Dodaj do ulubionych

wiosenna kurtka.

02.04.11, 09:43
cześć dziewczyny.
chciałabym zapytać czy tej wiosny też preferujecie skórzane kurtki myślę, że wiecie o jakie mi chodzi.. czy tez może coś innego hmm np, jakieś płaszczyki.?
Obserwuj wątek
    • rokokoo Re: wiosenna kurtka. 02.04.11, 09:51
      wolę płaszczyki .
    • justyskaa123 Re: wiosenna kurtka. 02.04.11, 09:57
      ja mam skórzanąą smile
    • corba 02.04.11, 10:01
      ja tam noszę skórzaną kurtkę .
      • klaudia_25 Skórzaną mam, ale wolę płaszczyk ^^ 03.04.11, 20:19
    • muchaa4 Re: wiosenna kurtka. 02.04.11, 11:45
      ja wolę skórzaną kurtkę wink
    • natalka848 Re: wiosenna kurtka. 03.04.11, 14:04
      ja tam też mam skórzaną;0 i nie narzekam
      • hopeandsmile Re: wiosenna kurtka. 03.04.11, 14:08
        mam skórzaną kurtkę wink
        • koniara8 Re: wiosenna kurtka. 03.04.11, 14:11
          Z tego co przeczytałam tutaj to wnioskuję, że kupując skórzaną kurtkę 'dołączysz do reszty' . Teraz większość takie nosi, więc na twoim miejscu kupiłabym ładny, cienki płaszczyk..

That's all cool
          • fun Re: wiosenna kurtka. 03.04.11, 14:27
            u mnie wszystkie dziewczyny maja ja nie zamierzam tez kupowac tylko wole kupic plaszczyk ;p
    • elenkaa Re: wiosenna kurtka. 03.04.11, 14:28
      Jeśli chcesz dołączyć do ''całej reszty'' to kup sobie ''skórzaną'' kurtkę.
      Ja wolę płaszczyk ew. noszę też skórę, ale taką typową z klamrami i wzmocnionymi łokciami. Tego czegoś co wszyscy w tym teraz chodzą za cholerę na siebie nie włożę. Brzydkie.
      • roxy11 Re: wiosenna kurtka. 04.04.11, 16:26
        skórzane kurtki są bardzo fajne i pewnie z chęcią kupiłabym taką, gdyby nie fakt, że są tak strasznie popularne.
        co druga dziewczyny na ulicy wygląda tak samo. jakieś oblężenie.
        więc kupiłam sobie granatową kurtkę-płaszcz. nie wiem jak to nazwać, długość na pomiędzy (z Housa, może ktoś widział, były jeszcze różowe).
    • szatynka Hahaha. 04.04.11, 17:01
      Bo powstało stwierdzenie, że jak reszta to nosi to coś jest złe. Skarby, skórzane kurtki, a nie skajówki zawsze są modne. Nosiłam ją przed tym całym szałem ze względu na to, iż u mnie w rodzinie praktycznie każdy posiada porządną skórę i będę w niej łazić długo po całym zamieszaniu.

Płaszczyk również mam i co z tego? Nosi się to, co jest wygodne i zgodne z własnym gustem.
    • jane_ Re: wiosenna kurtka. 04.04.11, 19:32
      skóry są nudnawe. przynajmniej te ukobiecone, których teraz pełno: mi się podobają te bardziej ciężkie, klasyczne, jeśli już miałabym takie nosić.
      w ogóle bardzo się cieszę, że dwa lata temu z haczykiem kupiłam sobie elegancką kurteczkę w malutką, szarą pepitkę o kroju przypominającym te skórzane - jest kochana. i w przypadku tego sezonu okazała się niezwykle oryginalna.
    • arya555 Płaszczyk 04.04.11, 20:06
    • trufla Re: wiosenna kurtka. 04.04.11, 20:33
      Mam płaszczyk i kurtkę z Orsaya w takim militarnym, wojskowym stylu. Nigdy nie miałam skórzanej kurtki - dla mnie to była tandeta od początku...
    • zeroplastic Re: wiosenna kurtka. 04.04.11, 20:33
      Ja osobiscie polecam kurtki skurzane lub takie z materiału w kratkę bo one sa teraz wlasciwie najmodniejsze i są wygodne i sama takie kurtki nosze big_grin
    • princess132 Re: wiosenna kurtka. 04.04.11, 21:30
      mam i to, i to xD
    • cookies_ <3 04.04.11, 21:38
      Ja kupiłam sobie w h&m płaszczyk czarny na guziczki. Piękny : D Podobają mi się również skórzane kurtki, mhm to znaczy się takie skajki, ale uważam że strasznie dużo osób je nosi.
    • miaumiauu Re: wiosenna kurtka. 04.04.11, 21:39
      hm, czytając wcześniejsze wypowiedzi natknęłam się na stwierdzenie "szał na skórzane kurtki". cóż, zawsze będzie na coś moda, a jeżeli Ci się one podobają to nie ma co się sugerować tym, że ktoś może uważać to za przereklamowane. ja osobiście mam zarówno skórzaną kurteczkę, jak i płaszczyk. podobają mi się oba rozwiązania, więc konkretnie na jedno nie umiałam się zdecydować smile
      pozdrawiam, miaumiauu wink
    • lady_em Re: wiosenna kurtka. 04.04.11, 22:14
      zauważyłam, że teraz większość dziewczyn nosi albo płaszczyki albo skórzane kurtki, dlatego z moim nonkonformistycznym nastawieniem kupiłam coś podobnego do:
      https://www.we-dwoje.pl/files/Image/galerie/23665/galeria_we_dwoje_17.jpg
      i jestem zadowolona :}
    • cute_princess Re: wiosenna kurtka. 04.04.11, 22:24
      ja czekam za skorzanymi takimi krótszymi itp. tylko bylam w Bershka i były ale po 370/400 zł a to duzo jak na kurtke.. wink moze beda jakies fajne jeszcze.
      • mikessa Re: wiosenna kurtka. 05.04.11, 11:39
        skórzane kurtki są fajne, lubię w nich chodzic xd
        • coco. Re: wiosenna kurtka. 05.04.11, 14:04
          Teraz jest szał na skórzane kurtki. Ja kupiłam sobie w Croppie taką kurtkę w stylu jakby militarnym i jestem zadowolona wink
    • evanescence24 Re: wiosenna kurtka. 05.04.11, 21:56
      mam pseudoskórzaną; nie podoba mi się, że co druga dziewczyna w takich chodzi, ale spoko.
      w sobotę jadę na zakupy i chcę nabyć jakąś nową, zobaczymy, czy się uda.
    • dominikax3 Re: wiosenna kurtka. 06.04.11, 17:00
      skórzane kurtki są ohydne, ja noszę płaszczyk.
    • beemazzy Re: wiosenna kurtka. 06.04.11, 19:52
      ja właściwie mam trzy kurtki na wiosnę XD. jedną kupiłam, jedną mam z zeszłego roku, a jedną z jesieni. pierwsza to skórka, właśnie taka o jakiej mówisz - koloru.. taki.. taki jasny brązowy. druga to taka zielona, jak płaszczyk, tyle, że krótka. no i jedną mam jeansową, krótką z podwijanymi rękawami. tak jak jest cieplej big_grin.
    • aniulka785 Re: wiosenna kurtka. 10.04.11, 10:33
      nom smilesmilesmilesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka