13.05.11, 17:35
Nie widziałam wątku o tym temacie, ale jakby był to wiecie co robić. ;p

Co sądzicie o zespole Enej ? Występował on [ i wygrał ] w polsatowskim show Must Be The Music - Tylko Muzyka . Podoba mi się ich piosenka ' Radio Hello ' . Jak myślicie, zrobią karierę ?

sciana
Obserwuj wątek
    • cesautres lubię ich 13.05.11, 17:38
      może zrobią karierę ; ) zobaczymy ;p
      • fun Re: lubię ich 14.05.11, 11:59
        o fajni sa juz nie moge sie doczekac ich wystepu na top trendy ;Dwink
    • kakusiaa__ Re: Enej . 14.05.11, 15:45
      Są świetni, uwielbiam ich : )) .
    • zuzka11 !!!!! 14.05.11, 21:16
      No mi się podoba big_grin . Ta piosenka , o której wspomniałaś jest super ;D !!!
    • yourbadream Oni JUŻ robią karierę. Mają 2 płyty na koncie i... 14.05.11, 23:04
      Koncertują. Zanim się zgłosili do MBTM mieli fanów. Tak ni z gruszki, ni z pietruszki się nie wzięli. Niby coś tam lubicie, a nic totalnie nie wiecie i jakieś dziwne pytania potem.

Nie przepadam za Enej, nie moja muzyka, dla mnie to takie żywe, weselne granie.
      • mickeymouse Re: Oni JUŻ robią karierę. Mają 2 płyty na koncie 14.05.11, 23:56
        Nie mówię, że ich lubię, nie da się tego stwierdzić po jednej piosence. Dla mnie kariera, to jak ktoś gra, dobrze gra, dużo gra i jest znany. A Enej wcześniej taki nie był .
    • desire Re: Enej . 14.05.11, 23:52
      za radio hello to masa ludzi przepada, dosłownie bzika mają na punkcie tej piosenki. ja natomiast nie będę oceniać zespołu tym bardziej, że do tej pory słyszałam tylko JEDEN ich utwór, który właśnie ściągam. co do 'radio hello' to podoba mi się nastrój i to jakie emocje mi daje.. wink
      • nieogarniamcie Re: Enej . 15.05.11, 07:40
        Oczywiście bardzo lubię ten zespół. Tak, "radio hello" jest fajną, żywą piosenką, ale zespół Enej ma też inne piosenki(nie takie szybkie). Np. Przepraszam Cię za wszystko jest baardzo fajna wink
        • karolinke13 Re: karolinke13 15.05.11, 09:44
          kocham ich!!! bardzo dobrze żę wygrali!!! stawiałam na nich big_grin
    • diabolusxxx enej . 15.05.11, 10:57
      moim skromnym zdaniem może powinni wejsc do finałowej trójki, ale nie powinni wygrac. ogólnie finał MBTM był do du . py. co robił tam ten Filipińczyk od siedmiu boleści?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka