cullen_bella 17.05.11, 18:56 Mam na początku czerwca bal 6 klas Nie chcę na niego iść, ale muszę. Tylko co włożyć ? wychowawczyni powiedziała, że nie musi być sukienka, może być spódnica lub spodnie ( ale nie jeansy). Generalnie ma być po prostu elegancko. Proszę, pomóżcie mi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estrellaa Re: Bal 6 klas = problem 17.05.11, 19:11 czemu musisz ? nikt cię nie może zmusić . nie wiem w co możesz się ubrać bo nie wiem jak wyglądasz , co lubisz nosić itp . polecę tak neutralnie załóż spódniczkę ( może w kwiaty ? to teraz taki modny wzór ) i jakąś elegancką bluzeczkę . ( jeśli założysz jednolitą , czarną spódniczkę to pudrowa bluzka będzie ok ) Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: Bal 6 klas = problem 17.05.11, 19:37 Jak lubisz sukienki to załóż sukienkę, a jeśli nie lubisz to może jakaś ładna elegancka bluzka (niekoniecznie biała.) i spodnie z materisału. Jak ja miałam komers po szóstej klasie to założylam zwykłą tunikę i takie spodnie z troche błyszczącego materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Bal 6 klas = problem 17.05.11, 19:44 Załóż co chcesz. Jeżeli nie czujesz się na siłach to po prostu nie idź. Nikt nie powinien tobą rządzić, a już na pewno ubiorem. Uczeń też ma prawa, nawet jak dorośli tak nie uważają. Twoje ciało, Twoja sprawa. Ja na Twoim miejscu nie słuchałabym się wychowawczyni, tylko postawiłabym na swoim.. Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Bal 6 klas = problem 17.05.11, 20:58 ja też mam w czerwcu ale to już pod koniec. Dzień przed zakończeniem roku ;p Ja kupię sobie sukienkę w croppie podam ci linka. W rzeczywistości jest jeszcze ładniejsza link : sklep.cropp.com/odziez-damska_5/sukienki_31/sukienka_34496.html/s/pcreateddate spytałam dziewczyn tu, na kotku czy ładna większość jest na TAK Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Bal 6 klas = problem 17.05.11, 21:27 Pochodź po sklepach i popatrz za czymś ciekawym... poza tym- takich wątków było mnóstwo, pewnie tam były rafy, poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Bal 6 klas = problem 22.05.11, 10:44 Zgadzam się z Kat. Wątków jest mnóstwo poza tym my Cię nigdy nie widziałyśmy i nic Ci nie dopasujemy! Zapytaj się mamy, to naprawdę tak trudno? Odpowiedz Link Zgłoś
elena98 Re: Bal 6 klas = problem 22.05.11, 17:18 Poszperaj w szafie. Myślę, że znajdziesz tam fajne ciuchy. A jeśli naprawdę nie masz co na siebie włożyć to pochodź po sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Bal 6 klas = problem 23.05.11, 19:35 Dlaczego nie chcesz iść? Bal szóstych klas - ostatnia szansa na spędzenie trochę czasu w gronie znajomych z klasy. Ja założyłabym sukienkę - najbardziej pasująca na takie wydarzenie/spotkanie. Osobiście na co dzień nie noszę sukienek, więc skorzystałam z okazji, znalazłam w sklepie taką, jakiej nikt nie miał, która mi się podobała i wtedy to był ostatni raz, kiedy ową sukienkę włożyłam. Zatem na początek - nie "musisz" iść na ten bal, ale "chcesz" na niego iść. Przede wszystkim nastawienie. Po drugie - sukienka powinna być raczej w stonowanych, ciemnych kolorach. A po trzecie zabierz mamę lub przyjaciółkę do sklepu i wybierz strój. Cała logika. Odpowiedz Link Zgłoś
unattainablex3 Re: Bal 6 klas = problem 27.05.11, 17:59 My mamy pod koniec czerwca coś bardziej w stylu dyskoteki ale tez musimy przyjśc w sukienkach. (tzn dziewczyny) niestety nie moge znajść zdjęcia sukienki . U góry czarna odcinan pod biustem a dół czarny w niebieskie kwitay Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: Bal 6 klas = problem 27.05.11, 18:04 A my mamy ognisko i nie mam problemu Jeśli chodzi o strój, to dziewczyny mają rację, powinnaś zapytać się mamy, poszperać z przyjaciółką w szafie (może od niej coś pożyczysz), idź poszukaj w sklepach. A sukienka na taką okazję to naprawdę dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
laleczka. Re: Bal 6 klas = problem 27.05.11, 19:59 Mam propozycje www.reserved.com/2011/#/pl/collection/product/10/P5085 www.hm.com/pl/product/83813?article=83813-A Odpowiedz Link Zgłoś