Dodaj do ulubionych

Trudny temat...

11.04.11, 17:34
Ostatnio z koleżankami żartowałyśmy sobie i oglądałyśmy różne strony w necie. Po pewnym czasie, któraś z nas (nie pamiętam już która) wpisała "nastoletnie prostytutki". Wyskoczyło nam wiele tytułów, więc wchodziłyśmy w każdy po kolei, aż do końca strony. Wiem, że połowa tego, co przeczytałyśmy jest zmyślona, ale i tak cały czas o tym myslę. Jak można się sprzedawać za pieniądze w tym wieku i w ten sposób?
Obserwuj wątek
    • bugaboo_ Re: Trudny temat... 11.04.11, 17:42
      widocznie można. czasem naprawdę to jest konieczność, choć trudno to sobie wyobrazić. jednak częściej jest to po prostu wyjściem awaryjnym zarabiania pieniędzy w jakikolwiek sposób, osobiście wolałabym skończyć w monopolowym, ale cóż.
    • olcissia_1998 Tu... 11.04.11, 17:48
      Są dwa typy (wg. mnie wink)

Jeden to taki typ prostytutki, która jest bardzo biedna, nie ma kasy na utrzymanie, w ogóle nie może znaleźć pracy. Wtedy prostytucja dla niej jest jedynym wyjściem, bo kto bez doświadczenia ją przyjmie do normalnej pracy???
      A drugi typ, to już inna liga. Są to dziewczyny, typowe modnisie, które puszczają się z obcymi kolesiami, bo nie mają pieniędzy na, np. nowy top.

Ja też takich dziewczyn nie rozumiem uncertain
      Bo po co puszczać się dla jakiegoś głupiego dodatku?
      • 00zyzia00 Re: Tu... 11.04.11, 17:58
        no prawda.....

to strasznie trudny temat , zresztą tak jak w tytule...

Też nie rozumiem tych, które nie maja takiej potrzeby by pracować w miejscach takich jak te. Moim zdaniem jest to odebranie Kobiecie, dziewczynie jej osoby...
        Jest to smutne . Nic więcej nie powiem, bo tak jest i nie potrafię tego zmienić... NIESTEtysad
    • pauu26 Re: Trudny temat... 13.04.11, 22:43
      może lubią ?
    • eziek11 Re: Trudny temat... 13.04.11, 23:04
      Byłoo wink Sama odpowiadałam na taki temat.
    • donia.19 Re: Trudny temat... 14.04.11, 10:48
      nie mam pojęcia dlaczego niektóre dziewczyny to robią ... wg mnie to bezsensowne i wgl. znaczy ja rozumiem , że ktoś nie ma kasy no ale , żeby odrazu posuwać się do sprzedawania siebie ? jeśli ktoś chce to znajdzie pracę godną człowieka .. a o laskach , które robią to "bo lubią" nawet nie wspomne .. one zwyczajnie nie mają do siebie i do swojego ciała szacunku .. uncertain
    • linda Było 02.05.11, 00:38
      Nie wiem ! zapytaj każdej z nich !! Przypuszczam , że każda odpowiedź będzie podobna ; Ponieważ nie stać mnie było na utrzymanie rodziny.....nie chciałam tego . Jednak są też takie , które mają coś w sercu i są dobrymi ludźmi. Czasami kobiety przejżewają na oczy i latami próbują się od tego uwolnić ,ale ten handel jest akurat pułapką na całe życie i bardzo trudno jest od tego tak po prostu uciec.
    • mweezy . 02.05.11, 13:42
      Mnie to przeraża. Kompletny brak szacunku dla siebie. Nie muszą przecież tego robić, są inne rozwiązania. Ale cóż, to ich życie. To one sobie je marnują, nie ja.
    • milus Re: Trudny temat... 02.05.11, 22:35
      Wiesz.. u nas w Polsce to pewnie jeszcze nic, ale w tych biedniejszych itp. jest wszystko możliwe. Dla nas to się wydaje niemożliwe i dziwne, ale to czasem przymus, rób to albo giń...
      W krajach afrykańskich (nie jestem pewna czy wszystkich) jest tak, że kobieta może nawet wyjść za mąż, gdy ma powiedzmy 14 lat, ludzie uważają, ze jest wystarczającą dorosła, mimo że to przecież jeszcze dziecko. Jeszcze najczęściej takie dziewczyny nie mają nic do gadania, a męża wybierają jej rodzice.
      milus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka