trzpiotka
10.04.11, 15:14
www.liiil.pl/1301108418,Japonska-katastrofa-nuklearna-przewyzszy-Czarnobyl.htm
Tekst zawiera informacje, których media nie raczyły nam przekazać.
Nie bd dodawała nic od siebie, bo w linku jest wystko napisane. Tekst jest długi, ale osobiście polecam jego przecztanie (przynajmniej kilka pierwszych, najbardziej aktualnych notek.)
Podkreślam, że wcale nie musiałam zadawać sobie dodatkowej roboty i zakładać tego wątku, tym bardziej, że wiem, iż znajdą się osoby, które go skrytykują. Mam teraz jednak czyste sumienie, wiem, że zrobiłam wszystko co w mojej mocy, aby Wam pomóc, ostrzec przed zagrożeniem. I mam nadzieję, że przynajmniej kilka osób z tej pomocy skorzysta i weźmie sprawę na poważnie. Proszę też, abyście zwróciły uwagę na to zdanie "Po przeczytaniu tekstu proszę o jego dalsze przekazanie we wszelkiej możliwej formie, w miarę Twoich możliwości." i w imieniu autora proszę, abyście faktycznie porozsyłały to po znajomych. Ja już to zrobiłam, jak z resztą widać na załączonym obrazku.
Pozwolę sobie jeszcze coś zacytować : "-PILNE - Należy potwierdzić pewne fakty. Otóż już od południa, 24 marca mnóstwo osób wykazuje pewne objawy: przyspieszony puls, bóle głowy, złe samopoczucie, nadciśnienie, mdłości. Sprawa dotyczy mnie, mojej rodziny, moich znajomych i znajomych moich znajomych. Będę jeszcze to potwierdzał. Proszę Was o w miarę szybkie potwierdzenie w/w, na mail podany po lewej stronie bloga.". Ja takie dolegliwości odczuwam, na początku nie wiedziałam o co chodzi, bo z natury jestem niskociśnieniowcem, a ciśnienie faktycznie mam obecnie podwyższone, a puls, zazwyczaj sięgał mi do 80, teraz natomiast dochodzi nawet do 110. Mam również mdłości i czuję się bardzo słaba... Być może i Wy odczuwacie takie dolegliwości? Jeśli tak, nie bagatelizujcie tego...
To tyle. Najważniejsze informacje zawarte są w linku.