Dodaj do ulubionych

Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że...

24.04.11, 09:10
...wokalista jest przystojny/wokalistka jest bardzo ładna ?

bo ja dużo razy spotkałam się z takimi osobami, które słuchały zespołów bo X i Y są przystojni. mnie osobiście nie interesuje wygląd członków zespołu.
Obserwuj wątek
    • buuum ___ 24.04.11, 11:44
      ależ skąd. wygląd nie jest najistotniejszy.
      • grim ::::::::: 24.04.11, 16:25
        Gdyby moje lubienie zespołów miało na tym polegać to szczerze ale nie słuchałabym ichcoolcoolcoolcoolcool
      • littledream Re:Hmm .. 09.05.11, 19:21
        No cóż być może parzę na to jak wokalista / wokalistka wygląda ,ale nigdy o tym nie myślałam że ja takie coś robię ; p , Głównie przyglądam i z zaciekawieniem słucham jak ktoś ma piękny głos , i nie tylko patrzy się na wygląd . ;D
    • light Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 11:51
      Muzyki słucha się dla... muzyki, a nie dla wyglądu wokalistów. Dla mnie najważniejszy jest głos. Jeśli wokalista operuje świetną barwą, jestem w stanie słuchać go dniami i nocami. Następnie tekst piosenki, bo jakiegoś gówna w stylu: 'Sex... Bitches... Sex... Yeah, yeah, yeah' nie jestem w stanie słuchać.
      No i muzyka. Techno na przykład nie trawię, bo mnie męczy.
      • chelsea662 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 27.04.11, 17:52
        na pewno nie słucham muzyki z powodu wyglądu wokalistów i niezbyt obchodzi mnie też ich zachowanie ponieważ najważniejsza jest dla mnie muzyka
      • ladygaga2010 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 10.05.11, 18:10
        Ja słucham tylko zespoły których muzyka mi się podoba a nie dlatego że ich wokalista jest niewiadomo jak przystojny.
    • ciastko_kremik Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 11:55
      Mnie to strasznie denerwuje... Jak mnóstwo dziewczyn słucha 30STM tylko dlatego że Jared jest przystojny...

Mój ulubiony zespół to LP i osobiście uważam że Chester jest wyjątkowo brzydki wię raczej nie dlatego ich słucham... big_grinbig_grinbig_grin

serceserceserce
    • lace Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 12:37
      Nie. Czasami nawet nie interesuję się informacjami o danym zespole i nie wiem jak nazywają się jego członkowie. Gdybym miała o każdym zespole, którego słucham takie informacje to bym musiała mieć naprawdę wielką głowę. Ważne, że grają muzykę, która do mnie przemawia brawo
      • hopeandsmile Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 12:39
        zdecydowanie nie.
    • jane_ nie. 24.04.11, 12:43
      • bucikowa . 24.04.11, 12:49
        Zdecydowanie nie.
        • blowie Never . 10.05.11, 15:57
          Pytanie dobre, trzeba je zadać fankom Biebera smirk Co do odpowiedzi, mówię stanowcze NIE. System Of a Down to -lekko mówiąc- mało urodziwy zespół (znaczy członkowie). Ale ich słucham. A 30stm i MCR najpierw pokochałam za muzę, a potem ich wokalistów cool
    • nessy96 nigdy 24.04.11, 13:24
      weźmy na przykład zespół System of a down. wokalista jest, delikatnie mówiąc, brzydki a słucham ich.
    • marsjanka115 x__x 24.04.11, 13:35
      Tak normalnie kocham nirvanę i ożenię sie z wokalistą [co tam że nie żyje od 17 lat ] i będziemy mieli 19 dzieci -.- .
      a tak na poważnie to oczywiście, że nie , nigdy tak nie było.
      • jessicakaulitz Re: x__x 24.04.11, 13:38
        Nie, gdybym zwracała uwagę na wygląd wokalisty, to słuchałabym tylko TH i MCR xd
        Ale kiedy wokalista jest przystojny, to chyba fajnie nie? Aż miło się teledyski ogląda^^
        • gola. Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 13:46
          pierwsze słyszę żebyś ktoś miał słuchać jakiegoś wokalisty ze względu na jego wygląd, nie jest on najistotniejszy.
        • lost_in_life nie. 24.04.11, 14:22
          Dla mnie najważniejszy jest głos i charyzma.
          Oczywiście, wokalista/ka musi mieć coś, co mnie do niej/niego przekona, przyciągnie. Najczęściej zespoły magnetyzują mnie swoimi stylizacjami, np. Crashdiet. To genialne, że w jakieś 20 czy 30 lat po zespołach, takich jak KISS, czy RATT są godni następcy! I żeby ktoś mnie źle nie zrozumiał - wygląd zewnętrzny nie jest tym samym, co stylizacja!
          Wracając i powtarzając się, wokalista/ka musi mieć talent i kawał głosu, żeby mnie zaczarować, po prostu. A, i piosenki, które tworzą muszą mieć to 'coś', ten klimat.
    • dirty przyznam szczerze, że 24.04.11, 13:43
      zainteresowałam się paramore gdyż zwróciłam uwagę na piękną i charakterystyczną hayley . ale to chyba jedyny taki przypadek. ogólnie nie zwracam uwagę na wygląd wokalistów .
    • jonasofanka yy... no nie. 24.04.11, 13:44
      słucham różnej muzyki, to zależy czy dana piosenka mi się podoba.

No np. Słucham ostatnio 30 second to Mars ,stamtąd znam tylko Jareda. Podobają mi się ich piosenki (szczególnie "This is War" i "Closer to the edge").
      nie widzę sensu ,by słuchać piosenek ze względu na urodę członków. Co z tego, ze X i Y są ładni, a muzykę mają do bani?

Amen .
      P.S. Wesołego Allelujasantachoinkaprezent

• klama_kcmil # 24.04.11, 13:56
      A jaki to ma w ogóle sens? Taka Doda np. fajne ma cycki i dupe, ładnie zrobiona itd, ale co to ma do słuchania, skoro piosenki ma do dupy o.O Przepraszam, jeśli uraziłam fanów, ale tot ylko moje zdanie.
    • koralina94 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 13:57
      Mnie również nie interesuje wygląd członków zespołu. Czasami nawet nie wiem, jak wyglądają i później oglądając jakiś teledysk na youtube, się dziwiętongue_out
      • juliaa345 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 09.05.11, 21:53
        hm... trudne pytania big_grin ja na przykład kocham 30STM <33 ich muzyka jest świetna +głos Jareda ^^ to jest to. a fakt, że Jared jest przystojny, nie przeszkadza mi ^^
    • elena98 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 14:00
      Oczywiście, że nie! Ważne jaką grają muzykę. Wygląd nie jest najważniejszy, a w tej kwestii to nawet nie za bardzo istotny.
    • yorkie Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 14:02
      No co ty... jasne, że nie.
      Koleżanka pytała mi się wczoraj, czy znam jakieś zespoły, których wokalista/ jest ładny/a, bo się z niej śmieją, że słucha popu.
      Facepalm.
      • donia.19 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 14:08
        oczywiście,że nie ... u mnie zawsze zaczyna się od piosenek . później jakoś tak sama wychodzi miłość do wokalistów czy poszczególnych członków zespołu.
    • wercia321 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 14:05
      NIE! Dla mnie liczy się muzyka, wygląd nie stanowi dla mnie znaczenia wink
    • pauu26 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 14:05
      zespołów słucham ze względu na muzykę, a wygląd wokalisty, czy kogokolwiek innego.

ale prawda jest taka, że nikt ci się tu nie przyzna nawet gdyby było inaczej.
    • dagmarka1998 ... 24.04.11, 14:21
      Nie.
      Ciekawe czy te osoby słuchają nawet jak ktoś strasznie wyje?big_grintongue_out
    • lamma Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 14:23
      tu się liczy muzyka
      muzyka tu się liczy.

~ z serii "Głębokie Sentencje Lammy"
      przeł. N.K.
      • paulinka_us5 wydaje mi się że nie. 24.04.11, 14:26
        Np. Marsów zaczęłam lubić przez muzykę, która jest świetna. Ale to nie moja wina że potem Jared mnie uwiódł xD piwo
    • emmaj660 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 14:44
      ja na wygląd nie zwracam żadnej uwagi. Chociaż to prawda że wygląd też przyciąga. Ja patrzę na głos, piosenkę, tekst
    • agnessxo nigdyy .! dla mnie.. 24.04.11, 14:45
      najważniejsza jest muzyka, a nie wygląd członków zespołu
    • nick_jonas_jb Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 15:04
      Nie.
      Zeby czegoś słuchać musi mi sie to podobać ;D
      • julsa12 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 15:11
        Hmmm ... np . TH . Mają bezsensu piosenki i są brzydcy xd . To i to się liczy . xD
        • mikessa Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 16:00
          Raczej nie. Ale oczywiście miło jest gdy wolkalista/ wokalistka jest ładny/ ładna, bo wtedy milej się ogląda teledyski xd
    • mary_ Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 16:25
      Nie. Mam zwyczaj zapoznawania się z muzyką, a dopiero później z twarzami członków zespołu.
      • morelka227 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 16:28
        Nie. Przez słuchawki albo głośniki i tak ich nie widać więc co za różnica?
    • kiwi no raczej, że nie. 24.04.11, 16:39
      poza tym większość zespołów których słucham ma bardzo ładnych wokalistów, ale nie to dla mnie się liczy.
    • karmel_ Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 16:51
      nie?
    • ash195 Re: Czy słuchacie zespołu tylko dlatego, że... 24.04.11, 17:26

Oczywiście że NIE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka