Dodaj do ulubionych

Prezent dla Przyjaciółki;)

23.03.11, 19:20
Hej. Co można ZROBIĆ WŁASNORĘCZNIE swojej przyjaciółce na 15 urodziny? Ona jest bardzo wesoła, wszędzie jej pełno itp.
Od razu mówię, że szukałam na internecie, ale nie było nic co by mnie zaciekawiło, i praktycznie ciągle było żeby kupić to i to i to, ale w tym problem, że ja nie chce kupować, bo ona powiedziała, że jak kupię to nie przyjmie tego prezentu ode mnie.
Jeśli był taki wątek to proszę o linka wink
Podawajcie swoje pomysły
Z góry dzięki ;*
Obserwuj wątek
    • cyniczna Re: Prezent dla Przyjaciółki;) 23.03.11, 19:42
      jakąś fajną bransoletka może, wiesz kup jakieś koraliki i tak dalej, kolorowo żeby było !;D
      • paulinka_us5 Biżuteria z..... 23.03.11, 19:56
        modeliny! Bardzo praktyczna i niepowtarzalna big_grin smirk
    • alicecullen13 Re: Prezent dla Przyjaciółki;) 23.03.11, 20:51
      Wejdź na www.ensi.prv.pl i zrób dla swojej przyjaciółki oryginalną bransoletkę z muliny. Najlepiej z jej ulubionych kolorów. Jeśli umiesz je robić, to zrób kilka kolorowych, każdą z innym wzorem, a jeśli bie to szybko się nauczysz, a mylinę kupisz w każdej pasmanterii. Dalsza część mojego pomysłu, wymaga pare dni, więc zależy ile masz czasu. Jeśli robiłaś kiedyś coś w decoupageu, to będzie ci łatwiej, ale to jest proste i z dowolnej strony internetowej sie nauczysz. W empiku.kup pudełko drewniane, np. jeśli lubi herbatę, to kup takie z przegródkami na torebki z herbatą, albo jakieś z szufladkami na biżuterię. Jeśli przyjaciółka lubi jakieś przedmioty, wyglądające na stare, zniszczone i popękane to użyj techniki crackle, a jak nie to zwykły decoupage. Kup jej ulubione kolory farb i pomaluj jakoś ciekawie. Możesz kupić w emipku wzory do naklejenia, a żeby zaoszczędzić, tylko klej do serwetek i podkład, bez lakieru, a jak skończysz to pomaluj całość tym klejem, on działa jak lakier. Włóż do pudełka bransoletki, zapakuj w torebkę albo w papier ozdobny i gotowe. Masz własnoręcznie wykonany prezent.
      • alicecullen13 Re: Prezent dla Przyjaciółki;) 23.03.11, 20:54
        Sorry za błędy, ale piszę na telefonie, bo mój komputer ma jakieś problemy.smile
    • wonka Re: Prezent dla Przyjaciółki;) 23.03.11, 21:04
      Możesz zrobić takiego łabędzia jest naprawdę ładny zobacz:
      www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-oryginalnego-labedzia-origami

Trochę czasu zajmuje ale jest;*
    • kinusia Odświeżam :) 23.03.11, 21:59

• kinusia Re: Odświeżam :) 24.03.11, 15:45
        • shake_it Re: Odświeżam :) 25.03.11, 15:54
          Szczerze,to sorry ale no bez jaj,łabędź z papieru na urodziny ? ;o ja bym osobiście nie chciała,no ale może to tylko moje zdanie,nie wiem (;

jeśli już własnoręcznie,to bransoletkę zrób jakąś ; ]
    • mint_vanille 25.03.11, 16:25
      bransoletki z muliny w różnych kolorach są świetne i proste w robieniu! serce
    • sylwek11 Re: Prezent dla Przyjaciółki;) 25.03.11, 16:47
      Bransoletkę z muliny ? Z jej imieniem ? Tylko nie wiem czy uda ci się zrobić ... Możesz zrobić bez jej imienia .xddkwiat
    • miley Re: Prezent dla Przyjaciółki;) 25.03.11, 16:53
      może z modeliny albo z jakiś koralików bransaletke albo naszyjnik wink
    • patrysia441 Re: Prezent dla Przyjaciółki;) 25.03.11, 17:47
      może kolczyki naszyjnik lub bransoletkę z muliny
    • klama_kcmil # 26.03.11, 13:03
      Może zrób jej jakieś urocze kolorowe rzemyki?
    • kropeczka23 Re: Prezent dla Przyjaciółki;) 26.03.11, 20:51
      Może ulep jej figurkę z masy solnej. np ; misia lub serce, a na nim 15 lat. Potem pomaluj oczywiście. =)kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka