Dodaj do ulubionych

Dziewczyny vs. Pani Małgosia.

• love.rock.girl Re: Dziewczyny vs. Pani Małgosia. 23.05.11, 21:12
      Ja powiem tak - lubię faceta, ale po obejrzeniu dwóch odcinków programu "X Factor" (ogólnie nie oglądam) pozostał niesmak. Może nie darzyć Sablewskiej sympatią, ma do tego pełne prawo (i vice versa), niech sobie docinają, ok. Ale Kuba robi to w sposób, moim zdaniem, po prostu chamski. A co do jego decyzji na temat odejścia Dziewczyn - uważam, że to była zwykła zagrywka (niesprawiedliwe, powiedzmy to sobie szczerze), mająca na celu pozbawić Maję ostatniej grupy. Nie sądzę, żeby obchodził go los zespołu. To jest moje zdanie. Niemniej jednak, Wojewódzki jest człowiekiem, do którego mam, powiedzmy, respekt. Jest cholernie inteligentnym człowiekiem. A oni czasem bywają chamscy, z dwoma z owego gatunku mam do czynienia na co dzień. Co nie znaczy oczywiście, że taką postawę pochwalam.
      • jessicakaulitz Re: Dziewczyny vs. Pani Małgosia. 23.05.11, 21:34
        Przesadzacie. Przecież te całe Dziewczyny nie były żadnym, nawet najmniejszym zagrożeniem dla kogokolwiek z grupy Kuby. Na pewno nie zrobił tego po to, aby wyeliminować konkurencję, bo to nie była żadna konkurencja. Myślę też, że nie zrobił tego na złość Sablewskiej, bo już zdarzyła się taka sytuacja, że przepuścił zespół Mai, a nie człowieka Czesława. Moim zdaniem Kuba nie przegina, na tym właśnie polega ten program, na rywalizacji nie tylko pomiędzy uczestnikami, ale także jurorami. Swoją drogą, ja cieszę się, że przeszła Pani Małgosia. Nie cierpię tej starej, nijakiej baby, która śpiewa wszystko tak samo, (podobnie jak Loska z resztą) ale ona przynajmniej się rozwija, w każdym odcinku jest już coraz lepiej, poza tym, dostarcza więcej emocji i jest mniej kiczowata niż dziewczyny, w tym wypadku nie zwracam uwagi na to, że technicznie jest trochę gorsza niż Dziewczyny. Poza tym, w tym odcinku, piosenki zaśpiewane po Polsku poszły jej całkiem nieźle, napewno lepiej niż Dziewczynom, które wypadły wyjątkowo słabo.
    • majlentis Re: Dziewczyny vs. Pani Małgosia. 24.05.11, 18:20
      Ja sie z tobą nie zgodze. Skad ty niby to wiesz ze on akurat żeby ich chronić to zrobil co?! w któryms odcinku powiedział " mój wymarzony finał to Gienek Loska , Ada szulc i michał Szpak ". i ja to podtrzymuje. Dziewczyny napewno sie jeszcze wybija bo są młode i mają kawał głosu tak jak małgośka tylko ze ona jest o wiele starsza i dla niej na 905 drugiej szansy by nigdzie nie dali. Ona sie tutaj ledwo dostała. Moge sie załozyc że w następnym odcinku napewno ona odpadnie. i Bedzie dogrywka P.małgosia vs Ada Szulc.!
      • stay_away Re: Dziewczyny vs. Pani Małgosia. 24.05.11, 19:31
        majlentis, nie ma potrzeby krzyczenia na mnie, uwierz ; )
        Skąd wiem, że odesłał je do domu żeby chronić swoją grupę? A po to, żeby w przyszłym odcinku odpadła pani Małgosia i zostali tylko Ada, Szpak i Gienek. No bo Gienek naturalnie nie odpadnie.
        Ja w ogóle nie rozumiem co ta pani Małgosia robi w tym programie, od samego początk jej nie lubiłam. No ale to moje zdanie tylko.
    • bellacullenx Może zrobił na złość Maji ? 24.05.11, 19:43
      Tak myślę, no bo innego wytłumaczenia nie mam... cały czas krytykował Panią Małgosię a tu nagle.. bum - dziewczyny odpadają. Ja myślę że zrobił to specjalnie, bo jej nie lubi xd
    • diamond_girl12 Re: Dziewczyny vs. Pani Małgosia. 24.05.11, 19:53
      Myślę, że Dziewczyny powinny przejść. Występy pani Małgosi z każdym odcinkiem podobają mi się coraz mniej.
    • elena98 Re: Dziewczyny vs. Pani Małgosia. 24.05.11, 20:22
      Wojewódzki eliminuje sobie konkurencje. Szczerze mówiąc dziewczyny nie podobały mi się w ostatnim odcinku (spaprały "Empire State of Mind"), ale Małgosia była 100 razy gorsza od nich. Kuba powinien się zastanowić o robi przez cały X - Factor. uncertain
    • marcella_ Tu. 25.05.11, 14:56
      Według mnie powinny przejść dziewczyny - zdecydowanie dziewczyny.
      Pani Małgosia no cóż trzeba przyznać ma swoje lata i raczej nie zrobi już żadnej poważnej kariery. Nie chcę jej obrażać no ale uważam , że byli i są lepsi od niej. Ona się nie nadaje do X - factora tylko do jakiegoś chórku Kościelnego albo coś. niestety , ale jestem rozczarowana tym , że Kuba wybrał Panią Małgosię. Dziewczyny robiły show , rozwijały się i miały szansę stać się kimś. A Kuba wybierając P. Małgosię zaprzepaścił ich szansę , takie jest moje zdanie.
      • norrmalna , 26.05.11, 14:52
        Dziewczyny były lepsze moim zdaniem, są młode, utalentowane, możliwe, że zrobią karierę. A pani? Małgosia od początku mnie irytowała swoim zachowaniem, jej śpiew od początku mi się nie podobał, szczególnie jak wykonywała angielskie piosenki.
        Co do finału: Ada, Michał, Genek nie jestem pewna. Bo owszem, są oni najlepsi, ale jeśli teraz w dogrywce znowu będą wybierali jurorzy to niestety Ada może odpaść, bo Maja może chcieć zemścić się na Kubie.
        P.S w ogóle te całe eliminowanie przez jurorów od początku było złym pomysłem, z góry wiadomo było, że uczestniczy będą faworyzowani przez swoich mentorów i głosowanie nie będzie do końca sprawiedliwe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka