mila123x 22.05.11, 12:18 Witam W czerwcu robię 13 urodziny i chciałabym zrobić cała playlistę, a mam tylko 15 piosenek. Potrzebne mi są piosenki, do których można potańczyć. Od razu mówię, że disco polo odpada. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deedee ^_^ 22.05.11, 12:32 weź coś z tych nowości ; ) . np. Avril Lavigne, Beyonce, Lady Gaga, Rihanna ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna23 Re: Muzyka na urodziny 23.05.11, 19:50 ja mam na pewno 4 propozycje, tylko pytanie mogą to być niemieckie piosenki ? bo u nas w tym roku na wymianie byli Niemcy i znam nowe zajebiste piosenki! odpisz to ci mogę przesłać linki, jeżeli chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Muzyka na urodziny 23.05.11, 19:56 jezu! jak ja dawno chciałam komuś polecić the wombats - tokyo. poz tym do głowy mi przychodzi nowa lady gaga. miles kane - quickstand; the vaccines - if you wanna...i nic więcej mi nie przychodzi do głowy c; Odpowiedz Link Zgłoś
elena98 Re: Muzyka na urodziny 23.05.11, 19:59 Weź jakieś fajne, żywe nowości. Na przykład piosenki Rihanny, Lady GaGi, Katy Perry, Black Eyed Peace, Beyonce, Shakiry. Odpowiedz Link Zgłoś
xfrotkax Re: Muzyka na urodziny 23.05.11, 20:00 Eee tam do disco polo jest najlepsza zabawa na imprezie ;D ,, Bo ja tańczyć chce,, ;D albo ,, zabierz mnie do swego domu ,, Ahhhh najfajniej jak każdy zna tekst;P No ale jak nie to nie . Masz : Black Eyed Peas - The Time,LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock, Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Muzyka na urodziny 23.05.11, 20:01 Lady Gaga - edge of Glory Jessie J Price Tag www.rmfmaxxx.pl/hopbec/ Odpowiedz Link Zgłoś
xfrotkax Re: Muzyka na urodziny 23.05.11, 20:04 albo 4 razy po 2 razy ;D mówię ci to jest boskie ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
tusia145 Muzyka na urodziny 23.05.11, 20:05 Proponuje Ci Grenade Bruno Marsa, Coming Home Diddy i Skylar Grey Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul Masz kilka propozycji. może coś wybierzesz. 23.05.11, 20:46 1 Britney Spears-"Till the world ends" 2 Mike Posner-"Cooler than me" 3 Ne-yo i Pittbull-"Give Me everything tonight" 4 Nicki Minaj- "Girls Falls like dominoes" 5 Snoop Dog- "Sweat" Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka Re: Muzyka na urodziny 23.05.11, 20:06 mila123x napisał(a): > Witam W czerwcu robię 13 urodziny i chciałabym zrobić cała playlistę, a mam > tylko 15 piosenek. Potrzebne mi są piosenki, do których można potańczyć. Od ra > zu mówię, że disco polo odpada. Z góry dziękuję za pomoc. piosenki z nowej płyty my chemical romance będą dobre Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa13 :) 23.05.11, 20:17 najlepiej by było gdybyś podała nazwy tych piosenek, które już mam . a więc polecam : - madcon - beggin - lightbulb thieves - work it out - wet fingers - turn me on [sala samobójców] - jessie j - price tag - black eyed peas - boom boom pow - bruno mars - lazy song - rihanna - s&m - beyonce - single ladies - linkin park - given up - rihanna - only girl mam nadzieję że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomez12 ok 23.05.11, 20:14 mogłabyś wziąć kanikuły (nie wiem jak się pisze) albo piosenkę avril lavinge "girlfraind" ( też nie wiem jak się pisze) Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: Muzyka na urodziny 23.05.11, 20:19 ja bym popatrzyła na stronie RMF MAXXX tam są nowości i żywe kawałki Odpowiedz Link Zgłoś
gumisiowa1 Re: Muzyka na urodziny 23.05.11, 20:30 mila123x napisał(a): > Witam W czerwcu robię 13 urodziny i chciałabym zrobić cała playlistę, a mam > tylko 15 piosenek. Potrzebne mi są piosenki, do których można potańczyć. Od ra > zu mówię, że disco polo odpada. Z góry dziękuję za pomoc. Najpierw napisz co masz a potem mogę coś Tobie polecić Odpowiedz Link Zgłoś
julie.love Re: Muzyka na urodziny 23.05.11, 20:35 Wejdź na stronę internetową eski i poprzeglądaj, przesłuchaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczka07 Re: Muzyka na urodziny 23.05.11, 20:35 Hey;*. Znam dużo kawałków i musze Ci je koniecznie wymienić może tak po myślnikach -Like G6 (Far East Movement) -Barbra Streisand (Duck Sauce) -Bez Łez (Ewa Farna) -Born This Way (Lady GaGa) -S&M (Rihanna) -Hey Baby (Pitbull feat T-Pain -Till The World Ends -The Time (Black Eyed Peas) -Papi (Jennifer Lopez) -On The Floor (Jennifer Lopez feat Pitbull) -Just Can't Be Enough (Black Eyed Peas) -Only Girl (Rihanna) -Just Dance (Lady GaGa) -Loca (Shakira) ;najlepiej po Hiszpańsku -Rock & Rollin' Love (Afromental) -Hot'n' Cold (Katy Perry) -Muzyki Moc (ViVa) -Oh Africa (Akon) -Tik Tok (Ke$ha) -Party In The USA (Miley Cyrus) -Dziękuje (Doda) -Dżaga (Doda) -Who's That Check (Rihanna feat David Guetta) -Pump It (Black Eyed Peas) -Hey Mama (Black Eyed Peas) -10 Minuts (Inna) Odpowiedz Link Zgłoś
rudejszyn Muzyka na 13-kę! :) 23.05.11, 21:05 Corina- No sleeping Dan Balan- Justify sex Jennifer Lopez- I'm into you Usher-More Neon Trees-Animal Katy Perry- I kissed a girl 3oh!3 & Katy Perry- Starstrukk Adam Lambert- If I had you Jessie J- Do it like a dude itd. Miłej zabawy ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
wisia Re: Muzyka na urodziny 23.05.11, 21:04 ja proponuję utwory pink. np sober, fun house Odpowiedz Link Zgłoś
kochamciex3 Muzyka na urodziny 23.05.11, 21:12 Moim zdaniem to powinnaś włączyć poprostu na gg w openFM stację: Impreza. Tam lecą praktycznie same hity ;d i nowości. Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Muzyka na urodziny 23.05.11, 21:18 1. Jennifer Lopez ft. Pitbull - On the floor 2. Lady Gaga - Born this way 3. Taio Cruz - Break your heart 4. Kamil Bednarek - Dancehall queen 5. Ewa Farna - Bez łez 6. Enrique Iglesias - Takin' back my love 7. Lady Gaga - Judas 8. Inna - 1O minutes 9. Usher - More 10. Miriami - Sexualna : D 11. Katy Perry - Hot n'cold 12. Britney Spears - Till the world ends 13. Jay Sean - Down 14. Kelly Clarkson - My life would be suck without you 15. Lady Gaga - Just dance jak mi się coś jeszcze przypomni to napiszę ; * Odpowiedz Link Zgłoś
rihanna01 Mam parę pomysłów... 23.05.11, 21:19 Też mam 13 lat, więc może gustujemy w podobnej muzie. ''Dance with somebody''- Mando Diao. Puść sobie tą piosenkę, jest stworzona do tańca i wpada w ucho. ''Dynamite''-Taio Cruz. Szybka, fajne piosenka. Do tańca super. ''We no speak americano''- Yolanda Be Cool. Popularna piosenka. ''Wonderful life''- Hurts. Klasyk. ''Take me out''-Atomic Tom. Średnie tempo, ale świetna piosenka. Tyle mam pomysłów. Jest ich 5, więc myślę, że wystarczy. Zapraszam do skorzystania z propozycji! Odpowiedz Link Zgłoś
cyha Re: Muzyka na urodziny 23.05.11, 22:16 To może cos paramore? np. Misery Business, inne pisenki :<br /> On the floor J.lo, Gagi ma kilka nowych np. Judas lub Born this way, My first kiss 3oh3!, In my heand- Jasona Derulo, Yeah usher'a, to tyle co narazie mi wpada do głowy... <br /> Miełej zabawy i wszystkiego naj Odpowiedz Link Zgłoś
madziuffna Re: Muzyka na urodziny 23.05.11, 22:33 coś do wolnego xd -Michael Jackson - You Are Not Alone Odpowiedz Link Zgłoś
doskaxd Re: Muzyka na urodziny 23.05.11, 22:35 DUBSTEP ! <3 ( wpisz na yt DUBSTEP REMIX) Odpowiedz Link Zgłoś
cullenous Re: Muzyka na urodziny 23.05.11, 22:38 wlasciwie, to wszystkie moje propozycje juz sa wyzej, ale jeszcze brakuje mi o The Hippogriff - The Weird Sisters. Ho z Harrego Pottera 4 Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 Abba!! Queen! Elvis Presley! Michael Jackson! 23.05.11, 23:30 a oprócz tego: Misirlou -0 Dick Dale California Dreamin - Mamas and Papas the house of the rising sun - the animals i get around - the beach boys my generation - the who to jeśli lubisz klasykę rocka.. a jeśli nie to ke$ha , Lady Gagsa , Katy Perry, Rihanna , Beyoncey , Taio Cruz, Black Eyed Peace , Diddy... Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 . 23.05.11, 23:58 avril lavigne - smile miley cyrus - robot metro station - shake it mj - behind the mask - party rock anthem pitbull - feels good grubson - chillout beyonce - run the world gaga - judas hilson - lose control hot'n'fun Odpowiedz Link Zgłoś