Dodaj do ulubionych

Jaki jest wasz element rozpoznawczy?

• lovegaga13 Re: Jaki jest wasz element rozpoznawczy? 28.04.11, 14:29
      Tym że jestem duszą towarzystka i jak danego dnia nie ma mnie w szkole to wszyscy mówią że było nudno bz mnie ^^
      • l.o.v.e Re: Jaki jest wasz element rozpoznawczy? 28.04.11, 15:07
        Jasne włosy, grzywka na bok i zawsze czarny strój.
        • milk.a Mały Potwór 28.04.11, 15:16
          Niebieskie oczy, niski wzrost no i chyba donośny głos...cool
      • angie2 Re: Jaki jest wasz element rozpoznawczy? 28.04.11, 17:18
        Tak patrząc na odpowiedzi innych powiedziałabym, że:
        Oczy - nie znam nikogo, kto miałby, tak jak ja, zielone
        Piegi - tylko na nosie, widać je tylko wtedy, kiedy się uważnie przyjrzysz (w dodatku z bardzo bliska)
        Okulary - niestety
        Znamię - na plecach, więc raczej go nie widać

To chyba tyle
    • mweezy . 28.04.11, 15:13
      Nie wiem. Raczej nie ma we mnie nic charakterystycznego. Może oczy? Wreszcie doszłam do tego jaki mają kolor. Morski. Ni to zielony, ni to niebieski.
    • kotek.bieberka Re: Jaki jest wasz element rozpoznawczy? 28.04.11, 15:18
      czerwone nike i ogromne zielone oczy . ♥ Wiem, że na tym zdj profilowym tego nie widać xd .
    • minnie.mouse Re: Jaki jest wasz element rozpoznawczy? 28.04.11, 15:23
      Czarny rzemyk na lewej ręce owinięty zawsze 5 razy.
    • zeroplastic Re: Jaki jest wasz element rozpoznawczy? 28.04.11, 15:34
      Ja mam mocno długie włosy bo aż do połowy uda i mam piegi oraz mocno niebieskie oczy i jeszcze mam b.ładne paznokcie i zawsze jak siedzi ze mną w ławce taka jedna koleżanka to ze mną gada całą lekcję i się pyta co ja robię z nimi big_grin Ale moje długie włosy są czasami denerwujące bo mam je często zrobione w warkocza i jak idę korytarzem to mój taki jeden kolega ciągle mnie za niego ciągnie albo raz jak byly rekolekcje to sb zrobilam kitke i on usiadl w kosciele za mna i mi ciagle wyrywal wlosyuncertain A swoich piegow nie lubie nawet chyba bede szla na usuwanie a paznokcie b. lubię i wlosy zreszta tez bo moge zrobic z nimi co tylko chcebig_grin A no i ja w sb bardzo lubie moje biale zeby i sa tez proste i lubie sie usmiechacsmile
    • milya Re: Jaki jest wasz element rozpoznawczy? 28.04.11, 15:39
      Niski wzrost, blada cera, wieczny rumieniec (-.-")...
      Dziwna fryzurka: dwa kosmyki przy twarzy długie, reszta króciutka..
      Wiecznie obecne serduszko na nadgarstku (tatuaż niebieskim długopisem).
      Niezłomna miłość do kultury japońskiej.
      serce
    • innanzwszyscy Re: Jaki jest wasz element rozpoznawczy? 28.04.11, 15:40
      Moje włosy! One zawsze są nieogarnięte, ! kręcą się w każdą stronę, albo są proste, Ale zawsze wszyscy mnie kojarzą po włosach ;D
      To jest wada. wole być kojarzona inaczej ale ok winksciana
    • hanisiaa śińce pod oczmi i mój okropny nos ;/ 28.04.11, 15:49
      sińce są w mojej urodzie ;p codziennie wyglądam jak ćpunka, narkomanka, i w dodatku jestem blada jak ściana! I mam taki nos, w którym czubek jest taki "obwisły" -,-
    • patrysia441 Re: Jaki jest wasz element rozpoznawczy? 28.04.11, 15:52
      Pieg po lewej stronie koło nosa oraz kasztanowe włosy kiedyś były czarne , ale pojaśniały i są kasztanowe - i to są moje zaletysmile
    • patibilendziak Wielki uśmech, czekolada, muzyka i TMB. 28.04.11, 16:00
      Wielki uśmiech:
      Cały czas się śmieję. Uwielbiam się śmiać i zawsze szukam powodu do śmiania się.
      Czekolada:
      Kocham czekoladę! serce Mogłabym ją jeść zawsze i wszędzie. W każdej postaci.
      Muzyka:
      Słucham jej zawsze. Cały czas. Cały dzień. Na przerwach, jeżeli się da to też na lekcjach, w domu, na podwórku, u koleżanki, podczas spotkań rodzinnych, WSZĘDZIE.
      TMB = The Midnight Beast
      Zespół, który kocham! Są zabawni, niesamowici i ładni smirk
    • happiness uśmiech 28.04.11, 16:06
      wszyscy mi mówią,że mam bardzo ładny uśmiech.
      ciągle mam z czegoś zaciesz,więc być może dlatego c;
      no chyba zaleta to jest ; ))
    • tacomakota Re: Jaki jest wasz element rozpoznawczy? 28.04.11, 16:06
      element rozpoznawczy...hmmm/...
      Pomaranczowa plamka w oku w ksztalcie sercaserce
    • estera102 Re: Jaki jest wasz element rozpoznawczy? 28.04.11, 16:07
      no nie wiem chyba włosy - kręcone . no a tak to wydaje mi się że jestem zwyczajna . szczupła , średniego wzrostu ... : ) niektórzy mówią mi że mam piękne nogi ale mi się nie wydaje tak
    • olciaaa03 przeraźliwa chudość.. i to że jestem wysoka :) 28.04.11, 16:09
    • daisyw Re: Jaki jest wasz element rozpoznawczy? 28.04.11, 16:17
      Dość spore usta,których nie znoszę. A ogólnie moim znakiem rozpoznawczym są wiecznie potargane włosy xD
      • silverxdd guziczki . 28.04.11, 16:25
        oczy. Mam takie całe bardzo brązowe, jak gorzka czekolada. Moje koleżanki się śmieją że mam oczy jak guziczki. Poza tym miłość do 90210 i Plotkary ;p
    • bloodymary Re: Jaki jest wasz element rozpoznawczy? 28.04.11, 16:39
      dlugie, krecone wlosy. MOje duze troche skosne oczy o kolorze bardzo jasno niebieskim troche zblizonym do oczu husky. Wysoki wzrost, chuda.
      aha i piskliwy glos big_grin
      ZAlety
    • just.breathe Może... 28.04.11, 17:00
      Włosy? Są długie, lekko kręcone... Nikt u mnie w szkole nie ma kręconych włosów. A poza tym, to niezbyt ciekawa figura (domyślcie się, co mam na myśli...).
    • zuzabuza21 mój element rozpoznawczy 28.04.11, 17:15
      Moim elementem rozpoznawczym jest krzywy nos ;D
      Każdy mnie rozpozna bo go mam wink
      Jest to dla mnie wada ale nie chcę tego zmieniać ;]
    • emily. Pryszcze XD 28.04.11, 17:18
      • miley138 Re: Mój znak rozpoznawczy to... 28.04.11, 17:19
        głoośny i dookaźny śmiech, no i ... pryszcze !
    • angie2 Re: Jaki jest wasz element rozpoznawczy? 28.04.11, 17:32
      Mam pieprzyka na samym środku nogi (prawej). Tak gdzieś 5cm pod kolanem.
      W zimie jest spoko bo długie spodnie i wgl ale w lecie strasznie mnie wnerwia... tongue_out
      Ale nie spotkałąm nikogo kto by takiego miał wiec nie weim czy to wada czy zzaleta ;D
    • redhead Re: Jaki jest wasz element rozpoznawczy? 28.04.11, 17:37
      Planka na tęczówce w lewym oku, taka brązowa. Buty - balerinki, ale takie bez podeszwy... lubię być oryginalna. I jeszcze końskie zęby. Dla mnie raczej zalety, ale w sumie to nie wiem...
    • optymistka_ : x 28.04.11, 17:39
      moim elementem rozpoznawczym są także piegi których wręcz nie cierpię! :< :X
      a także kasztanowo- rude włosy. smile Powoli się do nich przyzwyczajam , bo wszyscy mówią że jeszcze nie widzieli takiego koloru włosów, ale ja ich nie lubię. :<
    • arya555 Dużo 28.04.11, 17:43
      Strasznie blada, wręcz biała jestem, mam krzywe nogi, chodzę śmiesznie, bo do środka stawiam nogi, mam szeroki nos i ciemne, brązowe, strasznie gęste włosy, które są olbrzymią szopą na mojej głowie shock A i jeszcze mam wiecznie "wystraszone" spojrzenie i cienie pod oczami jakbym nie spała pól rokubig_grin
      • arya555 O i jescze jestem strasznie niziutka 155 cm 28.04.11, 17:44
    • ddlovato Re: Jaki jest wasz element rozpoznawczy? 28.04.11, 17:51
      Jak tak czytałam wypowiedzi innych to trochę tego wyskrobałam:
      - znamię na lewej nodze - czasem irytujące bo każdy się pyta co to i takie tam ale dzięki niemu jestem inna ; )
      - pieprzyk na twarzy zaraz koło ust - czasem mnie wkurza bo mam przy nim włoski a nie mogę ich obciąć ale to też jest fajne
      - pryszcze - tutaj to w 100% wada
      - wysoka - chyba zawsze taka byłam więc zaleta.
      - cienie pod oczami - to nie jest fajne bo wyglądam jakbym się wyspała albo coś brała.
      - ciemna karnacja - zaleta, nie trzeba się opalać ; d
      - kręcone włosy i rude (malowane) - przez jakiś czas prostowałam ale już się przyzwyczaiłam a od pół roku maluje na rudo ; )) Zaleta jestem Wiewióra ; PP
      - obgryzione paznokcie - to wada bo czasem mnie to aż wkurza ale próbuje o tym nie myśleć.

No i to raczej nie z wyglądu ale jest jeszcze miłość do Bieber'a nie znam w szkole nikogo kto by go tak lubił jak ja ; )) W ogóle nie znam nikogo kto by go lubił .xdd
      • pysieek Re: Jaki jest wasz element rozpoznawczy? 29.04.11, 09:31
        ddlovato napisał(a):

> Jak tak czytałam wypowiedzi innych to trochę tego wyskrobałam:
        > - znamię na lewej nodze - czasem irytujące bo każdy się pyta co to i takie tam
        > ale dzięki niemu jestem inna ; )
        > - pieprzyk na twarzy zaraz koło ust - czasem mnie wkurza bo mam przy nim włoski
        > a nie mogę ich obciąć ale to też jest fajne
        > - pryszcze - tutaj to w 100% wada
        > - wysoka - chyba zawsze taka byłam więc zaleta.
        > - cienie pod oczami - to nie jest fajne bo wyglądam jakbym się wyspała albo coś

> brała.
        > - ciemna karnacja - zaleta, nie trzeba się opalać ; d
        > - kręcone włosy i rude (malowane) - przez jakiś czas prostowałam ale już się pr
        > zyzwyczaiłam a od pół roku maluje na rudo ; )) Zaleta jestem Wiewióra ; PP
        > - obgryzione paznokcie - to wada bo czasem mnie to aż wkurza ale próbuje o tym
        > nie myśleć.
        >
        > No i to raczej nie z wyglądu ale jest jeszcze miłość do Bieber'a nie znam w szk
        > ole nikogo kto by go tak lubił jak ja ; )) W ogóle nie znam nikogo kto by go lu
        > bił .xdd

RUUUUUUUUUDAAa big_grin z kąt ta wiewióra??
    • trufla Re: Jaki jest wasz element rozpoznawczy? 28.04.11, 18:10
      Aparat na zęby, okulary w dwukolorowej oprawce...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka