frau_jonas Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 15:10 The Runaways: "Popularyzujemy muzykę, nie twoje krocze." Dr House: "Jeśli rozmawiasz z Bogiem, jesteś religijny. Kiedy Bóg przemawia do ciebie, jesteś chory psychicznie." Jedynie te dwa przychodzą mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
patka__s Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 15:13 'w dupie ci się poprzewracało !' i wiele innych xd Odpowiedz Link Zgłoś
loveshoes Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 15:20 "London Tipton fajna jest" Odpowiedz Link Zgłoś
nika1995_17 cytat 18.04.11, 15:40 "masz tylko jeden działający neuron"- Roberta Pardo ZBUNTOWANI Odpowiedz Link Zgłoś
paula_xoxo .. 18.04.11, 16:04 Rodzinka . pl - Tomek , obiad ! ~ Już idę ! - Tomek , złaź szybko ! ~ No idę idę . = Tomek ! Telefon ! ~ ( zbiega szybko na dół ) Kto dzwoni ? = Psycholog , chuechue . X DD Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 16:06 "Jeśli kiedykolwiek zapomnisz,że jesteś Blair Waldorf pamiętaj ,że ja jestem Chuck Bass i Cię kocham" Odpowiedz Link Zgłoś
aa_m Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 16:13 "Miłość przemija. Moja minęła" - Akademia Wampirów Odpowiedz Link Zgłoś
mileyselfan Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 16:21 Dużo tego było, ale tak: "Zmierzch"- "Nigdy nie zastanawiałam się jak umrę, ale umrzeć za kogoś, kogo się kocha wydaje się dobrą śmiercią. W książce jest lepiej, ale doba. Pamiętniki Wampirów Vicki - Gdzie masz łazienkę? Muszę siusiu. Dlaczego? Myślałam, że nie żyję. Damon(do Stefana): Pozdrów ode mnie wiewiórki. Jenna : On jest niedorzecznie seksowny Damon: " :] " Elena : Ale to dupek Damon: " " Jeremy do Bonnie: Idziemy zabić Katherine Bonnie patrzy na Stefana wzrokiem proszącym o wyjaśnienie Stefan: Mogę to wyjaśnić. Bonnie: Proszę. Stefan: Idziemy zabić Katherine. No to są takie najfajniejsze, ale było ich dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie66 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 16:28 -Trzymaj się. -To ty się nie puszczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
klarrusia_hsm Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 16:38 “You can tell Jesus, than the bitch is back” – Gossip Girl " - Ogry są jak cebula ... - Śmierdzą ? " - Shrek "In the face of true love you don't just give up Even if the object of your affection is begging you to"- Gossip Girl I dużo z Pamiętników Wampirów i Plotkary Odpowiedz Link Zgłoś
3strlustra Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 16:53 Plotkara: - 3 words, 8 letters, day it and I'm yours <33 ______ - Say it. 3 words 8 letters. - I... Hate you! _______________ - I'm Chuck Buss ^^ ___________________ - Sandały do nie buty. xd Odpowiedz Link Zgłoś
joola97 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 17:09 Kurcze trudny wybór! Ale mam takie dwa. Pierwszy z 'Księżyca w nowiu': 'Znalazłam się w niebie, w samym środku piekła' A drugi ze Slumdoga: 'Takie jest nasze przeznaczenie.' Trochę mało oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś
mari86 Forest Gump 18.04.11, 17:11 "Poznasz głupiego po czynach jego" - Forest Gump Odpowiedz Link Zgłoś
olusiab12 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 17:24 Hehe ;D Ja jak oglądałam Nie zadzieraj z fryzjerem to : " LUbie włosy , są miłe , nikomu nie robią krzywdy " xD Ja z tego lałam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
innocence_ Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 17:33 Jedyne co przychodzi mi do głowy : Pi pi pi pi..wiesz co to jest? mój wykrywacz frajerów. Pi pi pi.... Odpowiedz Link Zgłoś
martynka5008 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 17:34 – Fred, teraz ty – powiedziała pulchna kobieta. – Nie jestem Fred, jestem George – odrzekł chłopiec. – Naprawdę, kobieto, i ty się uważasz za naszą matkę? Nie wiesz, jak ma na imię twoje dziecko? – Przepraszam, George. – To był żart, jestem Fred. – Czy on jest trochę... no wiesz... stuknięty? – zapytał niepewnym tonem Percy'ego. – Stuknięty? – powtórzył beztrosko Percy. – To geniusz! Największy czarodziej na świecie! Ale fakt, ma lekkiego świra. Podać ci ziemniaczki, Harry? – Tak więc... po tym oczywistym i odrażającym oszustwie... – Jordan! – warknęła profesor McGonagall. – To znaczy... po tym jawnym, oburzającym faulu... – Jordan, ostrzegam cię... – No dobrze już, dobrze. Flint o mały włos nie zabił szukającego Gryfonów, co mogło się zdarzyć każdemu, to jasne, więc rzut wolny dla Gryfonów, wybija Spinnet, bez kłopotów, gra toczy się dalej, kafel wciąż w posiadaniu Gryfonów... – Nie graj – powiedziała natychmiast Hermiona. – Powiedz, że jesteś chory – doradził Ron. – Udaj, że złamałeś nogę – podsunęła Hermiona. – Naprawdę złam nogę – powiedział Ron. – Może jest chory! – szepnął Ron z nadzieją. – Może sam odszedł – mruknął Harry – bo znowu nie dali mu obrony przed czarną magią! – Albo może go wylali! – zawołał Ron. – Przecież nikt go nie znosi, więc... – A może – rozległ się lodowaty głos tuż za nimi – czeka, żeby usłyszeć, dlaczego wy dwaj nie przyjechaliście pociągiem razem z innymi. "Wszedł za nią do gabinetu. Drzwi zamknęły się za nim automatycznie. - No więc? - rzuciła niecierpliwie. - Czy to prawda? - Co ma być prawdą? - zapytał Harry trochę bardziej agresywnym tonem, niż zamierzał, więc szybko dodał: - Pani profesor? - Czy to prawda, że podniosłeś głos na profesor Umbridge? - Tak. - I że zarzuciłeś jej kłamstwo? - Tak. - I powiedziałeś jej, że Ten, Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać powrócił? - Tak. Profesor McGonagall usiadła za biurkiem i spojrzała na niego srogo. Potem powiedziała: - Weź sobie ciasteczko, Potter." Ach, moi kochani! Kto z was pierwszy podniósł się z krzesła? Kto? – Nie wiem – wybąknął Ron, patrząc ze strachem na Harry'ego. – Nie sądzę, by to miało jakieś znaczenie – oświadczyła chłodno profesor McGonagall – chyba że za drzwiami czeka jakiś szaleniec z siekerą, żeby zamordować pierwszą osobę, która wyjdzie z Wielkiej Sali. – Pan Lunatyk przesyła wyrazy szacunku profesorowi Snape'owi i uprasza go, by zechciał nie wtykać swojego długiego nochala w sprawy innych ludzi. – Pan Rogacz zgadza się z panem Lunatykiem i pragnie dodać, że profesor Snape jest wrednym głupolem. – Pan Łapa pragnie wyrazić swoje zdumienie, jak taki kretyn mógł zostać profesorem. – Pan Glizdogon życzy profesorowi Snape'owi miłego dnia i radzi mu umyć włosy, bo kleją się od łoju. Wiem że wrzysko z HP Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 19:53 nie będę oryginalna . eight letters,three words, say it and I'm yours. możesz powiedziec Jezusowi , że suka wróciła . jeszcze mam z piosenek Mcr . Im the kind of human wreckage that you love. And give me all your hopeless hearts and make me ill To join the black parade. wiem , jeden ; D Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 20:08 Sory ale jednego nie wybiorę Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 20:22 Kocham Cię, Johnie Tyree, i zamierzam dopilnować, byś wywiązał się z obietnicy, którą mi złożyłeś. Jeśli wrócisz, wyjdę za Ciebie, jeśli nie dotrzymasz słowa złamiesz mi serce. "Wciąż ją kocham" wersja z książki Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczka. Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 20:40 .' w dupie ci się poprzewracało kolego .!' 'bo ze mną się ku... jest.' sala smaobójców Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 21:11 ~"Czy serce może pękać, kiedy przestało bić?" - Gnijąca Panna Młoda Na razie to mi przyszło do głowy, jak będę miała czas, to napiszę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 20:55 " Życie jest jak pudełko czekoladek , nigdy nie wiesz na co trafisz " - Forrest Gump <3 "Życie idioty to nie bułka z masłem " _ Forrest Gump <3 Odpowiedz Link Zgłoś
vampirzyca1995 <<<<.......Świat Nocy..........>>>> 18.04.11, 20:58 - Jestem...demonem seksu!- zaśpiewała, przytupując. - Nie, nie jesteś - zgasił ją Phillip z miażdżącym spokojem mój ulubiony Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 21:08 nie mam takiego aczkolwiek dużo moich ulubionych cytatów jest zawartych w filmie Skazany Na Bluesa. Odpowiedz Link Zgłoś
kcjonasbrothers :) 18.04.11, 21:10 Ładna sukienka ,z firanki HP TO CYBA TYLKO Z FILMU NIE PAMIETAM CZY W KSIĄŻCE TEŻ BYŁO Odpowiedz Link Zgłoś
bella_swan_17 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 18.04.11, 21:25 "-Używam swojego ciętego dowcipu by ukryć wewnętrzny ból -Zaraz twój wewnętrzny ból stanie się zewnętrzny jeśli nie zejdziesz z jezdni." "-Co robisz? (...) -A tak, przyszło mi do głowy, że poleżę sobie na podłodze i trochę powiję się z bólu -odburknął. -To mnie relaksuje." "-Co to jest? -Dziewczyna - odparł Jace (...) - Na pewno widywałeś je wcześniej. Twoja siostra też nią jest." "Ludzie nie rodzą się dobrzy albo źli. Rodzą się z pewnymi skłonnościami, ale liczy się sposób, w jaki żyją. I to, jakich ludzi poznają." saga dary anioła. Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Troo <3 18.04.11, 21:41 ` nie chcemy chyba miauczeć słodkich szitów tylko dlatego, że największy dupek w mieście stał się emo ` Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemusic_ remember me 19.04.11, 12:53 "Dla kogo ten popis?" - Ojciec " Dla ciebie. Nie mogłeś chociaż ten wieczór, ten jeden raz przyjść?!" -Tyler " Twoja córka myśli, że jej nie kochasz " - Tyler " To nie prawda. Ona o tym wie" ; Ojciec " Nawet się nie spostrzeżesz aż następne twoje dziecko się powiesi" - Tyler ( nie pamiętam tak dokładnie. Coś takiego ) Popłakałam się wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
justynka.90 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 19.04.11, 13:55 - Daleko jeszcze. - by Osioł ze Shreka. - Why? - Because I'm Bass, Chuck Bass. - Chuck z Plotkary. <3 - It's legen-wait-for-it-dary! Legendary! - by Barney z Jak poznałem waszą matkę no i pół książek o Harrym Potterze. zapewne jeszcze coś, ale na razie tylko to pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna. Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 19.04.11, 15:33 "Balet to precyzja, postawa i dyscyplina,a nie zabawa dla kretynów."-Ray "Dziewczyny z wyższych sfer" Odpowiedz Link Zgłoś
miley124 Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 08.06.11, 13:27 Zmierzch: Bella- Nigdy wcześniej nie zastanawiałam się na tym jak umrę,ale umrzeć za kogoś kogo się kocha wydaje się dobrą śmiercią. Skróciłam to trochę. Shrek: Osioł:Zainwestuj w tik - taki bo ci jedzie. Zmierzch Bella do Edwarda:Jesteś Wampirem. Wybrałam ten cytat,ponieważ jest kluczowy w filmie i zapadł mi w pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy :D 19.04.11, 15:55 harry potter i czara ognia: ron : hermiona.. jesteś dziewczyną. hermiona : bystry jesteś. zaplątani: flynn : a po kiego farfocla mi Twoje włosy?! ostatnia piosenka: steve : czyli.. podoba ci się ten chłopak? nawet bardzo? ronnie : więcej niż bardzo. szalone, prawda? steve : być może. ale taka jest miłość. trochę szalona. i wciąż ją kocham: savannah : do zobaczenia wkrótce, john. (cisza) savannah : john, powiedz to. powiedz. john : żegnaj savannah. shrek: osioł : niebieski kwiat i kolce, niebieski kwiat i kolce.. było by prościej gdybym nie był daltonistą! tylko mnie kochaj: michał : zrobię dla ciebie wszystko. michalina : nie trzeba wszystko. michał : tylko co? michalina : tylko mnie kochaj. Odpowiedz Link Zgłoś
burgerek Batman 19.04.11, 18:23 Jak ktoś pyta o cytat to zawsze przychodzi mi tylko jeden XD Pierwszy film z serii o Batmanie Joker:Tańczyłeś kiedyś z diabłem przy świetle księżyca? Odpowiedz Link Zgłoś
realistka. Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 19.04.11, 16:09 Ja uwielbiam wszystkie teksty Damona i Housa .! Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: Wasz ulubiony cytat z filmy lub serialu.? 19.04.11, 18:43 Hmm... Mimo, iż mam tak wiele ukochanych cytatów, to do głowy przychodzą mi teraz tylko te: Z serialu: Dr Foreman: Chłopak właśnie pisał sprawdzian z matematyki, kiedy nagle pojawiły się mdłości i dezorientacja. Dr House: Właśnie tak matma działa na ludzi. Z filmu: "As long as you don't choose, everything remains possible." - Mr. Nobody Odpowiedz Link Zgłoś