laney. 06.04.11, 19:15 Widzieliście? Co o nim myślicie? Jak ktoś nie widział: www.youtube.com/watch?v=Zcps2fJKuAI&feature=player_embedded Szukałam wątku - nie znalazłam. A Kotek mógłby coś o tym swoją drogą napisać (chyba, że napisał i jestem ślepa, to zwracam honor). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lovesick Re: "THIS IS WAR" - teledysk. 06.04.11, 19:25 Widziałam Inaczej wyobrażałam sobie ten teledysk , ale i tak jest fajny. Każdy teledysk Marsów , jest wyjątkowy i ma jakieś ukryte przesłanie i próbuję zrozumieć o co chodzi w TIW. Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: "THIS IS WAR" - teledysk. 06.04.11, 19:39 Mi także osobiście się podoba, jednak jak na Marsów jest... Dość prosty? Jasne, że trzeba go zrozumieć, ale liczyłam na nieco większą ilość wątków... Co tam, doczekałam się teledysku do TIW przed dwudziestką, cieszmy się! xDD Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: "THIS IS WAR" - teledysk. 06.04.11, 20:09 Też go sobie inaczej wyobrażałam ale i tak jest genialny Tylko brakuje mi takiego czegoś co było we wszystkich poprzednich teledyskach... sama nie wiem jak to nazwać xDD @laney. - Mówię Ci Jared robił testy na cierpliwość xDD Czekał jak weźmiemy same kamery i nakręcimy własny klip Leń, chciał żebyśmy same odwaliły robotę Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: "THIS IS WAR" - teledysk. 06.04.11, 20:13 @ramen, słoneczko Ty moje, napisałabym, że wiem, czego Ci brakuje, ale nie będę z Ciebie robić zboczucha Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: "THIS IS WAR" - teledysk. 06.04.11, 20:19 jak dla mnie to za mało tam jest shannona i tomo. i jakaś nieskomplikowana fabuła. niektóre momenty mi się podobały ale reszta takie zwyczajne(?) . marsi jakoś zawsze zaskakiwali i po hurricane można by spodziewając się czegoś równie wielkiego a tu coś takiego. ogólnie teledysk nie jest zły, no ale w moim odczuciu jakoś dziwnie wypadł. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. ₪ ø ||| ·o. 06.04.11, 20:30 mówiąc szczerze, teledysk jest po prostu zajebisty. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pudel ₪ ø ||| ·o. 07.04.11, 15:56 teledysk fajny, chociaż jak na Marsów... zbyt.. no nie niem.. prosty? po Hurricane albo K&Q oczekiwałam czegoś co mnie zaskoczy. zaskoczy pomysłem, wykonaniem. no ale i tak wideo mi sie zajebiście podoba Odpowiedz Link Zgłoś
jasia_xd Re: ₪ ø ||| ·o. 07.04.11, 21:49 moim zdanie kotek naprawdę schodzi na psy bo on pisze tylko coś co ma największą popularność wśród nastolatek i to co sie dobrze sprzedaje . A oni tak naprawdę nie patrzą co inni bardziej już dojrzalsi ludzie lubią i czym tak naprawdę się interesują. Mam cichą nadzieje ze to się kiedyś zmieni. A teledysk mi się podoba ale to nie to samo , Wolałam gdy cubbins był autorem, bo on zawsze daje do teledysku coś co naprawdę fascynuje i zachwyca a ten w porównaniu do poprzednich teledysków wydaje się taki `płytki` ale ogółem jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
esperanza. ;> 12.04.11, 17:48 fajny zresztą nie powiem, każdy ich teledysk mi się podoba. mają na siebie jakiegoś pomysła Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka więc.. 13.04.11, 15:22 nie słuchałam nigdy Marsów, ale dużo o nich słyszałam. Obejrzałam teledysk, i jestem pod wrażeniem . Jest niesamowity . Cholernie przeraża mnie to, jak pokazują moment , gdy żołnierze idą równo.. Każdy moment mnie przeraża, tak szczerze. ; ). niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
rettemich Re: This Is War. 17.04.11, 16:26 Ja przyznam, że się trochę zawiodłam. Tylko nawalający pistoletem jakimś Jared i te latające samochody itd. Liczyłam, że będzie ciekawiej, tak długo czekaliśmy na niego. Mimo wszystko, bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka __________________________________________________ 13.04.11, 15:27 nudzą mnie teledyski w których połowa to gadanina, a nie muzyka/tekst piosenki. I od razu mi sie teledysk skojarzył z call of duty Odpowiedz Link Zgłoś
5 "THIS IS WAR" - teledysk. 17.04.11, 18:17 Lubie to. Marsi zawsze mieli głowę do teledysków. Odpowiedz Link Zgłoś