jane_
26.03.11, 12:48
Trudno uwierzyć, że za niedługo ten temat będzie obchodził drugą rocznicę istnienia na kotkowym forum. "ambitniej", które od zawsze wpisywało się w klimat tutejszego miejsca, w swojej pierwotnej wersji skupiało wiele użytkowników, którzy napisali na nim aż... 2000 postów. To tam zawieraliśmy przyjaźnie, prowadziliśmy gorące dyskusje, czy offtopowałyśmy, bo wokalista naszej ulubionej grupy miał seksi ciało.
Ideą "ambitniej" już na zawsze pozostanie chęć dzielenia się z innymi swoimi okryciami muzycznymi, niezależnie od gatunku, wieku wykonawców, popularności danej grupy, jej pochodzenia. "ambitniej" od zawsze było otwarte dla każdego, kto tylko czuł, że chce wypowiedzieć się na dowolny muzyczny temat, wrzucić coś na tapetę, podyskutować o tym. Obecnie wątek doczekał się zarchiwizowania, a ostatni post napisano na nim 25 września 2010 roku.
Obserwując zastój na naszym muzycznym forum, dopadła mnie refleksja - "a może powrócić do "ambitniej"? I do tego też chcę Was zachęcić. Cytując moje słowa sprzed dwóch już lat:
nie ważne, czy podoba Ci się rock, indie, czy electro, grime, pop - pochwal się swoim ulubionym artystą, nowo odkrytym zespołem, czy wspaniałą płytą, która wiele dla Ciebie znaczy. może tutaj, pod szyldem 'ambitniej', zbiorą się osoby kochające muzykę, dla której nie liczą się gatunki, wiek, czy wygląd wykonawców. liczy się wartość ich dorobku.
I choć "starej gwardii" już nie ma, nic nie stoi na przeszkodzie, aby odświeżyć to, co było tutaj najlepsze. c:
zapraszam do dyskusji,
z pozdrowieniami,
jane.