26.05.11, 17:11
ostatnimi czasy często spotykam się z przyjaciółmi koło szkoły. przynosimy piłkę i gramy. i tu pojawia sie problem, bo znudziły nam sie dotychczasowe zabawy i nikt nie zna żadnej innej. może ktoś na kocie zna jakieś fajne zabawy z piłką, gry. coś typu gra w śledzia, 25 podań ( jeżeli ktoś zna ;D ). pomóżcie..
Obserwuj wątek
    • zouza_ Re: piłka. 26.05.11, 18:14
      grr, pomoże ktoś ?
      • karolinke13 Re: karolinke13 27.05.11, 13:05
        nie znam i nie unteresuje się piłką
        • katsuumi_17 Re: karolinke13 27.05.11, 13:43
          Pozapominałam już te wszystkie gry, ale to fajnie, że nie spędzacie ciągle czasu przed komputerem smile big_grin
          • msroxy Re: karolinke13 22.06.11, 18:11
            a graliście w biegańca? my w to gramy na wf jak nam sie nie chce cwiczyc xd
            jak nie to:

- potrzebny jest stol do ping-ponga i pilka oczywiscie.
            - stajecie po 2 stronach stoły
            - ta strona, gdzie jest wiecej osob zaczyna. pilka musi sie odbic po ich i po drugiej stronie stolu.
            - kolejne osoby odbijaja pilke ale juz tylko ''na drugiej stronie''
            - po odbiciu przechodzicie na 2 strone stolu
            - jak ktos nie odbije, przebije pilke za stol czy nie przebije wcale przez ''siatke'' odpada
            - na koniec jest finał - 1 na 1, gracie do 3 lub 5 pkt i ta osoba co wygra dostaje gwiazdke

- w finale juz nie biegacie
            - gwiazdki mozecie wykorzystac jak macie odpasc (zeby zostac)
            - mozecie tez grac na ''1 nie kuje'' czyli 1 osoba, ktorej nie wyjdzie nie odpada
            - jak zle zaserwujecie to nie odpadacie (to tez taka wersja, mozecie grac bez tego)

i to juz chyba wszystko. gra jest raczej znana tongue_out
            • szalona12345 Re: karolinke13 24.06.11, 22:00
              Jeżeli jest was sporo to podzielcie się na drużyny i grajcie w meczyk nożnej tongue_out. Innych pomysłów nie mam tongue_out
              • diamond_girl12 Re: karolinke13 24.06.11, 22:29
                Znam taką jedną fajną, ale nie umiałabym Ci tutaj wytłumaczyć za bardzo.
                • hilary_fanka Re: karolinke13 24.06.11, 22:34
                  Nie ma któraś z was badmintona? Ja i moje sąsiadki uwielbiamy grać na rekordy. Jest was kilka? Możecie się przecież mieniać. Kto zepsuje wymianę, schodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka