truflowa 23.04.11, 13:20 Chcę was zapytać jakie macie lub jakie chcieli byście mieć adidasy? (buty sportowe) Wstawiajcie linki lub nazwy modelów. Będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliagorka Re: buty sportowe!? 23.04.11, 16:00 W mojej szafie są tylko trampki Conversy buty sportowe (najczęściej za kostke xD podobne jak ma biaber )i ed hardy oraz 6 par balerinek jakieś sandały itp.(oczywiście to sezon wiosna lato). Biegam codziennie i kupiłam sobie te reeboki co formułują tyłek że się tak wyrażę. Są naprawdę są świetne. Nie kosztują za wiele ( ok. 360 zł) także spk. Moimi ulubionymi butami sportowymi są te z firmy supra ( takie ma bieber ).Są naprawde świetne i wygodne...... Powodzenia i smacznego jajka xd Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: buty sportowe!? 23.04.11, 14:20 nie mam jakiś wymarzonych. muszę sobie kupić jednak nie śpieszy mi się. wolę trampki. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: buty sportowe!? 23.04.11, 14:21 Mam buty Nike Main Draw (białe z czarną nike'ą) i Nike Tennis Classic (białe z błękitnymi i granatowymi elementami). A chciałabym mieć Adidasy te, które Ciara ma w teledysku "ride" (czarne ze złotymi elementami). Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 mam tylko do wf-u buty od... 23.04.11, 16:21 nike...kupowałam jakoś rok temu i kosztowały jakoś 360zł...ale chce sobie niedługo kupić te reeboki które kształtują sylwetke... Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: buty sportowe!? 23.04.11, 14:37 Mam butki z adidasa kupione w decathlonie (to taki duży sklep sportowy). Jakbyś sobie chciała kupić sportowe buty polecam z nike albo z adidasa. Są najlepsze, mimo drogiej ceny, mają super jakość i warto je kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: buty sportowe!? 23.04.11, 14:43 Grafitowe Nike Dunk <mimo, że są męskie < 3 > i te piękne Adidaski ♥ . Odpowiedz Link Zgłoś
paulusia098 . 23.04.11, 15:31 Nike Dunk , Adidas Honey Low i Adidas Top Ten High ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: . 23.04.11, 17:02 Mam jakieś tam z Reebok. A teraz chcę sobie kupic Reebok easytone xdd Odpowiedz Link Zgłoś
my.versace Re: 23.04.11, 17:17 Ja mam od Lacoste. Takie biało-kolorowe, niskie. Kosztowały w granicach 150 Euro, kupowałam za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
alfacentauri Re: buty sportowe!? 27.04.11, 10:00 Ja znalazłam takie Reeboki i już niedługo powinnam je kupić - nie dość, że są bardzo ładne, jak na buty sportowe, to przymierzałam je w sklepie i są naprawdę wygodne, powinny dobrze sprawdzić się do biegania albo fitnessu. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: buty sportowe!? 27.04.11, 16:47 bardzo chciałabym EasyTone, te od Reeboka. ale się zastanawiam, czy nie lepiej zainwestować w Conversy. zobaczymy na wakacjach : ) Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: buty sportowe!? 27.04.11, 17:04 Takie mam: A takie chciałabym mieć: Klik Klik Odpowiedz Link Zgłoś
peach90 Re: buty sportowe!? 25.08.11, 13:30 Mi się marzą takie reabooki ale narazie nie mam na nie kasy www.sportowe.pl/product-pol-36-EasyTone-Go-Outside-II.html Odpowiedz Link Zgłoś
yerika Re: buty sportowe!? 26.01.12, 10:37 Słyszałam, że te buty EasyTone, mają jakiś system, który niby ma pomagać w rzeźbieniu sylwetki, zwłaszcza ud i pośladków, ciekawe jak jest faktycznie Ale tak szczerze, to one w ogóle mi się nie podobają, ja teraz mam chętkę na Air Max'y takie distance.pl/nike-air-max-90-gs-15602 mam dziecięcą rozmiarówkę (38,5), a dziecięce są prawie o połowę tańsze Odpowiedz Link Zgłoś