Dodaj do ulubionych

Bal 6 klas = problem

17.05.11, 18:56
Mam na początku czerwca bal 6 klas uncertain Nie chcę na niego iść, ale muszę.
Tylko co włożyć ? wychowawczyni powiedziała, że nie musi być sukienka, może być spódnica lub spodnie ( ale nie jeansy). Generalnie ma być po prostu elegancko.
Proszę, pomóżcie mi. smile
Obserwuj wątek
    • cullen_bella Odświeżam ;d 17.05.11, 19:03
    • estrellaa Re: Bal 6 klas = problem 17.05.11, 19:11
      czemu musisz ? nikt cię nie może zmusić .
      nie wiem w co możesz się ubrać bo nie wiem jak wyglądasz , co lubisz nosić itp .
      polecę tak neutralnie załóż spódniczkę ( może w kwiaty ? to teraz taki modny wzór ) i jakąś elegancką bluzeczkę . ( jeśli założysz jednolitą , czarną spódniczkę to pudrowa bluzka będzie ok )
    • lace Re: Bal 6 klas = problem 17.05.11, 19:37
      Jak lubisz sukienki to załóż sukienkę, a jeśli nie lubisz to może jakaś ładna elegancka bluzka (niekoniecznie biała.) i spodnie z materisału. Jak ja miałam komers po szóstej klasie to założylam zwykłą tunikę i takie spodnie z troche błyszczącego materiału.
    • collage Re: Bal 6 klas = problem 17.05.11, 19:44
      Załóż co chcesz. Jeżeli nie czujesz się na siłach to po prostu nie idź. Nikt nie powinien tobą rządzić, a już na pewno ubiorem. Uczeń też ma prawa, nawet jak dorośli tak nie uważają. Twoje ciało, Twoja sprawa. Ja na Twoim miejscu nie słuchałabym się wychowawczyni, tylko postawiłabym na swoim..
    • monia12xd Re: Bal 6 klas = problem 17.05.11, 20:58
      ja też mam w czerwcu ale to już pod koniec. Dzień przed zakończeniem roku ;p
      Ja kupię sobie sukienkę w croppie podam ci linka. W rzeczywistości jest jeszcze ładniejsza tongue_out
      link :

sklep.cropp.com/odziez-damska_5/sukienki_31/sukienka_34496.html/s/pcreateddate

spytałam dziewczyn tu, na kotku czy ładna większość jest na TAK big_grin
    • katsuumi_17 Re: Bal 6 klas = problem 17.05.11, 21:27
      Pochodź po sklepach i popatrz za czymś ciekawym... poza tym- takich wątków było mnóstwo, pewnie tam były rafy, poszukaj wink
      • klaudia_25 Re: Bal 6 klas = problem 22.05.11, 10:44
        Zgadzam się z Kat. Wątków jest mnóstwo poza tym my Cię nigdy nie widziałyśmy i nic Ci nie dopasujemy! Zapytaj się mamy, to naprawdę tak trudno?
    • elena98 Re: Bal 6 klas = problem 22.05.11, 17:18
      Poszperaj w szafie. Myślę, że znajdziesz tam fajne ciuchy. A jeśli naprawdę nie masz co na siebie włożyć to pochodź po sklepach smile
    • by_moonlight Re: Bal 6 klas = problem 23.05.11, 19:35
      Dlaczego nie chcesz iść? Bal szóstych klas - ostatnia szansa na spędzenie trochę czasu w gronie znajomych z klasy. Ja założyłabym sukienkę - najbardziej pasująca na takie wydarzenie/spotkanie. Osobiście na co dzień nie noszę sukienek, więc skorzystałam z okazji, znalazłam w sklepie taką, jakiej nikt nie miał, która mi się podobała i wtedy to był ostatni raz, kiedy ową sukienkę włożyłam. Zatem na początek - nie "musisz" iść na ten bal, ale "chcesz" na niego iść. Przede wszystkim nastawienie. Po drugie - sukienka powinna być raczej w stonowanych, ciemnych kolorach. A po trzecie zabierz mamę lub przyjaciółkę do sklepu i wybierz strój. Cała logika.
    • unattainablex3 Re: Bal 6 klas = problem 27.05.11, 17:59
      My mamy pod koniec czerwca coś bardziej w stylu dyskoteki ale tez musimy przyjśc w sukienkach. (tzn dziewczyny) wink niestety nie moge znajść zdjęcia sukienki . U góry czarna odcinan pod biustem a dół czarny w niebieskie kwitay wink
      • abbey_girl Re: Bal 6 klas = problem 27.05.11, 18:04
        A my mamy ognisko i nie mam problemu smile
        Jeśli chodzi o strój, to dziewczyny mają rację, powinnaś zapytać się mamy, poszperać z przyjaciółką w szafie (może od niej coś pożyczysz), idź poszukaj w sklepach. A sukienka na taką okazję to naprawdę dobry pomysł.
    • kiwi Re: Bal 6 klas = problem 27.05.11, 18:51
      sukienkę załóż.
    • laleczka. Re: Bal 6 klas = problem 27.05.11, 19:59
      Mam propozycje

www.reserved.com/2011/#/pl/collection/product/10/P5085
      www.hm.com/pl/product/83813?article=83813-A

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka