kurczaczek_ 28.04.11, 18:35 Kotki! Jak czytać tekst piosenki Sexualna? W googlach szukałam ale nic nie znalazłam Na google.translate jakos inaczej to wymawia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redhead Re: sexualna :D 28.04.11, 20:35 Dziwne pytanie zadałaś, nie mogę odpowiedzieć. Ale przecież puść sobie teledysk i się wsłuchaj pare razy Odpowiedz Link Zgłoś
sopwil Re: sexualna :D 28.04.11, 21:07 Ou ti sjekjeual`na nastilki Choć bjeri j piszi pro cje na lobi Spaljuesz usich i wsje nawkolo: Prsto, jak w pustjeli gobi. W poriwnjanni e toboju Mis switu - krasiwa, naće chobit Ćjerjee tjebje i takich, jak ti Chart jen sorl il sor bjed tu Mobi Alje e popoju takoju, jak w tjebje Bsje cje można mati w popi Koinwannja twoich prudjej Cje trawmi nsichićni nljus obii Nacani krićat`: "ak mij moeok", Ale dlja tjebje cje chobi Jakśćo ti budjesz Amigaloju Dlja tjebje budu Obi-Wan Kjenobi Ref. Seksual`na, njebjeepjećna, Njepokirna ta bjeeeapapjerjećna, Spokuszaju, nastupaesz, Cje najkraśća nić, ti dobrje znaesz o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o 2. Ti dobrje znaesz, jaknij ja, Jak ja stawljus do togo, jaka ti Takich jak ti bil`szje njema, Cje prawga, ale pogibnich bagato Tomu porada wsim krasunnjam, budi`-laska Ne bud`tje jegoistki Ja ne dużje ljublju m`jaso, Ale dużje ljubju goli kistki Podilit`sja ei mnoju wsim najkraśći, śćo wi maetje A w znak podjaki mi zamutim z wami Kabjerje i war`erje Potim pominjazmo tjet-a-tjet Maju ii ne pustjat` w jeir. to to? Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 28.04.11, 22:17 o mój jezu wytłumaczy mi ktoś jakie przesłanie niesie za sobą ta piosenka ? Odpowiedz Link Zgłoś
wunia o ja pie.... 29.04.11, 01:09 to beznadziejna piosenka po rosyjsku, a jak nie znasz jezyka, to nie wiesz. PROSTE Odpowiedz Link Zgłoś
sopwil -,- 29.04.11, 14:43 Jejku, ludzie, jak prosi o pomoc, to jej pomóżcie, a nie wygłaszacie tutaj te swoje denne kazania. Nikt was nie pyta, co o niej myślicie. Odpowiedz Link Zgłoś