Dodaj do ulubionych

Michał Szpak czy Gienek Loska?

• innocence_ Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 25.04.11, 18:43
      Gienek, jest świetny, miałam okazję go kiedyś zobaczyć smile
      I podzielam zdanie założycielki wątku - również według mnie Michał za bardzo "gwiazdorzy", robi wokół siebie szum, a nie jest nikim specjalnym. Talentu jednak odmówić mu nie mogę.
    • lenisis Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 25.04.11, 18:48
      sama nie umiem wybrać ;/ co prawda to prawda - pan gienek jest ekstra, skromny, super głos. mimo to moje serce zdobył Michał. zawsze miałam dziwny gust, nie dziwcie sie : )
    • ciapek ... 25.04.11, 18:58
      ja osobiście obydwu uwielbiam, dlatego też jestem bezstronna smirk
      a Genek to na gwiazdę się nie nadaje, lecz głos ma no poprostu niesamowity !!
      A Michał na gwiazdę... Jak najbardziej.
      Ma talent co liczy się najbardziej
      jest kontrowersyjny
      będzie o nim głośno
      no kariera murowana !

Natomiast Genek.
      Facet z ulicy ..
      o nim też jeszcze się usłyszy,
      W ogóle on nie jest do komercji !!
    • nelly_ nie da się wyąć 25.04.11, 18:59
      dwa wspaniałe głosy, których porównywać po prostu NIE MOŻNA!
      • donia.19 .... 25.04.11, 19:11
        nie wiem.nie umiem ocenić. od samego początku programu byłam zakochana w głosie Michała. podziwiałam go za to , że jest inny. oryginalny, jedyny w swoim rodzaju. wczoraj naprawdę popisał się swoim talentem przez wykonanie piosenki , a to co niektórzy nazywają gwiazdorzeniem ...hmmm ja odebrałam to tak , że on chce pokazać , że świetnie bawi się na scenie. chce aby ludzie go oglądający mieli jakieś show. wrażenia. ale to tylko moje odczucie [ z którym pewnie większość się nie zgadza] natomiast pan gienek ma talent - nie da się zaprzeczyć , ale zero emocji ..nie wiem czy umie utożsamiać się z piosenką i zabawić na swój sposób dzisiejszą .., energiczną publiczność .... nie wiem ..poprostu nie wiem ...on jest taki bez wyrazu. zawsze taki sam. jego głos jest niesamowity . na dzień dzisiejszy nie umiem wybrać . zobaczę następnym razem. teraz trzymam kciuki za obu.
    • luana14 Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 25.04.11, 19:22
      Loska.
    • merley_ Loska, of course. 25.04.11, 19:23
      Szpak był dobry na castingu, teraz wydaję się być zarozumiały.
      • anieq Loska to fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! 25.05.11, 18:09
    • alice087 Gienek! :) 25.04.11, 19:25
    • green_alien Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 25.04.11, 19:31
      Ciekawy temat do dyskusji, katsuumi :-]
      Ja też wolę Gieńka, ale nie umiem wybrać, szczególnie, że pan Szpak zaśpiewał wczoraj moją ukochaną piosenkę. Boję się, że stanie się z nim to samo co z Axlem Rose(jak to się odmienia?). Uderzy mu sodówa do głowy i po nim. Mam nadzieję, że tak się nie stanie, bo ja go uwielbiam. Kocham, gdy ludzie mnie zaskakują (pozytywnie oczywiście). Gieniek to po prostu taki jest fajny gościu, zachowuje się trochę jak mój tata. Jest po prostu urzekający suspicious
      Więc podsumowując : kocham ich obu i modlę się, żeby Michałowi nie uderzyła sodówka do tego łba.
      • green_alien Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 25.04.11, 19:33
        Zapomniałam dopisać, że Gieniek jest trochę moim idolem big_grin
      • miirinda666 Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 25.04.11, 19:36
        Ja jestem za Michałem.
    • moonlight_002 Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 25.04.11, 19:42
      jak dla mnie to oboje po prostu rozyebali systemwink)) reszta leży.......
    • paulusia098 Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 25.04.11, 19:49
      Jak dla mnie to Dziewczyny i Gienek wymiatają , Michał jest wkurzający ; )
      • mhmm.zuz pff. 25.04.11, 20:00
        ani ten, ani ten. Gienka nie trawię. Szpak jest sztuczny. Nie chce takich "gwiazdek".
        • gguciaa Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 25.04.11, 20:14
          Michał ma super głos ale faktycznie jest za bardzo pewny siebie. Według ktoś płowień go przy stopować. Ale i tak jestem za Michałem.big_grin
      • klama_kcmil # 25.04.11, 20:13
        Ja tam wolę Pana Gienka.
    • uga0 Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 25.04.11, 20:11
      trudno powiedzieć , oboje są niesamowici i genialni
      no coz moim zdaniem to Michał Szpak chce być na siłę showmanem a nie artystą , ale to tylko moja opinia....
    • truskaax3 Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 25.04.11, 20:18
      Osobiście nie jestem za żadnym z nich. Gienek ma za dużo pewności siebie oraz wydaje się trochę zarozumiały , lecz podoba mi się to , że poprzez piosenki wyraża uczucia. Według mnie mógłby śpiewać nawet o NICZYM a i tak było by to na pewno oryginalne wykonanie . Natomiast w kwestii co do drugiego zgadzam się z Tobą . Jest na pewno oryginalny , ale "gwiazdorzy " .
      • marsoholism Re: Moje zdanie. 25.04.11, 20:20
        Gienek jest dobry, aczkolwiek cały czas prezentuje się w repertuarze zbliżonym do siebie gatunkowo, czas na inny gatunek muzyczny, po to, żeby sprawdzić jak sobie radzi. Michał gwiazdorzy, ale jest bardzo dobry smile
    • enqu Loska.!!!!!!!!!!!!!! 25.04.11, 20:22
      Szpak mnie irytuje
      • katsuumi_17 Re: Loska.!!!!!!!!!!!!!! 26.04.11, 20:20
        Mnie też... smile
    • eurodont Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 25.04.11, 20:26
      S Z P A K !
    • kristie02 Gienek Loska 25.04.11, 20:27
    • hanisiaa LOSKA ♥♥♥ 25.04.11, 20:33
    • doggy Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 25.04.11, 20:44
      Strasznie podoba mi się barwa głosu Gienka. Szpak również ma świetny głos, ale gwiazdorzy i to mnie wkurza.
    • alyson96 Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 25.04.11, 20:46
      Lubię oby dwóch, ale wole Michała. Nie wiem czemu. ma w sobie coś fajnego ; )
    • naomi. ₪ ø ||| ·o. 25.04.11, 21:00
      moi dwaj faworyci ale jak mam wybierać to .. sama nie wiem confused obydwoje są zajebiście big_grin
    • lyla Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 25.04.11, 21:00
      Michał jest po prostu pewny siebie, wcale nie gwiazdorzy.big_grin
      Oby dwaj mają mega głosy, jednak moim zdaniem to Michał powinien wygrać ten program, ponieważ on na scenie tworzy takie show jakiego Polska nie zna i czas najwyższy żeby poznała!smile
    • redhead Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 26.04.11, 20:47
      A że niby gwiazdorzenie jest złe, tak?! To po co oglądacie takie programy, w których, powiedzmy sobie szczerze, chodzi o kase, gwiazdy ( nie jestem fanką tego określenia, ale jak już wy tak mówicie... gwiazdy są na niebie, a nie na Ziemi, M.J. był gwiazdą, Freddie był gwiazdą, ale nie tacy ludzie jak z naszego polskiego ,, szołbiznesu") i znalezienie nowych talentów?! No po co? Żeby później tylko krytykować? Gratuluje postawy.
      • redhead Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 27.04.11, 15:13
        Szkoda, że nikt mnie nie skrytykował... Albo siebie.
        • katsuumi_17 Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 27.04.11, 17:29
          Niestety jak widać nie udało ci się wywołać kontrowersji swoją wypowiedzią, chociaż widocznie tego chciałaś.
          • redhead Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 28.04.11, 18:04
            Masz rację, chciałam wywołać kontrowersję, katsuumi_17, bo zaczyna mnie wkurzać, jak wszyscy piszą o szpaku, że gwiazdorzy. Jeżeli chcecie wiecznie narzekać, to proszę bardzo - w końcu to ulubiona rozrywka Polaków. Ciekawe, czy wy miałybyście taką odwagę, żeby wyjść, ubrane jak transwescyta? I czy tak byście zaśpiewały?! Nie bronię tu Michała, ale myślę, że lepiej po prostu zastanowić się nad tym i wtedy dopiero posądzać ludzi.
            • katsuumi_17 Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 28.04.11, 20:34
              To nie jest narzekanie, tylko indywidualna opinia- jak widać, podziela ją wielu ludzi. Z reguły sympatią darzy się osoby, które wydają się sympatyczniejsze, skromniejsze... nie mówimy tu o tym, jak się ubiera, bo to akurat pozytywny aspekt jego osoby- że jest oryginalny i nie boi się pokazać siebie (btw, mówi się transwestyta). O głosie wypowiadałam się w samych superlatywach, więc nie rozumiem "siadki" z tym "czy byśmy tak zaśpiewały".
              Na samym początku zrobił na mnie ogromne wrażenie, ale jak zobaczyłam jak się zachowuje w programie na żywo (z resztą już w poprzednim odcinku to zauważyłam) po prostu zaczął od siebie odpychać... niestety, zarozumiałość go zgubi.
    • madalena Gienek Loska 27.04.11, 15:32
    • emily. Szpak. 27.04.11, 16:06
      Tak naprawdę oboje są niewiarygodnie utalentowani, ale gdybym miała nacodzień kogoś z nich słuchać, to chyba byłby to Michał.
    • only_exception Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 27.04.11, 16:10
      Gienek Loska ♥
    • frau_jonas Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 27.04.11, 16:14
      Gienek!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka