najslodsza 19.05.11, 18:41 Chcialabym zrobić sobie depilacje ale nie wiem jaki sposób jest najlepszy. Nie chcę żeby zostanawaly takie kropeczki na nogach i w ogóle Proszę od razu nazwy firm, ile kosztuje, na ile starcza depilacja, czy jest bolesne itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Sposoby depilacji 19.05.11, 19:12 Maszynki do golenia, niezawodne, chociaż jest wiele sposobów- kremy, plastry... ja jestem wierna maszynce używam gilette. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia8696 Re: Sposoby depilacji 20.05.11, 16:17 -plastry do depilacji ja kiedyś kupiałm z Joanny i dalam ok 6 - 8 zł są troche bolesne -krem polecam firme vett nic nie bolą -maszynka najtanszy sposób bezbolesny lecz trzeba golić co kilka dni -depilator róznież bolesny ale jak sie juz przyzwyczijsz to tak nie bolii -możesz zrobić sama wosk w domu z cukru który nakładasz na jakąs częsc ciała i zrywasz jeansem ( jak to zrobić wszystko jest pokazane na filmikach na you tube) www.youtube.com/watch?v=V7eWn-9TSxA Odpowiedz Link Zgłoś
alicesalvatore Re: Sposoby depilacji 23.05.11, 17:15 depiluję się oczywiście depilatorem . jest skuteczny , lecz na początku boli . polecam depilatory z nasadką chłodzącą . maszynki są bezbolesne , lecz ogolenie maszynką nie starcza na długo . kremem również próbowałam , ale nie jest on tak skuteczny jak reszta. Odpowiedz Link Zgłoś