antay Re: Polecamy blogi! 06.07.11, 12:11 www.huncwoci-atakuja.blog.onet.pl Polecam! Jeżeli ktoś lubi fan ficki związane z HP to niech wejdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
justi1398 Re: Polecamy blogi! 06.07.11, 13:15 ddlovato.blogi.kotek.pl onlyash.blogi.kotek.pl demi-sel-katy.blogi.kotek.pl lovedemilovato.blogi.kotek.pl blondzia.blogi.kotek.pl fankademilovato.blogi.kotek.pl magdusia.blogi.kotek.pl demi-miley-sel.blogi.kotek.pl Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Polecamy blogi! 06.07.11, 13:57 demi-love.blogi.kotek.pl/ - Świetny blog!!! Można dowiedzieć się tam wielu ciekawych informacji , newsów z o Demi Lovato sale-el-sol.blogi.kotek.pl/ - Boski blog!!! Bardzo polecam ten blog szczególnie jeśli jesteś fanem Shakiry! Można dowiedzieć się tam dużo ciekawych informacji o Shakirze. __________________________________________________________________ Na koniec chciałabym również zaprosić was na mój blog. Oto on : onlyash.blogi.kotek.pl/ Nie jest on może jakiś taki super ale zapewniam że jeśli jesteś fanem Ashley Tisdale lub po prostu tylko ją lubisz i chciałabyś się czasami wiedzieć co u niej się dzieje to zapraszam na mojego bloga... W miarę możliwości dodawane są tam świeże newsy dotyczące Ashley i co u niej się dzieje. Pozdrawiam riki1246 Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Prawidłowe linki do blogów!!! 06.07.11, 15:06 sale-el-sol.blogi.kotek.pl/ demi-love.blogi.kotek.pl/ Ps. Jeśli te linki też będą złe to blog sale el sol posiada użytkowniczka @misio a blog demi-love użytkowniczka @love.demi. Dlatego wtedy po prostu wejdźcie w ich profile i w blog Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Polecam blog 09.07.11, 18:27 Fakt, nie z kotka, ale polecam serafiel-nails.blogspot.com/ jest on o paznokciach, modzie i urodzie Odpowiedz Link Zgłoś
jeahbeybe Re: Polecamy blogi! 29.07.11, 15:21 Bardzo polecam ten blog Jest to początkowa historia o Julce, która przeżywa wiele niepowodzeń w życiu - > caroline-dontforgetme.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
allgood Maruda Lubi 29.07.11, 22:18 Ja polecam bloga Maruda Lubi - marudalubi.blogspot.com Dużo podnoszących na duchu fot z króciutkimi opisami po polsku i angielsku nowiutki, ale się rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
panterka37 Re: Polecamy blogi! 08.08.11, 11:27 Cześć ! Nie Chcę Być Samolubna ale polecam Mojego Bloga panterka37.blogi.kotek.pl/ Są Tam : Fotografię , Moje Wiersze , Książki , Filmy , Muzyka . Mam Nadzieje Że Się Wam Spodoba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
adaa12 Re: Polecamy blogi! 12.08.11, 11:23 historia-o-elizie.blog.onet.pl/ zapraszam do czytania;p Odpowiedz Link Zgłoś
aalchena Re: Polecamy blogi! 14.10.11, 18:10 blog urodowy, dopiero zaczynam ale polecam, jeszcze się rozkręcę blueviolets07.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Zapraszam serdecznie DO MNIE ;) na bloga ;) 07.01.12, 13:50 www.katsuumi.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
allys Polecamy blogi! 15.01.12, 23:41 Wszyscy polecają swoje blogi. Gdzie tu sens? Odpowiedz Link Zgłoś
roxxxy Re: Polecamy blogi! 16.01.12, 07:36 informacjeogwiazdach.blogi.kotek.pl/ o bardzo ciekawy blog o gwiazdach i modzie polecam też mój blog pisze o różnych newsach (oczywiście o gwiazach), o różnych ciekawych wpisach gwiazd z twittera, na moim blog jest dużo o Nicki Minaj, więc zapraszam na bloa wszyskich fanów raperki roxxxy.blogi.kotek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
moustaches ;D 22.01.12, 21:54 tu jest mój, dopiero zaczynam, ale cóż lauren-whiite.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Polecamy blogi! 14.06.12, 22:55 www.przezrozoweokulary20.blogspot.com/ZAPRASZAM! Odpowiedz Link Zgłoś
music.girl Sekrety Rose 09.08.12, 17:15 Co prawda to jest mój blog, ale zapraszam XD I zapraszam też na mojego bloga na tej stronie ) Tu macie linki: sekrety-rose.blogspot.com/ musicgirl.blogi.kotek.pl/ Pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
ann_rock Re: Polecamy blogi! 10.10.12, 17:27 bez urazy, ale blogi na kotku są do dupy... godne zainteresowania można policzyć na palcach jednej ręki Odpowiedz Link Zgłoś
kleks Re: Polecamy blogi! 10.10.12, 18:03 Czytam blogi niektórych dziewczyn i nie mogę nadziwić się ich kreatywności Szczególnie gorąco chciałabym polecić: sottile.blogi.kotek.pl ja-to-bym-zjadl.blogi.kotek.pl moja-opowiesc.blogi.kotek.pl zatoka-znow.blogi.kotek.pl wanted-to-be-free.blogspot.com Z czystej próżności zareklamowałabym również swojego bloga, ale chyba się powstrzymam Odpowiedz Link Zgłoś