Dodaj do ulubionych

koncert Paramore w Polsce

01.04.11, 18:59
jak wiadomo 4 lipca w Warszawie odbędzie się długo przez nas wyczekiwany koncert Paramore. strasznie chciałabym na niego pójść i są nawet na to duże szanse. problem jest jeden-nie mam z kim. mam teraz pytanie do Was, drogie Kotkowiczki, gdyż wiem, że wśród Was jest dużo fanów Paramorków. czy ktoś z okolic Krakowa, bądź samego Krakowa wybiera się na koncert? jest tutaj mała osóbka-ja-która bardzo chętnie wybrałaby się z Wami! wiem, że to jeszcze wcześnie, nie mam nawet biletów, ale poważnie o tym myślę. gdyby ktoś był zainteresowany, proszę pisać. w wiadomości prywatnej podam Wam mój numer Gadu i możemy obgadać szczegóły, lepiej się poznać itp.
bardzo Was proszę, to dla mnie ważne, gdyż fanką Paramore jestem od 3 lat i długo na ten koncert czekałam. nie chcę tego przegapić.
Obserwuj wątek
    • nora. Re: koncert Paramore w Polsce 01.04.11, 20:08
      ja jestem z okolic Wadowic. strasznie chcę jechać, ale myślę , że będzie z tym problem, bo rodzice mogą mnie nie puścić tak daleko.. : (
      • avrilkaskate Mam taki sam problem co Ty... 01.04.11, 20:12
        ale niestety jestem z okolic Poznania uncertain
        Paramore serceserce
        • lovesick Re: Mam taki sam problem co Ty... 01.04.11, 20:16
          Bardzo chciałabym jechać , ale mieszkam w okolicach Zakopanego i nie mam z kim jechać , a samej rodzice mnie nie puszczą . uncertain
    • rabid_squirrel Re: koncert Paramore w Polsce 02.04.11, 13:05
      ja mieszkam koło krakowa ale i tak mnie rodzice pewnie nie puszczą sad a strasznie chce jechać xD
      • chocolatte Re: koncert Paramore w Polsce 06.04.11, 20:00
        widzę ze wszystkie mamy ten sam problem..
    • g_o_s_i_a Re: koncert Paramore w Polsce 08.04.11, 15:49
      Nie jadę, nie ma mowy o tym, jestem z Bukowiny Tatrzańskiej (niedaleko Zakopanego) i rodzice mnie nie puszczą, a ja tak bym chciała! uncertainuncertainuncertainuncertainuncertain
    • raurr :) 22.04.11, 21:40
      Mogę prosić o twoje gg? będzie swobodniej rozmawiać
    • agata96 Re: koncert Paramore w Polsce 16.05.11, 22:39
      Cześć, ja właśnie też wybieram się na koncert paramore, ale rodzice nie puszczą mnie samej, dlatego gdybyś mogła podać numer gg i byśmy się zgadały jakoś byłabym wdzięczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka