Dodaj do ulubionych

"THIS IS WAR" - teledysk.

06.04.11, 19:15
Widzieliście?
Co o nim myślicie?

Jak ktoś nie widział:
www.youtube.com/watch?v=Zcps2fJKuAI&feature=player_embedded

Szukałam wątku - nie znalazłam.wink

A Kotek mógłby coś o tym swoją drogą napisać (chyba, że napisał i jestem ślepa, to zwracam honor). tongue_out
Obserwuj wątek
    • laney. Re: "THIS IS WAR" - teledysk. 06.04.11, 19:20
      nikt? indifferent
      • lovesick Re: "THIS IS WAR" - teledysk. 06.04.11, 19:25
        Widziałam serce
        Inaczej wyobrażałam sobie ten teledysk , ale i tak jest fajny.
        Każdy teledysk Marsów , jest wyjątkowy i ma jakieś ukryte przesłanie i próbuję zrozumieć o co chodzi w TIW.

• laney. Re: "THIS IS WAR" - teledysk. 06.04.11, 19:39
          Mi także osobiście się podoba, jednak jak na Marsów jest... Dość prosty? Jasne, że trzeba go zrozumieć, ale liczyłam na nieco większą ilość wątków...big_grin

Co tam, doczekałam się teledysku do TIW przed dwudziestką, cieszmy się! xDD
          • ramen Re: "THIS IS WAR" - teledysk. 06.04.11, 20:09
            Też go sobie inaczej wyobrażałam ale i tak jest genialny big_grin Tylko brakuje mi takiego czegoś co było we wszystkich poprzednich teledyskach... sama nie wiem jak to nazwać xDD

@laney. - Mówię Ci Jared robił testy na cierpliwość xDD Czekał jak weźmiemy same kamery i nakręcimy własny klip big_grin Leń, chciał żebyśmy same odwaliły robotę smirk
            • laney. Re: "THIS IS WAR" - teledysk. 06.04.11, 20:13
              @ramen, słoneczko Ty moje, napisałabym, że wiem, czego Ci brakuje, ale nie będę z Ciebie robić zboczucha big_grin
    • never_ Re: "THIS IS WAR" - teledysk. 06.04.11, 20:19
      jak dla mnie to za mało tam jest shannona i tomo. i jakaś nieskomplikowana fabuła. niektóre momenty mi się podobały ale reszta takie zwyczajne(?) . marsi jakoś zawsze zaskakiwali i po hurricane można by spodziewając się czegoś równie wielkiego a tu coś takiego. ogólnie teledysk nie jest zły, no ale w moim odczuciu jakoś dziwnie wypadł.
    • naomi. ₪ ø ||| ·o. 06.04.11, 20:30
      mówiąc szczerze, teledysk jest po prostu zajebisty. dziękuję.
      • pudel ₪ ø ||| ·o. 07.04.11, 15:56
        teledysk fajny, chociaż jak na Marsów... zbyt.. no nie niem.. prosty? po Hurricane albo K&Q oczekiwałam czegoś co mnie zaskoczy. zaskoczy pomysłem, wykonaniem. no ale i tak wideo mi sie zajebiście podoba tongue_out
        • jasia_xd Re: ₪ ø ||| ·o. 07.04.11, 21:49
          moim zdanie kotek naprawdę schodzi na psy bo on pisze tylko coś co ma największą popularność wśród nastolatek i to co sie dobrze sprzedaje . A oni tak naprawdę nie patrzą co inni bardziej już dojrzalsi ludzie lubią i czym tak naprawdę się interesują. Mam cichą nadzieje ze to się kiedyś zmieni. A teledysk mi się podoba ale to nie to samo , Wolałam gdy cubbins był autorem, bo on zawsze daje do teledysku coś co naprawdę fascynuje i zachwyca a ten w porównaniu do poprzednich teledysków wydaje się taki `płytki` ale ogółem jest ok big_grinbig_grinbig_grin
    • piratka13 . 11.04.11, 13:45
      o dzięki ,że wstawiłaś ,bo jeszcze nie widziałam
    • esperanza. ;> 12.04.11, 17:48
      fajny zresztą nie powiem, każdy ich teledysk mi się podoba. mają na siebie jakiegoś pomysła cool
    • jonasofanka więc.. 13.04.11, 15:22
      nie słuchałam nigdy Marsów, ale dużo o nich słyszałam. Obejrzałam teledysk, i jestem pod wrażeniem . Jest niesamowity . Cholernie przeraża mnie to, jak pokazują moment , gdy żołnierze idą równo.. Każdy moment mnie przeraża, tak szczerze. ; ). niesamowite.
      • rettemich Re: This Is War. 17.04.11, 16:26
        Ja przyznam, że się trochę zawiodłam. Tylko nawalający pistoletem jakimś Jared i te latające samochody itd. Liczyłam, że będzie ciekawiej, tak długo czekaliśmy na niego. Mimo wszystko, bardzo dobry. wink
    • ciapolka __________________________________________________ 13.04.11, 15:27
      nudzą mnie teledyski w których połowa to gadanina, a nie muzyka/tekst piosenki. I od razu mi sie teledysk skojarzył z call of duty
    • 5 "THIS IS WAR" - teledysk. 17.04.11, 18:17
      Lubie to. Marsi zawsze mieli głowę do teledysków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka