evanescence24 Re: ambitniej. [2] 17.02.12, 00:00 flo, ja z małopolski. oświęcim konkretniej. c: dlaczego zawsze warszawa? ta, wiem, że stolica, ale mimo wszystko. :c potrzebuję koncertu. bardzo. rany. jane, gdzie oglądasz skins? ;q Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: ambitniej. [2] 17.02.12, 11:40 ja też stamtąd. pod Nowym Sączem mieszkam. :3 wdałam się w wir wrażeń z the kills, to wszystko przez ich epkę (singiel?). a Warszawa nigdy mi nie odpowiada. szkoda, bo na foster the people bym pojechała, są nieźli na żywo. btw chrisa cornella (?) znam jeden kawałek, nic poza tym. o, i screenagers nie mogę włączyć, bo mnie z serwera wywala. Odpowiedz Link Zgłoś
love_r.h.c.p. Re: ambitniej. [2] 17.02.12, 17:52 Który? ? Soundgarden coś znasz ? Audioslave ? To jego wokal w tych zespołach. Na pewno znasz to : www.youtube.com/watch?v=3mbBbFH9fAg Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: ambitniej. [2] 17.02.12, 19:33 skinsi są na iitv. mi wawa odpowiada, zbiera się taka ekipa, że będzie cudownie, choć samego foster the people nie lubię jakoś specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: ambitniej. [2] 17.02.12, 20:10 śniło mi się, że flo i the kills będą na coke. cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: ambitniej. [2] 17.02.12, 22:06 więc oby to był proroczy sen ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: ambitniej. [2] 17.02.12, 22:24 wylądowałabym na oddziale intensywnej terapii, jeśli takowa informacja była prawdziwa. ale w główce dominiki może zdarzyć się wszystko, szczególnie, kiedy śpię w godzinach 17-19, a potem do pierwszej w nocy słucham muzyki i odgłosów nocy. :d Odpowiedz Link Zgłoś
flo. ! 17.02.12, 23:01 trololol, znowu tutaj przylazłam. ale odkryłam fajniusią rzecz: mogę połączyć deezer.com z last.fm za pomocą wtyczki do chrome i mi scrobbluje to, czego słucham; coś jak z wah, tyle, że wszystko jest otagowane (?), nawet album. a jako że jestem zwolenniczką wszelakiego porządku i kupowania płyt, nie pobierania, dla mnie to niebo i świetne rozwiązanie <3 Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: ambitniej. [2] 21.02.12, 22:23 ech, wracam do moich "muzycznych korzeni", słucham Hey i SOAD. boję się Sleigh Bells. Born To Lose mi się podobało. coś tam jeszcze dziś słyszałam w radiu. ale płyty się boję. a pod wpływem themagicbeats zaczęłam zastanawiać się nad moimi "piosenkami życia". i jest problem. za dużo tego... Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: ambitniej. [2] 21.02.12, 22:41 mwah, deezer już nieaktywny. :c a ja co? nadrabiam zeszły rok. a w tym przesłuchałam około 20 albumów, w tym chyba osiem z 2012. soap&skin piękne. piękne w swojej... brzydocie. narrow jest bardzo podobna do debiutu, ma tyle samo niedociągnięć i ma ten sam klimat. kompletna psychodelia i... mrok. jestem dziwna, bo anja mi się śniła. może nie tyle ona, bo jej głos z kawałka deathmental, o ile się nie mylę. i przypomniało mi się o mgmt. ciekawe, w zeszłym roku słuchałam congratulations, a nie tknęłam nawet debiutu. a teraz jest na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: ambitniej. [2] 22.02.12, 09:12 oczywiście adele wygrała brit awards. bo czegoż by innego się spodziewać? hah, trudno. chociaż coldplay wygrali w jednej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: ambitniej. [2] 22.02.12, 10:55 jest tu ktoś kto słucha popu? w sensie w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: ambitniej. [2] 22.02.12, 12:09 jasne, że tak. tylko nie adele, naprawdę, mam na nią chyba alergię albo coś. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: ambitniej. [2] 22.02.12, 14:21 to podajcie mi tytuły jakiś nowych popowych wokalistów i wokalistek nazwy albumów utworów itd Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: ambitniej. [2] 22.02.12, 16:04 florence, hah. lubię kate nash, ellie goulding i marina & the diamonds - dwie ostatnie wydały debiutancki krążek już dawno, ale lubię od czasu do czasu przesłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: ambitniej. [2] 22.02.12, 19:50 popowych nowinek nie śledzę, sorry. ale lubię Lily Allen, Madonnę, Lady Gagę eee nie wiem, kogo jeszcze. mało popu słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: ambitniej. [2] 02.03.12, 22:43 umarłam. słaba jakość, ale i tak pięknie <3 Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: ambitniej. [2] 11.03.12, 14:30 The Horrors i Florence <3 niech mi ktoś powie, że w Polsce nie ma fajnych koncertów. jak patrzę na lineup'y letnich festiwali, myślę sobie: proszę, zabijcie mnie. chcę na wszystko! a pewnie nie będzie mnie nigdzie. umrę z rozpaczy. :c przepraszam, że tak jęczę, ale nie bardzo mam do kogo. słucham trochę Petera Doherty'ego, mam zamiar przesłuchać The Ting Tings. a soulu nie, chyba nie słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
rei_san Re: ambitniej. [2] 22.05.12, 20:36 Słucham obecnie głównie j-rocka. (Od roku jakoś). Uwielbiam the GazettE < 3, Lolita23q, D = OUT, ale również Moi dix Mois, Versailles, Secilia Luna, Girugamesh... niedawno odkryłam Lycaon i MoNoLith. Świetne to no jest no kurcze!! xD Prócz tego The Birthday Massacre, i mało znane (cicha nadzieja, że ktoś tu kojarzy) Helalyn Flowers. < 33 I My Chemical Romance, Paramore i trochę Black veil Brides, ale to większość z was kojarzy chyba x3 Jeśli chodzi o solowych wykonawców, to preferuję Olivię Lufkin, LaFee, czy Kanon Wakeshima. x3 (Ale każdej z nich bardzo mało słucham x.x) Idę znaleźć jakiś zaje zespół, bo mnie wzięło coś, jak będzie cool to dam znać xD Odpowiedz Link Zgłoś