Dodaj do ulubionych

Twoja klasa ;)

• laleczka. TUTAJ ! 21.04.11, 12:32
      Moja klasa jest bardzo zgrana smile Znamy się11 lat ! W tamtym roku zaczynały się kłótnie bo w sumie byliśmy już razem bardzo długo. Ale w tym roku jest fajnie chłopaki i dziewczyny nie są już przeciwko sobie tylko jesteśmy razem. Jak ktoś z innej klasy nam, dziewczynom dokucza to chłopaki stają w naszej obronniesmile Jest bardzo fajnie i zgranie smile Tylko taka jedna dziewczyna się do mojej paczki przyczepiłą i trochę mnie denerwuje ;/ Ale tak to jest fajnie tongue_out
      • maniaczka. .' 26.04.11, 11:51
        Nawet lubię swoją klasę znamy się już 7 lat. Oczywiście są osoby , których nie darzy się sympatią ,ale jest OK/. Szkoda tylko ,że teraz gimnazjum podział na inne klasy i rozłąka . Za każdym będę tęsknic .
        Nawet za przymułami xd
    • mary_ Re: Twoja klasa ;) 26.04.11, 11:57
      Ogólnie jest tak sobie. Ale chyba lepiej, niż było w podstawówce. Połowy klasy nie trawię. Ale jest kilka osób które lubię, moja przyjaciółka chodzi ze mną do klasy, właściwie to ją poznałam tu (w szkole). Może będę tęsknić, ale nie za wszystkimi. wink
    • zbuntowana676 Re: Twoja klasa ;) 27.04.11, 15:19
      Mam zajebiaszczą klasę, są osoby za którymi nie przepadam.suspicious Czasami się kłócimy, ale po za tym to jest exxxtra kiss
    • plotkara017 Re: Twoja klasa ;) 28.04.11, 14:13
      ja mam do dupy klase sa pojebani i zachowuja sie jakw 1 klasie podstawuwkishock cry shock cry
    • pinky33 Re: Twoja klasa ;) 28.04.11, 14:48
      ja sie ciesz ze odchodze z tego jabanego gimnazjum !!

mam dosc tych cholernych nauczycieli sciana
      i całej moje klasysciana
    • mweezy . 28.04.11, 15:16
      Cóż, nie będę płakać za swoją klasą. Jest kilka osób, które lubię. Jedne mniej, inne bardziej, jednak większość jest mi szczerze obojętna, a nawet śmiem twierdzić, że są osoby, których nie lubię. Nie jesteśmy wyjątkowo zgrani, aczkolwiek czasami zdarza się zaobserwować pewien rodzaj więzi między całą klasą. Co prawda jest cieniutka jak pajęczyna, ale zawsze to coś.
    • xxjustynaxx Re: Twoja klasa ;) 28.04.11, 15:26
      Jest kilka osób, z którymi chodziłam wcześniej do szkoły i oni są superrsmile, i kilka innych też. Reszta to porażka: chłopaki uważają się Bóg wie kogo... Myślą że założą czapkę to są mega ziomy. Biją popychają innych drą się o wszystko. Dziewczyny uważają się śliczne i cool. Chodzą po 3 miesiące w jednej bluzie zawsze!!! Zachowują się jak z upośledzeniem.
    • sakura134 .. 28.04.11, 15:34
      Nienawidzę swojej klasy. uncertain
    • happiness .;)))) 28.04.11, 16:04
      lubię. nawet bardzo.
      klasa w podst. była ok,ale ta gimnazjalna jest o niebo lepsza.
      jesteśmy w dość zgrani,dogadujemy się w sumie. czasem się zdarzy,że ktoś się z kimś pokłóci,ale to naprawdę bardzo rzadko.
      no tęsknić będę za nimi na pewno .
      ale to jeszcze rok będziemy w jednej klasie smile
    • madalena Re: Twoja klasa ;) 28.04.11, 16:11
      jestem w pierwszej klasie więc jeszcze nie znam tak wszystkich, ale mam spoko ludzi jak narazie. oczywiście czasami mnie niektórzy wkurzają ale tak to jest ok. smileoczywiście są już grupki ale to chyba jak w każdej klasie.
    • ewa13 nie :) 28.04.11, 16:32
      Nie lubie mojej klasy! Ale niektórych kocham serce
    • alexis69 Re: Twoja klasa ;) 06.05.11, 00:36
      Miło wspominam czasy podstawówki, miałam fajną klasę. Czasami zdarzały się jakieś problemy, kłótnie, ale szybko z tego wychodziliśmy, byliśmy zgraną klasą. Było bardzo epicko ^^ Przyjemna atmosfera na lekcjach, każdy z każdym się lubił, potrafić dogadać. Tworzyliśmy jedną rodzinę cool Czasami chciałabym wrócić do tamtych czasów. Jak się ma super klasę, to aż się chce chodzić do szkoły. ;] W gimnazjum chodziłam do klasy z tymi samymi osobami, tylko jedna poszła do innego gim, i jedna do nas doszła. I znowu było świetnie. Jedynym minusem było więcej nauki, ale cóż, trzeba się uczyć. Jak poszłam do liceum zaczął się koszmar .. Teraz jestem w 1 klasie i już mam dosyć. Trafiłam do klasy w której nikogo nie znałam, i na początku było to dla mnie stresujące, ale szybko nawiązałam nowe znajomości, było okej.. Wszyscy byli tak słodzili, byli mili do przesady, "lizali sobie dupy" że tak powiem.. W połowie września zaczęły się problemy. Klasa nie potrafiła się zgrać, potworzyły się grupki 3-4 osobowe. Tak na marginesie dodam, że chodzę do klasy z byłym chłopakiem z którym byłam bardzo blisko, a teraz bezczelnie obgaduje mnie na moich oczach.. Wszyscy w mojej klasie są fałszywi, niestety. Są tylko 3 na prawdę spoko osoby, z którymi się trzymam, jednak w 2 klasie nie będę już ich widywać, gdyż każda osoba się przenosi, ze względu na to, że klasa jest tak okropna. Nie wiem co wtedy ze mną będzie.. Nie będę miała się do kogo odezwać. W podstawówce i gimnazjum było świetnie, chociaż czasem zdarzały się komplikacje. Myślałam, że w liceum będzie jeszcze lepiej, bo są tu już prawie dorośli ludzie, a jednak jest bardzo źle. Liceum to dla mnie koszmar. Gdy byłam w gimnazjum bałam się iść do liceum, to tak poważnie brzmiało, i tyle nauki, potem matura, przerażało mnie to, ale mama ciągle powtarzała że czasy liceum to najlepszy okres w życiu. Niestety dla mnie nie. Każdego dnia idę z niechęcią do szkoły, kładę się spać zdołowana myślą, że zaraz zasnę i będę musiała wstać i tam iść. Ciężko jest. Chcę już iść na studia.
    • joanie Re: Twoja klasa ;) 06.05.11, 00:44
      Moja klasa jest całkiem fajna. znamy sie już 8 lat, z niektórymi nawet dłużej. Myślę że jesteśmy dość zgrani i wgl. oczywiście są osoby które lubie bardziej, są też tacy których lubie mniej ( kilka kujonów którzy gdy np. planujemy klasowe wagary to oni oczywiście nie pójdą, może nawet poskarżą wychowawczyni). ale mimo wszystko jestem pewna że będę za nimi wszystkimi tęskniła i nie wyobrażam sb pożegnania za rok...
    • joannie_b Re: Twoja klasa ;) 07.05.11, 22:40
      Na pewno w gimnazjum będę tęsknić za swoją klasą, chociaż jest w niej wiele osób, które dosłownie podnoszą mi ciśnienie! smile
    • yyep Re: Twoja klasa ;) 08.05.11, 10:28
      klasa jak klasa, wiadomo, nie muszę się dogadywać ze wszystkimi dobrze, bo są ludzie z którymi się przyjaźnię lub bliżej koleguję, ale są też osoby, z którymi od początku roku rozmawiałam raz, góra dwa. ogólnie klasę mam okey, chociaż w 2 klasie na pewno nie będzie już w takim składzie jak teraz, bo dużo ludzi nie zda, bo ogólnie pod względem nauki i zachowania jesteśmy beznadziejni. klasę mam lepszą niż w podstawówce, bardziej zgraną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka