Dodaj do ulubionych

chłopczyce

18.05.11, 20:12
hej ; p mam pytanie: czy chłopczyce odstraszają chłopców?
czy uważają je za mało atrakcyjne?
nie mówię, o dziewczynach które noszą meskie, albo cholernie luźne ubrania xd
ja jestem ,,chłopczycą'' i wcale się tak nie ubieram. Co prawda nie cierpie nosić spudniczek albo sukienek, ale nie wyglądam jak chłop. ;p
nosze zazwyczj zwykłe t-shirty i rurki. No i mam krótkie włosy ;]
szczerze nie uważam, ze jestem brzydka. no przeciętna ; ) ale czasami sie zastanawiam czy nie odstraszam chłopaków swoim stylem?
z zachowania jestem przecież jak normalna dziewczyna!
no dobra poza tym, że nie lubię łazić po sklepach, kupować ubrań, , ogladać komedi romantych ; )
wiec pytam jak sądzicie chłopczyce odstraszają chłopaków? a moze któraś z was ma jakies doświadczenia na ten temat? tak czy siak chce poznać wasze opinie ; )
Obserwuj wątek
    • sweet94 Re: chłopczyce 18.05.11, 20:17
      to że nie zakładasz spódnic i sukienek nie czyni cię chłopczycą... co chłopak, to inny gustwink
      • roxy11 Re: chłopczyce 18.05.11, 20:18
        słownika to ty chyba tez nie 'nosisz'.
        spódniczek.
        • behindblueeyes Re: chłopczyce 18.05.11, 20:24
          Śpieszyłam się i nie zauważyłam.
          Nie musisz od razu być opryskliwa ;/
    • song Re: chłopczyce 18.05.11, 20:21
      Mam tak jak ty.
      Ale czy to odstrasza chłopaków? Mam to w d*pie, nie latam za chłopakami,żeby ich podrywać,nie szukam miłości "na chama". Jak będę starsza,kogoś tam spotkam i się zakochamy,ale teraz to mnie te sprawy nie obchodzą.
      Amen.
      • jolene_ Re: chłopczyce 18.05.11, 20:26
        w sumie to myślę, że zależy od chłopaka.
        moja koleżanka np. też jest chłopczycą i podoba się kilku chłopakom.
        cóż, co prawda nie są oni wyjątkowo przystojni i fajni , ale wciąż...
        • paramore2788 Re: chłopczyce 23.05.11, 19:50
          Wg mnie to dużo zależy od chłopaka. Bo są np, tacy, którzy by się tylko z takimi umawiali (znam takich) ale też tacy, którzy uważają, że dziewczyny nie wyglądają zbyt atrakcyjnie w takim wydaniu.
    • katsuumi_17 Re: chłopczyce 18.05.11, 21:28
      Myślę, że traktują je jak dobre kumpele smile
    • mari86 Re: chłopczyce 19.05.11, 18:29
      Myślę, że wszystko zależy od chłopaka smile
    • a_vie wręcz przeciwnie. 19.05.11, 18:52
      nie odstraszają, a przyciągają. przynajmniej oni tak twierdzą. ale przecież chopy nie wiedzą czego chcą.. nie ma się czym przejmować.
    • klaudia_25 Re: chłopczyce 22.05.11, 10:48
      mam długie włosy -nienawiść do krótkich! wink
      Nie lubię nosić spÓdniczek (!) ale sukienki owszem! big_grin
    • seneka4 Re: chłopczyce 23.05.11, 13:45
      Odstraszać nie odstraszają, ale chłopcy widzą w takiej dziewczynie tylko kumpla, wolą dziewczyny, które noszą spódniczki i się malują.
      • morphine_ tu 23.05.11, 13:49
        Kobieta to kobieta, i chłopacy wolą jak wyglądają dziewczęco wink A chłopczyce są zwykle dobrymi kumpelami.
        • sara297 Re: tu 23.05.11, 14:14
          nie wiem
      • angie2 @seneka4 23.05.11, 16:21
        zgadzam się w zupełności. Chociaż nie bardzo wiem o co chodzi autorce wątku. Nie nosisz spódnic i sukienek i dlatego jesteś chłopczycą? To może powiem ci tak: ja nienawidzę sukienek, w szafie mam tylko dwie (jedną galową) spódnice, uwielbiam oglądać mecze i fascynują mnie szybkie auta, w szczególności te firmy Aston Martin, ale nie jestem chłopczycą.
    • marsjanka115 x__x 23.05.11, 13:50
      zależy od wieku np w mojej klasie jest taka jedna chłopacy raczej się jej boją ale traktują ją jak kumpla. może to i lepiej ; )
    • buziaczek15600 Re: chłopczyce 23.05.11, 13:52
      może i odstrasza...
      jeśli masz dosyć tego to do swojego ubrania dodaj naszyjnik lub branzoletke,
      pomaluj sobie paznokcie itp.smirk
    • optymistka_ sądzę... 23.05.11, 13:56
      że to zależy tylko od gustu chłopaka. Niektórym podobają się umalowane, ubrane w spódniczkę dziewczyny. A innym znowu wyluzowane, mające fajny styl chłopczyce. : ) Ja jestem gdzieś pomiędzy. Ale to zależy od chłopaka, więc się nie przejmuj. Na pewno spotkasz takiego, który będzie się Tobą zachwycał. Wyglądem jak i charakterem. : >
    • happiness Re: chłopczyce 23.05.11, 14:37
      Wydaję mi się,że chłopcy traktują takie dziewczyny jak kumpele.
      Lubią z nimi spędzać czas,gadać,ale nie traktują ich jako dziewczyny,z którymi można by chodzić.
      Ale jak ujrzą ich kobiecą stronę to wszystko się zmienia.

ojoj,chyba naoglądałam się za dużo filmów :3
    • nati1204 Re: chłopczyce 23.05.11, 14:48
      Chłopczyce troche odstraszają chłopkaów xd. Ale zależy , jaki styl mają chłopacy .smile Niektórzy są np . skejtami , czy wgl.. no to oczywiśćie podobają im się typy skejtów. Ale , nie musisz zmieniać sowjego stylu , no bo jak poznasz chłopaka i on powie że cb lubi , czyli zakakpecyowała cb taka jaka jesteś. Ja np. też nie lubie za bradzo spódniczek ale czasem je zakładam. Ale narazie mam 13 lat i chłopcy mnie nie interesują. Po prostu BĄDŹ TAKA JAKA JESTEŚ .!! kisssmirk
    • madalena Re: chłopczyce 23.05.11, 14:58
      to chyba zależy od chłopaka ale przecież nie powinnaś się zmieniać dla chłopaka, on ma polubić cię taką jaką jesteś. smile
    • karate_kotek OMG 23.05.11, 15:36
      CHŁOPAKA NIE OBCHODZI CZY CHŁOPCZYCA CZY NIE, NP. U NAS W SZKOLE JEDNA TAKA "LALUNIA" MIAŁA DWÓCH CHŁOPAKÓW A CHŁOPCZYCA GDZIEŚ KOŁO 9...A MAJĄ PO 12-13 LAT, JAK JA...
    • sosweet Re: chłopczyce 23.05.11, 15:40
      bardzo do siebie jesteśmy podobne ja tez taka jestem smile Jak zaczęłam w nowej klasie to mnie chłopaki nie lubili bo byla chłopczyca sad ale teraz to się zmieniło, a ja nadal jestem chłopczyca big_grin chyba zależy jak się zachowujesz w stosunku do nich, ja na przykład się cały czas kłóciłam wiec mnie nie lubili crying a teraz jestem mila to oni są mili ;p wiec jeżeli jesteś dla nich mila to nie sadze ze będzie ich obchodzić czy jesteś chłopczycą czy nie smile
    • trzynastka13 Re: chłopczyce 23.05.11, 16:01
      zależy, który chłopak lubi gdy dziewczyna jest taka lalunia czy nie wink
    • truskawka00 Re: chłopczyce 23.05.11, 16:25
      chłopaki mogą czuć do nich niechęć
      więc raczej odstraszają sad
    • alicesalvatore Re: chłopczyce 23.05.11, 16:44
      każdy chłopak lubi co innego. wink może jednemu się nie spodobasz , a drugi będzie szalał na twoim punkcie. każdy ma inny gust . a po za tym myślę , że ważne , by Tobie się podobało jak się ubierasz , a nie chłopakom . smirk
    • ola5591 Re: chłopczyce 23.05.11, 17:02
      Ja sama jestem chłopczycą.
      I wcale nie odstraszmy chłopaków nawet dzięki temu lepiej rozmawia nam się z nimi i oni nas lubią.
      I czasami podrywają ale w taki sposób że czasami z nas się śmieją.smilesmile
      Wiem to z doświadczeniasmilesmile
      Nie przejmuj się zwykłe laseczki mają mniejsze szanse niż MY!!!smilesmilebrawo
      • avrilkaskate Re: chłopczyce 23.05.11, 17:25
        też ubieram się tak jak Ty i też mam krótkie wlosy wink nie, nikogo to nie odstrasza .
    • pauline_demi Re: chłopczyce 23.05.11, 17:37
      Zależy od kolesia ale większość z nich traktuje chopczyce zazwyczaj jak najlepszych ziomów a to niektóre laski może wkurzać
      smile
    • lakierrr Re: chłopczyce 23.05.11, 17:48
      Moja koleżanka jest tak jak ty i ma duże powodzenie ;D .
    • edziu hmmm.... 23.05.11, 17:58
      Szczerze mówiąc <tutaj pisząc> myślę, że to zależy. Ja jestem "chłopaczycą" tzn. noszę męskie koszulki oraz bluzy i 3/4 mojej szafy pochodzi z działu męskiego xD Mam wielu dobrych kumpli w klasie i niestety ciągle za mną łażą, co już denerwuje moje przyjaciółki ;] Ale z tego co mi wiadomo, podbam się kilku chłopakom, więc myślę, że chłopacy nie patrzą tylko na wygląd, ale też na charakter xD Chciałabym dodać, że nie noszę męskich ubrań tylko dlatego, że jestem jakimś "pasztetem", bo chyba nie jestem. Ubieram też czasami sukienki i jak trzeba to "wcisnę się" się w spódniczkę xD Ale też lubię zdziwone miny, gdy ubiorę jakiś obcisly top i wszysyc się dziwią, że ja takie coś założyłam. No o oczywiście są też pytania "dlaczego nosisz takie ubrania skoro nie jesteś gruba?!" oraz teksty typu "Jesteś p****na nosząc takie ciuchy!". No ale wracając do tematu, chłopczyca może się też ubrać "dziewczęco". i myślę, że dla chlopaków to nie ma znaczenia! Oczywiście zdarzają się i tacy, którzy lubią "puste laleczki", które solarium, tipsy, make-up i "słitaśne różowe" ubranka. Mimo wszytko jestem zdania, że nie można się zmieniać, tylko dlatego, że chcemy przypodobać się jakiemuś facetowi! Musimy być oryginalne i czuć się swobodnie!
      Heh, ale się rozpisałam! ;*
    • aleksandra25 Re: chłopczyce 23.05.11, 18:20
      nie, a czemu
    • trufla Re: chłopczyce 23.05.11, 18:25
      Moim zdaniem chłopcy taką dziewczynę "chłopczycę" traktują jako dobrą kumpelę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka