  • pamietnik Re: czesć wszystkim ; ) 28.12.11, 21:01
                                                    hejo! big_grin

U mnie śniegu w ogóle nie ma, znowu powrót do zimowej jesieni tongue_out

Ja spędziłam dzisiaj dzień przed kopem.Ok, troszkę pograłam, ale odrobinę, bo nie cierpię rozczytywać nowych utworów.To jest okropne!!! tongue_out
                                                  • jolene_ Re: czesć wszystkim ; ) 28.12.11, 22:30
                                                    ooo, ktoś nowy xd a więc cześć Iga ii ..? zapomniałam imienia, sory :3
                                                    ja jestem Paula, 13 lat, mhm.. więcej o mnie przekonacie się w przyszłości..: p

kurdee, za pare dni sylwester, a ja nie wiem co będę robić...
                                                    tzn planuję go spędzić z koleżankami, tyle, że nie mamy gzie go zrobić..
                                                    chyba zapowiada się sylwester z polsatem.. -,-

a dzisiaj byłam na koncercie charytatywnym, wczoraj na przedstawieniu teatralnym..
                                                    jakoś dni mijają c:
                                                  • quadesha Re: Dzień dobry :) 29.12.11, 11:39
                                                    Ktoś tu jest?big_grin Czy wszyscy śpią? Ja jestem padnięta... Wczoraj coś mnie naleciało i o 22 ściągnełam ebooka Tylko dla wybranych i... zaczełam czytać. Przeczytałm w 2h i 13 min całą książkę o.O Już kiedyś ją czytałam wink Zresztą czytałam wszystkie książki z tej serii co są w u nas smile A ostatnio wyszła 7 część, ale jakoś nie mam kasy żeby ją kupić sad A na necie nie ma....
                                                  • estrellaa Re: Dzień dobry :) 29.12.11, 12:06
                                                    jestem na chwilę a zaraz wybywam ; ) zakupy a potem chyba kumpela . ; p

paula to nic że nie masz konkretnych planów, idźcie na spontana z kumpelami ; d może u cb w mieście jest jakaś impra na rynku czy coś w tym stylu . ja w tamtym roku też nie miałam planów , byłam właśnie na rynku z paczką spotkaliśmy innych ludzi i było mega . ; )

iga (o ile nie pomyliłam imienia) na jaki instrumencie grasz ?

ada mogłabyś podać tak mniej więcej gdzie mieszkasz ? województwo mi w zupełności wystarczy ; p
                                                    jakoś nie lubię ebooków, wolę mieć książkę w rękach . ; )
                                                  • quadesha Re: Dzień dobry :) 29.12.11, 16:11
                                                    Mieszkam w warmińsko-mazurskie w Olsztynie smile

Moje plany na sylwka siedzenie w domu przed tv i kompem... sad
                                                  • quadesha Re: Dzień dobry 29.12.11, 16:12
                                                    Mieszkam w warmińsko-mazurskie w Olsztynie smile

Moje plany na sylwka siedzenie w domu przed tv i kompem... sad
                                                  • pamietnik Uff....:P 29.12.11, 17:53
                                                    Hej dziewczyny!
                                                    Dopiero co wróciłam z zakupów tongue_out
                                                    Jestem radosna jak wiosna, bo w końcu kupiłam sobie porządny żakiet ^^

Ada: o czym jest ta książka? i czy podałabyś mi linka, skąd ściągnęłaś?

Sandra: współczuje ci i jestem z tobą kiss . Ale jak to się stało? Chętnie bym się więcej o tym dowiedziała.Chodzi mi, o to, że przyjaciółka zaczęła chodzić z chłopakiem ,który tobie się podoba....czy jakoś tak ;D
                                                  • quadesha Re: Uff....:P LINK 29.12.11, 18:30
                                                    W zniewalająco piękny świat Easton Academy, ekskluzywnej szkoły z internatem, wkracza Reed Brennan. Zostawia za sobą prowincjonalną szkołę, problemy rodzinne i nudne życie. Jednak w tym niemal doskonałym miejscu obowiązują okrutne prawa, szczególnie jeśli chce się zostać jedną z najpiękniejszych i najbardziej wpływowych dziewczyn na kampusie. Reed nie cofnie się przed niczym, by zdobyć ich akceptację, lecz szybko odkrywa, że pod piękną powierzchownością kryją się mroczne tajemnice...

Ogólnie książka jest boska i zachęcam wszystkich do przeczytania jej smile Zresztą wszystkie części są boskie <3

Co do linku to nie mam jak tu dać bo jako spam zaznacza sad Ale wystarczy wpisać w google: Tylko dla wybranych ebook chomikuj i kliknąć na pierwsze co się wyświetli.

Nie trzeba miec tam konta smile
    • anulka Re: Sylwestrowy offtop ;qq 29.12.11, 14:49
      odświeżam
      • estrellaa Re: Sylwestrowy offtop ;qq 29.12.11, 15:31
        o anulka dawno Cię tutaj nie było . fajnie, że wpadłaś ; ) co u Cb ?
        • jolene_ Re: Sylwestrowy offtop ;qq 29.12.11, 15:37
          huehue, 15.30 a ja nadal w pidżamie :3
          lóbje tooo! xd

Ania właśnie myślałyśmy, żeby pójśc gdzieś na rynek, ale jeszcze zobaczymy c:

ja się teraz idę ogarniać i spadam się z kumpelą spotkać..
          • sandrolaxd Re: Sylwestrowy offtop ;qq 29.12.11, 17:15
            Witam nowe . ;DD Nie wiem czy będę pamietać wszystkie imiona, więc przepraszam xd Ja jestem Sandra, 13 lat.
            Julka ; Też wierze. ;d
            Co się u mnie działo? Przyjaciółka zaczęła chodzić z chlopakiem który mi się podoba, byłam zaręczona dla jaj na fb a wczoraj poklociłam się z kumplem.
    • flo. Re: Sylwestrowy offtop ;qq 29.12.11, 18:12
      gratuluję wytrwałości dziewczęta. byłam tutaj jakiś czas, ale nie wytrwałam, bo i nie ma osób, z którymi utrzymywałam kontakt.
      • pamietnik Re: Sylwestrowy offtop ;qq 29.12.11, 20:22
        Ysz...skleroza smile

Anka: Gram, ech...dużo tego big_grin
        Jako instrument główny mam klawesyn (coś jak fortepian tongue_out ), jeszcze obowiązkowo muszę chodzić na pianino (masakra, przez dwa lata miałam straszną babę, która mi wmawiała każdego roku, że nie zaliczę egzaminu, ale teraz mam fajną panią :3 .Jakimś cudem mnie przenieśli ^^)
        Dodatkowo gram na flecie poprzecznym, ale w tym roku nie mam czasu na lekcję, więc jeśli już to gram na nim w zespołach z koleżankami lub kolegami big_grin .
        A i w wolnych chwilach gram na ukulele .Dostałam je dopiero na Gwiazdkę, ale myślę, że jego też użyję do grania w zespołach :3
        Na co dzień chodzę do dziennej szkoły muzycznej, czyli mam połączone muzyczne lekcje z normalnymi.Masakra uncertain .Codziennie kończę o 17, w środy o 18, a w czwartek o 19. Tragedia! Jeszcze godzina jazdy do domu tongue_out
        Jakoś sobie radzę i mimo tego wszystkiego cieszę się! big_grin

Sorry, że się rozpisałam, ale ja tak strasznie lubię o tym pisać.Tylko szkoda, że potem nazywają mnie, że się chwalę na prawo i lewo -.- ......
        • malenka777 Re: Sylwestrowy offtop ;qq 30.12.11, 13:44
          Chyba się nikt nie stęsknił za mną xD
          Iga: Ja też chodzę tylko że na gitarę ;d Nie chwalisz się to po prostu twoje hobby .
          Kulde chyba nikt nie mieszka w wielkopolsce ;D
          Paula: Ja też będę spędzać Sylwka z polsatem i jednak z dzieciarnią ;/ Cały czas będzie krzyk że chcą Pikolo xD
          Sandra: No to przykro ;/ Ale ona nie wiedziała że on ci się podoba ? I dlaczego się z kumplem, pokłóciłaś no chyba że nie chcesz powiedzieć xD Chociaż ty i Sylwia wierzycie xD
          Bosze dziewczyny jutro Sylwek !! big_grin piwo Życzę wam Świetnego Sylwestra , Fajnej zabawy , Szczęścia , I żeby rok 2012 był lepszy niż ten xD Mam nadzieje że jutro jeszcze będę na kompie bo w Sylwestra jest najlepszy Sylwestrowy offtop big_grin
          • malenka777 Re: oj oj oj :C 30.12.11, 13:53
            Kulde zapomniałam że moja naj lepsza przyjaciółka ma dzisiaj urodziny O.o a nie mam dla niej prezentu :C jak tata wróci z pracy od razu idę coś kupić bo mam tylko kalendarz z kotami ( bo ona je loffa ) xD Bosze trzymajcie kciuki ;3
    • dreamdreamdream Sylwestrowy offtop ;qq 30.12.11, 13:56
      Hejo! od dawna wiedziałam, że jest taki wątek, ale nigdy nie zebrałam się, by coś napisać. Ja zapewne spędzę sylwestra z Polsatem, chyba że z dwójką, ale się zobaczy, na którym będzie fajniejsza muza big_grin Na pewno będę czytała książki!!!!smile i może się pouczę?(haha) ale czas zobaczy... mam nadzieje, że jutro obudzę się w miarę wcześniej, by całego dnia nie przespać (bo dzisiaj prawie bym przespaławink).
      Pozdrawiam!
    • anulka Re: Sylwestrowy offtop ;qq 30.12.11, 14:08
      Ponad 200 postów nieźle
      • pamietnik Hmhmhmh.... 30.12.11, 17:08
        Julka: Naprawdę masz 11 lat? Kiedy czytam twoje odpowiedzi, mam wrażenie jakby to pisała dziewczyna w moim wieku lub starsza... big_grin

Ja spędzę Sylwestra w domu, ale może w końcu zrobię zdjęcia z zakupów i może zrobię pierwszą stylizację na mojego bloga :3.
        Dzisiaj...dzisiaj spotkałam się przyjaciółką, którą rzadko widuję.Było fajnie, choć czasem rozmowa się nie kleiła, może to dlatego, że była chora smile. I zadzwoniłam do F., który jak zwykle ma cudowny głos ^^

Ej, trzeba się spotkać na forum o jednej godzinie i pogadać, bo bez przerwy się mijamy... uncertain
        Ale i tak was uwielbiam xD <3
        • estrellaa z góry przepraszam 30.12.11, 18:16
          jeśli pomylę imiona . sporo osób mamy nowych , nie ogarniam ; p
          Ada jeśli dobrze pamiętam (pamietnik) zgadzam się co do tej jednej godziny . tak będzie lepiej . ; ) już kiedyś tego próbowałyśmy z dziewczynami xd

dreamdreamdream wbijaj do nas częściej , będzie nam bardzo miło ; )

Julka właśnie, że się stęskniłyśmy ; ) jakoś tak dużo zamieszania tutaj teraz dlatego tak mało zwróciłyśmy na cb uwagę, sorry ; D co do twojej historii to ja też tak ja Sandra i Sylwia ci wierzę . ; )

a teraz chciałabym wszystkim wychodzącym jutro na imprezę i tym zostającym w domach życzyć udanego sylwestra, bo nawet jeśli nie wychodzicie możecie się dobrze bawić . ; )
          ja jutro wychodzę ale na pewno znajdę czas żeby tutaj do was wbić na chwilę ; )
          • dreamdreamdream Re: z góry przepraszam 30.12.11, 19:42
            estrellaa- dziękujesmile
            • sandrolaxd Re: z góry przepraszam 30.12.11, 21:03
              Julka: No niestety wiedziala. Oczywiscie za nim zaczeli chodzic spytala sie mnie czy nie bedzie mi to przeszkadzac, no ale nie powiem jej przeciez ze tak...

Też życzę udanego sylwka. ;]]
              • shut_up Witam :D 30.12.11, 21:13
                Czy tylko ja w sylwestra siedzę sama? :c
                • pamietnik Ja też siedzę w syllwka sama :) 30.12.11, 21:29
                  • jolene_ Re: Ja też siedzę w syllwka sama :) 30.12.11, 22:44
                    dreamdreamdream - hej c; no i wpadaj częściej, a jak masz na imię wgl? ;>

shut_up, pamiętnik - ja chyba też będę sama.. albo sobie gdzieś wyjdę z koleżanką, albo kolegą.. jeszcze nie wiem :3

o jaa, trochę nowych osób jest, a ja nie nadążam z imieniami.. ja jakby co jestem Paula, tak do wszystkich xd wiem, że pamiętnik to Ada, .. w sumie to chyba tyle xd

aa i Julia fajnie, że się odezwałaś.. no i ja też Ci wierzę : )

aaaa i nie pamiętam kto to pisał.. chyba Ada, więc - co to za "F" ? ^^ oczywiście, jeśli chcesz pisać xd
    • anulka Re: Sylwestrowy offtop ;qq 31.12.11, 09:58
      dawno mnie nie było w tym wątku
      • pamietnik Re: Sylwestrowy offtop ;qq 31.12.11, 13:52
        Mała pomyłka przez Ankę, ale nic nie szkodzi, bo na drugie mam Ada, więc trochę się zgadza ^^

Mam na imię Iga big_grin
        Paula(ta druga xD): F........to chłopak ,który mi się podoba od 2 lat, staram się jak mogę i chyba dobrze mi idzie big_grin
        F to nie jego imię, więc nie musicie sprawdzać wszystkich męskich imion na F xP
        Na literę F zaczyna się jego przezwisko od nazwiska, ale nie zdradzę big_grin

Ech...Lecę się ogarnąć, bo niedawno co wstałam ^^
        Prysznic :3
        • pamietnik + mądre dziecko :D 31.12.11, 13:55
          Ja też dziewczyny sobie nie radzę z waszymi imionami, dlatego ja mam je zapisane big_grin

Spisałam sobie i przykleiłam na monitor i teraz nie mam pomyłek ^^
          • estrellaa Re: + mądre dziecko :D 31.12.11, 14:40
            Igaa ( pamietnik ) przepraszam, przepraszam ; * i chyba tez sobie coś takiego spiszę . xd dobry pomysł . ; )

muszę się ogarnąć i wychodzę . a wam jeszcze raz życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku i udanego sylwestra ; *
            • dreamdreamdream Re: + mądre dziecko :D 31.12.11, 15:35
              życzę wszystkim udanego sylwestra i szczęścia w nowym roku!!smile

u mnie sylwester zapowiada się okropnie;/ ale zobaczę jak będzie dalej.... a u was jak się zabawa zapowiada?
              • pamietnik Syllweter i schabowy :P 31.12.11, 15:45
                Anka: Nic się nie stało smile

U mnie...tata jeszcze nie wrócił, ja jestem jeszcze w kawałkach, trzeba się w coś ubrać roboczego i zaraz zasiadam do klawesynu.Potem może wrócę big_grin

Życzę super sylwestra!! big_grin
                • sandrolaxd Re: Syllweter i schabowy :P 31.12.11, 15:55
                  Kurde, nie ogarniam już imion więc jak bedę pisac nickami to sorry.Ale zaraz sobie też spisze chyba imiona xd

haha . U mnie sylwek zapowiada się bosko, zaraz ide się szykować i na 18 do kumpeli . ;D
                  • jolene_ łuhuhu 31.12.11, 18:07
                    też sobie chyba spisze imionaa, tylko najpierw muszę wiedzieć kto jak ma.. :3
                    pamiętnik - Iga. dalej ? xd

ja za chwilę wychodzę spotkać się ze znajomymi a potem chyba się spotkam z moim .kolegą c:
                    iii wgl mam taki plan, żeby przed północą przyjść do domu chłopaka, w którym jestem zakochana, powiedzieć mu, że mi się podoba, (chociaż i tak to wie) i zacząć się z nim całować o 23.59 a skończyć o 00.01 serce hahha, ale jestem dziwna..
                    doobra, nie czytajcie tego! : d

a więc fajnego sylwestra, żebyście się dobrze bawiły , obojętnie w domu czy poza no i szczęśliwego nowego rokuu : )*

no a a ja teraz wychodzę i mam zamiar się dobrze bawiić, yay! xd
                    • pamietnik ŚCIĄGA :D 31.12.11, 19:17
                      No więc ja mam tak:

sandrolaxd- Sandra (15 lat)
                      estrellaa- Anka (14 lat)
                      quadesha- Ada (15 lat)
                      jolene- Paula (13)
                      malenka777- Julka (11)
                      jolene- Paula (??)

Jeśli coś pomyliłam to piszcie kiss
                      • jolene_ Re: ŚCIĄGA :D 01.01.12, 11:23
                        Sylwester zaliczam za udany! :3
                        było na prawde fajnie c; najpierw spotkałam się z kumpelą, byłyśmy u mnie chwilę, potem spotkałyśmy się z dwoma kolegami i sobie chodziliśmy z ponad godzinę po mieście, wtedy jakoś po 22 poszłyśmy do mnie na jakieś 30 min, znowu wyszłyśmy się gdzieś przejść i wgl idziemy sobie chodnikiem i patrzymy, że policja jedzie, to my szybko pod choinkę xd i kolega do mnie dzwonił akurat i on :"Gdzie jesteś?" a ja" Pod choinką" i bekaa :d później się spotkałyśmy jeszcze z jednym kolegą, który był.. troochę narąbny, więc miałyśmy z niego bekę jak się kładł na krzaki itp... xd i jakoś przed pierwszą wróciłyśmy do mnie i ona u mnie spała, tak więc.. było spoko : )

aa i wgl wczoraj wieczorem napisałam do chłopaka, w którym jestem zakochana sms, który była tak długi, że wysłał się jako 7 smsów :3 no i napisałam w nim co do niego czuję, że chcę o nim zapomnieć itp. i wgl nie miałam zamiaru go wysłać, ale moja kumpela wysłała go za mnie.. no i na początku myślałam, że ją zabiję, bo spodziewałam się, że mnie wyśmieje, pokaże kolegom lub coś w tym stylu,ale w sumie mile mnie zaskoczył.. bo napisał, że docenia mój sms i, że życzy mi abym znalazła kogoś, z kim będę szczęśliwa...

a właśnie przedd chwilą się obudziłyśmy z kumpelą, wgl zasnęłyśmy jakoś po 3 w ciuchach, nieumyte i wgl. xd a czuję się jakbym miała strasznego kaca, a nic nie piłam : o
                        się rozpisałam.. gratuluję jak ktoś to wgl przeczytaa xd
                        noo.. a jak wam minął sylwester ? ; >
                        • malenka777 Re: ŚCIĄGA :D 01.01.12, 15:33
                          Paula : Ja to przeczytałam xD Fajny ten twój Sylwek bo mój tragiczny :C
                          Iga : Super ściąga big_grin No niestety mam 11 lat ;/ :C
                          Ania : Wiem właśnie zauważyłam te wasze zamieszanie ;D Jesteście kochane że tak dużo was się stęskniło serce
                          Sandra : Przykre ;/ Przecież powinna wiedzieć że to ci będzie przeszkadzać ;d
                          Ja też nie ogarniam imion dlatego zawsze biorę sobie w drugą zakładkę to co napisałyście i odpowiadam xD Może opowiem w skrócie o Sylwku moim to tak był tragiczny ;/ Jakaś mała dziewczynka co jest córką mojej siostry koleżanki i ona ma 6 lat to cały czas płakała jak balon jej pękł tongue_out Cały czas były krzyki bo było 4 małe dzieci to nawet Polsatu nie obejrzałam xd potem mnie brzuch bolał ( i dzisiaj też mnie boli ale jeszcze mam gorączkę :C) Kiedy te najmłodsze poszło spać (2 lata) To inne dzieci koło jego pokoju grały w piłkę -,- No i oczywiście się te dziecko obudziło -,- Ale co ja tu będę zanudzać moim tragicznym Sylwkiem ;c
                          No i się rozpisałam ;d
      • pamietnik Re: Sylwestrowy offtop ;qq 01.01.12, 15:50
        hej kochane!

Założyłam bloga szafiarskiego, dopiero się zapoznaję co i jak, mam już pierwszy zestaw, trochę nie wyraźny, ale myślę że dobry tongue_out

Komentujcie co sądzicie, będę wdzięczna smile

vintage-orange.blogspot.com/
        • sandrolaxd Re: Sylwestrowy offtop ;qq 01.01.12, 16:54
          Iga: Ja mam 13, właścwie od dzisiaj rocznikowo 14 ;D czyli 1 gimnazjum.
          Paula : Ja wszystko przeczytałam, na serio miałyście ciekawy sylwek . ;]] Miło z tym chłopakiem że tak postąpił.
          Julka : No to rzeczywiście niezbyt fajny sylwester, za rok na pewno będzie lepiej .

Mój sylwek :
          Nie był zły, ale też nie bardzo świetny. Pół nocy siedziałysmy i gadałysmy, trochę potańczyłyśmy a filmiki mam takie jakbyśmy nie wiem ile wypiły chociaż było tego tylko po 1 piwie na głowę. No i tam dobra, ogołem strasznie śmiechowo było, po 00.00 zaczęłam dostawać tysiąc sms z życzeniami,potem też powysyłam. big_grin Ogółem to miłe rozpoczęcie roku, w domu bylam ok. 3 w nocy.

Jutro do szkoły.uncertain Muszę przeczytać Małego Księcia, a tak to to nie ma żadnej pracy domowej. A wy jak stoicie ?

Sorry, że się rozpisałam xd
          • pamietnik 12345678910 01.01.12, 17:09
            Julka i Sandra: wiek nie gra roli i tak jesteście Super!! big_grin

Julka: oj, nie martw się, Sylwka masz z głowy smile ogólnie podziwiam ,że dałaś radę tam wytrzymać big_grin
            Sandra: Gratuluje fajnego Sylwka!Byłaś w towarzystwie z tą przyjaciółką, która chodzi z chłopakiem, który ci się podoba???Hm...w takim razie ja rocznikowo mam 16, bo 3 gim.Kurde za dwa lata 18! ja nie chce!!!!! big_grin Ja muszę zrobić charakterystykę jacka Soplicy (tongue_out) , przećwiczyć pianino na środę, a i jeszcze jutro mam duży sprawdzian, a zapomniałam książki na święta wziąć (pozdro -.-)
            Paula: Fajny ten chłopak.Też bym chciała tak napisać, ale żeby odpisał ,że chciałby ze mną być smile

U mnie Sylwester był nuuudny tongue_out
            Sorry, jeśli coś pomyliłam big_grin
            Lecę się uczyć, grać i wszystko robić naraz smile
            Obawiam się ,że będę teraz rzadziej tu wchodziła, bo kończy się semestr, a ja muszę jeszcze poprawić trochę oceny tongue_out, postaram się jednak wszystko śledzić i w ferie na bank będę codziennie pisała kiss
            Wpadnę jeszcze wieczorem smile
        • sylwek11 Re: Sylwestrowy offtop ;qq 01.01.12, 17:07
          Witam wszystkie nowe dziewczyny ; D
          Też muszę sobie zapamiętać :
          Iga - 15 < pamiętnik >
          Ada- 15 lat<quadesha >
          Ja jestem Sylwia ; D Mam 13 lat , 1 gimnazjum . Województwo łodzkie ; D

Ada : Też czytałam tą książkę. Mam chyba pierwszą i druga część , ale nie jestem pewna . xd
          Iga : Moje kumpele chodzą do muzycznej . Jedna chce zrezygnować , bo już jej sie to znudziło .
          dreamdreamdream : Od razu proszę o imię , wiek i województwo ;D
          Paula : Jeej , jakie to romantyczne kiss hahah xd Ja przeczytałam wszystko ; D U mnie sylwester spoko , obudziłam się z bólem brzucha i całego ciała . Myślałam ,że nie wstanę , ale w końcu wypiłam 4 herbaty i mi sie polepszyło ., hahah ;D

Nie odzywam się chyba od miesiąca xd Hm , jedyna nowość to 'kręce' z jednym chłopakiem xd
          Sylwester udany , choć mógł być lepszy . Nie będę się rozpisywać , bo nie będzie wam się chciało tego czytać .
          • jolene_ mhmhmmhmhm 01.01.12, 17:33
            Julka mhm.. przyszły sylwester na pewno będzie lepszy c;
            Iga o taak, ja też bym chciała, żeby tak napisał.. ale i tak się cieszę, że mnie nie wyśmiał lub coś w tym stylu..

kuurde, nie mogę się wziąć za lekcje..chociaż w sumie nie jestem pewna cxy wgl mam coś zadane xd a we wtorek spr z historii i biolgii..-,- chyba powinnam się ucczyć...
            jutro szkooła :c ale mi się nie chce..
            • jolene_ Re: mhmhmmhmhm 01.01.12, 17:39
              a i Iga weszłam na tego bloga i na tych zdj to jesteś Ty, tak ?;>
              bo jeśli tak to bardzo mi przypominasz moją znajomą ze szkoły c:
              • pamietnik Nie cierpię bez przerwy logować się na kotka :P 01.01.12, 18:05
                Sylwia: Hej! Miło poznać big_grin
                Paula: Tak to ja, hm....może się znamy? big_grin
                • sylwek11 Re: Nie cierpię bez przerwy logować się na kotka 01.01.12, 20:20
                  Paula : Ja także nie mogłam się wziąć za lekcje . I chyba nie mam nic zadane , a jeśli tak to trudno xd Na szczęście jedyny test w tym tygodniu mam dopiero w czwartek , więc zdążę 'przyzwyczaić się' do szkoły xd
                  Także byłam na tym blogu , tak przez chwilę xd Iga też mi przypomina kogoś , ale nie wiem kogo xd
                  • sandrolaxd Re: Nie cierpię bez przerwy logować się na kotka 01.01.12, 20:45
                    Iga: Tak, była tam ta przyjaciółka. Gadałyśmy trochę o tym. Ona powiedziała temu chłopakówi, że decyzja była zbyt pochopna i że musi najpierw się z nim trochę lepiej poznać więc nie wiem jak z ich relacjami, trochę skomplikwowane są.
                    Paula : Też mi się nie chce nic, porażka z tą szkołą.

Wiadomość dla nowych : Ja i Sylwia jesteśmy siostrami . ;]]

Btw. Macie jakieś postanowienia noworoczne ?
                    • jolene_ Re: Nie cierpię bez przerwy logować się na kotka 01.01.12, 21:19
                      moim głównym postanowieniem noworocznym jest odkochanie się w jednym chłopaku.. tzn w sumie jak zaczęłam o tym teraz myśleć to myślę, że jednak będę o niego.. 'walczyć'? :3
                      tak to w sumie nie myślałam wcale nad postanowieniami.. schudnąć, uczyć się, być milsza dla ludzi xd nie wiem w sumie..
                      • pamietnik Re: Nie cierpię bez przerwy logować się na kotka 01.01.12, 21:39
                        Dużo ich....konkretnie to 20, ma je zapisane big_grin
                        Hm....ale głównie to żeby w końcu F. mnie pokochał i żebyśmy byli razem (jak to ckliwie zabrzmiało tongue_out), żeby być sobą i się nie zmieniać, pozbyć się brzucha, lepiej się uczyć i w końcu dostać laptopa....no i jeszcze trochę ich jest ^^
                        Sandra: życzę Ci żeby oni ze sobą zerwali, żeby on pokochał ciebie, żebyście zaczęli ze sobą chodzić, żebyście byli razem, a przyjaciółka żeby cieszyła się twojego szczęścia.ok, ewentualnie może też sobie jakiegoś chłopaka znaleźć big_grin
                        Paula: Gratuluje i życzę udanej walki z sukcesem dla Ciebie ^^ kiss
                        • sandrolaxd Re: Nie cierpię bez przerwy logować się na kotka 02.01.12, 17:03
                          O, widze ze mamy poodbne postanowienia. Ja mam to samo co Paula w sumie. Chce jeszcze zacząć biegać ale jak bedzie cieplej xd
                          Iga: Dzięki dzięki. Dzisiaj na kazdej przerwie prawie siedzieli razem, strasznie trudno sluchać jak to się przytulają itd.
                          Paula: Też staram się odkochać, trzymam kciuki za Ciebie.
                          • sylwek11 Re: Nie cierpię bez przerwy logować się na kotka 02.01.12, 19:37
                            Paula : Walcz o niego , nie poddawaj sie ! Masz jedno życie , korzystawink
                            Iga : Trzymam kciuki za ciebie i tego chłopaka xd No i za reszte postanowień ofc xd
                            Sandrek : Nie martw się no sad Będzie dobrze xdwink

Ja dzisiaj oficjalnie zostałam jego dziewczyną , dziwne uczucie . Chociaż prawie nic sie nie zmieniło xd big_grin
                            • jolene_ yaaaay 02.01.12, 21:05
                              Sylwia chodzisz z nim?! woow, gartuluję kiss Szczęścia, MIŁOŚCI, wytrwałości i żeby ogólnie się wam układałoo c; trzymam za was kciuki!

dzisiejszy dzień był normalny.. nic nowego się nie zdarzyło..
                              powiedzieliśmy sobie cześć, uśmiechneliśmy się do siebie..
                              nawet lubię ten dzień :3

• sandrolaxd w t o r e k . ;D 03.01.12, 15:16
                                Paula: Chodzą, chodzą. Ładna para, kibicujemy im z dziewczynami żeby jak najdłużej ze sobą byli.

Mój dzień taki sobie, w sumie nic ciekawego się nie dzieje. Dostałam 3 z geo, mogło być lepiej ale nie narzekam xd
                                • estrellaa Re: w t o r e k . ;D 03.01.12, 16:07
                                  oj kurde dawno mnie nie było .
                                  mniej więcej ogarnęłam co pisałyście, ale za wiele z tego nie pamiętam , sorki przejrzę tom potem xd
                                  co do sylwestra to wszystko fajnie, oprócz jednego przypału . jeden koleś chciał wbić na naszą imprezę, dzwonił do mnie i wo mówił że jest ich dwóch i nie mają co robić. w końcu okazało się, że jest ich 11 i to całkowicie zalanych (-,- była dopiero 21 ) szybko to ogarnęłyśmy i nie zaprosiłyśmy ich , delikatnie mówiąc . gdybyśmy ich wpuściły pewnie narobili by nam kwasu typu jakieś uszkodzone rzeczy w chacie itp .

wczoraj, dzisiaj nudno . jestem taka nie wyspana, że chyba położę się dziś wcześniej . po sylwestrze spałam tylko 2 h a w nowy rok nic , po prostu mi sie nie chciało . za to teraz normalnie usypiam na stojąco , zwłaszcza na lekcjach . xdd

a u was co nowego ?
                                  • estrellaa Re: w t o r e k . ;D 03.01.12, 16:14
                                    + czy dobrze zrozumiałam, że Sylwia ma chłopaka ? jeśli tak to szczęścia życze ; *
                                  • malenka777 Re: w t o r e k . ;D 03.01.12, 16:33
                                    U mnie raczej nic . Praca klasowa z matmy jak ja jej nie cierpię xD
                                    Sandra; Na pewno lepszy Sylwester niż mój ale mam nadzieje że za rok będzie fajny ;d Ja Małego Księcia ponoć mam czytać w 6 klasie tak przynajmniej mówiła pani.A jeśli chodzi o postanowienie noworoczne to nie mam ;p 3 to też jakaś ocena xd
                                    Iga : Hehe ledwo to wytrzymałam. Ogólnie czuje się tragicznie jak myślę że wszystkie jesteście w gimnazjum uncertain Czasem sądzę że uważacie że jestem dziecinna ale to moja chora głowa xd
                                    Sylwia: Z tymi herbatami mnie zabiło big_grin Ja w Sylwestra napiłam się herbaty jak mnie brzuch bolał i mi przeszło (może nie do końca ) xD A tak w ogóle Gratulacje szczęścia życzę kiss
                                    Ania :Chociaż coś się u cb działo w Sylwestra bo ja nie chce przypominać co było u mnie -,-
                                    Wtorek jak wtorek ogólnie nudzi mi się ;/ I chyba zaraz lekcje :C Ale w piątek wolne i długi weekend więc spoko serce Sorki za rozpisanie ;d
                                    • sandrolaxd Re: w t o r e k . ;D 03.01.12, 16:39
                                      Anka: No teraz tak dużo piszemy haha .;d Nieźle z tym sylwkiem. Ja też ciągle chodze niewyspana, masakra.
                                      Tak, sylwia ma chlopaka. ;]]
                                      Julka: w 6 klasie? To nieżle, nam mówiła że niekotrzy w 3 gim omawiają bo to takie trudne jest czy coś.
                                      Nie myślimy że jesteś dziecinna, jak dla mnie piszesz jakbyś była conajmniej w naszym wieku xd
                                      • malenka777 Re: w t o r e k . ;D 03.01.12, 17:02
                                        Sandra: To dobrze smile Ale ja mam czasem takie shizy xd I myślę że tak uważacie x.x A co tam u was? Mi się czas skończył siedzenia na kompie ale może nikt nie zauważy xD ...
                                        • estrellaa Re: w t o r e k . ;D 03.01.12, 17:17
                                          mały książę ? my to już przerabialiśmy w 1 gim . ; ) jak dla mnie to nic specjalnego . przeczytałam i nie za bardzo mi się podobało .

przeczytałam , że Iga miała nudnego sylwestra, no i Julka też nie zbyt . nie martwcie się dziewczyny , za rok pewnie wbijecie na taką imprezę, że nie zapomnicie jej do końca życia . XD a przecież po drodze też jest sporo okazji do zrobienia melanżu ; ) imieniny , urodziny, ostatki te sprawy ; )
                                          • sylwek11 Re: w t o r e k . ;D 03.01.12, 18:37
                                            Paula : no miałam wam wczesniej powiedzieć , że 'kręcimy' ,ale nie mogłąm sie zebrać xd
                                            Dzięęki ;**
                                            Też lubię takie zwyczajne dni xd
                                            Anka : Też nie mogę się wyspać właśnie xd Nie śpię do 1 chyba xd
                                            haha , dobrze zrozumiałaś . Dzięękii ; **
                                            Julia : Dziękii ; **** ten chłopak mój mi poradził wypić herbate wtedy , haha xd
                                            • jolene_ Re: w t o r e k . ;D 03.01.12, 19:27
                                              haha, nie ma to jak 1 z geo i 2 z matmy ..:3 haha, jestem ciekawa co bd miała na półrocze..

powinnam się uczyć z fizyki.. coś mi nie wychodzi -,-
                                              nie chce mi się chodzić do szkołyy!!
                                              wgl uświadomiłam sobie, że wszyscy chłopacy to idioci, więc zostaje EMO lesbijką..
                                              ( nie czytajcie tego :3)
                                              chcę FERIEE!
                                              • sandrolaxd Re: w t o r e k . ;D 03.01.12, 20:39
                                                Anka : No dziwna książka trochę xd No i co do sylwka masz racje, jeszcze macie czas. ;]]

Paula: ahahahahhaa . twoje teksty mnie rozwalaja. dlaczego wszyscy to idioci ? coś się stało? xd

Btw.co robimy z tym ustalaniem godziny idziemy na ten pomysl czy nie? xd no i od razu propozycje godziny proszę xd
                                                • jolene_ Re: w t o r e k . ;D 04.01.12, 14:32
                                                  Sandra nie no w sumie nic się nie stało.. ale tak stwierdziłam xd

wgl dzisiejszy dzień jest porabany.. :3
                                                  ogólnie biłam się w szkole z laskami z starszych klas.. i prawie cała szkoła się gapiła,lol. tzn one już od paru tygodni miały jakieś sapy do mnie.. dawałyśmy sobie z bara i mierzyłysmy się wzrokiem.. i dzisiaj już był koniec lekcji i stałam z koleżanką na korytarzu i się ubierałyśmy i 2 dziewczyny podeszły i jedna mnie zaczęła popychać i wtedy dałam jej w twarz, wtedy ta druga jeszcze zaczęła mnie bić i moja koleżanka też mi zaczęła pomagać xd no i się byłyśmy, wgl tam ktoś krzyczał" OO, Paula bd się bić" i wgl inne teksty, a chłopak, w którym jestem zakochana stał dosłownie za mną i wszystko widział .. no i wtedy ktoś tam zawołał, że nauczyciel idzie i wszyscy uciekli ;P
                                                  ale coś czuję, że to jeszcze nie koniec..
                                                  wgl pani mi dzisiaj na lekcji zabrała tel, bo sms-owałam i moja mama musi po niego do szkoły przyjść :3
                                                  • estrellaa środa , czwartek .. 04.01.12, 16:35
                                                    i weekend XD

Paula no to nieźle z tą laską . zawsze jest ktoś, kto ma jakieś sapy . starsza czy z tego samego roku ta dziunia ?

Sandra y no nie wiem co do tej godziny . no bo raz mi pasuje jedna godzina a raz zupełnie inna . muszę sobie jakoś dzień ułożyć bo po tych świętach nie mogę się ogarnąć . a inne dziewczyny? jakieś pomysły co do godziny ?

u mnie nawet . wystawiają już oceny ołówkiem . historia 5, technika 5 , niemiecki 5 ( jestem dumna hah ) angielski 5, chemia 5 . gorzej z biologią, geografią i rysunkiem . chociaż ostatnio z rysunku parę piątek zarobiła . jeszcze jutro i weekend .
                                                    macie jakieś plany ?
                                                    ja na razie niezbyt . w piątek jestem z koleżankami umówiona . a resztę to chyba prześpię ;x byłoby chyba najlepiej, bo chodzę jak nieżywa . xd
                                                  • sandrolaxd Re: środa , czwartek .. 04.01.12, 17:02
                                                    Paula: hahahhaha axd nieźle XD rozbiara mnie to jak dziewczyny się biją xd pewnie masz racje, jeszcze takie akcje się powtórzą xd
                                                    Anka: Też nie wiem co do godziny wlasnie...
                                                    OMG, xd ale masz dobre oceny, ja bede miec srednia 3.50 okollo xd hahahaha .
                                                    Też będę chyba spać xd A dzisiaj zarobiłam 1 z kartkówki niezapowiedzianej za ściaganie xd
                                                  • malenka777 Re: środa , czwartek .. 04.01.12, 18:41
                                                    Ej dziewczyny może w piątek o13 ? Nie mamy lekcji więc pasuje ;d Ja jestem z przyjaciółką umówiona na 14 ,15 xD
                                                    Ania: No podobno mamy mieć Małego Księcia w 6 klasie bo pani tak powiedziała ale nie jestem pewna . No moje urodziny zawsze są super ;D Gratulacje ocen są świetna brawo No ja sobie pośpię tak do 10 a do 11 poleżę w łóżku a potem na chwile na kompa i do przyjaciółki ;d
                                                    Paula: Ja też mam 2 z matmy z pracy klasowej tej co tak nie cierpię xD Hahahah ten tekst mnie zabił big_grin No to niezła bójka big_grin
                                                    Sandra: Peszek no ale uczeń bez 1 to jak żołnierz bez karabinu tak zawsze mówi moja mama xD
                                                    CHCE JUŻ PIĄTEK!!! Schodzę czytać ,,Sposób na Alcybiadesa'' czy jakoś tak uncertain Jak mi się nie chcę :C Pozdrawiam kwiat
                                                  • sandrolaxd Re: środa , czwartek .. 05.01.12, 09:57
                                                    Julka: No może być chyba, raczej nie mam żadnych planów xd Kolega powiedział, że jestem ofiarą i że musi mnie chyba dużo potrzebnych rzeczy nauczyć . big_grin
                                                    A ja zaspałam xd No i stwierdziłam że nie opłaca mi się iść do szkoły, więc zostałam w domu.
                                                  • sylwek11 Re: środa , czwartek .. 05.01.12, 12:29
                                                    Jaką będziecie miały średnią ? ;D
                                                    Paula : oj ,to nie fajnie xd u nas niby jak zabiorą to oddają na koniec roku lub półrocza , ale zazwyczaj jak kogoś przyłapią to po prostu chowamy do kieszeni i nie oddajemy xd
                                                    Anka : Moje plany to napisać wypracowanie na konkurs , lekcje i książka xd
                                                    Julka : yy , nie czytałam tej ksiązki xd Też zawsze długo śpię ,musze się tego oduczyć xd

Hm , wczoraj źle sie czułam, wymiotowałam i te sprawy , więc dzisiaj nie ma mnie w szkole .
                                                    Zły humor -,-
                                                  • jolene_ Re: środa , czwartek .. 05.01.12, 15:36
                                                    haha, dzisiaj w szkole wszyscy się na mnie gapili, moi koledzy wołali do mnie "zadymiara" albo "fight club" itp :3
                                                    Ania tak, o 2 albo 3 lata starsza..

moje plany na weekend?
                                                    mhm.. dzisiaj przychodzi do mnie kumpela, jutro spotykam się z moim przyjacielem,a w niedzielę albo idę z kolegą na spacer, albo pójdę na WOŚP z koleżankami .. dalej nie wiem c;

wgl mam teraz kare na neta, ale mamy nie ma w domu, więc jakoś udało mi się wejść..:p a telefon już dostałam..
                                                    i
                                                  • estrellaa nossa nossa <3 05.01.12, 16:01
                                                    www.youtube.com/watch?v=LHqzDg8iKng
                                                    hah kocham piosenkę . <3 tekst w tłumaczeniu jest .. dziwny . ale cóż , muzyka wpada w ucho ; )

dzisiaj dzień nawet spoko . szybko zleciały mi lekcje . teraz w domu i cieszę się wolnym popołudniem . <3 pogoda jest nie za fajna . ; c deszcz, wiatr i wo .

Sylwia no nie wiem jeszcze, co do tej średniej . zobaczymy ; )

Paula , z tym 'zadymiara' to zaraz pewnie zapomną . nie przejmuj się . xd
                                                  • sandrolaxd Re: nossa nossa <3 05.01.12, 23:26
                                                    Ja chyba nie mam planów, oprócz leckji, wypad do kumpeli i komp XD
                                                    Paula: A kara za co ?

• sylwek11 Re: nossa nossa <3 06.01.12, 15:09
                                                    Paula : Oj tam, nie martw się ;D

Anka : Tą piosenkę to wszyscy kochają xd

Cały weekend spędzę w domu , cóż .
                                                  • sandrolaxd Re: nossa nossa <3 06.01.12, 17:49
                                                    Padam. Rano myślałam że zemdleje, spałam do 15 i nadal jestem zmęczona no i wszystlo mnie boli. Jak zwykle weekend popsuty, a w poniedzialek bede sie czuc swietnie.sciana
                                                  • jolene_ wrrrrrrrrr xd 06.01.12, 21:20
                                                    mhm..dzisiejszy dzień trochę zamulający, ale ogólnie okej..

wgl zaczęłam ostatnio pisać z chłopakiem 3 lata starszym ode mnie, któremu się podobam..i nie wiem jak mu napisać, że jestem w kimś zakochana. eh..-,-
                                                  • sandrolaxd Re: wrrrrrrrrr xd 06.01.12, 22:10
                                                    Mój dzień też taki sobie, właśnie obejrzalam nowy odcinek TVD, ale nie zrobił na mnie jakiegos dużego wrażenia.
                                                  • jolene_ w 07.01.12, 00:52
                                                    Sandra ja też dzisiaj oglądałam.. ale był pocałunek Deleny c;
                                                  • sylwek11 Re: w 07.01.12, 12:56
                                                    Paula : hmm , trudna sytuacja . jesteś pewna , że mu się podobasz? ;-D

Nudnoo , ale nie mam ochoty nic robić sciana
                                                  • estrellaa xd 07.01.12, 17:09
                                                    wczoraj zamulający dzień przed tv . a dzisiaj ? wykąpałam się już . czekam aż wyschnął mi włosy i wychodzę .

Sandra wracaj do zdrowia . ; )

Paula fakt, niezbyt fajna sytuacja . dasz radę jakoś to ogarnąć ; )
                                                  • sandrolaxd Re: xd 07.01.12, 21:56
                                                    Paula: Ja bym wolała zeby ona była ze Stefciem. XD
                                                    Anka : Już czuje się lepiej, mma zamiar iść w poniedziałek do szkoły.

ojeja. Znów same problemy, w poniedziałek wygarniamy jednej kumpeli sporo rzeczy. Nie chce żeby wyszła z tego kłotnia, ale to dla naszego i jej dobra.
                                                  • jolene_ Re: xd 08.01.12, 00:12
                                                    Sandra ja tam jestem fanką Deleny : 3
                                                    powodzenia z tą koleżanką..

jutroo(w sumie dzisiaj) WOŚP c;
                                                    mhm..mam nadzieję, że będzie spoko xd

a teraz chyba idę pozamulać przy muzyce..c:
                                                  • estrellaa Re: xd 08.01.12, 14:39
                                                    a fakt dzisiaj WOŚP ale nie mam zamiaru ruszyć d*py z domu . xd siedzę zawinięta w koc i jest mi z tym dobrze ; )

Sandra no tak to jest z koleżankami .. może wyjaśnicie sobie wszystko i bd ok . powodzenia . ; p

wczoraj film u kumpla, pośmiałam się trochę, było fajne .
                                                    jutro szkoła . z tego powodu powinnam się uczyć . taak powinnam ..
                                                    dlaczego te weekendy są takie krótkie ? -,-
                                                  • sandrolaxd Re: xd 08.01.12, 18:30
                                                    Paula : Ja bym chciala zeby Damon był z taką Katherine czy cos xd
                                                    Anka: Dokładnie, weekendy tak szybko mijają.

A ja dzisiaj znów żle się czułam, nie wiem czy jutro idę do szkoły.
                                                  • estrellaa . 09.01.12, 16:38
                                                    oj widzę , że znowu zostałyśmy same . pustki, nowe koleżanki się dawno nie odzywały . bywa . może jeszcze kiedyś wrócą . xd

tłumacze sobie właśnie czytankę z niemca . -,- w translatorze mi jakieś głupoty wychodzą .. więc muszę wszystko osobno brr ; /
                                                  • sandrolaxd Re: . 09.01.12, 19:54
                                                    Anka: Zazywczaj tak bywa że nas opuszczają.

haha historia Pauliny się powtórzyła. Dzisiaj mi zabrano telefon ale nauczyciel przywiózł do domu.
                                                  • sylwek11 Re: . 09.01.12, 22:32
                                                    Anka : No pewnie wrócą . Weekendy strasznie szybko mijają ; / Ale w sumie szkoła nie jest taka zła z Nimi <3
                                                    Paula : Ja mam to samo zdanie co Sandra , wolę Elenę ze Stefanem .

Hm , jedyne co potrafię wam powiedzieć to : Jest dobrze ! ; 3
                                                  • pamietnik Wielki powrót z zaświatów xD 10.01.12, 20:29
                                                    hej dziewczyny!
                                                    Wiem, dawno mnie nie było, nie miałam czasu, ale przeczytałam wasze wpisy, nie łapię się w kto jest kto i co mu się stało, ale:
                                                    -Tej, która zaczęła chodzić z chłopakiem życzę szczęścia!!!!
                                                    -Tym, które chcą się odkochać, zabraniam, bo to jest najpiękniejsze, co może być -miłość.Co z tego ,że chłopak ma dziewczyne czy nie-pierzyć to i kochać dalej!!
                                                    -Dziewczynie, która wdała się w bijatykę, trzymam kciuki i jesteś wielka big_grin
                                                    -Chorym dziewczynom i padniętym, mówię: NIEDŁUGO JUŻ FERIE big_grin
                                                    -Całej grupie mówię: KOCHAM WAS i jesteście świetne xD

U mnie.....trochę masakry, trochę cudownego czegoś, a trochę dupy xP

W weekend kłóciłam się na fejsie z dawnymi przyjaciółkami, które mnie nazwały zdrajcą i dwulicusem, bo "odeszłam od stada" i zaczęłam się z innymi przyjaźnić.Oczywiście wyżywały się na mojej przyjaciółce, z którą się przyjaźnie.
                                                    Średnia? 3,6n -.- ale w następnym muszę mieć 4.0!!!!!!!
                                                    Sylwester, okazał się być klapą podwójną, bo się okazało ,że reszta bawiła się razem w grupie.Ale potem mi wyjaśniła przyjaciółka, że to była impreza jej kuzyna, a oni mnie nie znają i spoko smile .Ale F. podobno się dopytywał czemu mnie nie ma big_grin
                                                    W ogóle z F. jest różnie, czasem super , a czasem do dupy.Ostatnio strasznie się koleguje z J., dupa, ona mi powiedziała ,że on jej się podoba, ale teraz jest 3..zł, więc jest nim zainteresowana big_grin Ale już drugi dzień żyję bez jego przytulenia na pożegnanie sad(

w następnym napisze co się jeszcze zdarzyło, bo inaczej tego nie przeczytacie tongue_out
    • pamietnik 2121 WPISÓW :D 10.01.12, 20:34
      W ogóle nie wiem ,bo była akcja, że f nagle do mnie podszedł i zaczął mnie łaskotać, a potem klepać po głowie, więc :"czuje się jak twoja młodsza siostra", a on " o fajnie! co tam siora?" i potem ja wczoraj gadaliśmy i byli też chłopcy i taka koleżanka z klasy, jakby należy do naszej grupy.I już musiałam iść i F. nie przytulił się ze mną, bo "nie masz do mnie zaufania" (przekomarzaliśmy się tongue_out) i ja tak "tak, nie mam zaufania do mojego brata" i ta koleżanka "to wy jesteście rodzeństwem" i taka cisza i czekałam aż to potwierdzi i po dłuższym czasie powiedział ,że tak, ale jakby z....niechcęcią uncertain

I nie wiem czy to dlatego, bo nie chce być moim bratem, bo jeszcze nie za bardzo mnie lubi?
      ma nadzieję, że to dlatego, bo nie chce być moim bratem, bo chciałby być moim chłopakiem, ale....chyba nie będę robić sobie nadziei tongue_out

w ogóle to DZIEWCZYNY !!! przez te ferie muszę się zrmienić!
      • estrellaa Re: 2121 WPISÓW :D 11.01.12, 15:14
        Iga, fajne, że wróciłaś . co do tego chłopka, myślę , że jest tak ja ty myślisz . gdyby cię nie lubił, nie łaskotałby cię itp . ; ) pisz jak coś z nim się będzie zmieniać . powodzenia . ; * łał, i naprawdę cię podziwiam, że chciało ci się czytać te wszystkie wpisy ; )
        a co do tych byłych koleżanek, od których odeszłaś ( czy tam coś) to właśnie teraz się okazuję jakie to były koleżanki . ja też mam takie byłe psiapsióły . -,-

zalałam sprawdzian z bioli . bywa .
        • jolene_ Re: 2121 WPISÓW :D 11.01.12, 15:29
          Iga zgadzam się z Anią, na pewno Cię lubii c; trzymam za was kciuki! kiss

hmm.. dzisiaj mi się nic nie chce..a jeszcze na angielski muszę iść, eh -,-
          wgl skapnęłam się, że akurat w walentynki mija dokładnie poł roku odkąd jestem zakochana.. indifferent

brzuuuch mnie boli, chcę ferie! ;c
          • estrellaa btw kiedy macie ferie ? 11.01.12, 16:12
            ja mam od 13 lutego . < facepalm >
            • pamietnik :) 11.01.12, 22:18
              Kocham was kiss

Też mam nadzieję, dzisiaj ze mną usiadł, bo książki nie miał :3 uwielbiam jego zapach!! ^^
              Ferie? 16 stycznia big_grin
              • jolene_ Re: :) 12.01.12, 15:23
                ja ferie mam od 27 lutego c;

dzisiaj w szkole było spoko :3
                raz na przerwie w głośnikach leciała taka wolna smutna piosenka i ja tak stałam przy oknie, a on pod klasą, ale tak, że siebie widzieliśmy no i jak leciała ta piosenka to się tak na siebie spojrzeliśmy ..mmmm.. taki nastrój i wgl serce hahah xd
                • estrellaa Re: :) 12.01.12, 16:09
                  Paula to słodko <3

jak tam dziewczyny ? oceny wystawione ? ; )
                  • sandrolaxd Re: :) 12.01.12, 16:56
                    Zgadzam się z dziewczynami i też trzymam kciuki . ;d
                    Ja ferie mam tak samo jak Paula . ;D A 28 dyskoteka w szkole tzw,,choinka" do 22 xd

Co do ocen jutro mam sprawdzian z wf. czaicie? masakra. jakies wymoiary boiska i tego typu.
                    • estrellaa Re: :) 12.01.12, 18:46
                      hah sprawdzian z wf ? do czego to dochodzi XD
                      kurde fajnie macie z tą choinką . jeszcze do 22 . jak na szkołę to szczyt marzeń ; )
                      • sandrolaxd Re: :) 13.01.12, 17:07
                        No wiem, masakra. Ale poszedł nam dobrze bo jak my to nazywamy była to,,praca w grupach". big_grin

No wiem wiem, nasza szkola zaszalala XD
                        • jolene_ Re: :) 14.01.12, 14:56
                          ja też miałam spr z w-fu.. ale był banalny, więc .. c;

ten weekend postanowiłam poświęcić nauce!
                          haha, jestem z siebie dumna.. bo jak narazie dobrze mi idzie..;3
                          tylko teraz na chwilę zrobiłam sobie przerwę i weszłam na kompa xd

• sandrolaxd Re: :) 16.01.12, 21:18
                            Paula : Nasz też był banalny . big_grin

Łoo. Jutro tylko 3 lekcje. big_grin No chyba, że bedą jakieś zastępstwa, ale to się jutro zobaczy.

ŚNIEG !serce xd Nareszcie. Dzisiaj wielka bitwa na plastyce i podczas powrotu z wf. Oj kocham naszą klasę. big_grin
                            Btw. nie wiem czy pisałam, ale dyrka nam wstawiła ostatnio spóźnienia i vice dyrka tak samo. Wkurw, na maksa.Jescze tylko jedno i ocena niżej. Wcisnęliśmy jej kit ze to wina autobusu, no ale cóż ona stwierdziła, że tak długo w szatni siedzimy.
                            A no i nie wiem czy to też pisałam, ale dostałam już 2 uwagę od facetki od matmy za nic nie robienie. No ale cóż, bywa. Ona mnie i kumpeli chyba nie lubi.

Ojeja. Sory za rozpisanie.
                            • malenka777 Koniec kary ;d 19.01.12, 17:19
                              Cześć dziewczyny smile Nie było mnie dlatego że miałam kare na kompa przez tą 2 z matmy indifferent Przeczytałam wasze wpisy ale jakoś nie mogę ich ogarnąć xD
                              Jak tam u was? U mnie spoko bo śnieg spadł chodź topi się jak nie wiem co xD
                              Zaczynam wielką misje żeby dostać królika ;d Sprzątam , uczę się , wychodzę z psem itp.xD Trzymajcie kciuki bo to naprawdę potrwa ;d
                              • sandrolaxd Re: Koniec kary ;d 19.01.12, 17:53
                                Julka: Czego konkretnie nie ogarniasz? xd
                                hahah, to życzę powodzenia. ;d

Mnie ta przyjaciółka co chodzi z tym chlopakiem ktory mi sie podoba probuje mnie wkrecic do towarzystwa, ze to tak nazwe xd tzn. ona sie spotyka z nim i kilkoma kumplami na przerwie, a dzisiaj tez mnie wolali parę razy to zostalam xd
                                • malenka777 Re: Koniec kary ;d 22.01.12, 17:15
                                  Nie wiem jak powiedzieć mamie o tej misji xd Macie jakieś rady?? >.<
                                  Coś mało było wpisów dziwne...
                                  Sandra: Ona chyba jest trochę fałszywa (bez urazy) ale takie moje zdanie.
                                  • pamietnik *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* 23.01.12, 15:18
                                    julia: jakiej misji??

Wpisów mało, bo nie ma czasu tongue_out
                                    • sylwek11 Re: *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* 23.01.12, 16:00
                                      Przeczytałam wszystko . Od dłuższego czasu nie mogłam się zalogować na kotka ,dlatego nic nie pisałam .
                                      Jestem chora , mam mnóstwo lekcji do nadrobienia i jutro zamierzam iść do szkoły . Czyli dzisiaj cały dzień z książkami sciana.
                                      • estrellaa re 23.01.12, 18:19
                                        dawno tu nie pisałam, ale widzę, że nie wiele mnie ominęło . szkoda, że tak mało wpisów tu no ale cóż, mamy też przecież inne zajęcia .
                                        na początku nie miałam neta, potem nie wchodził mi kotek, był przez jakieś 10 min normalnie, a potem się zawieszał i tylee -,-.
                                        przez ten czas sporo się działo, kłótnie, urodziny kumpeli, wystawianie ocen, masa spraw .
                                        a jak tam u was dziewczyny ?
                                        julka nie wiem jak ci pomóc. chyba najłatwiej będzie pogadać z mamą po prostu o tym zwierzątku . nie baw się w jakieś podchody bo wyjdzie jeszcze gorzej niż byś chciała.
                                        sylwia to dobrze , że jesteś już zdrowa .
                                        • sylwek11 Re: re 23.01.12, 20:04
                                          Julka : Zgadzam się z Anką , ale możesz być do tego miła , staraj sie mieć dobre oceny itp . I zastanów sie czy wgl chcesz tego zwierzaka ; D

U mnie wszystko oke , czasami kłócę się z moim chłopakiem < hm ,dziwnie to brzmi > , ale zazwyczaj o głupoty i zaraz sie godzimy . Szkoła - niby mam takie dobre oceny , ale jednak średnia trzy coś ..
                                          • estrellaa Re: re 25.01.12, 15:07
                                            oo Sylwia , kłótnie o drobnostki są bez znaczenia. xd ważne, że wam się układa ; ) szczęścia życzę ;*

hah nasze dzikie fazy na technice wymiatają . XD popłakałam się ze śmiechu . ogólnie jest dobrze . a teraz czeka mnie nauka . jutro konkurs . -,-

a wkleję jeszcze link do piosenki . www.youtube.com/watch?v=ZPZyyrZzWdo kocham ją <3
                                            • sylwek11 Re: re 25.01.12, 19:04
                                              Ania : no niby tak , ale jednak nie lubię takich kłotni .
                                              My dzisiaj miałyśmy faze na wżdwr , kazanie na lw , masakra sciana<br />

A teraz czeka mnie niemiecki i lekcje ;//
                                              • jolene_ Re: re 25.01.12, 21:46
                                                mhm, dawno nie pisałam, ale wszystko przeczytałam.

u mnie w sumie trochę się działo,ale niezbyt mi się to chce pisać i was zanudzać..c;
                                                2 dni i ferie, mmm :3
                                                chociaż z drugiej strony chcę mi się chodzić do szkoły.. bo jak sobie
                                                pomyślę, że przez 2 tygodnie GO nie widywać..-.-
                                                • estrellaa Re: re 26.01.12, 16:23
                                                  Pula zazdroszczę ci tych ferii xd ja jeszcze całe 2 tyg muszę czekać . ale ten tydzień minął mi jakoś szybko . ; D

hahah podpisali już to ACTA i szczerze mówiąc jakoś dziwnie się czuję w tym necie xd nie wiem co mogę robić i wo . ; d hahah moja inteligencja . xd
                                                  • sylwek11 Re: re 26.01.12, 17:37
                                                    Też właśnie nie wiem co robić , mam wrażenie , ze mnie obserwują . xd

a ja już 1 dzień i ferie , ale jakoś mnie to nie cieszy , brak mi szkoły . sciana
                                                  • estrellaa Re: re 26.01.12, 17:54
                                                    hahah rzadko spotykana sytuacja żeby ludzie chcieli chodzić do szkoły ale zdarza się i tak xd tak ogólnie to mogłabym chodzić do szkoły bo spotykam się z tymi ludźmi wszystkimi i wo ale nienawidzę wstawać tak wcześnie -,- tak na 10:00 to bym mogła chodzić codziennie . ; )
                                                  • jolene_ Re: re 26.01.12, 21:52
                                                    Ja w sumie ciągle zapominam, że podpisali to ACTA i robię to co normalnie.. : 3

łooo, od jutra feriee serce
                                                    przydadzą mi się te dwa tygodnie zdala od wszystkich i wszystkiego, o tak!
                                                    no i zakupyyyy, ah ah ah serce : P
                                                  • sylwek11 Re: re 27.01.12, 21:00
                                                    Mi nawet nie przeszkadza wstawanie , wolałabym ich wszystkich widzieć ;D Ale jutro dyskoteka , więc jeszcze nie będę tęsknić . Dzisiaj były zawody-spoko było ; P
                                                  • jolene_ Re: re 28.01.12, 10:56
                                                    Kto ma najbardziej zje*ane życie ? no pewnie, że ja.. yay!
                                                  • estrellaa weekend 28.01.12, 18:51
                                                    Paula co jest ?
                                                    Sylwia jak było na dyskotece ?
                                                    btw wybieracie się gdzieś w ferie ? obóz czy coś ? ; )
                                                  • jolene_ Re: weekend 29.01.12, 11:31
                                                    sory za moją jakże twórczą wypowiedź wcześniej :3
                                                    miałam strasznie zrąbany humor i ogólnie.. zrąbany dzień..
                                                    a chodziło o to, że dowiedziałam się, że chłopak, w którym jestem zakochana jest zakochany w mojej dobrej koleżance.. wgl. dużo spraw się pokomplikowało i ..tyle.

a teraz trzeba się iść pakować i czas na Londyn.
                                                    witaaajcie ferie c:
                                                  • estrellaa Re: weekend 29.01.12, 15:02
                                                    paula zazdroszę ci tego Londynu ; )
                                                  • pamietnik Re: weekend 29.01.12, 17:27
                                                    Dupa, jutro szkola i po feriach uncertain
                                                    Podsumowanie?
                                                    Nic nie zrobiłam tongue_out
                                                    nudyyyyyy
                                                    3 spotkania z M i przypadkowo jedno z F.

Eh....nie chce mi sie do szkoly tongue_out
                                                  • sylwek11 Re: weekend 30.01.12, 21:51
                                                    Paula : nie martw sie , wiem , ze to nie pociesza , ale jakoś będzie ; * u mnie też nie zaciekawie . mój kochany wychowawca jak zwykle niszczy mi życie , dlaczego nie mogę mieć wychowawczyni , która by się nie mieszała w moje życie ?
                                                    Ania : Dyskoteka była meega , fajny dj i wgl , wszyscy sie bawili . Ja oczywiście góryy , a wy ? ;D
                                                    Iga < nie wiem czy dobrze pamiętam > : też zawsze tak mam , mam mnóstwo planów a potem nic z tego nie wychodzi .

Btw . po feriach mam wizyte u pani dyrektor , świetnie -,-
                                                  • jolene_ Re: weekend 31.01.12, 11:57
                                                    Sylwia dzieki c; czemu idziesz do dyrektorki ?
                                                    Ania dzieki, ale nie ma czego : )

wgl mam plan znalezienia sobie w Anglii chlopaka w rurkach i na bmx-e.. :3
                                                    zyczcie mi powodzenia, przyda sie,lol.
                                                  • sylwek11 Re: weekend 31.01.12, 19:50
                                                    haha , sama za bardzo nie wiem , jeszcze się okaże . coś zwiazanego z tym moim chłopakiem , bo razem idziemy . czyli pewnie nie pasi jej , że sie spotykamy w szkole . xd
                                                    hahaha , rozwaliłaś mnie tym chłopakiem ;D ofc życze sczęścia ;D
                                                  • estrellaa . 01.02.12, 19:09
                                                    kurde, nie wyrabiam się , nie mam czasu, nie mam siły . pierwszy raz w tym tygodniu weszłam na kompa . -,- ale tylko po to, żeby sprawdzić coś w wikipedii. jutro mam konkurs, czuję , że zawalę . jestem przeziębiona . jest mi zimno. chce ferie , albo chociaż weekend .

sylwia to fajnie, że dyskoteka udana . a co do tej wizyty u dyry to pewnie nie będzie źle, wyjaśni się wszystko i wo . xd

paula hah trzymam kciuki . ; ) + jeszcze żeby do tych rurek i bmx-a miał coś w głowie XD

spadam bo zamulam . bay . ; *
                                                  • sandrolaxd Ferie. < 3 05.02.12, 19:39
                                                    Ma któraś aktualnie ferie? big_grin Mi został jeszcze tydzień. Sory, że się nie odzywałam.
                                                    Nie wiem czy pisałam, ale było zebranie, mama musiała zostać i jest przerąbane. No cóż, bywa. Teraz jestem dziennie tylko godzine na kompie, zdarza się więcej. Jednym słowem tragedia. Opowie mi ktoś co się działo, jak mnie nie było ? xd
                                                  • sylwek11 Re: Ferie. < 3 06.02.12, 22:59
                                                    Ania : Współczuję , też tak czasami mam , nie wyrabiam się , siedzę do 24 a potem wstać nie mogę . Teraz są ferie , zapomniałam jak to jest i wcale nie mam ochoty do tego wracać . Jedyna rzecz która wprawia mnie w chęć pójścia do szkoły to moja ekipa big_grin

Jeden tydzień wolności został serce .
                                                  • jolene_ Re: Ferie. < 3 07.02.12, 23:42
                                                    O taak, tez mam teraz ferie c; i jakos niespecjalnie spieszy mi sie do powrotu do szkoly..
                                                    a zostal tylko niecaly tydzien, eh.
                                                  • sandrolaxd Re: Ferie. < 3 08.02.12, 14:51
                                                    Na myśl o tym, ile lekcji muszę zrobić oraz ile sprawdzianów mnie czeka w tyg. kiedy wrócimy do szkoły robi mi się nie dobrze. Dlaczego te ferie tak szybko mijaja?sciana
                                                  • sylwek11 Re: Ferie. < 3 08.02.12, 16:09
                                                    Jejaa, tamte ferie mogłam przeżyć , bo wiedziałam , że zaraz będą kolejne xd a teraz ? znów zacznie się byle do piątku sciana
                                                  • estrellaa oł jeeeaaa 11.02.12, 17:24
                                                    siedzę zawinięta w koc i jem zimną już trochę pizzę . me gusta <3 ; D mam ferie i mega się z tego cieszę . mam zamiar odpocząć i wo . XD a dzisiaj siedzę w domu bo za zimno na wyjście . czytam sobie książkę i jest git ; ) ah jak to miło wiedzieć, że nie muszę odrabiać lekcji ani śpieszyć się z niczym . kocham takie chwile <3
                                                    z tego co zrozumiałam miałyście fajne ferie . ; ) cieszę się .

+ sorry, że tak jaram się tym wolnym gdy wy musicie już wracać do obowiązków.
                                                  • malenka777 Re: oł jeeeaaa 11.02.12, 17:41
                                                    Ej Ania ty z wielkopolski ze masz ferie? big_grin
                                                  • estrellaa Re: oł jeeeaaa 11.02.12, 17:57
                                                    ze świętokrzyskiego ; )
                                                  • malenka777 Re: Ferie. < 3 11.02.12, 17:39
                                                    Ojjj biedne jesteście ja mam dopiero ferie teraz od poniedziałku ale jakoś dziwnie się czuje xD Zawsze zapominam do was pisać dziwnee ... Ale postarałam się przeczytać wszystko ;d
                                                    Paula: To przykre z ty chłopakiem co ci się tak podoba ;/ Jak było w Londynie? Znalazłaś tego chłopaka xDD Pocieszać włączony ;d
                                                    Sylwia: A A.C.T.A Jednak nie podpisali big_grin Wolność xD ! A co dokładnie twój wychowawca robi? Jeśli można wiedzieć x.x
                                                    Sandra:Ułłł...to głupio że masz kare a masz ją w ogóle jeszcze xD nie jestem na bieżąco ;P
                                                    Ania:Ja też nienawidzę wstawać wcześnie do szkoły -,- Dobry pomysł z tą 10.Fajnie by było 6 miesięcy szkoły i 6 wakacji serce
                                                    Iga: Ta misja polega na tym żeby dostać królika wiem że to dziwnie brzmi xD
                                                    Ej a macie jakiś pomysł jak pogadać z mamą o tym króliku? Moja mama umie się wkurzyć o byle co -,- Ale teraz pogadam z mamą o tym że chce nocować z poniedziałku na wtorek u mnie z koleżanką i czy się zgodzi . Ferie całe przesiedzę w domu jak zawsze ;/ U mnie są schizy najczęściej na matmie bo nasza wychowawczyni jest młoda i ma fajne teksty serce Czasem na polaku ale pani nie za bardzo lubi z nami żartować chyba xD Ojejku rozpisałam się i mam nadzieje że przez ferie będę częściej tu wchodzić smile A teraz idę bay może poczytać,,W 80 dni dookoła świata''? nie chce mi się xD
                                                  • sylwek11 Re: Ferie. < 3 12.02.12, 11:10
                                                    Anka; hahhaha, spoko. my też się pewnie jarałyśmy, więc nie mam ci tego za złe xd Wgl. to już mi się nie chce siedzieć w tym domu, przynajmnije się zobaczymy ze znajomymi . big_grin

Julka:Hahah, no może nie karę ale ograniczenie kompa, ale niedługo mamy nie będzie tak często w domu i będzie wolność XDD
                                                    Co do królika to nie wiem, rodzice często nie chcą kupić zwierzęcai bo szczerze mówiąc jest on w centrum uwagi tylko na początku a potem się zaniedbuje xd
                                                  • sylwek11 Re: Ferie. < 3 12.02.12, 13:50
                                                    Znów się nie wylogowałam , a Sandra wysłała tamten post ode mnie ;Dwink
                                                  • jolene_ Re: Ferie. < 3 12.02.12, 23:12
                                                    Ania, Laura: juuaa, ale wam zazdroszczę tych ferii :3

jutro do szkołyy..yay -.-
                                                    po 24 godzinach siedzenia w samochodzie, jakichś 8 godzinach snu na 3 dni.
                                                    no i znając życie dzisiaj też się nie wyśpię.. taa, powodzenia Paula!
                                                  • estrellaa Re: Ferie. < 3 13.02.12, 17:34
                                                    ah jest taak fajniee <33
                                                    może polecicie jakieś ciekawe książki ? od piątku już dwie przeczytałam . ; p jutro wybiorę się do biblioteki i nawet nie mam pomysłu czego szukać .
                                                  • malenka777 Re: Ferie. < 3 17.02.12, 20:40
                                                    Sylwia: Hmmm... zastanawiam się ciągle o tego królika cały czas trzymajcie kciuki xDD To i tak dobrze że tylko ograniczenie masz a nie kare ;dd
                                                    Paula:Ja nie jestem Laura ale Julia ale spoko każdy może się pomylić xD
                                                    Ania: Nie wiem co ci polecić ;d Może popatrzysz sobie w bibliotece po półkach to coś znajdziesz ; )
                                                    Zamulanie xD Trochę źle się czuje gardło boli brzuch głowa no i katar oczywiście ;D Dlatego jutro leżenie w domu i odpoczywanie i spanie do 10 serce Ale wy macie kiepsko bo to szkoły teraz chodzicie ale już jutro sobota xd Ja już lecę Bayy ;D
                                                  • estrellaa ; ) 19.02.12, 18:29
                                                    no właśnie, dziewczyny chyba nie mają zbyt dużo czasu, bo nie wbijają tu ostatnio, no ale spoko, nie każdy ma tyle czasu co ja, przynajmniej jeszcze przez tydzień, bo potem znowu szkoła.
                                                    julka tak, wybrałam sobie parę książek, już większość z nich przeczytałam, muszę znowu iść do tej biblioteki . xd
                                                  • malenka777 Re: ; ) 21.02.12, 12:58
                                                    Ania: Dziewczyny pewnie mają dużo nauki .A mi się nie chce czytać lektury xD jestem dopiero na 3 rozdziale ;d Będziecie oglądać w czwartek VIVA COMET 2012 ?? Bo ja tak ^^ nawet głosowałam dzisiaj 10 razy >.< Jutro mój siostrzeniec ma 2 latka on jest taki sweet ;33 A właśnie ma ktoś za niedługo urodziny? bo ja mam dopiero w czerwcu 22 : D W pierwszy dzień lata xD
                                                  • estrellaa Re: ; ) 21.02.12, 16:06
                                                    Julka , ja mam z każdą lekturą to samo, po prostu nie mogę ich czytać bo mnie szlak trafia. inne książki czytam często a lektur prawie nigdy . xd a co czytasz ?
                                                    no pewnie obejrzę comety ;p też głosowałam, chociaż nie mogłam się zdecydować w niektórych przypadkach . ; )
                                                    taak, małe dzieci są sweet <3
                                                    a co do urodzin to ja ma za dwa tygodnie . ; d

• jolene_ Re: ; ) 23.02.12, 19:21
                                                    sory,sory, sory Julka za pomylenie, ale moja pamięć szczególnie co do imion nie jest za dobra.
                                                    jeju, czuję się jakbym nie pisała tu od wieków! i z tego co widzę to nie tylko ja c;
                                                    a więc przez ten czas w sumie wiele się zmieniło... ja się zmieniłam przede wszystkim.
                                                    teraz jest okej.. właściwie jest świetnie, ale do niedawna nie było tak fajnie..
                                                    dużo się działo, ale ważne, że teraz jest genialnie, ja zostałam straszną optymistką..:3
                                                    ah, na prawdę.. jak tak teraz myślę, to.. życie jest piękne! i zdecydowanie za krótkie, by przejmować się jakimiś bzdurami! Ważne, żeby potrafić cieszyć się drobnostkami.
                                                    Np,tak jak ja - kubkiem herbaty, śliczną pogodą choćby nawet 5 z historii, którą dzisiaj dostałam : D takie reczy na prawdę poprawiają mi humor.: )

tak, tak. mnie dopuścić do klawiatury : P przepraszam was bardzo za moje rozkminy, na prawdę nie oczekuję, że to przeczytacie, musiałam po prostu.. się tym podzielić : )

a teraz wygodny dres, kubek pysznej herbaty i dobra książka - wszystko co mnie teraz uszczęśliwi : )
                                                  • estrellaa Re: ; ) 24.02.12, 15:03
                                                    Paula, fajnie, że tak zaczęłaś podchodzić do różnych spraw . ; )
                                                    nie czytajcie tego -,-
                                                    sama bym tak chciała ale jakoś nie umiem. taka herbata czy ładna pogoda to coś zwykłego, małego, na co raczej nie zwracam większej uwagi. a właśnie myślę, że potrzebna mi jest jakaś odmiana, coś nowego, żeby zmienić tą monotonie, szarą rzeczywistość..
                                                    hah te zdania powyżej, pisałam 3 razy bo dwa razy usunęłam, ale znowu potem napisałam to samo . nie wiem czemu to kasowałam, może nie chce przyznać się przed samą sobą, że coś jest nie tak ja być powinno ? nie wiem . nie ważne chyba .

• g_o_s_i_a Re: Sylwestrowy offtop ;qq 25.02.12, 12:34
      Hejka dziewczyny big_grin Można się przyłączyć? big_grin
      • g_o_s_i_a Re: Sylwestrowy offtop ;qq 25.02.12, 12:40
        Nie mogę się oprzeć okazji... Nie wiem, ale chyba tu nie reklamowałam kotkowego czatu? czat.polskastrefa.eu/nasz_czat_xd
        • estrellaa Re: Sylwestrowy offtop ;qq 25.02.12, 17:20
          g_o_s_i_a jasne że możesz . ; ) każdy może . jestem na tyle inteligentna, że po nicku domyślam się jak masz na imię XD ja jestem anka, lat 14 ( jak na razie ) w każdym razie chodzę do 2 gim . powiedz nam coś o sobie . i gdybyś mogła powiedzieć mniej więcej gdzie mieszkasz . ( województwo czy coś w tym stylu. bo chodzi o to, że może okaże się, że mieszkamy w tym samym mieście . ; ) jak na razie, każda z nas mieszka w innej części kraju . szkoda ; c )
          • noicomipowiesz Re: Sylwestrowy offtop ;qq 25.02.12, 18:22
            Hej dziewczyny !. ;d
            jak leci ? wink
            • estrellaa Re: Sylwestrowy offtop ;qq 25.02.12, 18:34
              nawet spoko. koniec ferii ;c w poniedziałek do szkoły -,- a u cb ?
    • malenka777 Koniec Feri :C 25.02.12, 21:04
      Koniec Feri i nauka grr xD wow jestem na 16 rozdziale lektury a byłam na 3 xd
      Ania: czytam ,,W 80 dni dookoła świata'' Nie wiem jak to zrobię ale przez 2 dni będę musiała przeczytać całą lekturę a tak mi się nie chce ;/ A ja byłam w TESCO z rodzicami i mieliśmy wrócić na 20:00 ale wróciliśmy trochę później (mama oczywiście musiała szukać bluzek po całym sklepie) Ale przyjechałam i sobie oglądałam. A zgadzacie się z wynikami? Ja trochę byłam wkurzona kiedy wygrywała coś Edyta Górniak ale tak to wyniki nawet spoko ; )
      Paula:Ja się nauczyłam jakoś tych imion i pamiętam ale mam problemy kiedy ktoś dochodzi ; D To dobrze że masz takie podejście do życia ja mam kiepski humor bo jak widzę co będę robić jutro to normalnie deprecha xd
      g_o_s_i_a : Jasne że możesz dołączyć tylko podaj wiek , województwo i imię xD Ja jestem Julia lat 11 (i pół xD) jestem najmłodsza co mnie wkurza xD Województwo wielkopolskie ; ) Ja chyba też już wiem jak masz na imię xD
      Co nowego u mnie? Chyba nic takiego ... tak jak mówiłam zamulałam całe Ferie i zostawiłam wszystko na ostatnią chwile ;d Ale chyba tak robi każdy xD Dajcie swoje daty urodzin zobaczymy kto ma najbliżej ja mam w czerwcu 22 to ja raczej nie mam najbliżej urodzin ;d
      • malenka777 Re: Koniec Feri :C 25.02.12, 21:06
        Ale się rozpisałam ;d
        • jolene_ Re: Koniec Feri :C 26.02.12, 00:34
          Julka ja mam 1 grudnia c;

mhmhm.lubię ten dzień! zamulanie do 15, później szłam ze znajomymi do koleżanki, bo miała wolny dom i jakoś przed chwilą wróciłam.
          Nie chce mi się iść spać, ale w sumie powinnam zważając na to ile czeka mnie jutro nauki, eh.Nie ma to jak mieć codziennie jakiś spr a w poniedziałek kartkówkę z jakiejś kartki, której nawet nie dostałam, bo nie było mnie w szkole, lovely!

teraz zamulająca muzyka i rozkminy życiowe.

+nienawidzę pisząc książkę utknąć w jednym momencie i za chiny nie móc rozkminić co napisać.
          • noicomipowiesz Re: Koniec Feri :C 26.02.12, 20:23
            cześć dziewczyny . co tam? jutro znowuż szkoła ..! ; //
            • noicomipowiesz halo! 26.02.12, 20:35
              jest tu kto ? ; ]
              • sandrolaxd Re: halo! 27.02.12, 17:00
                Ale dawno mnie nie było. ;/ Najmocniej przepraszam, brak czasu no i też zapomniałam. Ale przeczytałam chyba wszystko.

Paula : Oj zazdroszczę takiego podejścia, ja własnie od dzisiaj staram się zmienić parę rzeczy w sobie, zobaczymy jak mi wyjdzie.
                Anka: Czuje mniej więcej to samo co ty, wczoraj mnie wzięlo na jakieś rozkminy i stwierdziałm że potrzebuje jakiś zmian.

witam nowa . ; D

co jeszcze u mnie? chłopak, któy mi się podobał i chodził z ta przyujaciółka, okazał sie dupkiem który zrywa przez sms... cóż, bywa. No i innej kumpeli powiedział, że on się uśmiechnie i jestem jego. sciana yhy, chciałby .
                • estrellaa byle do piątku . 27.02.12, 17:56
                  chociaż dzisiejszy dzień nie była taki zły jak się spodziewałam ;p
                  wczoraj zakupy i w ogóle zabiegany dzień, lekcje itp .

julka urodziny ? 6 marca .

Paula: piszesz książkę ? ale fajnie . xd zdradzisz o czym ?

Sandra rozumiemy ten brak czasu ; ) a ten koleś to jakiś cwaniak, nienawidzę takich .
                  • g_o_s_i_a Re: byle do piątku . 27.02.12, 20:47
                    Więc jestem Gosia, mam 16 lat, mieszkam w woj. małopolskim (konkretnie Bukowina Tatrzańska). Heloł cześć i czołem big_grin
                    • sandrolaxd Re: byle do piątku . 27.02.12, 21:19
                      Aa, ja urodzinki mam w sierpniu 27. big_grin
                      ooo, właśnie, o czym książka ? xd
                      Anka: co kupiłas? xd No w sumie cieszę się, ze z tego mojego zakochania nic nie wyszlo .

Gosia: No to chyba jesteś najstarsza xd Ja mam 14 lat[rocznikowo] 1 gimnazjum, woj.łódzkie . Witam XD
                      • estrellaa Re: byle do piątku . 28.02.12, 16:36
                        o gosia fakt jesteś najstarsza . ; ) chodzisz do liceum ?
                        sandraa kupiłam dwie koszulki, hah takie luźne, lekkie bo już poczułam wiosne XD sweterek ( bo była przecena , musiałam . ; D ) i wisiorek . ; )
                        boli mnie głowa -,- dobra, wypadałoby trochę lekcji odrobić także żegnam .
                        • sandrolaxd Re: byle do piątku . 28.02.12, 17:12
                          Anka: oo, ja tez troche poczulam wiosne, ale dzis znow zaczal padac snieg. sciana a juz mialam nadzieje ze wreszcie bedzie cieplo. ;/

dzisiaj 3 z fizyki z testu, nie najgorzej ale liczylam na 4. bywa...
                          • g_o_s_i_a Re: byle do piątku . 28.02.12, 17:24
                            Nie chodzę jeszcze do liceum, kończę III klasę gimnazjum big_grin
                            • jolene_ Re: byle do piątku . 28.02.12, 18:05
                              Cześć, Gosia c;

Co do książki to w sumie niedawno zaczęłam, teraz utknęłam i nie wiem co dalej -.-
                              Jest o... hm, tym jak wszystko się zmienia, ludzie.. sama nie wiem :3 Głowna bohaterka jest wzorowana na mnie, ale ma też pewne cechy, które zmysliłam. Na prawdę nie jestem dobra w pisaniu, to tak po prostu dla odprężenia, przelania moich uczuć na papier : )

Wgl stwierdziłam wczoraj, że chce sobie zrobić dwa kolczyki w uchu, a że nie chciało mi się czekać aż pójdę do kosmetyczki, więc po lekcjach z koleżankami poszłyśmy do mnie i jedna kumpela przekłuła mi ucho : D Muszę przyznać, że nie było tak strasznie jak mi się wydawało, że będzie.
                              A przed chwilą stwierdziłam, że chcę mieć jeszcze w drugim uchu drugiego kolczyka, więc sama sobie przekłułam.Spontaniczna decyzja, ale nie żałuję ; )
                              tak więc teraz w mam razem 5 kolczyków w dwóch uszach i nie zamierzam na tym poprzestać :3
                              • estrellaa Re: byle do piątku . 28.02.12, 19:25
                                hah paula to dobra jesteś . ;d ja bym się sama nigdy nie odważyła. mam tylko 3 i wszystkie zrobiła mi kosmetyczka . ; p a co do tej książki, że odpręża to ja też pisze coś takiego ale nie książkę, raczej pamiętnik o tym wszystkim co się działo i co ja o tym myślę, czasem jak się rozpisze to z jednego dnia mi wychodzi 10 stron xD

gosia : aa . ;p co tam u ciebie ? opowiedz nam coś o sobie albo jak spędziłaś dzień ; )
                                • g_o_s_i_a Re: byle do piątku . 29.02.12, 15:30
                                  Dzisiaj w szkole dostałam 5 z niemieckiego, taki szok big_grin Tak poza tym w szkole spoko. Uwielbiam czytać książki (sama mam w planie coś napisać tongue_out), oglądać seriale, filmy wink Moja największa miłość to Paramore serce
                                  • g_o_s_i_a Re: byle do piątku . 29.02.12, 15:32
                                    i prowadzę bloga na kotku na którego serdecznie zapraszam big_grin
                                    • sandrolaxd . 01.03.12, 16:52
                                      Paula: Też kiedyś pisałam, czasem jak mi się nudziło czy cos,ale zazwyczaj nigdy nie konczylam.
                                      Gosia: oo, ja ostatnio słuchałam Paramore i w jednej piosence sie zakochałam. ;D
                                      Anka:Też pisze coś takiego, to co najwazniejsze sie zdarzylo w tym dniu . ;D
                                      • estrellaa Re: . 01.03.12, 17:41
                                        gosia hah jak ja dostane 5 z niemca to mam święto XD o skoro lubisz czytać to może polecisz mi jakieś książki bo jakoś nie mogę trafić na coś fajnego . może jakiś kryminał albo dramat ?

dzisiaj u ortodonty . włożyła mi takie gumki między zęby na dole , żeby za tydzień móc założyć mi aparat . no i tylko dojechałam do domu już mi wyleciała jedna -,- babka od jutra idzie na jakis urlop i będzie dopiero za tydzień także nie wiem co mam zrobić ..
                                        no i dzisiaj jakby pokłóciłam się z dawnym kumplem, troche tak dziwnie teraz , bo powiedział mi jak on widzi coś na co ja inaczej patrze .

wiosna idzie <33
                                        • g_o_s_i_a Re: . 02.03.12, 17:45
                                          Wiosna, wiosna, ale co za tym idzie mokro, szaro i ponuro tongue_out
                                          • g_o_s_i_a Re: . 02.03.12, 17:46
                                            sandrolaxd: A jaka to piosenka Paramore? big_grinserce
                                            • sandrolaxd Re: . 02.03.12, 21:06
                                              Gosia: Breathe . Chce mi się płakać jak tego słucham xd Nie wiem czemu, jakos tak mi wspomnieia przychodzą.
                                              • jolene_ Re: . 02.03.12, 23:37
                                                Anka to mam nadzieję, że z tym kolegę ułoży się jakoś czy coś..c;

Hmm lubię ten dzień, nawet bardzo lubię :3
                                                I zapewne jutrzejszy dzień też będę lubiała.

Hm, byłam sobie dziś z koleżanką na mieście, później u mnie w domu, wtedy spotkałam się z ..kolegą (?) , byłam jakieś 5 min w domu i wtedy szłam do koleżanki i jakoś niedawno wróciłam. Trochę zabiegany dzień, ale bardzo bardzo spoko :3

Jutro idę do miasta z kol. i może znów spotkam się z kolegą c:
                                                zapowiada sie w porządku weekend, yeah!
                                                • estrellaa Re: . 03.03.12, 18:07
                                                  Paula, dzięki ; ) to fajny masz weekend . xd

wczoraj droga krzyżowa i spaceryy. dzisiaj dzień w piżmie + tv me gusta <3. wiosenne propozycje już lecą . co będziecie oglądały tej wiosny ?
                                                  • sandrolaxd Re: . 03.03.12, 19:48
                                                    Paula: ołłł fajny weekend. ;d Mój też całkiem spoko, wczoraj z dziewczynami i z kumplem, dzisiaj z to smao. ; d jutro lekcje XD
                                                    Anka: oo, tez musze zaczac chodzic na drogi krzyzowe . co do filmow to nie wiem, pewnie to dziwnie zabrzmi ale raczje nie ogladam tv tylko cos na kompie xd
                                                  • jolene_ Re: . 04.03.12, 12:27
                                                    taak, też myślę, że fajny :3

właśnie wróciłam ze spotkania z kolegą i...wow !! : O
                                                    fuck, fuck, fuck, nie wiem co robić... co myśleć.
                                                  • sylwek11 wróciłaaam ; D 04.03.12, 13:49
                                                    hmm , starałam się wszystko przeczytać , ale z racji tego , że jestem strasznie leniwa stwierdziłam , że mi się nie chce i nie przeczytałam . Były ktoś tak miły i streścił mi wszystko co się działo ? big_grin

U mnie wszystko oke jest , tylko tyle powiem , nie chce was zanudzać , a w sumie to nie mam co opowiadać xdwink
                                                  • sylwek11 Re: wróciłaaam ; D 04.03.12, 14:48
                                                    hmm , cofam tamtą prośbę, przeczytałam wszystko , bo ściągałam piosenki i nie miałam w tym czasie co robić . Dzięki wam dziewczyny naszła mnie faza na jakieś zmiany , mam nadzieje , że uda mi się coś pozytywnie zmienić xdbig_grin
                                                  • estrellaa Re: wróciłaaam ; D 04.03.12, 16:07
                                                    hah sylwia witamy ; * faza na zmiany, dobra rzecz. szczególnie na wiosnę . ; )
                                                    a dzisiaj taka zacna pogoda u mnie <333 chce na spacer albo coś ale nie bo przede mną jeszcze rysunek na artystyczne i fizyka -,-
                                                  • estrellaa + 04.03.12, 16:17
                                                    paula co takiego się spało ? ; >
                                                  • sandrolaxd Nieedziela. ;d 11.03.12, 17:02
                                                    No i znów tak długo się nie odzywamy . Cóż, bywa . Od piątku jestem chora, prawie nic nie jem i schudłam 2 kg. Nieźle. Nawet nie odczuwam głodu, ciagle tylko pije wodę xd Ale i tak chyba idę do szkoły, musze przeczytać lekturę i zrobić lekcje a obijam się oglądając filmiki na yt .

A co u was?
                                                  • sylwek11 Re: Nieedziela. ;d 12.03.12, 15:09
                                                    hmm, bardzo pracowity tydzień mnie czekał , ale uratowała mnie choroba , zamiast zakuwać siedzę w łóżku z laptopem . a ile potem będzie nadrabiania , masakraaa -,-
                                                  • sylwek11 Re: Nieedziela. ;d 12.03.12, 15:11
                                                    Też mam ochote na spacereeek , szkoda , że pogoda się popsuła .Słońce wracaj : c
                                                  • estrellaa XD 12.03.12, 18:12
                                                    zmęczona trochę jestem i nie wyspana bo w sobotę zrobiłyśmy sobie z dziewczynami taką urodzinową nockę u mnie na chacie ;d spałam 0,5 h ;o mimo, że poniedziłek już ja nadal chodzę nie żywa . ;p pracowity tydzień przede mną -,- ale na wejście dostałam dziś 5 z historii ; ) sama się zgłosiłam ;o a teraz zamiast się uczyć siedzę na kompie . przeglądam besty xd me gusta XD

a po co pogody to podobno pod koniec tygodnia ma być coś koło 15 stopni . fajny weekend się zapowiada <3 a dopiero poniedziałek..
                                                  • sandrolaxd XD 13.03.12, 15:53
                                                    Ankasurprised takie wieczory są boskie, tylko póżniej ciągle jest się zmęczonym. ;/ my codziennie conajmniej jeden sprawdzian, a dzisiaj dostałam 5 z klasy z anglika jako jedyna.;d oo, no i też gratuluje dobrej oceny, ja sie raczej nie zgłaszam pierwsza, nie lubię XD

oo, też słyszałam coś że ma być ciepło. Było by fajnie. ;D
                                                  • sylwek11 Re: XD 15.03.12, 10:57
                                                    Anka : takie nocki są meegaa , dawno takiego czegoś nie robiłam z dziewczynami ;D
                                                    Też słyszałam o tej pogodzie, wreszcie natchodzi wiosna xd

Zajebiste uczucie gdy nie ma mnie w szkole , a mój chłopak przytula się z moją kumpelą -,-
                                                  • estrellaa Re: XD 15.03.12, 15:59
                                                    nocki są mega jak nikogo poza nami nie ma w domu, bo tak to trzeba być w miarę cicho . ;p następną zaplanujemy jak rodziców , którejś z nas nie będzie na chacie . xd

sylwia, no to faktyczne zajebiste uczucie . współczuję, trzymaj się ; )

dzisiaj cały dzień jestem głodna . -,- zeżarłam już chyba wszystko co możliwe . xd
                                                    w szkole ok. dostałam 5 z niemca ; ) trochę się pokłóciłam z koleżanką, bo od dłuższego czasu denerwuje mnie jej zachowanie, ale skoro nie rozumie, że chciałam jej tylko delikatnie zwrócić uwagę to spoko, jej sprawa . tak to jest -,-
                                                  • jolene_ omnomnomnomnom. 15.03.12, 21:26
                                                    juua, znów zapomniałam o offtopie. : o

Sylwia współczuję, chłopacy to idioci i tyle.
                                                    Ania dokładnie, powinna zrozumieć, że nie chciałaś zaczynać kłótni tylko zwrócić jej uwagę.

u mnie w sumie...w porządku.
                                                    co prawda oceny mnie nie zadowalają, bo jak tu się zadowolić czterema jedynkami z bilogii podczas gdy miało się na półrocze 4..:3

ogólnie zdecydowałam, że nie będe tracić czasu na chłopaka, który mnie nie chce, no i odkochałam się...po ponad pół roku, eh wreszcie c :

tak więc, próbuję się niczym nie przejmować, jakoś żyję i to się liczy,a jutro weekend, wreszcie!serce
                                                  • sandrolaxd Re: omnomnomnomnom. 17.03.12, 11:28
                                                    Anka: miejmy nadzieję, że sie pogodzicie. Dobrze zrobiłaś jak dla mnie.;] 5 z niemca? nieźle xd
                                                    Paula: Moje oceny są całkiem spoko, tylko ciągle jakieś banie z niezapowiedzianych kartkówek mi wpadaj. -,-
                                                    Gratulacje odkochania. ;D

hmm. co u mnie? okazało się, że podobam sie chłopakowi ktory też nie jest mi obojętny i mamy pogadać w poniedziałek, wyjaśnić sobie wszystko. A no i on mówi, że przyjedzie do mnie i kumpel z chłopakami, posiedzimy razem a potem sobie pojdziemy gdzies sami. Ogólnie pisze mi mega słodkie rzeczy.
    • sandrolaxd ... 18.03.12, 09:45
      Zapomniałam spytać, jakie plany na dzień wagarowicza? big_grin
      • estrellaa Re: ... 18.03.12, 17:00
        sandra plany? nie mam . spontan. xd
        paula , też gratuluję . ; )
        bolą mnie nogi . -,- wczoraj z kumpelą błądziłyśmy, po ciemku po jakiś polach na zupełnym zadupiu , jakieś obrzeża i wo. buty mam calutkie w błocie, gacie u dołu też trochę. ;p ale spoko było, nagadałyśmy się, bo tak jak jesteśmy w dużej grupie to nie o wszystkim można pogadać . nie o to chodzi , że im nie ufam czy coś tylko po prostu śmiejemy się i przekrzykujemy a tak we dwie to zupełnie co innego . xd
        a co do tej koleżanki, to jest jak było, nie wzięła sb do serca tego co jej powiedziałam, trudno, jej sprawa .
        popsułam sobie telefon chyba . upadł mi i nie chce się włączyć . -,- face palm
        boże już 17 ; o
        nie wyrabiam się, mam za dużo do zrobienia, więc nie bd się rozpisywać, choć dużo bym chciała wam powiedzieć ; )
        • sandrolaxd Re: ... 18.03.12, 20:18
          Anka : Też dzisiaj z kumpelą chodziłam, 6 km zrobiłyśmy. Potem posiedziałsmy trochę z Sylwią i jej chłopakiem XD ogółem spoko dzien, sa rzeczy o ktorcyh chcialabym napisac ale ktos to moze czytac no i jakos tak. Co do planow to my chyba idzimey do kumpeli, pogadamy szczerze i wgl.
          no u nas w paczce tez tak bywa, ze jest wygarnianie a potem i tak wszystko sie powtarza...
          • jolene_ Re: ... 18.03.12, 22:40
            dzięki, dzięki.

co do planów na dzień wagarowicza, to nie mam pojęcia : o

tak wgl to mam pytanie...
            wierzycie w przyjaźń damsko-męską? bo ja chyba powoli przestaję...
            • estrellaa Re: ... 19.03.12, 15:54
              paula, nie, nie wierzę w takie przyjaźnie . prędzej czy później ktoś się zakocha . tak myślę..

sandra, no właśnie , taka wada forum publicznego ..

dzisiaj ogółem ok ale kurde jak można tyle zadawać ? dopiero wróciłam, ale jak chce choć trochę się nauczyć, to muszę już zacząć -,- pogoda się troche popsuła, ale nie jest źle
              • sandrolaxd Re: ... 19.03.12, 19:26
                Paula: Ja więrzę, mam przyjaciela i mówimy sobie wszystko, nie wyobrazam sobie zeby ktores z nas bylo w sobie zakochane. a wgl.czemu pytaz, tj cos się stało?
                Anka: No niestety. Tak, zrobiło się trochę zimniej ale i tak weekend był meega. < 3

Chłopak, który mi sie podoba wkleił mi na tablice na fejsie,,wklej to na tablice osobie którą kochasz/lubisz/nienawidzisz, niech zżera ją ciekawość".
                oj, no i teraz nie wiem co myśleć xd Niby mu się podobam, no ale nie wiem czy nie powiedzial tego tak po prostu.
                • jolene_ Re: ... 21.03.12, 14:02
                  czemu pytam? hmm..
                  owszem, zdarzyło się coś...w pewnym sensie, ale to i tak teraz już nieistotne c:

eh, nie ma to jak w pierwszy dzień wiosny siedzieć cały czas w łóżku.
                  nienawidzę być chora!

Sandra myślę, że "nie powiedział tego tak po prostu" tylko na prawdę coś do Ciebie ma. tak czy siak, powodzenia! : D
                  • sandrolaxd Re: ... 23.03.12, 11:49
                    Paula: No okej, jakbyś jednak chciała o tym pogadać to z chęcia wysłuchamy.;] życze powrotu do zdrowia.;D

Co do naszych wagarów, świetnie się udały. Oprócz wielkiej afery, we wtorek ma byc jakies zebranie dla rodzicow osob ktroe uciekly, mamy miec zachowanie w dół czyli maksymalnie poprawne oraz nagana od dyrki. Jak nasz wychowawca zaczepił nas przed kościołem to myślalam ze wybuchnę mu w twarz śmiechem XD Olewam to, jakoś mnie to nie rusza.

Sorry, za rozpisanie. big_grin
                    • domciakowaxd Re: ... 24.03.12, 18:01
                      sandrolaxd napisał(a):

> Paula: No okej, jakbyś jednak chciała o tym pogadać to z chęcia wysłuchamy.;] ż
                      > ycze powrotu do zdrowia.;D
                      >
                      > Co do naszych wagarów, świetnie się udały. Oprócz wielkiej afery, we wtorek ma
                      > byc jakies zebranie dla rodzicow osob ktroe uciekly, mamy miec zachowanie w dół
                      > czyli maksymalnie poprawne oraz nagana od dyrki. Jak nasz wychowawca zaczepił
                      > nas przed kościołem to myślalam ze wybuchnę mu w twarz śmiechem XD Olewam to, j
                      > akoś mnie to nie rusza.
                      >
                      > Sorry, za rozpisanie. big_grin

oo kurde, xd sandra . ! xd Siwy was przed kościołem zaczepił . ?! co wam gadał ?! XD
                      A rak wgl.to siemka wszystkim , xd ale czytam niektóre forum z nudów i wgl.;-PP a sandrę znam z reala . big_grin
                      • malenka777 Re: Helołłł xP 27.03.12, 13:32
                        OmG jak dawno mnie nie było xD Czy ktoś pamięta jeszcze małą Julcie ;d Nie było mnie miesiąc ale to wszystko przez to ze sis ma maturę ;/ głupia nauka xD U mnie raczej nic się nie zmieniło oprócz tego że jestem mega happy ze jest wiosna i słońce świeci ale tak ma chyba każdy ;D Znowu czytanie lektury i znowu jestem na 3 rozdziale xD Czemu ja jestem zawsze na 3 rozdziale spoko mam 3 dni ;d Nie ogarnęłam przez miesiąc co napisałyście bo było tego sporo no ale tak bywa ...
                        • jolene_ Re: Helołłł xP 31.03.12, 00:55
                          OO, Julia :3

hm, byłam dziś na wycieczce..było w sumie bardzo okej.
                          Kino, zakupy, nawet moja klasa nie była dziś taka złaa..
                          No i kupiłam sobie W Pierścieniu Ognia serce

tak w sumie to..jest za kilka minut 1 w nocy, a ja wróciłam własnie do domu...
                          bo ogólnie to jakoś przed dwunastą zachciało się mi i koleżance iśc na spacer, więc.. poszłyśmy :3
                          co z tego, że nasze mamy spały i nic o tym nie wiedziały, hm.

dobra,a teraz idę spać..c:
                          • malenka777 Re: Helołłł xP 05.04.12, 11:56
                            O ktoś się za mną stęsknił ;3 to miłe xdd nadal nie przeczytałam tej książki xd Streszczenia ;D Ale moja pani od polaka mnie uratowała bo miałam 2 polaki ale pani powiedziała że książkę omawiamy po świętach ^^ Więc mam czas ale jestem na 18 rozdziale dam rade ;d Czy u was tez głupia pogoda? I wszystkim Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych
                            Od Juli kwiat ;*
                            • sandrolaxd Łoo . 14.04.12, 13:59
                              Paulina: Nieźle, u mnie cos by takiego raczej nie przeszło . ; d
                              Julia: Tez nigdy się tak nie moge zebrać do lektury.

hmm, u mnie teraz mnostwo się dzieje.Ten chłopak o którym mówilam, trochę sie spotykamy no i z tego co wiem to ma zamiar mnie poprosić o chodzenie. XD
                              Raz przyjaciel mnie podniosl i postawil mu na kolanach XD
                              Co u was jeszcze? Ja nawet nie pamiętam o czym ostatnio pisalam, wiec prawdopodobnie nie powiem wam o wszystkim, no ale coz nie chce was tez zanudzac...

• malenka777 Hmmm 15.04.12, 13:37
                                U mnie nic nowego słonce znowu nie świeci ciekawe kiedy zrobi się ciepło .Na szczęście nie mieliśmy na polaku zaległości i omawialiśmy lekturę później ale i tak z nią zdążyłam : D Ja chce lato ♥ Nie jestem na bieżąco bo nie czytałam wszystkiego ;d Zamulanie i zaraz randka z historią ;/ Ja nie chce jutro do szkoły xC
                                • sandrolaxd 72 dni do wakacji < 3 17.04.12, 15:56
                                  Julka: A jaka to lektura, bo juz nie pamiętam?xd

u mnie okej, wczraj gadalam z tym chłopakiem znów.;D A dzisiaj test z fizyki, wszystkie odpowiedzi miałam więc mam nadzieje ze szykuje sie pozytywna ocena XD
                                  hmm, co jeszcze. w szkole musze brac udzial w jakims beznadziejnym przedstawieniu, bywa. mowie ze 3 zdania, strasznie krotkie wiec nie jest zle, bardziej boje sie jakiegos przypalu. ;/
                                  • sylwek11 67 dni do wakacji ,jeea ;DD 22.04.12, 12:44
                                    yooł xd
                                    Dawno mnie tu nie było , ale widze, że są i tak pustki xd Dzis spotkanko z dziewczynkami , na rowerkach, mega pogoda , więc będzie biście, mam nadzieję <3
                                    Jutro do szkoły, na szczęście potem trzy dni wolneego, a w piątek dzień ziemi, aaaj ; p

Co u was ?
                                    • malenka777 Wiosna x3 05.05.12, 13:20
                                      U mnie spoko teraz czytanie Tomka Sayera (czy jak tam się pisze) Dzisiaj jakoś brzydko się zrobiło na dworze ale i tak ostatnio było ciepło ^^ Słyszałyście to na euro to koko koko ? xDD Jakaś masakra ;d Dzisiaj idę do przyjaciółki fajnie się zapowiada ; ) Ale się mało tu dziewczyn odzywa co się dzieje?? Przez majówkę nikt tu nie wchodził ;/ A jeśli już chodzi o majówkę to jak spędziłyście ? : D Ja chodziłam do przyjaciółki nad jezioro i ogółem byłam w domu i jeszcze były urodziny tej przyjaciółki to byłyśmy na pizzy ;D Nawet spoko ;d A jak u was?
                                      • sylwek11 Re: Wiosna x3 07.05.12, 11:48
                                        Też zapomnialam o sylwestrowym, ale widze , że nie tylko ja ;/
                                        Hm, majówka- codzienne spotkania z dziewczynami + nocowanie, oglądanie titanica i szkoły uczuć , haha, dużo łez poleciało ;d
                                        Teraz jestem choraa, awrrr -,-
                                        • malenka777 Re: Prawie Lato x3 19.06.12, 17:10
                                          Bosze jak długo nikt nie pisał O.o Mam w piątek urodziny i jednak dostałam króliczka ! :3 Jest przesłodki ;d Jak chcecie to dam zdjęcia jego kiedyś . Ma na imię Karmelek xD Zostało tylko 10 dni do końca roku a bez weekendu 8 dni ^^ Jak tam u was? A jak z ocenami? Bo u mnie z ocenami spoko myślałam że będzie gorzej ; )
                                          • estrellaa jest jeszcze tutaj ktoś ? 12.08.12, 13:13
                                            boże jak dawno mnie nie było *.* ale widzę, że nie tylko mnie .
                                            • malenka777 Re: jest jeszcze tutaj ktoś ? 16.08.12, 18:59
                                              Niestety chyba nikogo tutaj nie ma ;d Nareszcie ktoś napisał tutaj oprócz mnie : ) Jak tam u was? Niedługo koniec wakacji -,-
                                              • pamietnik Wielki powrót i to.....bardzo wielki xd 27.08.12, 20:49
                                                Hej!

Dawno tu nie byłam, sorry ,że się nie odzywałam, miałam sporo na glowie.
                                                Dla przypomnienia (bo serio dlugo mnie nie było xp) : Iga, 16 lat (od 17 lipca już! big_grin )
                                                Gdyby ktoś mógłby mi streścić co się mniej więcej działo, czy ktoś przybył i w ogóle, to będę baaaardzo wdzięczna big_grin

Buziaki dziewczyny ;*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka