Dodaj do ulubionych

Wymarzony zawód .

• jane_ Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 21:00
      oklepany dziennikarz. ze "specjalizacją" muzyczną. najlepiej jakiś niezależny. najlepiej spisujący się jako recenzent czy osoba zdająca relację z różnych eventów.
      to mi się podoba najbardziej.

gdzieś z tyłu głowy mam też chęć na jakąś posadę w znienawidzonych wytwórniach płytowych, jeśli takowe jeszcze w ogóle będą istnieć do momentu ukończenia mojej edukacji, co nie jest takie pewne.
      z kolei moja mama uważa, że spisałabym się jako tłumacz języka angielskiego.
      ale muszę mieć styczność z jakąkolwiek formą kultury w mojej pracy. mam nadzieję.
      • k_laudii Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 21:11
        Ja bym chciała mieć zawód związany z ochroną przyrody najlepiej zwierząt serce<br />
        <br />
        Lub dekoratorka wnętrz albo pośrednik nieruchomości ale to ostatnie jest mało płatne znaczy tak słyszałam sad
    • ladygaga2010 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 21:07
      Ja chciała bym zostać aktorką.
    • dirty Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 21:19
      Do nie dawna nie wiedziałam kim chcę być. Myślałam o aktorstwie ale to nie pewny zawód. Wiem, że moim wymarzonym zajęciem byłaby praca w studiu tatoo and percing. Chciałabym przekłuwać i tatuować ludzi. kręci mnie to <3
    • cotton.caandyy. Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 21:26
      chciałam byś piosenkarką
      ale nigdy nie będę taka genialna jak Demi Lovato ;p
      modelką
      ale to za dużo wyrzeczeń
      więc dziennikarką!
    • petka Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 21:26
      Chciałabym być politykiem, ambasadorem czy prawnikiem, ale to tylko tak na razie, zmieni mi się jeszcze ze sto razy wink)
      • shira hejka 31.03.11, 07:54
        Ja chciałabym zostać siatkarką .dziennikąrką lub aktorką smilepozdrawiamsmile
    • olusiab12 Weterynarz ;p 30.03.11, 21:27
      Ja od zawsze chciałam zostac weterynarzem ;3
      Po prostu kocham zwierzęta , a najbardziej pieski ;D
      • darkness_day Re: Weterynarz ;p 30.03.11, 21:42
        tak samo jak koleżanka wyżej-również weterynarz ;3
        to takie moje marzenie z dzieciństwa, ale im więcej się nad tym zastanawiam, to dochodzę do wniosku, że chyba jestem na ten zawód zbyt leniwa xD
    • fdggfll Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 21:52
      tak się zastanawiam nad college aktorskim w Irlandii,może coś w tego wyjdzie ;P
      lub stylistka ,uwielbiam komponować stroje a po za tym z nam się na tkaninach ,modnych fasonach,umiem dobierać do odpowiedniej figury .....zobaczymy co przyjdzie wink
      ważne jest to by wierzyć w siebie,i postawić sobie jasno cel.dziewczyny głowa do góry ;*big_grin
    • blondzia Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 21:59
      Zawsze marzyłam,żeby być piosenkarką ,aktorką lub modelką wiem ,że to nie możliwe uncertain
      Chciałabym być lekarzem ale to też niemożliwe taki zawód jest dla ponad to mądrych ludzi którzy są dobrzy z chemii a ja jestem kiepska z tego przedmiotu .
      Myślę,że może mogła bym być przedszkolanką sama nie wiem kim .surprised
    • annabethchase Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 22:27
      Ja chcę się wyprowadzić do USA i byc miliarderką.
      Lubię inwestować. Zawsze chciałam mieszkać w willi.
      suspicious
    • biebruwna Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 10:37
      Piosenkarką tongue_out Fajnie wyjść na scenę ,słyszeć krzyki i oklaski fanek i śpiewać. Być bogatym przez zabawę.
    • koniara8 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 11:12
      Chciałabym być dziennikarką, albo radiową spikerką.. Po prostu to lubię i tylee..
    • sylwek11 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 12:34
      Chciałam być nauczycielką .xdd A teraz nie mam pojęcia . xd
    • 300flowers biznes. 31.03.11, 12:35
      od zawsze chcę prowadzić własny biznes, założyć firmę. i wiem, że mi się to uda.
    • shrek. proste ;D 31.03.11, 13:17
      ja, zapewne jak większość dziewczyn chciałabym robić kilka rzczy na raz.. ;d<br />
      <br />
      więc zacznę od dziennikarwsta. a w szczególności podoba mi się komentowanie meczów. i to bym chciała robić, ale, że kobiety nie są mile widziane w tym zawodzie marzę o zostaniu psychiatrą. ^^<br />
      .. a jak to mi nie wyjdzie, to będę politykiem i w Polsce w końcu będzie lepiej. sciana
    • bella20 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 14:32
      Ja bardzo chciałabym zostać aktorką albo piosenkarką,ale wątpię żeby mi się to udało.
      To wtedy chciałabym zostać fotografem bo kocham robić zdjęciasmile
    • alekssa Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 14:32
      fizjoterapeutką, farmaceutką, psychologiem wink
    • kropka_myslnik Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 14:39
      A ja będę antropologiem sądowym.
      Kropka.
    • martynka5008 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 15:27
      Chciałabym być albo projektantką albo fotografem wink
    • karolla1 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 15:30
      Ja chciałabym być nauczycielką, ponieważ ten zawód wydaje mi się ciekawysmirk
    • alice087 __________________________ 31.03.11, 15:46
      nie mam pojęcia!! xD
      może pracować w ambasadzie polskiej, za granicą?
      tongue_out
    • aleksandra25 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 15:46
      kiedys chcialam zostac aktorka, a teraz prawnikiem, albo pracowac intystucie matematycznym
    • qwe1025 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 15:47
      Medycyna ( nic konkretniej na razie ) albo na politechnikę na budownictwo ( projektant konstrukcji budowlanych lub inżynier budownictwa wodnego. ;D )<br />
      Pozdrawiam
    • marco__holiczka Ja również fotografia. 31.03.11, 15:54
      Kocham to. W tym roku kończę gimnazjum i idę do liceum na profil fotograficzny smile
    • piratka13 . 31.03.11, 16:08
      a ja nie mam pojęcia kim chciałabym zostać w przyszłości
    • elenkaa Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 16:15
      Chciałabym mieć swój własny zespół lub po prostu grać w jakimś zespole na elektryku. Już mam nawet pewną koncepcję, a wiadomo w Polsce trudno się wybić. Osobiście chciałabym pojechać do USA i wtedy zacząć działać, ale nie wiem jak będzie z moimi znajomymi. Jakby to nie wypaliło to chyba zostanę aktorką, pisarką lub dziennikarką. Lubię być w centrum uwagi, lubię dużo mówić i wyrażać siebie głównie grą na gitarze, ale również śpiewem lub po prostu grą aktorską. Piszę od czasu do czasu opowiadania i sądzę, że dość dobrze mi to wychodzi. Los płata figle i równie dobrze mogę zostać psychologiem lub fotografem, bo te dziedziny też mnie kręcą. Jeśli komuś chciało się to czytać to bardzo dziękuję smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka