Dodaj do ulubionych

Wymarzony zawód .

29.03.11, 22:15
Każdy z nas ma jakiś swój wymarzony zawód .
Opisz kim i dlaczego chcesz zostać .

Jak większość jako mała dziewczynka chciałam być piosenkarką , aktorką lub modelką . Ale teraz wiem że to w takim zawodzie bym się niespelniała . od 2 lat starsznie chcę zostać prof. fotografem , kocham robić zdjęcia . najbardziej moim przyjaciółką . Strasznie lubię wychodzić w plener i opserwować bogactwo natury .
Obserwuj wątek
    • madzia2710 Ach... 29.03.11, 22:32
      Lekarzem internistą, ogólnym i rodzinnym.
      Moi rodzice są lekarzami o mogę przejąć ich przychodnię w przyszłości. wink
      Też uwielbiam fotografię i nią zajmę się w wolnych chwilach.
      • kris. ;) 30.03.11, 19:11
        Fotografia w wolnych chwilach . A tak to bym chciała byc kardiochirurgiem albo neurochirurgiem. ! serce
        • fidzia97 Re: ;) 31.03.11, 15:31
          jeszcze nie mam dokładnie określonego ,co chcę w życiu robić. :x
      • myszqa13 prawnik...dlaczego?? 30.03.11, 19:13
        jakoś tak mnie ciągnie...prawnik między innymi musi się czasami wykłucać i negocjować różne rzeczy a ja to kocham...
        • martussiaaa Psycholog , kocham to . 03.04.11, 20:42
          Kocham Bycie Psychologiem .
          To Jest Nawet Fajne . Wydaję Mi Się , Że Jestem W Tym Dobra , Dużo Ludzi Mi O Tym Mówi , Rozumiem Te Sprawy I Wgl . No I Dużo Kasy , Więc Zawsze Coś . Jednak Też Mnie Ciągnie Do Aktorstwa , Jednak Nie Wszystkim Się Uda To Wiadomo .
      • sleepydreams hmm? koszykówka. bo co innego? 30.03.11, 21:20
        hey.. wiem, wiem..po przeczytaniu tematu, napewno pomyśleliście "co tej idiotce odbiło?!" nie tylko Wy tak sądzicie..ale wracając do tematu.. kocham grać w kosza. wprawdzie mam dopiero 14 lat, zaczęłam grać gdy miałam 9. chodziłam na treningi w szkole..nadal tak jest..jestem w 1 kl. gimnazjum. niestety w moim mieście, ani w okolicy, nie ma żadnego klubu dla mojej kategorii wiekowej.. więc radze sobie sama. chodze na sks-y do chłopaków z mojej szkoły, na boisko z kumplami...tylko żeby pograć. ostatnio w szkole nawet był pokaz mody, ponoć świetne ciuchy były, ale ja i tak poszłam na wf żeby zagrać w koszykówkę. dziwne? nie dla mnie. najgorsze jest to, że mam skoliozę (krzywy kręgosłup) i nie mogę grać..teoretycznie. bo i tak nie przestanę. więc w przyszłości chciałam zająć się tym sportem..wiadomo, dorabiać inaczej, bo jeśli się nie jest w NBA to się na życie nie zarobi. no ale..
        jak ktoś przeczytał, to z góry dziękuje ;**
    • serduchowo :) 29.03.11, 22:37
      mieć własną, śliczną restaurację w Paryżu, i prowadzić ją wraz z mężem smile tak jak w filmie "Życie od kuchni" smile
      • serduchowo Re: :) 29.03.11, 22:46
        *tylko, że tamta restauracja nie była w Paryżu, a tamten facet nie był jej mężem wink
    • evanescence24 Re: Wymarzony zawód . 29.03.11, 23:07
      aktorstwo.
      jakoś zbytnio nie wierzę, że mi się uda.
      w każdym razie, muszę mieć jakiś związek ze sztuką. w innym wypadku wolę skończyć pod mostem.
    • karmel_ Wymarzony zawód . 30.03.11, 00:49
      Chciałabym być lekarzem, chirurgiem. Coś związanego z medycyną.
      Jak się nie uda, może być policjant.
      • izunia123 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 20:30
        chcę być psychologiem. ale takim, co pracuje z narkomanami, anorektykami, bulimikami, dziećmi i młodzieżą krzywdzoną, dręczoną, molestowaną, wykorzystywaną seksualnie itp. ale ogólnie chcę pracować tylko z dziećmi i młodzieżą. to mnie naprawdę interesuje. to chcę w życiu robić, choć wiem, że bd ciężko..confused smile
      • luliaa.xd Re: Wymarzony zawód . 02.04.11, 17:18
        Mam kilka pomysłów..:
        - psycholog/psychiatra : ktoś ma problem - wali jak w dym do mnie. Zawsze umiem pomóc. Już teraz moi przyjaciele nazywają mnie 'swoją terapeutką' xdd.
        - prawnik : moi rodzice są prawnikami .. może to genetyczne ;d ^.^
        - coś związanego z j.angielskim - uwielbiam ten jezyk ..! Może tłumacz ..?<br />

O.o ;* <3
    • sandrolaxd Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 12:02
      Ja sama nie wiem. Kiedyś też chciałam być aktorką, potem nauczycielką a teraz chyba pisarką. xd Nie no nie wiem. xd
      • domaa Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 13:22
        logopeda
      • screeney no cóż... 15.04.11, 14:27
        Marzyłam, aby zostać modelką - zawsze!
        Teraz chciałabym zostać psychologiem bądź architektem wnętrz.
        A z drugiej strony dużo zarabia się jako prawnik czy lekarz, to również chcę zostać stomatologiem, choć moje oceny z fizyki są liche, a jeśli bio chem to fiz też musi na 5 być...
    • trufla Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 15:22
      Muzyk. Chciałabym być flecistką. Dlaczego? To mo ja pasja, nie wyobrażam sobie życia bez muzyki...
      • mileycashleyt choreograf lub policjantka 30.03.11, 19:36
        Dlaczego bo kocham taniec to jedyna metoda by pokazać kim naprawde jestem w razie gdyby coś nie wyszło to policjantką bo uwielbiam ryzyko jak mój tata . tongue_out
    • elisss92 nauczyciel. 30.03.11, 15:28
      Baardzo chcę być nauczycielką niemieckiego, najlepiej w gimnazjum. smile
      W październiku chcę zacząć naukę w nkjo.
    • mweezy . 30.03.11, 15:51
      Nie mam, że tak powiem, upatrzonego jakiegoś konkretnego zawodu. Może będę jakimś ekonomistą, badaczem rynku, menedżerem, a może naukowcem - kosmologiem, albo ogólnie związanym z astronomią, a może bardziej w stronę techniki - mechaniki, automatyki, elektroniki, sensoryki, cybernetyki czy informatyki? Trudno mi to teraz stwierdzić, mam jeszcze trochę czasu, żeby się zastanawiać.
    • angie2 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 16:05
      Reżyser. Uwielbiam filmy. To chyba najważniejsze. Niesamowite jest to, że reżyser może stworzyć jakąś historię, która może pomóc innym ludziom. Stworzyć inny świat. No i podoba mi się to, że poznaje różne gwiazdy.
    • reigai Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 16:13
      dziennikarka sportowa. będę to powtarzać tak długo, aż się nie spełni.
    • hanisiaa Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 16:23
      piosenkarką , modelką lub nauczycielką kiss
      • hopeandsmile Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 16:30
        szczerze ? póki co nie mam żadnego pomysłu na mój przyszły zawód.
        może fotograf, aktorka, psycholog ? jeszcze się zobaczy.
    • angel1117 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 16:41
      ja zawsze chciałam być stylistką mody ;D lubię się nią bawić i radzić innym dziewczyną wink ale też kręci mnie fotografia no i chciałabym być dziennikarką ale zobaczymy wink

looknijcie na blog ;

rozowa-pantera-blog-zawsze-w-dobrym-stylu2.blog.onet.pl/
      • chelsea662 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:44
        ja mam 2 typy
        dziennkiarka radiowa lub telewizyjna
        albo
        psycholog
        big_grin
        • koloorowa. Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 20:26
          fotograf lub dziennikarka big_grin
    • star_is_best Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 17:36
      ja już od przedszkola chcę być dziennikarzem big_grin po prostu uwielbiam pisać i ksiązki big_grin
    • julka_18 ja osobiście mam kilka typów ulubionych zawodów :) 30.03.11, 17:37
      lekarz, astrolog, prawnik lub pisarka. a dlaczego? nie
      potrafię wyjaśnić, po prostu to mnie jakoś tak kręci. wink
      • vansi Re: ja osobiście mam kilka typów ulubionych zawod 30.03.11, 18:14
        Aktorstwo tylko i wyłącznie moja pasja, ale jakby coś nie pykło to byłabym psychologiem lub architektem wnętrz
    • emila :) 30.03.11, 17:41
      Bibliotekarką szkolną albo Skrzypaczką wink
    • sylwiaboba myślę że... 30.03.11, 17:42
      ja chciałabym zostać archeologiem, nauczycielką tańca nowoczesnego lub projektantką mody. wink
    • kasia54321 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 17:48
      Ja bym chciała zostać albo fryzjerem dla psów albo weterynarzem smile kocham zwierzątka big_grin Ale raczej wybiorę to 1 bo do bycia wetem mam za słabe nerwy smile
    • martka27 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 17:48
      Fotograf? Ja też bym chciała ale niestety w Polsce nie zrobisz kariery. Teraz to mi się marzy lekarz albo informatyk big_grin A po godzinach pracy dorabiać jako fotograf big_grin
    • hoppy Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 17:50
      Chciałabym zostać dziennikarką , kocham pisać opowiadania i tego typu żeczy .
    • eheehe em ... 30.03.11, 17:54
      Może niektórzy uważają, że do nie zawód dla dziewczyny, ale jak kocham samoloty sił powietrznych, więc chciałabym być pilotem MiGów itp. : )
      Mam plany iść do liceum lotniczego . Jeśli nie uda się na pilota to pójdę np. na naziemne, coś typu nawigacja czy cóś tam . ;p : )
      Hm . Lubię też robić zdj. więc może fotografem ? : )
    • marzas12 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 17:54
      socjologiem.
      • minaslia Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:05
        Fotograf. Najbardziej chciałabym pracować dla National Geographic i jeździć po świecie robiąc fotoreportaże. A jak nie to architekt
      • marzas12 Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:16
        albo tłumaczem angielskiego, najlepiej przysięgłym. albo coś w tym stylu. coś z j. angielskim.
    • kontrastowa Re: Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:05
      aktorstwo . Uwielbiam wcielać sie w inne role . Pani która jest po studiach coś w kierunku krytyk teatralny , powiedziała , że bardzo ładnie wymawiam wszystko i gram .. No i inne panie tak samo (: Ale raczej mi sie to nie uda , wiec drugą opcją jest tlumacz angielskiego . Kocham ten jezyk, strasznie szybko sie go ucze ..
    • pynia Wymarzony zawód . 30.03.11, 18:06
      chciałbym byś prawnikiem, ale zregygnuję z tego - dużo nauki
      może aktorką wink
      a może reżyserką wink
      a może ... sama jeszcze nie wiem
    • karate_kotek :D 30.03.11, 18:08
      projektanta mody, albo chcialabym rapowac lub spiewac( kazdy mi mowi ze dobrze spiewam i pisze dobre piosenki...)
      • karate_kotek Re: :D 30.03.11, 18:12
        albo pisarka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka