Dodaj do ulubionych

sukienka = wesele

13.05.11, 18:43
potrzebna mi sukienka może byc z allegro.
Przekopałam internet i znalazłam tylko jedną fajną
Proszę was o linki do fajnych sukienek weselnych i wieczorowych
o rozmiarze 34-36
dzieki kisskisskiss
Obserwuj wątek
    • fanka96 Re: sukienka = wesele 13.05.11, 19:00
      Czy naprawde sądzisz, że komuś by się chciało szukac ci sukienke???
      • nataliaaa.a Re: sukienka = wesele 13.05.11, 19:31
        bożę cioto!
        jak nie masz żadnego linku to się nie udzielaj!
        • stay_away Re: sukienka = wesele 14.05.11, 10:48
          www.asos.com/
          poszukaj na tej stronie. to zagraniczna firma. Sukienka przychodzi z Londynu, za przesyłkę nic nie płacisz, czekasz bodajże 9 dni roboczych. Ja zamawiałam stąd w zeszłym roku. Można znaleźć pare fajnych, ale mogłabyś uwzględnić w jakiej cenie szukasz sukienki to łatwiej byłoby pomóc ; )
    • bellacullenx Re: sukienka = wesele 14.05.11, 19:10
      Linków Ci nie polecę, bo nie wiem jak wyglądasz, jaką masz figurę i co lubisz.
      Ja osobiście kupiłam sobie sukienkę w bershka nowa kolekcja wiosna/lato 2011- sukienka jest piękna. Wgl.w tym sklepie jest wiele ładnych sukienek.
      Drugą sukienkę kupiłam sobie w zarze również nowa kolekcja (kupiłam wczoraj, więc na bak jest jeszcze w sklepach). Sukienka jest przepiękna jedna z ładniejszych, jakie mam..
      Lecz mam je na poprawiny, na pierwszy dzień wybrałam satynową sukienkę, w łososiowym, ciepłym kolorze- śliczna smile Kupiłam ją w CHT (tandeta) w Krakowie, lecz z tego co widze jesteś z łodzi. W Łodzi nigdy nie byłam więc adresów Ci nie podam. Nie radze kupować w internecie, nie masz sprawdzonej rozmiarówki,nie wiesz jak leży - nie radzę.

• nataliaaa.a Odświeżam! 15.05.11, 21:11
      a więc
      mam 13 lat i raczej taką figurę przeciętną mam 160i rozmiar S (34-36)
      koszt od 100-160zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka