Dodaj do ulubionych

Wymarzony zawód .

• kropka_myslnik Myślnik chce zostać... 31.03.11, 16:28
      paleoantropologiem, o!
    • gosia01 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 16:33
      Ja chce studiować matematykę smile
      Uwielbiam ją!!! smile
      • gosia01 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 16:41
        czyli chce byc nauczycielką matmy big_grin
    • patrysia441 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 17:09
      Pedagog chciałaby pracować z "trudną młodzieżową". Wszyscy mi mówią że to jest bardzo trudny kierunek , ale myślę że sobie poradzę. Jeśli to nie wypali chciałabym uczyć w klasach 1-3 podstawówki.smile
    • i_love_jasper Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 17:17
      gdy byłam mała chciałam zostać piosenkarka lub aktorką...
      teraz wiem, że to nie realnewink
      zastanawiałam się kiedyś czy nie spróbować szczęścia na castingach...ale nie ważne...
      a co do tego wątku "wymarzony zawód" to teraz przeszło na kostiumologa lub kamerzystke... uwielbiam stać za kamerątongue_out
    • chocoeisik Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 19:23
      Ja chcę zostać projektantką mody. Jakieś 2 lata temu zaraziła mnie tym przyjaciółka i od tej pory marzę żeby być jak Karl Lagerfeld, Donatella Versace czy Yves Saint-Laurent.
    • balonowa_guma Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 20:42
      psycholog. bo tak.
    • anetka. Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 21:15
      a ja wiem , że chciałabym być lekarzem ( najprawdopodobniej pediatra lub stomatolog ) xD smile :
      • klaudusss Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 21:30
        ja chciałabym być psychologiem. Pomaganie ludziom, rozmawianie z nimi, to coś co chcę robić. A w wolnych chwilach być wolontariuszem, wyjeżdżać, np. do Afryki, aby pomagać ludziom, którzy naprawdę tej pomocy potrzebują. Mam nadzieję, że to się spełni.... smile
    • magda17145 Re: Wymarzony zawód . 01.04.11, 00:06
      Kosmetyczką, dlatego, że to jest fajne i pomysłowe i w ogóle .;dd big_grin
    • indianaa Wykładowca na medycynie,albo na romanistyce :serce 01.04.11, 08:31
    • collins ? 01.04.11, 08:51
      nie wiem co chcę robić w życiu.
      najpierw chciałam zostać piosenkarką, modelką.
      teraz chcę robić coś ambitniejszego.
      kocham dzieci. mam do nich zaskakująco dobre podejście.
      nie zastanawiałam się co chcę w życiu robić, ale sądzę, że będzie to coś związane z dzieciakami.
      może zostanę pediatrą? psychologiem?
      nie mam pojęcia.

wiem też, że muszę robić coś z matematyką.
      kocham matematykę i jakby mi przyszło z niej zrezygnować wolę nie mieć żadnej pracy.

wielbię sztukę i muzykę.
      nie wiem co ona da w życiu, ale będę się w niej dalej rozwijać, a mianowicie, będę rozwijać moją pasję - grę na gitarze.

sądzę, że muszę fotografować.
      kocham kontakt ze sztuką.
      muszę być tylko ja i aparat.
      wtedy wychodzą mi fenomenalne zdjęcia.

gotowanie.
      uwielbiam to!
      to moja pasja.

podsumowując.
      chcę zostać pediatrą, psychologiem, pedagogiem, który robi specjalizację z matematyki, gra na gitarze, dorabia sobie zdjęciami i gotuje najlepiej na świecie.
      nie wspomną już o mojej smykałce do dekorowania wnętrz i zakupoholizmie.
      cóż.
      • mikessa Re: ? 01.04.11, 13:11
        Chciałabym byc aktorką. Powód jest prosty, kocham to.
        Uwielbiam wcielac się w różne role, to fascynujące ... Kiedy gram jakiekolwiek postacie zawsze wkładam w to całe moje serce. To jest cudowne serce
    • marsshollene Re: Wymarzony zawód . 01.04.11, 15:40
      kiedys chcialam byc modelka albo piosenkarka lub aktorka

a teraz chcialabym byc chirurgiem albo nauczycielem fizyki smilesmilesmilekisskiss***
    • madalena Re: Wymarzony zawód . 01.04.11, 18:12
      adwokat, psycholog, nauczyciel, dziennikarka? a czemu to nie iem, ot tak smile
    • sasha96 Re: Wymarzony zawód . 02.04.11, 16:32
      Ja chciałabym być piosenkarką dlatego, że uwielbiam śpiewać, nie ma dnia bez którego bym nie śpiewała jakiś piosenek. Mam nadzieję, że moje marzenia się spełnią któregoś dnia wink
      • autre Re: Wymarzony zawód . 02.04.11, 16:38
        dziennikarką i pisarką.
        w czasach dzieciństwa chciałam zostać - kolejno - ogrodniczką, aktorką, archeologiem... ;p
    • delta52 Re: Wymarzony zawód . 02.04.11, 18:29
      Hmmm chyba aktorka i prawnik, a dlaczego niepotrafie wyjaśnić big_grinbig_grinwink
    • imulberry projektantka mody albo fotograf  02.04.11, 18:36
    • green_alien Re: Wymarzony zawód . 02.04.11, 18:44
      Będę pracować w rzeźni. Mmmm... moje klimaty. santa
      Tak na serio, jeszcze nie zdecydowałam. Mam kilka pomysłów na życie.
    • ziemnioczek Re: Wymarzony zawód . 02.04.11, 19:06
      Ja chciałabym by mój zawód miał związek z muzyką. Gwiazdą to raczej nie zostanę, ale myślałam o byciu nauczycielką muzyki.tongue_out
    • niunia1993 Re: Wymarzony zawód . 02.04.11, 19:19
      Chciałabym strasznie zostać dziennikarką lecz wąpie bym nią była nie lubie jak dzennikarze muszą tak bardzo kłamać do obiektywu, pisać bzdury w gazetach .
      A na drugim miejscu coś związane z humanistyką z tym chciałabym wiązać przeyszłość albo być fotografem ale to na ostatnim miejscu .
    • gocha9 Re: Wymarzony zawód . 02.04.11, 19:29
      proszę głosować na justyną umińskę bo moja koleżanka chce żeby jej kuzynka wygrała na miss, dziękuję. www.szczytno.wm.pl/40144,Wybierz-Miss-Naszego-Mazura.html
      • candys Re: Wymarzony zawód . 03.04.11, 20:51
        Bardzo chciałabym studiować medycynę i zostać lekarzem.
        Nie chodzi mi o duże pieniądze, ale o pomoc ludziom..
        • superawesome Re: Wymarzony zawód . 04.04.11, 16:47
          Psychiatra.
    • domciowata ; p 07.04.11, 18:39
      Ja od roku gram na gitarze i chce założyć zespół rockowo- bluesowy .
    • kotek.bieberka Wymarzony zawód . 08.04.11, 13:35
      Moim wymarzonym zawodem jest zostać fotografem mody . Ale od jakiegoś czasu chcę być astronomem . Jak już to jeden z tych dwóch zawodów ; DD .
    • zuaona Wymarzony zawód. 08.04.11, 18:24
      od dłuższego czasu marzy mi się tłumaczenie w Brukseli, po romanistyce, a czy to możliwe do zrealizowania - nie wiem. będę walczyć tak długo aż mi się uda, eh? c:
      ewentualnie krytyk, filmowy najlepiej. zawsze jest coś, do czego się doczepię, ale raczej nie widzę siebie w tej roli.
      ogólnie to zawody zmieniają mi się co miesiąc, ale na pewno darzę do czegoś, co będzie mnie interesować i w czym będę mogła się spełniać.
    • monia12xd Re: Wymarzony zawód . 12.04.11, 18:55
      haa ja to już chyba 10x zmieniałam ;d ale teraz psychologiem, mama i siostra chcą żebym dentystką była ;D
      • dzisas Re: Wymarzony zawód . 15.04.11, 15:23
        ja bym chciaął zostac dekoratorką wnętrz . no czy tam krajobrazu , bo uwielbiam cos przestawiac , dopasowywac , urządzac . zreszta w dziecinstwie cały czas oglądałam Dom nie do poznania . :p
        Ale nie wiem czy to wypali bo nie zabardzo dobrze rysuję . ;/
        Jak to się nie uda to na teologię i bd katachetką ;Dtongue_out
    • nicelove Re: Wymarzony zawód . 15.04.11, 15:29
      Ja bym chciała zostać aktorką i piosenkarką. Dużo osób uważa, że show-biznes jest dla dzieci i że (prawie) każdemu strzela sodówa i zachowują się jak divy... Czasem ludzie myślą, że są najlepsze na świecie. Do prawdy ludzie nie mają kogo wybrać, same bez talencia (no może jest kilka dobrych gwiazd), a na świecie jest mnóstwo nieodkrytych talentów...
    • xmissnothing Re: Wymarzony zawód . 27.05.11, 00:58
      prawnik. jestem dość wygadana, poza tym strasznie podoba mi się ten zawód.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka