jane_ Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 21:00 oklepany dziennikarz. ze "specjalizacją" muzyczną. najlepiej jakiś niezależny. najlepiej spisujący się jako recenzent czy osoba zdająca relację z różnych eventów. to mi się podoba najbardziej. gdzieś z tyłu głowy mam też chęć na jakąś posadę w znienawidzonych wytwórniach płytowych, jeśli takowe jeszcze w ogóle będą istnieć do momentu ukończenia mojej edukacji, co nie jest takie pewne. z kolei moja mama uważa, że spisałabym się jako tłumacz języka angielskiego. ale muszę mieć styczność z jakąkolwiek formą kultury w mojej pracy. mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
k_laudii Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 21:11 Ja bym chciała mieć zawód związany z ochroną przyrody najlepiej zwierząt <br /> <br /> Lub dekoratorka wnętrz albo pośrednik nieruchomości ale to ostatnie jest mało płatne znaczy tak słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga2010 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 21:07 Ja chciała bym zostać aktorką. Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 21:19 Do nie dawna nie wiedziałam kim chcę być. Myślałam o aktorstwie ale to nie pewny zawód. Wiem, że moim wymarzonym zajęciem byłaby praca w studiu tatoo and percing. Chciałabym przekłuwać i tatuować ludzi. kręci mnie to <3 Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 21:26 chciałam byś piosenkarką ale nigdy nie będę taka genialna jak Demi Lovato ;p modelką ale to za dużo wyrzeczeń więc dziennikarką! Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 21:26 Chciałabym być politykiem, ambasadorem czy prawnikiem, ale to tylko tak na razie, zmieni mi się jeszcze ze sto razy ) Odpowiedz Link Zgłoś
shira hejka 31.03.11, 07:54 Ja chciałabym zostać siatkarką .dziennikąrką lub aktorką pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olusiab12 Weterynarz ;p 30.03.11, 21:27 Ja od zawsze chciałam zostac weterynarzem ;3 Po prostu kocham zwierzęta , a najbardziej pieski ;D Odpowiedz Link Zgłoś
darkness_day Re: Weterynarz ;p 30.03.11, 21:42 tak samo jak koleżanka wyżej-również weterynarz ;3 to takie moje marzenie z dzieciństwa, ale im więcej się nad tym zastanawiam, to dochodzę do wniosku, że chyba jestem na ten zawód zbyt leniwa xD Odpowiedz Link Zgłoś
fdggfll Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 21:52 tak się zastanawiam nad college aktorskim w Irlandii,może coś w tego wyjdzie ;P lub stylistka ,uwielbiam komponować stroje a po za tym z nam się na tkaninach ,modnych fasonach,umiem dobierać do odpowiedniej figury .....zobaczymy co przyjdzie ważne jest to by wierzyć w siebie,i postawić sobie jasno cel.dziewczyny głowa do góry ;* Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 21:59 Zawsze marzyłam,żeby być piosenkarką ,aktorką lub modelką wiem ,że to nie możliwe Chciałabym być lekarzem ale to też niemożliwe taki zawód jest dla ponad to mądrych ludzi którzy są dobrzy z chemii a ja jestem kiepska z tego przedmiotu . Myślę,że może mogła bym być przedszkolanką sama nie wiem kim . Odpowiedz Link Zgłoś
annabethchase Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 22:27 Ja chcę się wyprowadzić do USA i byc miliarderką. Lubię inwestować. Zawsze chciałam mieszkać w willi. Odpowiedz Link Zgłoś
biebruwna Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 10:37 Piosenkarką Fajnie wyjść na scenę ,słyszeć krzyki i oklaski fanek i śpiewać. Być bogatym przez zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 11:12 Chciałabym być dziennikarką, albo radiową spikerką.. Po prostu to lubię i tylee.. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 12:34 Chciałam być nauczycielką .xdd A teraz nie mam pojęcia . xd Odpowiedz Link Zgłoś
300flowers biznes. 31.03.11, 12:35 od zawsze chcę prowadzić własny biznes, założyć firmę. i wiem, że mi się to uda. Odpowiedz Link Zgłoś
shrek. proste ;D 31.03.11, 13:17 ja, zapewne jak większość dziewczyn chciałabym robić kilka rzczy na raz.. ;d<br /> <br /> więc zacznę od dziennikarwsta. a w szczególności podoba mi się komentowanie meczów. i to bym chciała robić, ale, że kobiety nie są mile widziane w tym zawodzie marzę o zostaniu psychiatrą. ^^<br /> .. a jak to mi nie wyjdzie, to będę politykiem i w Polsce w końcu będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bella20 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 14:32 Ja bardzo chciałabym zostać aktorką albo piosenkarką,ale wątpię żeby mi się to udało. To wtedy chciałabym zostać fotografem bo kocham robić zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
alekssa Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 14:32 fizjoterapeutką, farmaceutką, psychologiem Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_myslnik Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 14:39 A ja będę antropologiem sądowym. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka5008 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 15:27 Chciałabym być albo projektantką albo fotografem Odpowiedz Link Zgłoś
karolla1 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 15:30 Ja chciałabym być nauczycielką, ponieważ ten zawód wydaje mi się ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 __________________________ 31.03.11, 15:46 nie mam pojęcia!! xD może pracować w ambasadzie polskiej, za granicą? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 15:46 kiedys chcialam zostac aktorka, a teraz prawnikiem, albo pracowac intystucie matematycznym Odpowiedz Link Zgłoś
qwe1025 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 15:47 Medycyna ( nic konkretniej na razie ) albo na politechnikę na budownictwo ( projektant konstrukcji budowlanych lub inżynier budownictwa wodnego. ;D )<br /> Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marco__holiczka Ja również fotografia. 31.03.11, 15:54 Kocham to. W tym roku kończę gimnazjum i idę do liceum na profil fotograficzny Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 . 31.03.11, 16:08 a ja nie mam pojęcia kim chciałabym zostać w przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 16:15 Chciałabym mieć swój własny zespół lub po prostu grać w jakimś zespole na elektryku. Już mam nawet pewną koncepcję, a wiadomo w Polsce trudno się wybić. Osobiście chciałabym pojechać do USA i wtedy zacząć działać, ale nie wiem jak będzie z moimi znajomymi. Jakby to nie wypaliło to chyba zostanę aktorką, pisarką lub dziennikarką. Lubię być w centrum uwagi, lubię dużo mówić i wyrażać siebie głównie grą na gitarze, ale również śpiewem lub po prostu grą aktorską. Piszę od czasu do czasu opowiadania i sądzę, że dość dobrze mi to wychodzi. Los płata figle i równie dobrze mogę zostać psychologiem lub fotografem, bo te dziedziny też mnie kręcą. Jeśli komuś chciało się to czytać to bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś