diamonds Re: Wkurzająca reklama... 05.05.11, 18:21 -reklama jakiś wkładek, belli bodajże, gdzie jakaś baba mówi 'mam nadzieję że patrzysz na moje ruchy w tańcu i nie zwrócisz uwagi na moje lekkie nietrzymanie moczu' -wszystko na tip-top chciaż znam tę piosenkę na pamięć to uważam że jest po prostu głupia -i podobnie jak wiele osób 'mój piesek jest zdrowy i robi zdrową kupkę' itp bo jak można przy tym jeść? xd Odpowiedz Link Zgłoś
happiness .;))) 05.05.11, 19:08 reklama Apart z Kręglicką. ta muzyka mnie tak irytowała,że ja nie mogę. ciągle leciała na tvn,ja rozumiem,ze to sponsor jest większości programów,no ale bez przesady. no i oczywiście reklama `mój pies robi zdrową kupkę` -.- jeszcze kilka by się na pewno znalazło.. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: .;))) 05.05.11, 19:33 Reklama Turkish Airlines z Woźniacki. Nie lubię jej, więc nie lubię reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_rock !! 05.05.11, 19:38 *Goodbye Apetitte (czy jakoś tak) "zamień kluseczki na figurę laseczki (jakiej LASECZKI) "teraz i ja będę laską! Gudbaj Apetaj!" hah xDD *Durex "niektóre rzeczy lepiej wyglądają w pionie" (heh xD) *Zdrowa kupka *Adin, dwaa, adin dwaa/ Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 'wszystko na tip top i dzień jest nasz'... -_- 05.05.11, 19:44 wkurza mnie reklama podpasek, brrr XD Odpowiedz Link Zgłoś
joannie_b Re: Wkurzająca reklama... 07.05.11, 22:35 Oczywiście, że reklama Always! Odpowiedz Link Zgłoś
yyep Re: Wkurzająca reklama... 08.05.11, 16:48 nie zwracam zbytnio uwagi na reklamy, ale nie lubię reklam z ' turbodymomenem ' i ' superes' nie lubię też reklam Heyah i Plusa. Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Wkurzająca reklama... 08.05.11, 21:00 "Wszystko na tip top"... Chryste, tego się nie da słuchać po prostu. -.- I reklamy np. past do zębów czy też różnych leków, w których wypowiadają się lekarze (czy tam aktorzy przebrani za lekarzy - mi to wszystko jedno). Nic poza tymi dwoma przykładami - zbyt mało telewizji oglądam, żeby narzekać na reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
natalciaxxx Re: Wkurzająca reklama... 11.05.11, 15:09 Prawie wszystkie reklamy są wkurzające ; / ale najbardziej nie lubię tej reklamy wody Cisowianki, ta piosenka mnie strasznie wkurza ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek14 Re: Wkurzająca reklama... 11.05.11, 20:40 -gudbaj apetajt (zamień kluseczki na figurę laseczki) -ooo beko -oreo (przekręć, zamocz, poliż i zjedz czy jakoś tak ) -a mój piesek robi zdrową kupkę! -always (wszystko na tip top) -jakaś reklama syropu (a ja kaszlę tak: okhuuu! okhuuu!) Odpowiedz Link Zgłoś