koteq_xd gaga 11.06.11, 15:00 Hair najlepsze. Uwazam ze to najgorsza jej plyta. lady gaga juz sie kazdemu znudzila Odpowiedz Link Zgłoś
yourdrug Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 15:00 nie slucham tego gowna Odpowiedz Link Zgłoś
kasia54321 Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 15:01 JUDAS!JUDAS!JUDAS!JUDAS!JUDAS!JUDAS!JUDAS!JUDAS!JUDAS!JUDAS!JUDAS! Odpowiedz Link Zgłoś
dominika5713 Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 15:01 najlepszy zdecydowanie `judas ` Odpowiedz Link Zgłoś
artemida Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 15:21 Z tych piosenek, co wymieniłaś, to żadna mi się tak na 100% nie podoba, jeśli już muszę wybierać, to niech to będzie Hair. A z całej jej nowej płyty to najlepsze Bloody Mary. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelka Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 15:18 Judas to świetny kawałek. Oczywiście , że tak. Jeśli o mnie chodzi Gaga non stop mnie zaskakuje , ale przede wszystkim jest świetną artystką i ma świetny głos. O czym ludzie często zapominają. Za to ją cenię. Uważam , że to najlepsza płyta Gagi i będzie miała jeszcze takich wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
tinkerbellka Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 15:23 wg mnie raczej nie.poprzednie płyty "The Fame" i "The Fame Monster" były dużo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kara33441 Re:Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 15:41 The Edge Of Glory... Odpowiedz Link Zgłoś
lili96reggae Gaga ble... 11.06.11, 15:50 Nie słyszałam ani jednego nowego singla z jej płyty... Dlatego bo uważam że jest beznadziejna, nie potrafi śpiewać i głupia. Nie ma za grosz przyzwoitość i nie ma dla niej granicy,którą już dawno przeszła... Ale nie dziwię się że wam się podoba bo teraz nie liczy się ani umiejętność ani inteligencja tylko to kto zrobi większe zamieszanie wokół siebie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
daisyw Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 16:15 Born this way i Judas Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 16:34 szczerze mowiac to wolalam ja i jej pioseki na poczatku jej kariery. Born This Way i Judas Odpowiedz Link Zgłoś
ramzesik Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 16:22 Judas Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 16:36 Wszystkie są naj , jednak za piosenką pt. " Hair " za bardzo nie przepadam Odpowiedz Link Zgłoś
cukierek_ Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 16:42 Nie słucham jej nowych piosenek, bo mi się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 The Edge Of Glory 11.06.11, 17:13 ...z tych co wymienilas. A z calej plyty najlepsze jest Bloody Mary i Heavy Metal Lover. Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 17:14 "judas" "the edge of glory" Odpowiedz Link Zgłoś
selenka1413 Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 17:44 Born This Way, bez wątpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
dulcegirl Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 18:06 Oczywiście Born this way Judas jest beznadziejne nie podoba mi się ta piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 18:07 dla mnie wszystkie jej piosenki są takie same : D Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 18:15 Dla mnie "Judas" <3 i jeszcze "Americano" <3 cała płyta i tak jest Meeega super! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 18:27 ja uważam dwa . Mianowicie ' Born This Way ' i ' Judas ' Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 19:08 nie lubię jej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
kicksforchicks Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 19:37 moim zdaniem, BTW to najlepszy album, który powstał w ostatnich latach. Gaga odwaliła taką robotę że masakra, a ci, którzy nie doceniają tego i twierdzą że się kobieta kończy, no cóż, widać co im się podoba. ryśka z czerwonymi włosami i swoim teledyskiem jaka to ona jest zła że zabiła faceta o jejku straszne. albo perry która swoim teledyskiem do e.t. pokazuje jakim jest beztalenciem i jak nie ma pomysłu na siebie, no i ściąga od gagi. piosenki z btw nie są nastawiane na komercję. każda piosenka ma swoją historię i w każdą piosenkę gaga włożyła całe swoje serce. nie śpiewa o idealnej miłości, o imprezach, dawaniu dupy czy o piciu. tylko o tym co przeżyła, co ją inspiruje, na czym się wzoruje. ale spójrzmy prawdzie w oczy - ludzie lubią komercyjne piosenki. ale płyta odnosi sukces. i gaga jeszcze pokaże! twoje pytanie jest trochę nie na miejscu, bo ciężko wybrać piosenkę, która z BTW mi się najbardziej podoba. wszystkie są niesamowite, chociaż do Bloody Mary jeszcze się nie przekonałam. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
selenkaxd100 Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 19:45 the edge of glory i hair są najlepsze lady gaga i ta Płyta jest wyjatkowa !! Odpowiedz Link Zgłoś
squelly Re: Który nowy singiel GaGi uważacie za najlepszy 11.06.11, 19:50 Na okrągło słuchałam niedawno Born This Way, teraz moja mania przeszła na Judas Odpowiedz Link Zgłoś