Dodaj do ulubionych

Twoja klasa ;)

03.04.11, 19:37
Chciałam dowiedzieć się czegoś o klasie do której chodzicie. W sumie to o ludziach którzy ją tworzą. Lubicie swoją klasę? Czy raczej nie? Na pewno są osoby ,które Was denerwują itd. itp. Myślicie że będziecie tęsknić za tymi ludźmi? A pamiętacie swoje po przedniejsze klasy? Piszcie co Wam przyjdzie do głowy na ten temat smile
Pozdrawiam wink
Obserwuj wątek
    • vampiresfan Re: Twoja klasa ;) 03.04.11, 19:42
      Moja klasa jest nawet fajna. W sumie z niektórymi osobami znamy się prawie 9 lat więc panuje w niej raczej luźna atmosfera. smirk Na pewno znajdzie się kilka osób za którymi będę tęsknic, w końcu 9 lat to kawal czasu... wink
    • izzzi0003 Re: Twoja klasa ;) 03.04.11, 19:51
      ja swoją klasę luubięsmile zawsze są jakieś j a j c a big_grin no . . . są dwie osoby których nie lubię . indifferent ale tak to jest spoko tongue_out
      • chelsea662 Re: Twoja klasa ;) 04.04.11, 17:27
        MoJA klasa no mogło być gorzej nie jest źle ale zachwycona tez nie jestem
    • montanacyrus Re: Twoja klasa ;) 03.04.11, 19:52
      Moja klasa jest beznadziejna, ponieważ:
      a) Są w niej okropne pozerki
      b) Z chłopakami nie da się pogadać, bez wzmianki o penisach i seksie
      c) Nie jest zgrana i nikt się nie szanuje.
      • olcyk_ klasa ; D 04.04.11, 13:32
        U mnie w sumie jest fajnie jesteśmy zgraną klasą i są 3 tak zwane paczki
        1 to : Ja i moje koleżanki najlepsze i pare kolegów ;D zawsze razem ; p
        2 to : dziewczyny same fajne nawet ; p
        i 3 to : 3 dziewczyny takie sb ;p

ale mam nadzieję że nikt nie odejdzie od nas ; ) bo teraz 1 gim ;p

Ale chłopcy nie są tacy źli da się z nimi dogadać ; p
        smile kiss kwiat
      • olbi01 eeekhm . . 21.04.11, 12:01
        ja lubię swoja klase . smile
        chłopaki sa fajni itp . . wiekszość jest zgrana ..
        i sie szanujemy i pomagamy wzajemnie. !smirksmirk
        • raspberry_x33 porażka... 26.04.11, 11:39
          większość chłopaków myśli tylko o jednym, da się z nimi pogadać tylko o... no wiecie o czym. dziewczyny o wszystko strzelają fochy albo trzymają się tylko we dwie. moja klasa jest kompletnie nie zgrana...
          • inna_xd spoko ;d 28.04.11, 14:28
            Ja bardzo lubię swoją klasę, jest fajna, zgrana winksmirk
    • keisha12 Re: Twoja klasa ;) 03.04.11, 19:54
      Moja klasa jest trochę dziwna, ale...super, super, super fajna big_grin
      Chodzę teraz do 6 i nie przeżyję rozstania z nimi crying
      Oczywiście jest parę osób, które mnie wkurzają, ale tego się nie da uniknąć...
      W mojej klasie najbardziej podoba mi się to, że jesteśmy bardzo ze sobą zgrani, stanowimy.....jedność kiss

Kocham ich!
    • patrysia441 Re: Twoja klasa ;) 03.04.11, 19:57
      Moja klasa jest po prostu zajebista.big_grin Jesteśmy razem od przeczkola czyli już 11 lat!!!Wszyscy nauczyciele znają naszą klasę.Na każdej lekcji dzieje się coś zabawnego i prawie codziennie mamy "poważną rozmowę"z naszą wychowawczynią na temat naszego zachowani. Ale i tak wiemy że wszyscy nas kochają smile Nie wyobrażam sobie następnego roku jako ostatnia klasa i pożegnania na koniec rokusad Kocham moją klasę!!!kiss
    • szatynka W gruncie rzeczy: 03.04.11, 20:00
      to jest z tym dziwnie. Pomieszali nas na początku gimnazjum bo klasy były podzielone tak, że w jednej była sama ''elita'', a w drugiej lekcje nie były przerabiane i nauczyciele wysyłali do sądu jakieś papiery o zachowanie niektórych. Tak, więc jakoś bardzo przywiązana nie jestem. Pewnie, że będę tęsknić. Za pewnymi jednostkami nawet bardzo. Z równoległych klas (czyli osoby, które były ze mną przed podziałem) też będę cholernie tęsknić... Szczególnie, że mimo wszystko byliśmy w jednej szkole, na tych samych wycieczkach i wciąż tworzyliśmy grupę.

Przykro mi na samą myśl o zmianie otoczenia. Zwłaszcza, że podstawówkę i gimnazjum przeżyłam w jednej i tej samej miejscowości z tymi samymi ludźmi. To bolesne.

Jak to uznali nauczyciele i nasza wychowawczyni ''macie tak odmienne poglądy i charaktery, że nie dziwię się, iż zgrać się nie możecie''. Zawsze są nieporozumienia w jakimś gronie u nas w klasie, jednakże myślę, że w pewien sposób rozumiemy siebie wzajemnie i akceptujemy.
    • monia1997n Re: Twoja klasa ;) 03.04.11, 20:00
      moja klasa ujdzie
      niektórych osób nie lubię a niektórzy są ok
      teraz chodzę do 1gim
      ale w podst miałam dużo fajniejszą klasę
      a teraz ta klasa jest niezgrana i wgl szkoda gadać
      • hopeandsmile Re: Twoja klasa ;) 03.04.11, 20:04
        Szczerze ? Nie przepadam za moją klasą. Jest parę osób które lubię i chwała im za to że są, bo inaczej bym chyba zwariowała. Moja klasa nie jest zgrana, dziewczyny obrabiają sobie nawzajem tyłki, a chłopaki wyżywają się na słabszych i wyzywają niektóre osoby. Do dupy takie coś -,-
        • kamusia99 Re: Twoja klasa ;)do hopeandmile 03.04.11, 20:31
          u mnie dokładnie to samo.
    • martussiaaa Oj Bardzo ___^*^ 03.04.11, 20:01
    • mila13 Re: Twoja klasa ;) 03.04.11, 20:07
      Ja nienawidzę szkoły właśnie ze względu na moją pojeb*ną klasę!Są chamscy i zachowują się jak dzieci.
      • candys Re: Twoja klasa ;) 03.04.11, 20:22
        Moja klasa..
        hmm jest średnia, nie będę owijać w bawełnę i kłamać, że jest lepsza niż ta z podstawówki. Za tamtą klasą bardzo tęsknie była zgrana, osoby wspaniałe i wychowawczyni też niczego sobie. A teraz: nie ma mojej przyjaciółki, chłopcy są chamscy, każdy obmawia innych za plecami, wychowawczyni jest do d*py.
        Oczywiście, że są osoby za którymi będę tęsknić, ale tak czy siak z 7/8 tych osób chodziłam do podstawówki..
      • dziurka Re: keisha12 03.04.11, 20:24
        mogłabym powiedzieć to samo ! Co tam że jest parę osób ,które mnie denerwują, ba! Doprowadzają do szału ,ale nawet za tym będę tęsknić gdy pójdę do gim ;/ Ale co tam ,mam nadzieję że będziemy się jeszcze wszyscy spotykać wink
    • rememberina Re: Twoja klasa ;) 03.04.11, 20:24
      moja poprzednia klasa była o wiele fajniejsza, chociaż mieliśmy jeszcze gorszą opinię w szkole niż teraz. wtedy jednak każdy rozmawiał z każdym, nie byliśmy podzieleni.
      teraz moją klasę tworzą: plotkary, błazny i wyrzutki. no i jest jeszcze grupa osób, do której 'przynależę' czyli grupa osób, która nie chodziła wraz ze mną do podstawówki i moja przyjaciółka.
      nie lubię swojej klasy i na pewno nie będę, poza małymi wyjątkami, za nią tęsknić.
    • crystaleyes Re: Twoja klasa ;) 03.04.11, 20:28
      Ja mojej klasy nienawidzę. Od września poszła do pierwszej gimnazjum i nowa klasa jest po prostu beznadziejna. Wyobraź sobie, że minęło ponad pół roku, a ja nie gadałam z niektórymi chłopaka! Wkurzają mnie bo wielkie dzieci JP jak palą w kiblu albo chodzą na wagary. Według mnie to jest dość żałosne.
      Za to moja klasa z podstawówki była klasą idealną! Jakoś tak zgadzaliśmy się we wszystkim. Zawsze wszystko robiliśmy razem, na każdej lekcji siedziało się z komuś innym, ponieważ wszyscy się lubili, nie było żadnych kłótni.
      Teraz to więcej mnie łączy ze starą klasą niż z nową. Z osobami ze starej siedzimy na przerwach, gadamy i w ogóle, a nowa to już szkoda gadać. Nie rozumiem po co nas rozdzielali.
    • kamusia99 ;) 03.04.11, 20:28
      hMM. Moja kalsa jest totalnie nie zgraną klasą mamy jakąs patologie i rozpierduche. Fakt są fajne momenty ale musi wtedy nie być paru osób w naszej klasie są dwie grupy a nawet 3 teraz to się jakoś zaciera no ale.... Myślę że będę tęsknić za tymi ludzmi nawet za jednym gościem którego nie lubie w końcu będzie co wspominać wink
      • dziurka Re: crystaleyes 03.04.11, 20:41
        mam nadzieję że z moją nową klasą w gim tak nie będzie wink
      • mikessa Re: ;) 03.04.11, 20:54
        W mojej klasie jest różnie. Szczerze mówiąc wolałam klasę kiedy byłam w podstawówce, wtedy byliśmy super klasą, byliśmy zgrani, mieliśmy świetną panią itp.
        Teraz w gimznazjum doszło pare osób z innej wsi, a te stare osoby całkowicie się zmieniły ... Stali się tacy, hmm ... Teraz są tacy jak typowi nastolatkowie te ich żałosne ''miłości'' i te żałosne słowa typu '' o lol '', ''o żal '' itp. Niektóre babki mnie strasznie denerwują. Moja klasa jest również podzielona na pare grup, min. jedna grupa to osoby, które ciagle się udzielają, ciągle coś robią ( w tej grupie są te wkurzające istoty ), druga grupa to np. osoby, które mają słabsze oceny, trzecia grupa to chłopcy, którzy ciagle się wygłupiają, a czwarta grupa to dziewczyny, które się nie udzielają i nie chce im się pomagac klasie. Ja jestem w tej 4 grupie. Czasem są fajne momenty, a czasem głupie ...
        • kociak3 Re: ;) 04.04.11, 18:19
          właśnie ja miałam najlepszą koleżankę(przyjaciółkę"tylko jak byłam w I-III
          jestem w IV-VI i jest strasznie, mam nową przyjaciółke ale tej zmarl nie dawno tata więc nie możne z nią tak normalnie pogadać
          więc tak normlanie jestem sama sadsadsadsadsadsadsadsadscianascianascianasciana
      • kingella24 Re: ;) 04.04.11, 12:08
        może być, nie narzekam. Chociaż mogłoby być lepiej
    • riki1246 Re: Twoja klasa ;) 03.04.11, 20:55
      Ja osobiście NIENAWIDZĘ swojej klasy . Czemu ? Są powody bardzo mi znane i bardzo przykre dla mnie sad .
      Ogółem moja klasa jest dziwna . Podnieca się z byle gówna , śmieje się z byle gówna .
      Mam tam niby dwie czy tam może kilka koleżanek z którymi się kumpluje ale też z nich niezłe chamki ! .
      W tej klasie doświadczyłam wiele przykrych rzeczy i wspomnień .
      I z pewnością NIGDY nie będę tęsknić za tą klasą . NIGDY
    • zeroplastic Re: Twoja klasa ;) 03.04.11, 21:17
      Ja teraz ccodze do 1 gim i mam troche pojebana klase ale w 6 kl bylo super i codziennie bylo gadanie z nasza pania na temat naszego zachowania i wgl a teraz nas podzielili na 3 klasy i ja trafilam do tej tam gdzie sa ludzie tacy ktorzy maja troche wiecej kasy niz normalni ale po czym to nauczyciele wnioskuja to nwm a pozatym jestesmy najgrzeczniejsza klasa w calym gim bo na lekcjach nic nie odwalamy i ja sie do tego przyzawyczaic nie moge bo jak chodzilam do 6 to wiekszasc osob trafilo do kl b a ja jestem w c teraz to normalnie nuda a wczesniej bylo mozna sie przynajmniej posmiac. Wiec moglo by byc lepiej no ale przynajmniej mamy wszystkie dyplomy za zajecie 1 miejsca i jestesmy najbardziej zgrana klasa z 1 klas gim ;D
    • elenkaa Re: Twoja klasa ;) 03.04.11, 21:20
      Moja klasa... Jakoś za nią zbytnio nie przepadam. Każdy każdemu obrabia sobie dupę za plecami i myślą, że jest fajnie. Aczkolwiek jak musimy się do czegoś spiąć i coś zrobić to owszem zwykle jesteśmy #1 w rankingu klas. Z niektórymi osobami znam się już od piaskownicy także dogadujemy się bez problemu smile
    • hatterka Re: Twoja klasa ;) 03.04.11, 21:21
      Uwielbiam moją klasę. smile Jest niesamowicie zgrana, mimo że znamy się właściwie dopiero od września. Mamy podobne poglądy, zainteresowania, ludzie są normalni, inteligentni, nie ma pustych lal i dresów. Z każdym mogę znaleźć wspólny temat. Oczywiście jest kilka osób, za którymi nie przepadam, ale nie mogę powiedzieć, że ich nie znoszę. To raczej taka nieufność, "naturalni wrogowie", ale w lżejszym wydaniu, jeśli wiecie, o co mi chodzi. wink Za moją klasą z gimnazjum nie przepadałam. Większość osób była poniżej mojego poziomu. Plastikowe lale, które nigdy nie miały książki w ręku, osoby uważające, że olewanie nauki i palenie papierosów za szkołą jest fajne... Nie miałam nawet o czym z nimi gadać, z wyjątkiem kilku osób, z którymi zresztą nadal utrzymuję kontakt. Za to podstawówka... Tam była totalna porażka. Byłam chyba zbyt dorosła jak na moją klasę, jako jedyna czytałam książki, nie zachwycałam się Dodą i HSM, przez co uważali mnie za dziwadło. Cóż, wyszło mi to na dobre, bo z tego, co wiem, ponad połowa ludzi z mojej klasy z podstawówki rozpłynęła się po zawodówkach albo nadal siedzi w gimnazjum, a ja chodzę do jednego z najlepszych liceów w mieście. wink
    • eurodont Re: Twoja klasa ;) 03.04.11, 21:33
      popie...ni w pozytywnym sensie wink zadaje się tylko z chłopakami bo oni słuchają porządnej muzyki a z dziewczyn to tylko moje 2 koleżanki reszty klasy to nie znam ale wiem tyle że słuchają słit popu , wkurza mnie tylko jeden koleś ale to przez to że kiedyś się pokłóciliśmy i już tak zostało że ze sobą nie gadamy ale to moja wina hmm czy ja będę tęsknić na pewno za naszymi rozmowami na przerwach pod koniec roku wszyscy idą w innym kierunku jeden się wyprowadza do angli drugi idzie do innej szkoły smutno tak będzie ; (
    • ciapolka __________________________________________________ 03.04.11, 21:38
      hm... u nas jest to prywatna, więc jest nas 11 osób w klasie. mało nas i to jest taka klasa i szkoła, w której wszyscy są przyjaciółmi, a tak naprawde wbijają ci sztylet.
    • truuu Re: Twoja klasa ;) 03.04.11, 22:16
      Moja klasa jest świetna smile Wszyscy są zgrani, nie ma podziału na grupki, nikomu nie zależy na pieniądzach i tych wszystkich markowych ubraniach, dużo się śmiejemy na lekcjach i ogólnie jest super : >
    • desire Re: Twoja klasa ;) 03.04.11, 22:32
      Czy lubię moją klasę..? Klasa jest w porządku.. gorzej jest z naszym zorganizowaniem..i to mi w niej przeszkadza.. Ogólnie to lubię wszystkich i nie czuję żadnej antypatii do moich kolegów. Z racji tego, że mieszkam na wsi podstawówka jest połączona razem z gimnazjum, więc z moją klasą jestem już w sumie 8 lat. Sama nie wiem czy będę za nimi tęsknić (;p) wiem, że będzie mi ich brakowało kiedy pójdziemy do innych LO..
    • blondzia Nie cierpię chłopaków z m.kla to takie wieśniaki ! 04.04.11, 10:13
      Dziewczyny są OK ,jest nas w klasie tylko 6 a z 5 chodziłam do podstawówki więc znam je długo i się dogadujemy smile A chłopaki mnie wnerwiają to takie debile jeban.... wieśniaki pie...... ciągle się czegoś czepiają i nigdy się niczego nie nauczą tylko kartkówki lub coś innego jest przekładane crying debile ch....... nienawidzę ich zwłaszcza dwóch chciałabym,żeby zdechli . takie chamstwo u mnie w klasie jest przez chłopaków jak w oborze te ich zachowanie no takie wieśniaki ,że głowa mała !shock
      • sylwek11 ;DDD 04.04.11, 12:47
        Moja klasa jest wyjedwabista ! Kocham tych ludzi . xd Zawsze są jakieś jaja , może czasem się posprzeczamy ,ale to nic . Teraz idziemy do gimnazjum, ale z tego co mi wiadomo to wszyscy idą do tego samego . I bardzo dobrze , bo nie wiem , jak bym bez nich przeżyła . ;D
    • elen Re: Twoja klasa ;) 04.04.11, 12:46
      z większością ludzi w mojej obecnej klasie chodziłam do podstawówki, 10 chłopaków doszło z innej szkoły. zależy mi na znajomości z jakimiś 6-8 osobami z mojej klasy, reszta jest mi obojętna lub ich nie lubie. klasa nie jest zgrana, każdy sobie. nie ma mowy o wspólnej ucieczce, wagarach, zawsze ktoś zostanie. do tego donoszą na siebie, zachowują się jak idioci i bezmózgie dzieci. plusem jest może to, że z takimi debilami jest full odpałów na prawie najniższym poziomie, więc można się śmiać z ich głupoty
    • madziulla00 Re: Twoja klasa ;) 04.04.11, 13:44
      Moja klasa jest zgrana. Ja trzymam się z moim przyjacielem Wojtkiem.
      Nie lubie w mojej klasie 3 dziewczyny takzwane plastiki- właściwie nikt ich nie lubi.

• caterina97 Re: Twoja klasa ;) 04.04.11, 15:19
      moja klasa ujdzie, ale czekam z niecierpliwością aż się moje 2 kumpele przeniosą do mnie <: w sumie chyba nie bd tęsknić, to tylko 3 lata. pamiętam swoją poprzednią klasę, i szczerze za nią tęsknię ; >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka