Dodaj do ulubionych

Mam tego dosyć!

04.04.11, 13:29
Ostatnio stałam się głównym pośmiewiskiem takich trzech głupich znajomych ze szkoły. Ciągle śmieją się ze mnie i z miejscowości w której mieszkam. Mieszkam pod miastem, a oni wszyscy w ,,mieście". Mam tego już dosyć. Przykro mi się robi gdy zaczynają publicznie się ze mnie naśmiewać. Zaczęła to pewna osoba, na którą mówmy X. Jego rodzice pracują w szkole jako nauczyciele pewnego przedmiotu, na który nie trzeba się uczyć. Jego matka strasznie mnie nienawidzi. Dzisiaj jak poszłam na rekolekcje to kolega X, na którego mówmy Y też zaczął się wyśmiewać. Podpowiem wam, że Y jest gruby. PROSZĘ WAS O POMOC W WYMYŚLENIU JAKIŚ TEKSTÓW, PO KTÓRYCH SKUTECZNIE SIĘ ODCZEPIĄ ODE MNIE LUB O PORADĘ CO MAM ZROBIĆ Z TĄ SYTUACJĄ. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • madziulla00 Re: Mam tego dosyć! 04.04.11, 13:47
      Powiedz mu żeby Ci wytłumaczył co takiego smiesznego jest w twojej miejscowości.
      Powiedz mu : taa.. rzeczywiście śmieszne, tworzysz żarty na dziwnie niskim poziomie intelektualnym.
    • natip11 olej ich . 04.04.11, 14:05
      • sylwek11 Re: olej ich . 04.04.11, 14:38
        jak się burakiem urodziłaś, to mandarynką nie umrzesz ;D ,
        Ale masz teksty chyba z www.bluzgator.pl . xdd
        Nie noo nie mam weny . xdd
        • darulka12l nie ignoruj tego 04.04.11, 17:46
          odpowiedz im, że jeżeli są z miasta to dlaczego zachowują się jakby byli z głębokiej wsi?
          albo powiedz że takie wyśmiewanie jest na poziomie przedszkolaków a ich poziom intelektualizmu nie przekracza 6 latkatongue_out
    • sylwek11 Re: Mam tego dosyć! 04.04.11, 14:38
      Porozmawiaj z nimi xdd
    • pola16 Najlepszy sposób? 04.04.11, 14:48
      Ignoruj ich teksty, nic nie działa lepiej niż ta metoda. Polecam, samej zdarzyło mi się jej użyć, chociaż to była całkiem inna sytuacja wink.
    • agradable Re: Mam tego dosyć! 04.04.11, 14:54
      nie zwracaj na nich uwagi smile może gdy zobaczą że masz po prostu to gdzieś to się odczepią smile przejdź koło nich jakbyś ich nie znała. i olej to co mówią , jakby w ogóle nie istnieli. <br />
      może coś to da.
      powodzenia!
    • keshablabla Za duzo nie pomoge; ) . ale git ; *< 3, 04.04.11, 15:01
      Idz do jakiegoś fajnego kolegi ktorego lubisz + kolezanka i wspolnie wysmiewajcie sie z nich a jak nakapuja mamusi .. to powiedz , że się nie nasmiewasz badz twarda i wiesz gitt , wyrabanewink . + kolega powinien klnąc , ale jak nie pomoge w ten sposob to posluchaj tu innych < 3,
    • madzia2710 Popieprzony Y... nietrawię go!... 04.04.11, 15:04
      Ten dziad Y, którego matka już biegnie do moich rodziców, bo jej kochany synek dostał za swoje! Popier*olona rodzina...
      Odemnie on się odczepił jak mama w czasie bilansu (który odbywał się w przychodni moich rodziców) weszła do pokoju w którym inny lekarz go badał i powiedziała żeby się odemnie odczepił. Zresztą znasz tą historię...
      Popier*olone dziecie...
      Nie przejmuj się tym. Zresztą nie ma czym... wink
    • miley124 Re: Mam tego dosyć! 04.04.11, 15:06
      [u[b]]nie zwracaj uwagi mam nadzieję,że wszystko pójdzie dobrzecrying[/u][/b]
      • gola. ._. 04.04.11, 15:12
        ja bym sobie z takimi poradziła, ale w twoim przypadku radzę traktować jak ich jk powietrze.
        • gola. ._. 04.04.11, 15:20
          mała poprawka: traktować ich jak powietrze *
        • crazy...girl Re: ._. 04.04.11, 15:22
          ja mam podobnie traktuje te dziewczyny jak powietrze i jak wymyślają bzdury mówie sobie w myśli : ,,ważne że ja wiem że to nieprawda'' a jak jestem na zakupach a one są w danym sklepie naśmiewają się z mojego wyboru ciuchów, więc ja im coś takiego:
          ,, a wy nie lepsze, żeby się ubrać musiałyście grzebać w śmietniku'' a do tego grubasa powiedz może: ,, wyglądasz jak świnia w peruce i ubraniu''
    • nicelove Gdy ja byłam głównym pośmiewiskiem... 04.04.11, 15:23
      Po Pierwsze : Nie zwracaj na nich uwagi, wkońcu zrozumią, że ciebie to nie rusza i śię odczepią;
      Gdy to nie zadziała, to gdy powiedzą coś obraźliwego powiedz -I kto to mówi!?- lub -Chyba ty!- lub -............(<
    • indianaa Na Twoim miejscu ... 04.04.11, 15:25
      odpowiedziałabym im raz ,a dobrze :
      kiedy znowu będą się z czegoś śmiali (nie wiadomo z czego),uśmiechnij
      się do nich i po prostu podejdź . Wtedy bym na Twoim miejscu powiedziała im :
      Może spróbowalibyście być bardziej dojrzali,zamiast leczyć swoje kompleksy złośliwymi uwagami .
      A potem to ich olej,jak dalej będą sobie jaja robić
    • smileyy776 Re: Mam tego dosyć! 04.04.11, 15:36
      Powiedz im : " Właśnie te wasze naśmiewania się ze mnie świadczą o tym jak tępi jesteście , bo nic innego sobą nie reprezentujecie..."

Może być ? smile
      • kropeczka23 Re: Mam tego dosyć! 04.04.11, 16:33
        Moim zdaniem najlepsza jest ignorancja.. takk..takk.. wiem! czasami trudno jest ignorować bo coś cie wnerwia i już po prostu nie możesz wytrzymać. Ale warto wytrzymać jeszcze trochę bo potem najprawdopodobniej dadzą ci spokój gdyż będą widzieć że ciebie to nie rusza..

Jeśli nie potrafisz z ignorować to może faktycznie użyj tekstów :
        "Kiedy stajesz na wadze widzisz swój numer telefonu"
        "Idź do lasu... walnij głową o sosnę... niech Cię szyszki zasypią"
        "Gdyby wsadzić Twój mózg do łebka od szpilki - to byłaby grzechotka"
    • vfampirka0 Re: Mam tego dosyć! 04.04.11, 16:24
      komixxy.pl/szukaj?q=mistrz+ci%C4%99tej+ripostyPozdro!
    • patusia261 Re: Mam tego dosyć! 04.04.11, 16:56
      Według mnie obrażając się na wzajem nic nie wskórasz, wręcz przeciwnie może być coraz to gorzej. Moim zdaniem jeśli już ten kolega X i Y mają jakiś powód do śmiechów to na spokojnie z nimi porozmawiaj i wytłumacz im, że osoby z mniejszych miejscowości wcale nie są gorsi, a wręcz przeciwnie czasem mogą mieć więcej ,,oleju`` w głowie nić ,, mieszczuchy``. A poza tym jakim się jest nie czyni miejsce zamieszkania lecz jaki masz charakter. Pozdrawiam myślę, że sobie poradzisz. smile
    • twilightowa2226 JA WIEM! 04.04.11, 17:33
      Wiesz ja też kiedyś byłam prześladowana przez koleżanki i powiem Ci szczerze, że musisz dyskretnie przyglądać się tej dziewczynie i znaleźć jej słabość. Np, jak już będzie Cię przezywać to powiedz "i co z tego? A ty masz wieśniarski sweterek!" Tak na marginesie ten tekst nie zawsze działa, bo później mogą wyjść z tego jeszcze większe kłótnie więc dam Ci sprawdzony sposób. Kiedy będą Ci mówić, że mieszkasz (tam i tam) to Ty na to odpowiedz " Wiem o tym ". Mojej prześladowczyni na ten tekst twarz zbladła, a później juz nigdy mnie nie przezywała.
    • kara4454 Re: kara4454 04.04.11, 17:47
      no więc nie wiem jak ty wyglądasz i nnie wiem jak oni wyglądają ale zjedź ich po wyglądzie jak Y jest gruby to jed go tym wink
    • monik4 Re: Mam tego dosyć! 04.04.11, 17:50
      z takiego głupiego powodu się śmieją ? żal
    • ann14 Mam tego dosyć! 04.04.11, 18:10
      Powiedz że lepiej pochodzić z tej wsi niż mieć taki bebech ;p
    • angel1117 ... 04.04.11, 18:25
      ciężko mi powiedziec żebyś ich olała bo to jest trudne..mi też taki chłopak w szkole dokuczał ale teraz nic juz nie mówi..bo zebrałyśmy sie w kilka koleżanek i kolegów i jak on cos do mnie to my wszscy na niego..no nie wiem ten co mi dokuczał sie nie myl i mówiliśmy mu " umyj się " po prostu zrobił sb tylko siare...a wy możecie mu ciągle na zaczepki odpowiadać schudnij ..i takie tam ;D
    • poshspice Re: Mam tego dosyć! 04.04.11, 19:59
      Tak to jest jak się w Narnii mieszka. Powiedz jeszcze, że w tej twojej Kenii nie ma jeszcze prądu, wody i neta to będą wniebowzięci i szybko się znudzą. Ludzie to seryjnie tak trudno wymyślić? Masz główkę więc używaj big_grin
    • sylwia714 Re: Mam tego dosyć! 13.08.11, 00:04
      Próbowałam wszystkiego i nic. Dopiero poskutkowało jak wezwałam rodziców do szkoły i dyrektorki, dostali za swoje.
      • jagoda1602 Re: Mam tego dosyć! 13.08.11, 09:52
        Ja bym chyba powiedziała: Te wasze jakże zabawne uwagi do mojej osoby i miejscowości w której mieszkam, stawiają was na poziomie intelektualnym chomika, więc nie wiem po co wam takie duże łby, bo mózgu MYŚLĄCEGO, to tam nie wiele. kiss
        A Y zamiast planu odchudzającego śmiechem zaproponowałabym trenera.
        • jagoda1602 Re: Mam tego dosyć! 13.08.11, 09:57
          *Jeszcze dodam, że nie wiem jakie masz oceny, ale jeśli tego zaczną się czepiać, lub powiedzą, że sama taka bystra nie jesteś, to odpowiedziałabym, że przynajmniej wiem co to jest równość i szacunek do drugiego człowieka, co stawia mnie min. półkę nad nimi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka