Dodaj do ulubionych

Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drutach..

21.04.11, 14:29
Lubię szyć i robić bransoletki z muliny między uczeniem się .

A Wy ? Spędzacie nad tym trochę ? Ile oszczędzacie czasu na 'to' ?
Wątek z ciekawości ; ) . Możecie też dodawać coś od siebie lub opisy : p .
Dzięki w zamian za odpowiedzi : ) . Jakby co , to kosz .

pozdro kwiat .
- POfU -
Obserwuj wątek
    • anja_ Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 21.04.11, 14:42
      moja mam haftuje obrazki (domki, ogrody, religijne itp.) ja kiedyś wyszyłam małego kubusia z prosiaczkiem, ale nie mam cierpliwości do takich prac.
      • ladygaga2010 Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 29.04.11, 15:42
        Kiedyś zrobiłam bransoletke z muliny.
    • elena98 Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 21.04.11, 14:46
      Ja też czasem coś porobię. Ostatnio zrobiłam też królika na Wielkanoc haftem matematycznym smile
    • madalena Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 21.04.11, 15:11
      jak byłam mała to szyłam ubranka dla lalek. teraz nie szyję, nie lubię, choć jak muszę coś zszyć to zszywam. a na drutach i szydełku nie umiem robić.
    • trufla Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 21.04.11, 15:24
      Moja mam haftuje, mówi, że to ją odpręża. Ja też próbowałam, ale to zdecydowanie nie dla mnie...
    • pofu Re: 22.04.11, 13:07
      Dziękuję za odpowiedzi * ; .
      Ktoś jeszcze zajrzy : D ?

pozdro kwiat .
      - POfU -
    • sandrolaxd Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 23.04.11, 12:48
      Robiłam kiedyś bransoletki, ale teraz przestałam. Nie chce mi się kasy marnować itd, bo i tak mi tak bardzo to nie wychodzi haha., xd
      • kotek.bieberka Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 24.04.11, 08:58
        Ja nie umiem nawet dobrze czegoś zszyć, a co dopiero uszyć ? <lol2> .
    • a_vie Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 28.04.11, 20:22
      bransoletki z muliny robię stosunkowo rzadko, czasem cos szyję, często przerabiam swoje ciuchy...
      robię też bardzo często sama biżuterię i rozpychacze do uszu smile
      czasami je też sprzedaję...
    • wonka :/ 29.04.11, 11:18
      Nieee nie ja nie potrafie....;/ ale chciałbym smile
    • kakusiaa__ Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 29.04.11, 11:23
      nie nic takiego nie robię, ale bym chciała robić te branzoletki : DD .
      • karolinke13 Re: karolinke13 29.04.11, 12:18
        no jasne!!! robię bransoletki z mulliny i wychodzą mi zaje*iste - możę dlatego że robię je już od 3 lat...
        a jakby chciał się ktoś nauczyć to tu jest ciekawa strona:
        pimex.pl/ensi/napisy.html
        smile
    • karolcia.96.96 Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 29.04.11, 12:45
      raczej nie uncertain
    • ar_buzio Re: ja robię kolczyki ;DD 29.04.11, 13:04
      jw. z drutu i nie tylkowink

umiem wyszywać, szyć, i posługiwać się szydełkiem ;D chciałabym się jeszcze nauczyć szyć na drutach ;DD
      • laney. ._. 29.04.11, 13:31
        A ja nie mam cierpliwości ;D
    • wercia321 Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 29.04.11, 13:57
      Kiedyś próbowałam robić na drutach... Niezbyt dobrze mi to wychodziło cały czas kułam się w palce. Również na technice robiliśmy na drutach nie komentuję mojej pracy sciana Za haft to się nawet nie brałam bo wiem, że mi i tak i tak nie wyjdzie uncertain Co do szycia to jestem kołek...
    • ani_mru_mru Raz założyłam taki wątek to go usunęli.. 29.04.11, 14:11
      Ja też szydełkuję i robię bransoletki. <:;
    • karmel_ Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 29.04.11, 14:13
      mulinę próbowałam, ale nie wychodziło, to nie dla mnie.
    • hatterka Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 29.04.11, 14:50
      Bransoletki z muliny robię, jak mi się nudzi, np. jak jestem chora, lubię też wyszywać smile
      • artemida Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 29.04.11, 15:05
        Robię bransoletki z muliny, na razie umiem tylko ukośne paski, ale chcę się nauczyć jeszcze jakiegoś innego wzoru. Czasem też wyszywam krzyżykami. A, i jeszcze przyszywam guziki i zaszywam skarpetki- to też się liczy?
    • justine1495 Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 29.04.11, 15:46
      Ja kiedyś robiłam bransoletki z muliny, ale teraz jakoś nigdy nie mogę się zebrać big_grin
    • monixx Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 29.04.11, 16:03
      mam mało czasu, ale haftuję xd
    • aleksandra25 Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 29.04.11, 17:26
      za czesto nie robie
      • kingura117 Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 29.04.11, 17:38
        Uwielbiam robienie biżuterii wink
    • xoxo_juska Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 29.04.11, 17:43
      ja kiedyś robiłam bransoletki z muliny, ale teraz już nie smile
    • zolzaxd Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 29.04.11, 18:16
      Też czasami lubię coś wyszyć. Kiedyś robiłam też na szydełku i drutach, ale teraz robię inne rzeczy, co nie oznacza, że tego nie lubię ; )
    • aneczka. Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 29.04.11, 19:15
      lubię szydełkować i robić na drutach
    • estrellaa Re: Robótki. Czyli szycie, haft, robienie na drut 02.05.11, 18:39
      ja nie umiem niczego takiego ale bardzo chciałabym się nauczyć . szycie to moje marzenie Xd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka