Dodaj do ulubionych

Pomocy !!!

26.03.11, 14:50
Niedlugo wakacje więc jakies 2 tydodnie temu zaczelam cwiczyc ta 6 weidera i jak weszłam na wakę to się przestraszyłam bo przytylam aż 6 kilo ;/;/ Nie wiem jak to możliwe... 2 tydodnie temu wazylam 63 kilo a teraz 70 a mam 164cm wzrostu... I proszę teraz was o pomoc czy robilićie juz takie cwiczenia i czy pomogło ? A moze stosowaliście jakas diete albo coś dzięki czemu straciliście kilka kilogramow ??

Bo teraz to trochę zaluje ze wgl zaczynalam ;/;/ ale nadal cwicze.... proszę o pomoc może o jaką radę jak się odchudzać i wgl w moim wzroście, wadze i wieku mam 14 lat !

Proszę...
Obserwuj wątek
    • cranche Re: Pomocy !!! 26.03.11, 15:03
      Mam dokładnie to samo: 14 lat, 164 cm, ale ponad 70 kg... Od poniedziałku biorę się za siebie bo nie chcę wejść w strój kąpielowy i rozpłakać się w przymierzalni jak zeszłego roku. Zaniedbałam się to fakt, ale muszę być teraz konsekwentna. Szklanka wody przed każdym posiłkiem i zero chleba i słodyczy!. Może dieta punktowy czy cos...
    • katsuumi_17 Re: Pomocy !!! 26.03.11, 15:14
      Na pewno nie przytyłaś 7 kg przez ćwiczenia.
      Jeśli chcesz dowiedzieć się co nie co o odchudzaniu, to zapraszam na bloga katsuumi.blogspot.com , są tam w kilku pierwszych notkach porady dotyczące odchudzania. Zapraszam smile
      • looveangel Re: Pomocy !!! 26.03.11, 15:29
        ja mam 14 lat, 164 i 68kg. -,- na szczęście mam taką budowę, że tego aż tak nie widać. big_grin ale i tak od jakiegoś miesiąca uważam na to co jem. ;d
    • trzpiotka dieta kapuściana 26.03.11, 15:33
      W ciągu tygodnia można przy niej schudnąć 7 kg. Ja robiłam ją na feriach (straciłam 5 kg) i teraz ją powtarzam, i jak narazie schudłam 3 kg. Dieta jest zdrowa i jak najbardziej skuteczna. Polecam wink
      • ruda24 Przyłączam się do pytania , mam ten sam problem ;/ 26.03.11, 15:38
    • ontexx Re: Pomocy !!! 26.03.11, 15:57
      Tu masz wszystko! l.pl/ipf
    • gitara_i_glany Re: Pomocy !!! 26.03.11, 16:00
      Ja mam 16 lat. I też mam 164 cm. wzrostu, a ważę 54 kg. -.- sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka