oola Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 17.06.11, 18:16 click to nie moje, tylko kolegi, obiecałam więc posyłam jak masz czas to proszę wejdź, On na pewno będzie wdzięczny, a Ty musisz tylko kliknąć link pozdrawiam, stara użytkowniczka serwisu kotek.pl, oola Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 17.06.11, 18:38 yyyy?bezsensowne... a co do strony to sie nie wysłowię, bo.... przy mnie też nie mówcie o koncercie Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 17.06.11, 19:28 Ja nawet nie weszłam na tą strone Mnie też to czeka... Ominie mnie koncert Within Temptation Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 17.06.11, 20:00 z tego co czytałam przed koncertem puścili 'attack' i płyta oszalała :3 ja zakończenie mam w środę, a przez te dwa dni mam konkursy, 'gimnazjadę'. Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 17.06.11, 20:00 ej, musialam się ze wszystkimi dzisiaj pożegnać ;< ze wszystkimi, czyli z dwiema osobami, które są dla mnie ważne. jutro jeszcze jedna i jestem gotowa do wyjazdu. dobrze, że z wami nie muszę bo bym się chyba kompletnie załamała ;< a o tym koncercie to wgl. ohmyfuckinglord ;< Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 17.06.11, 20:22 nie no, nie chodziło mi o to byście sie smutały, nie było tematu jakie plany na weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 17.06.11, 20:26 Cześć kociaki Przepraszam, że nie pisałam dziś w ogóle, ale od 14;00 do teraz były u mnie przyjaciółki i miałyśmy "wakacyjny pożegnalny piknik" u mnie na tarasie xD Duży mam to co będziemy Było b. fajnie Czekam, moja życiowa motywacja Jutro jadę na zakupy z przyjaciółkami i mamą jednej z nich. (niewiem jak mi się udało uprosić mamę xD, myślałam że będzie "za mała jesteś") W niedzielę niewiem xD Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 17.06.11, 20:29 hahahahaha! moje plany na weekend xD no to chybaaa..... nuda no i może ćwiczenie chwytów na gitarze. a, jutro siostra przyjeżdża z synkiem Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 17.06.11, 20:36 kwejk.pl/obrazek/159383 zobaczcie 7 smak od góry i 2 z prawej Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 wczorajszy koncert 17.06.11, 20:46 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vso55VAduBA filmik słabej jakości, ale mam wrazenie, ze Jared wraca do formy +podoba mi się jego fryzura +Shann ma fajną czapkę/kapelusz Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: wczorajszy koncert 17.06.11, 22:12 miejmy nadzieję, że wrócił dawny jared, śpiewający piosenki na koncertach od pierwszego do ostatniego słowa. wiem, że chłopcy są już pewnie zmęczeni trasą ale jak się coś robi to trzeba to robić solidnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: wczorajszy koncert 17.06.11, 22:24 ja chce zeby w koncu odpoczeli i potem nagrywali nową płyte Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: wczorajszy koncert 17.06.11, 22:29 @kara ja chcę dokładnie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ puścili marsów na orange! 18.06.11, 01:41 zanim jeszcze weszli jacyś artyści na scenę, puszczali różną muzykę. no, i między innymi było attack. i ja tak sobie z @green_alien siedzę, a tu nagle jeden wielki pisk pod sceną i attackowa przygrywka Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ no i tak napomknę.. 18.06.11, 01:57 ..że już wróciłam z MCR i było zajebiście. no, ale nie będę się rozpisywać, już zdałam relację na forum mcr na kotku. kurde, jak się ucieszyłam, jak usłyszałam ten pisk przy attacku. fajnie, echelon też był a tak w ogóle, to mnie nogi bolą i gardło cholernie. ale opłacało się! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: no i tak napomknę.. 18.06.11, 10:40 @paramorehayley_ . Tak jak puścili Attack to płyta zawrzała . Fajnie to z trybun wyglądało xD . Nie ciebie jedną wszystko boli , Moje biedne, chore kolano ! Opłacało się !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: no i tak napomknę.. 18.06.11, 14:12 My też byłyśmy na trybunach. A jaka byłam dumna z tego pisku przy Attacku ! Kurde, Eszelon jest wszędzie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: no i tak napomknę.. 18.06.11, 14:45 No to było boskie . Widać że echelon zawsze i wszędzie ! Echelon forever : D Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: no i tak napomknę.. 18.06.11, 17:08 kurna nie dość ze mcr to jeszcze i marsi a ja tu siedziałam i gniłam Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: no i tak napomknę.. 18.06.11, 18:12 mnie boli kolano + ogólnie było mega Mam nadzieje, że jak puścili to Attack (nagrałam fragment ) to nie było tam żadnych FG . Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: no i tak napomknę.. 18.06.11, 18:16 hej dziewczyny mnie strasznie głowa boli, chyba od myślenia o MCR i jeszcze sie dobijam teraz "Save yourself, I'll hold them back" jak wa mija weekend? co myślicie o tym, żeby dziś zrobić taką porządną marsokonfę? nie mcr, tylko marso Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: no i tak napomknę.. 18.06.11, 18:26 gossip_girl_fan napisał(a): > Mam nadzieje, że jak puścili to Attack (nagrałam fragment ) to nie było tam ż > adnych FG . Jakby były FG, to by nie rozpoznały, że to piosenka Marsów Odpowiedz Link Zgłoś
kupmiciastko Re: wczorajszy koncert 19.06.11, 01:03 Co do Jareda... wcale nie wraca do formy. Na koncercie w Rzymie właściwie nie był w stanie śpiewać. ; o W dodatku napisał na Twitterze, że miał przejażdżkę karetką. To nie jest już śmieszne. W takiej sytuacji właściwie nie chcę go w Polsce. chcę żeby odpoczął, bo na prawdę się o niego martwię. ; o Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa2226 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 18.06.11, 19:04 www.zdradzila.pl/?id=a83lwy Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ o, o, o! 18.06.11, 19:41 możemy zrobić! przysięgam, nie napiszę ani słowa o mcr. Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: o, o, o! 18.06.11, 19:43 paramorehayley - chodzi Ci o konfę? przypominam Ci, że chyba nie kminisz gg Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: o, o, o! 18.06.11, 19:56 @marsowy dziadzie, ale ty wredna jesteś. wiem co to gg, tylko tego nie lubię. ale dla sióstr wszystko. o ile pamiętam hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
agusek13 Re: o, o, o! 18.06.11, 20:30 nie pisałam 9 dni a tu juz tyle postów ;o może jakoś to ogarne ;d Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: o, o, o! 18.06.11, 20:42 Ogarnija, ogarniaj! A tak wgl, to trzymajcie kcuki za zmarsowanie mojego taty! Dziś kupiłam "A beautiful lie" i mu bd puszczać Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: o, o, o! 18.06.11, 21:06 @gossip, mnie też boli kolano, synchronizacja! attack, attack, attack słyszałam i gdybym tam była, to rozniosłabym cały festiwal xD Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: o, o, o! 18.06.11, 21:35 ojej jak ja bym chciała zeby mnie kolano bolało od koncertu ! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: o, o, o! 18.06.11, 21:47 @kara . O kobieto . Mnie boli, ale to taki ... przyjemny ból, bo wiem czym jest spowodowany . Skakaniem na trybunach w rytm muzyki ! . Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: o, o, o! 18.06.11, 22:12 jeezu zaraz normalnie skocze z balkonu tak załuje ze nie uciekłam z domu i sie tam nie wkradłam... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: o, o, o! 18.06.11, 22:52 @kara nie załamuj się. Wrócą jeszcze do Polski i wtedy z tobą uciekam . Obiecuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: o, o, o! 18.06.11, 22:55 no mam nadzieje ze wrócą i zeby jeszcze tak w te wakacje ale by było zajebiste lato^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: o, o, o! 18.06.11, 23:13 9 july są w londynie o.o znając życie nie pójdę ale pomarzyć można ... ;/ wstaję za 3 godziny ;< Odpowiedz Link Zgłoś
11lika11 Re: o, o, o! 18.06.11, 23:52 Siostry długo się nie odzywałam ale nie miałam czasu... Dzisiaj bym wyjebała na skuterze ale to szczegół na szczęście to było na boisku koło mojego domu brat mnie uczył jeździć a że ja jestem walnięta więc on mówi lekko dodaj gazu a ja z całej pety jak to robie zawsze ale dobrze że z tyłu siedział mój brat więc opanował ten skuter !! miałam DUŻO przeżyć dzisiaj !! <3 <3 Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: o, o, o! 19.06.11, 01:21 Daje znak o moim istnieniu xD Widzę, że koncert się udał Jakbym tam była to bym pewnie tak przy "Attacku" szalała jak nie wiem co, bo to moja ulubiona piosenka Marsów Wyżej laska o nicku kupmiciastko napisała w wiadomości, że z jaredem nie jest wcale lepiej, bo Jared pisał na tt, że miał przejażdżkę karetką. Też to na tt widziałam. Zrobiliby w końcu sobie ten urlop... Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: o, o, o! 19.06.11, 08:44 też muszę dać znać o moim istnieniu,dawno mnie nie było Wracając do tematu;: Oni najchętniej całe życie by zapierda*lali w trasie(przynajmniej tak to wygląda). Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: o, o, o! 19.06.11, 09:27 wstaje sobie rano (spałam 4 godziny po osiemnastce) i czytam, że Jared musiał korzystać z pomocy lekarzy na koncercie to normalnie strach mnie obleciał, jak tak dalej pójdzie to on wyląduje na ostrym dyżurze na dłużej... może jeszcze kolejnych 9 koncertów we Francji Mr. Jared?! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: o, o, o! 19.06.11, 10:09 oł dżizas... Jared, PRZERWA! bo nam zdechniesz tomo i shann też PRZERWA! oni chcą się zamęczyć co u was? jak mija 2 dzień weekendu? ja dziś idę z przyjaciółą na Kac Vegas 2 oglądałyście? fajny? Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: o, o, o! 19.06.11, 10:19 On nie zdechnie tak szybko,przecież to Leto jest. Zobaczycie, jeszcze w wieku 70 lat będzie robił napad na sklep z sałatą Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: o, o, o! 19.06.11, 10:28 śmiechy śmiechami, ale ja się już naprawdę martwie @odlot ja byłam i muszę przyznać, że pierwsza część mi się bardziej podobała, ale idź, będzie śmiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 . 19.06.11, 10:51 Musiałam Wam to napisać, bo to rewolucja w moim życiu! Przed chwilą pokłóciłam się z klasową "gwiazdą" i mam to gdzieś! Poprostu nie przejmuję się tym! Pierwszy raz w życiu xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: . 19.06.11, 11:43 @paulinka - bardzo dobrze ! . Wiedz że jestem z ciebie dumna ! . Trzeba było ją jeszcze po mordzie walnąć, ja bym tak zrobiła xD . Ale nie no poważnie, moje gratulacje, rządzisz ;D Wracając do planów na weekend - dzisiaj niedziela więc leniuchowanie, a wczoraj byłam w kinie na Sali Samobójców . Oglądaliście ? . Odpowiedz Link Zgłoś
11chester11 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 11:45 Hej dziewczyny! Chce wam powiedzieć że nie będę się już udzielać na forum. Poświęcam teraz czas LPUnderground (Linkin Park FanClub) i nie starcza mi czasu na Echelon, a w ogóle ostatnio mało się interesuje Marsami. Na pociesznie 2 wiadomości: - Wczoraj byłam na zawodach jeździeckich i zajęłam chyba 2/3/4 miejsce - nie dalej bo mnie nie wyczytali XD Ale nie w tym rzecz - jedna dziewczyna miała Marsową bransoletkę, triadę i koszulkę z Marsami. Echelon nawet do stajni zawitał. Miałyśmy puścić jej Kings And Queen, ale wyczerpała mi się bateria telefonu. - Właśnie dostałam nowy modem do internetu i pochodzi z ul. Marsa 30. Internet się marsuje, a raczej Neostrada. I to z Warszawy... powinni tam zagrać! Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 11:54 wiedziałam @chester- no to żegnaj Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 11:56 no i jeszce jedno- chester, nie zapomnij nas! xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 12:16 właśnie ! . Wpadnij do nas jeszcze ! . Jak będziesz miała czas ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 12:28 Ja jeszcze niepoinformowana bo dopiero wstałam... Nie pytajcie o której chodzę spać.Też się zaczynam o nich martwić Kurcze, ale z drugiej strony ich podziwiam... Ale powinni sobie odpocząć, nie chciałabym świetnie się bawić na koncercie, który praktycznie jest już dla nich ciężarem. Co do dzisiejszych planów to chyba sobie poszukam na online (jeśli jest) Salę Samobójców. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 12:50 Szczerze mówiąc ja też się martwię @ chester - nie zapominaj o nas! I żegnaj Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 13:14 chester - będziesz zawsze w naszej pamięci [*] Ale mam nadzieję,że raz na ruski rok tu jeszcze zawitasz,choćby na chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 14:21 Ja też się martwię . Powinni trochę odpocząć . Dlaczego mają tyle koncertów we Francji . ? Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 14:26 Właśnie sobie przypomniałam , że mam rodzinę we Francji . Mieszkają gdzieś nad morzem Śródziemnym. Gdyby te koncerty były w wakacje , albo miałabym z kim jechać , może bym tam pojechała. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 16:10 to niesprawiedliwe, że wogóle nie ma ich w Polsce, a we fracji 9 koncertów... Jared musi zastopować. Niech odpuści sobie tą francję Niech rpzyjedzie do Polski. My go nakarmimy pierogisami i szystko bedzie good. Wogóle wykarmimy cały zespół Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 16:23 A ja mam takie pytanie, Mystery Song to oryginalna piosenka Marsów czy to cover? Odpowiedz Link Zgłoś
kupmiciastko Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 17:31 chodzi ci o tą Mystery Song, którą Jared zwykle śpiewa przed Bad Romance? ; > czytałam, ze jej tytuł to 'The greatest story never told' . Jared chyba wciąż nad nią pracuje. Może pojawi się na nowej płycie . Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 18:38 @kupmiciastko tak, o tą mi chodzi. Dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 18:41 hej, ktoś chciał obejrzeć salę samobójców nie ma w necie, szukałam. będzie dopiero kiedy wyjdzie na DVD, czyli w sieprniu kac vegas 2 jest mega porąbany xD Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 18:48 ja nie oglądałam nawet kac vegas 1 xd a sala samobójców to zajebisty film ! i czekam aż będzie w necie a jak marsi nie odpoczną to my tam do nich pojedziemy i ich po łbie strzelimy Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 19:43 wreszcie jakiś kwejk ! kwejk.pl/obrazek/168220/leto.html Odpowiedz Link Zgłoś
song nagle zrobili jakiś nalot kwejków :D 19.06.11, 19:56 Sorry,że się tymi kwejkami wcinam w temat,ale już dawno nie widziałam marsowych kwejk.pl/obrazek/168220/leto.html kwejk.pl/obrazek/168083/jared.html kwejk.pl/obrazek/168067/crazy,jared.html kwejk.pl/obrazek/168050/yeah.html kwejk.pl/obrazek/168039/jared.html kwejk.pl/obrazek/167976/jared.html kwejk.pl/obrazek/167957/jared.html kwejk.pl/obrazek/167739/hbn.html Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: nagle zrobili jakiś nalot kwejków :D 19.06.11, 20:02 heheh sory, że tak mało marsowo, ale widziałyście, że w reklamie tvn jest Planetary?!!! szkoda, że wczoraj nie widziałyście mojego zaciesza Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 20:03 ta sprawa z Jaredem nie daje mi spokoju cały dzień chodzę i myślę, bo tak naprawde to nie wiem nawet co mu się stało, nigdy nie myslałam że mogę tak przejmować się kims i martwić sie o kogoś, kogo nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 20:18 miejmy nadzieje ze jaredowi nic nie będzie i jescze przyjedzie do nas ej kurna ja jeszcze nie widziałam tej reklamy...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 20:22 Tekst linka kwejk z Hurricane Jeszcze miałam dodać juz kiedyś jeden z JJ ale zapomniałam xD Brat mi go pokazał a teraz znaleźć nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 20:38 yyyy chciałam tego kwejka skomentować, ale to co myśle sie jednak nie nadaje do publicznego przeczytania Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 20:47 miałam tego kwejka wstawić xO naszło mnie dziś na jaredowe minki xOOO no, i teraz na twitterze wszyscy do jareda żeby sobie przerwe zrobił i takie tam dobrze gadają! Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 20:53 dżizaz, a żeście się rozpisały xD joł, tak wgl Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 20:53 Tak, mają rację. Zamęczy nam się chłopak !!!! Starość nie radość jak to się mówi . Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 20:56 Starość starością, bo prawie dwa lata w trasie każdego by zmęczyły. A oni już koncert na listopad zaplanowali. Czyli odpoczynek nigdy nie nastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 21:00 Na serio, powinni przystopować ! . Bo nam jeszcze na zawał zejdą ! Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 19.06.11, 21:23 Nie, oni niech nigdzie nie schodzą! Jedynie ze sceny na jakiś czas... A ja sobie znowu palca rozwaliłam o ściane, krew mi ciurkiem leci Chyba za bardzo rękami wymachuję Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 09:36 A po co ty tak tymi rękoma wymachujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 10:01 ja też czasami rękami wymachuje sie walne o coś i wszyscy sie smieją ze mnie xdd Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 10:31 emanuelo, spokojnie xd ja wczoraj przylecialam do londynu. ; d troche mi zal, ze marsi do polski nie przyjada ale jak maja byc zmeczeni na koncercie to wole siedziec w domu niz widziec ich zmordowanych na scenie. ej, niech im ktos cos powie ;x Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 10:45 Do nich mówić to tak jak mówić do ściany . Dobrze wiecie że Jared nie odpuści . Sam pokazał na do go stać, (no powiedzmy np: do filmu "requlem..." słudł, a do "roździału..." przytył, ale o tym wszyscy wiedzą) . Jared na bank nie odpuści, a Shannon i Tomo, nie wiem . Na serio musi im ktoś przemówić do rozsądku . Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 13:37 @mab skąd wiesz jak mam na imię, mówiłam Wam? Co do rąk to jakoś tak mam, z przyzwyczajenia... Przyznaję, chłopaki są niesamowicie wytrwali, ale choćby ze względu na siebie nawzajem powinni odpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 14:04 Ale zapierniczamy... Już prawie 2500.. Ale chyba będzie FKE4? Odpowiedz Link Zgłoś
love_rock Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 14:10 morelka227 tak, mówiłaś jak masz na imię, bo też wiem jak masz I pewnie, że będzie FKE4 Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 14:42 mam prośbę. Mógłyby mi ktoś napisać tu co napisał na twitterze Jared i przetłumaczyć (to, że do szpitala trafił czy coś, bo nie moge znaleść) Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 14:49 pisalas! i mam tak zapisane na gg xd ostatni zaklada? ; d znowu pewnie ominie mnie odliczanie ale okeeeeej ; x Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 15:23 no to zaczne odliczanie xd 53 Odpowiedz Link Zgłoś
ramen Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 15:23 ja pewno bym coś zepsuła więc w odliczanie się nie wtrącam :p chłopacy muszą przystopować, wykończą się. jak się o tym dowiedziałam to tylko o tym rozkminiam Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 15:48 51 w takim razie xd no wlasnie ja tez caaaly czas o tym mysle. troche szkoda byloby jakby cos sie im stalo i nie zobaczylabym ich ;< Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 15:58 Siemka Zaczęłam nadrabiać, ale jakoś coś mi kazało napisac już xD Niewiem czy był ale Kwejk z Kings and Quens <3 Na Boże Ciało jadę na wieś do kuzynki i spróbuje ją zmarsować Tata się nie dał Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 16:02 @gossip- jared napisał : THANKS FOR HELPING ME SING TONIGHT ROME! I barely made it through but so glad I didn't have to cancel the show. Xo i PS. Got a free ride in an italian ambulance apres show. It was decked out disco style chyba mab powinna przetłumaczyć, ja czaje o co cho, ale moge zle przemtłumaczyć mab, do dzieła! xD jutrrrooo zakończenie jakoś mi smutno Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 16:12 przepraszam, że znowu kwejk, ale nie mogłam się powstrzymać kwejk.pl/obrazek/169216/jaredleto.html chyba 48 do końca Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 16:12 na poczatku napisał: dzieki za pomoc w śpiewaniu dzisiejszej nocy w rzymie. Ledwo co udało sie to przejść(przebrnąć przez to), ale cieszę się że nie trzeba było zrezygnować z show. a przy PS to nie do końca kumam ale to jest jakoś tak: miałem darmową przejażdzke włoską karetka po koncercie. a drugie zdanie zrozumiałam mnie wiecej tak: Było ubrane w stylu disco (?) nie wiem o co kaman z tym disco Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 16:24 kto wie, może Józek zażyczył sobie karetkę Disco? xD Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 16:28 nie mam pojęcia, od kiedy pamiętam to Jareda zawsze ciężko było zrozumiec mam juz bilet na Openera!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 16:34 Fajnie się masz Ja to na żadną impe nie jade -.- Zlot Echelonu? - Nie Human Triad Warsaw? - Nie Coke Live Music Festival? - Nie Kuffa...... Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 16:36 @paulina nie jesteś sama ja też nigdzie nie jade ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 16:43 Będę siedzieć przed kompem i słuchac Marsów xD Czasem gdzieś się wyjdzie, o ile promienie słoneczne mi nie zaszkodzą xD Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 17:00 Ja na takie wyjazdy jestem "za mała" i jeszcze będę mieć czas na koncerty Moi rodzice tak mówią... Kurcze, mam 2 zakończenia szkolne Jakby nie mogło być jedno! Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 17:04 ja też jestem "za mała" ale i tak już sie umówiłam ze uciekam 49 Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 17:05 ja mogłabym, ale nie mam z kiim jechać na koncerty 38 Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 17:06 ojej zle napisałam xd 37 Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 17:18 @odlot zbieraj kasę, na nastepny cię wezmę może na clmf Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 17:25 @milenka- ok wole do Jarocinaa xD bedzie Deriglassof, Rogucki i, uwaga: Masturbator! xDDDDD nie znam gościa, ale nazwe se wymyślił niezłą xD Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Forum Kotkowego Echelonu 3 20.06.11, 17:31 tak, Jarocin w tym roku zapowiada się obiecująco, ale nie mogę w tym terminie, musisz sie zadowolić clmf poszukam coś o tym masturbatorze Odpowiedz Link Zgłoś
drakangel koncert 20.06.11, 18:48 Słyszeliście coś o tym, że Marsi mają zagrać w marcu 2012r. w Polsce? Wiem, że na tym 2 koncercie w Polsce mówili, że wrócą tu ponownie. Mam taką nadzieję, bo akurat zaczęłam ich słuchać po koncercie; / I już zbieram pieniądze na koncert w Polsce, jeśli w ogóle będzie, ale musi być! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: koncert 20.06.11, 19:30 Kobiety, nie nastawiajmy się że wrócą akurat 2012 r , chodź bardzo bym chciała . Najpierw to oni muszą to potwierdzić, że pojawią się w Polsce . A jeżeli tak (bardzo się cieszę !!! ) to na jakim koncercie ? Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: koncert 20.06.11, 20:02 Potrzebuję jakiś dowód na to, aby uwierzyć. Jesli go dostane to będę skakać pod sufit Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: koncert 20.06.11, 20:04 @morelka- tylko sobie nic nie zrób i wątpię, zęby w 2012, bo by chyba grali jako trupy... prawie juz 2 lata w trasie są... Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Pozdro od klauduss 20.06.11, 20:23 Gadałam z klauduss i was pozdrawia na razie nie ma neta u siebie, ale może... także tego, toast za neta Klaudii Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2822 Re: Pozdro od klauduss 20.06.11, 20:49 co to za plota z tym koncertem? od kiedy oni niby dodają występy na 2012 rok? ...... jak dzisiaj skończycie forum to niestety ominie mnie odlicznie, tradycyjnie zresztą, bo wybywam z domu, ale oczywiscie wróce na fke4 nie spijcie sie za mocno ja wznosze tylko jeden toaścik, za naszą rodzinę! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: Pozdro od klauduss 20.06.11, 20:57 Tak ! . Za Echelon ! . Ten Kotkowy : D I za Jareda, Tomo i Shannona ! . Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pozdro od klauduss 20.06.11, 20:55 @song pozdrowię jak będzie na gg albo na tt Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Pozdro od klauduss 20.06.11, 21:09 ode mnie tez pozdrów! koncert!!kiedy oni kurna odpoczną!?niech zrobią rok przerwy i wtedy przyjezdzają! 19 Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Pozdro od klauduss 20.06.11, 21:17 urdeee!! Mam 300 zł i niewiem co robić! xD Wydać czy zbierać na ten koncert?! Ale szczerze mówiąc to wole, żeby zrobili trochę przerwy, bo nie chcę się bawać, gdy oni będą zmęczeni Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Pozdro od klauduss 20.06.11, 21:34 Właśnie,trza to ustalić. Kto jest chętny? 13 Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Pozdro od klauduss 20.06.11, 21:40 Zgłaszam się na ochotnika-mogę założyć FKE4? Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pozdro od klauduss 20.06.11, 21:43 jak nikt inny nie chce to prosze bardzo tylko wymyśl jakieś ładniejsze powitanie od mojego Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Pozdro od klauduss 20.06.11, 21:46 7 odlocik-Postaram się ,ale twoje przywitanie nie było złe. Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: Pozdro od klauduss 20.06.11, 21:47 taaa, z piwem?! napisz coś o atmosferze, rodzinie, wiesz, tak żeby było miło a nie piwnie Odpowiedz Link Zgłoś
song Re: Pozdro od klauduss 20.06.11, 21:49 Kurna,nie wywieraj na mnie takiej presji Odpowiedz Link Zgłoś