Dodaj do ulubionych

Charakter - iluzja w sql.

28.03.11, 16:34
Cześć Kotki.!
Mam problem... Niestety mam taki charakter, że nie chodzę cały czas z zacieszem, jestem hmm. opryskliwa.? wredna.? Taa. To dobre słowa. No ale jeśli ktoś jedzie po mnie to co mam muz odpowiadać z uśmiechem na twarzy.? No sorry, to nie ja..
No i właśnie to mnie wku...a... Chce się pozbyć opinii zimnej suki.. Tylko jak to mam zrobić.?
Obserwuj wątek
    • rokokoo . 28.03.11, 16:45
      ale nikt Ci nie każe , żebyś chodziła z bananem na twarzy cały czas. po prostu bądź przyjemniejsza , wierz mi nie musisz się przy tym uśmiechać.
    • indianaa Po pierwsze 28.03.11, 16:46
      jeśli to jest Twój charatker,to powinnaś go pokochać,bo to jesteś Ty .
      A takiej drugiej dziewczyny nie znajdziesz .
      Po drugie,nikt nie jest idealny,a lepiej jest mieć opinie zimnej suki,niż zacieszonej ofiary ;d . Możesz być jak ta Katherine z vampire diaries big_grin xd
      • nick_jonas_jb Re: Charakteru nie zmienisz ;P 28.03.11, 18:13
    • piratka13 Re: Charakter - iluzja w sql. 28.03.11, 16:47
      ja też mam taką opinię i jakoś żyje
      • bells1313 Re: Charakter - iluzja w sql. 28.03.11, 16:53
        piratka13 - ohh. Dziękuję. Pocieszyłaś nie ma co... ;/
        Chodzi mi o to, że staram się być koleżeńska, ale oni zazwyczaj tego nie zauważają, a widzą tylko jak jestem wredna.. ;/
        • piratka13 bells1313 29.03.11, 16:33
          przepraszam ,nie chciałam cię jeszcze bardziej zdołować

może powinnaś się dużo uśmiechać ,jak ktoś potrzebuje pomocy to mu pomóc a przynajmniej starać się, jak komuś dzieje się krzywda itd. pocieszaj ,ograniczaj złośliwe ,wredne komentarze na temat innych itd.
          • piratka13 Re: bells1313 29.03.11, 16:35
            i skoro jesteś szczera a oni to źle odbierają to kłam big_grin nie ma rady
      • pink_rulez Re: Charakter - iluzja w sql. 28.03.11, 16:53
        Mam to samo. Jest kilka koleżanek w klasie, które są dziecinne, wkurzające, mówią mi 20 razy dziennie "hej" swoimi piskliwymi głosikami.
        Ale staram się z tym walczyć, nie zwracać uwagi.
    • dream_ nie zmienisz przecież charakteru. 28.03.11, 17:12
      możesz jedynie przymykać oko na pewne sprawy, po prostu ich nie komentować, przemilczeć.
      I sprawiać wrażenie chociaż troszkę milszej. Uśmiechaj się!
      • mary_ Re: nie zmienisz przecież charakteru. 28.03.11, 17:52
        Dokładnie, charakteru nie zmienisz. Poza tym powinnaś mieć na uwadze tylko ludzi, z którymi się zadajesz. Mnie mają za wredną, ale ja jestem po prostu szczera i mam gdzieś co inni o mnie myślą. Jest kilka osób, które wiedzą jaka jestem i jest mi z nimi fajnie rozmawiać itp. itd. i to mi wystarczy. Ty też powinnaś tak na to patrzeć. wink
        • bells1313 Re: nie zmienisz przecież charakteru. 28.03.11, 18:09
          No ja też jestem szczera. Tylko wiesz... Nie którzy inaczej to postrzegają...
        • misiaczek29 Uśmiechnij się ;P 28.03.11, 19:59
          A charakteru i tak nie zmienisz... tongue_out
    • pauu26 Re: Charakter - iluzja w sql. 28.03.11, 18:06
      skoro jesteś zimną suką to raczej tego nie zmienisz.
    • kotek.bieberka Re: Charakter - iluzja w sql. 28.03.11, 18:12
      Ja też taka jestem i z tym żyje i se radze . Tb też polecam ; )) .
    • justine1495 Re: Charakter - iluzja w sql. 28.03.11, 18:31
      Nic. Charakteru nie zmienisz. ^^
      • donia.19 Re: Charakter - iluzja w sql. 28.03.11, 18:57
        wg mnie nie powinnaś zmieniać się na siłe ..każdy jest niepowtarzalny . zaakceptuj siebie .. opisujesz swoje negatywy .. może tylko ty tak sądzisz ? no nie wiem ... bądź sobą wink
    • smileyy776 Re: Charakter - iluzja w sql. 28.03.11, 18:59
      sama chciałabym taka być .. nie zmieniaj się , nie musisz być taka jak inni sobie chcą -po prostu BĄDŹ SOBĄ i tyle

wink
    • wonka Re: Charakter - iluzja w sql. 28.03.11, 19:12
      Jestem trochę podobna i uwierz mi nie zmieniaj się dla kogoś !! Ja poprostu mam to w du*ie co o mnie mówią jak się komuś to nie podoba to niech spier**la ! ;p
      Bo moim zdaniem lepiej być OSTRĄ niż jakimś LALUSIEM ! ;;D
      Postaraj się mieć to gdzieś... big_grinsmile
    • g_o_s_i_a Re: Charakter - iluzja w sql. 28.03.11, 19:54
      Na początek może po prostu zacznij się częściej uśmiechać, spróbuj nie być taka "opryskliwa i wredna".
    • trzy Re: Charakter - iluzja w sql. 29.03.11, 17:12
      Myślę, że to nie jest tylko sprawa twojego charakteru jak to sama określiłaś...może jesteś po prostu nieszczęśliwa i nie masz ochoty być choć minimalnie miła i uśmiechnięta, albo jesteś nieszczęśliwa i nie chcesz udawać kogoś kim nie jesteś. Wymuszone uśmiechy są głupie i rozumiem, że pewnie dałaś sobie z tym spokój i tyle. Dlaczego przejmujesz się zdaniem ogółu? Olej to

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka