Dodaj do ulubionych

Pierwsza randka!!

02.05.11, 18:56
Ej ,mam pytanie niedługo idę na pierwszą randkę ,nie wiem jak się zachować ,o czym gadać ,jak się ubrać ,i co powiedzieć rodzicom nie mam z nimi tak dobrego kontaktu ,a jak tato by się dowiedział to na pewno by nie pozwolił ,a mamę traktuję jak mamę ,a nie osobę do pogaduch.Lepiej okłamać czy w jaki sposób powiedzieć .Mieszkam daleko od miasta,a moja mama praktycznie ciągle jest w domu .Pomocyyyy !!!11uncertain
Obserwuj wątek
    • leesh Re: Pierwsza randka!! 02.05.11, 19:02
      Nie byłam jeszcze na randce, wiec nie bardzo mogę pomóc. Wiem tylko że ja na pewno nie powiem rodzicom gdy będę iść na pierwszą randkę.
      • majson Re: Pierwsza randka!! 02.05.11, 19:45
        Nie wiem czym się stresujesz smile nie ma się czego bać big_grin choć nie lubię randek bo zazwyczaj jest taka stypa- Cześć-Cześć -co tam? -nuda -aha -no -fajnie -no -super..... hah no ale ogólnie ja mamie chciałam wcisnąć kit że idę z koleżanką jakąś tam ale w końcu jej powiedziałam że z kolegom(o tym sama zdecyduj bo to zależy od rodziców jeśli masz mamę surową która ci mało pozwala to lepiej powiedź że ze starą kumpelą się omówiłaś)
    • kolejnezmiany Re: Pierwsza randka!! 02.05.11, 19:42
      ubierz się ładnie ale WYGODNIE.chyba ostatnie czego chcesz to żebyś się cały czas poprawiała itp.zachowuj się na luzie, tak jak normalnie.pamiętaj że chłopak zakochał się w Tb w takiej jaka jesteś na co dzień więc nie udawaj kogoś innego.bądź sobą.powiedz rodzicom!to żaden wstyd.oni też chodzili na randki więc nie widzę powodu, dla którego mieliby Ci zabronić.
      • wariatka... Re: Pierwsza randka!! 02.05.11, 19:46
        Tak jak wcześniej dziewczyny mówiły, radzę ci ubrac się ładnie, ale na luzie..
        Możesz włożyc np leginsy i spódnicę, a do tego sweterek..
        Ja powiedziałabym rodzicom dopiero po randce, abym mogła na nią pójsc,... tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka