Dodaj do ulubionych

Dziwna sprawa...

04.04.11, 18:56
Od paru miesięcy piszę z jednym chłopakiem. Po paru tygodniach pisania on zechciał się spotkać. Ja się zgodziłam i było okej. Spotkaliśmy się jeszcze parę razy. Normalnie cały czas pisałam z nim na gg. Pewnej soboty znów mieliśmy się spotkać,ale on szedł na spacer z dwoma kolegami (w jednym się kiedyś kochałam). Okazało się,że spotkali oni swoje koleżanki,które mnie nienawidzą. Potem nasz kontakt się urwał. Pisałam do niego,a on nic. Jak kiedyś mówił mi normalnie 'cześć' to teraz mruczy.Boję się,że te ich koleżanki mu nagadały jaką to jestem idiotką. Wczoraj już się wkurzyłam i postanowiłam napisać do niego list,który dam mu w szkole. Napisałam go i dziś moje koleżanki mu dały. Później chyba cały czas czytał ten list. Napisałam tam,że ma mi powiedzieć lub odpisać co się stało.
Jak myślicie dobrze zrobiłam z tym listem ? Myślicie,że odpowie albo odpisze ?
Pozdrawiam smile
P.S zapomniałam dodać,ze zakochałam się w nim,ale on o tym nie wie (chyba).
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: Dziwna sprawa... 04.04.11, 19:27
      elo-dorosłe zachowanie: angażowanie w to "znajomych". jak mogłas posłać koleżanki...
      ja bym się tym bardziej na jego miejscu przestała odzywać, choć jeżeli uwierzył komuśtam w jakieś bzdury wyssane z palca, to daj sobie spokój, nic wart nie jest.
      • marsjanka115 x__x 04.04.11, 19:39
        hmm a nie lepiej było wziąć go za kudły , zaprowadzić w ciche miejsce i spokojnie pogadać ?
    • trzy Re: Dziwna sprawa... 04.04.11, 19:37
      skoro ona ma cię gdzieś lub ocenia cię bez podstawy (plotki) to nie jest ciebie wart.. i wiesz co? nie warto przejmować się ludźmi, którzy mają nas gdzieś
    • katsuumi_17 Re: Dziwna sprawa... 04.04.11, 19:38
      Sam list to dziwna metoda- ja bym po prostu z nim porozmawiała jak ludzie, a nie bawiła się w podchody smile jeśli dotad nie wiedział, że się w nim zakochałaś, teraz pewnie na bank już wie.
    • trufla Re: Dziwna sprawa... 04.04.11, 20:05
      Ja porozmawiałabym z nim po prostu. Zobaczymy czy ci odpisze chociaż cos mi się nie widzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka