01.06.11, 22:03
Boicie się burzy? Teraz jest jedna w Warszawie, niestety koło mojego domu. Nie boję się samego deszczu, tylko błyskawic, nie wiem czemu. Siedzę teraz w łazience, razem z kotem, bo mam otwarte okna, a ten geniusz na pewno wyskoczy na balkon. wink a jak jest u was?
Obserwuj wątek
    • kitek14 Re: Burza 02.06.11, 19:18
      Też się boję burzy. Chociaż w dzień to nie aż tak bardzo, zalezy jaka przyjdzie- ale w nocy to juz co innego ;]
    • katsuumi_17 Re: Burza 02.06.11, 19:25
      Ja lubię burzę, ale bez przesady. U mnie na szczęście czyściutkie niebo wink
      • song Re: Burza 02.06.11, 19:37
        Na twoim miejscu nie korzystałabym teraz z komputera. Z własnego doświadczenia wiem,że jak ci trzaśnie w komputer to wtedy go nie uratujesz.
        Co do pytania-nie wiem czego się tu bać. tongue_out Trochę pobłyska,trochę pochałasuje i tyle.
        Gorzej jak w czasie burzy elektrownia odetnie ci prąd i długo potem nie będzie włączać...sciana
        • nataliagorka Re: Burza 02.06.11, 19:42
          Nie boje sie burzy.. u mnie teraz jest ładna pogoda siedze na balkonie i pije herbatkę xD
        • katsuumi_17 Re: Burza 03.06.11, 09:41
          Jak jej trzaśnie w komputer, to przede wszystkim jej grozi niebezpieczeństwo, komputer w takiej sytuacji jest nieważny.
          • ilolita Burze są zajebiste.Jak leje to siedzę na balkonie. 16.07.11, 12:18
    • mileyoxox Re: Burza 02.06.11, 19:51
      ja jak burza jest wieczorem kiedy jest ciemno to zawsze siadam przy oknie od balkonu i patrze na błyskawice : ) Kocham ten widok szczególnie w lecie i jak jest ciemno ! Ale nienawidzę grzmotów !
    • majlentis Re: Burza 02.06.11, 19:54
      Nie boję się .. chociaż czasami strach jest silniejszy. Na szczęscie u mnie teraz mooocno grzeje smirk
    • patrysia441 Re: Burza 02.06.11, 20:06
      Nie boję się. Czasem siadam przy oknie i patrze na błyskawice
    • caterina97 Re: Burza 02.06.11, 22:08
      lubię burze : D
      • karmel_ Re: Burza 02.06.11, 22:16
        nie boję się burz, bardzo je lubię.
      • kawaiikimie Re: Burza 10.06.11, 21:31
        Ja lubię burze, czasem sobie posiedzę na parapecie i ptarzę jak się błyska.
        Jedyne co mnie martwi podczas burzy, że mój pies się jej panicznie boi i ciągle trzęsie się nade mną i piszczy.
    • nikawika Re: Burza 03.06.11, 13:49
      lubię burze... uwielbiam patrzeć jak strzelają pioruny. wink
    • monia12xd Re: Burza 03.06.11, 15:28
      u mnie była wieczorem , masakra, bałam się troche wink ale przeżyłąm ;p
    • avril1028 Re: Burza 04.06.11, 13:10
      uwielbiam burze w szczególności w nocy.
      zasypiać przy niej.

• buntowniczkaxd uwielbiam burze <3 04.06.11, 13:25
      • domaa lubie burze.. 10.06.11, 21:22
        lubię je, zawsze siadam przy oknie i patrze jak sie blyska smile i oceniam czy byla blisko czy daleko
    • jolene_ Re: Burza 04.06.11, 13:40
      burza jest epickaa ! c:
    • eziek11 Re: Burza 04.06.11, 14:04
      Nie boję się smile Ja bardzo lubię burze, uwielbiam wychodzić na balkon i się przyglądać, to piękne zjawisko. Ale oczywiście zawsze mama i babcia mnie zaciągają do domu, bo twierdzą, że coś mi się stanie -,- tongue_out
    • stayaway Re: Burza 04.06.11, 14:07
      kiedyś się bałam...
      teraz kocham burzę !big_grin
      • karolinke13 Re: karolinke13 05.06.11, 08:53
        masz kompa w łaziencetongue_out
        ja tam się nie boje burzy big_grin
        • alicecullen13 Re: karolinke13 05.06.11, 23:01
          Nie, nie mam komputera w łaziencewink, pisałam na telefonie. Ale widać jak niektórzy czytają ze zrozumieniem. Mnie głównie przerażają błyskawice, które są po prostu niebezpieczne. Deszcz całkiem lubię, tylko nie lodowaty wink. Do tej pory pamiętam jal pies mojej babci, przez wiele lat, dopóki dobrze słyszał, za każdym razem gdy grzmiało, on wariował i wczołgiwał się pod stół. wink
          • redhead Re: karolinke13 10.06.11, 21:28
            Chyba raczej niektórzy lekko naginają prawdę, karolinke... W swoim poście nie napisałaś o tym, że piszesz z telefonu. W sumie to bezsensowne, bo przecież jak masz w domu komputer to po co płacić za internet w komórce. Może trzasnąć we wszystko co elektryczne.sciana
            • redhead Re: karolinke13 10.06.11, 21:29
              to było do bellicullen, sorry zmylił mnie tytuł postu
    • rikkki hh 05.06.11, 23:05
      w sumie nic nie mam do burzy, tylko szkoda, że trzeba komputer i komórkę wyłączać tongue_out
    • alexis69 kocham burze <3 09.06.11, 00:21
      • olenka. Burza... 10.06.11, 21:27
        Kocham burzę big_grin
    • iamvegas Re: Burza 10.06.11, 21:31
      burze są piękne. o ile tylko w tym czasie mg się spokojnie zaszyć w jakimś względnie suchym i przytulnym miejscu. kiedyś potężna ulewa zastała mnie w plenerze, daleko od domu na rowerze z psem - to nie było najprzyjemniejsze doświadczenie. za to w górach wchodząc dość wysoko i mając wrażenie, że za chwile można mieć bliskie spotkanie z piorunem może wydawać się straszne, ale samo w sobie jest niesamowite. i te widoki!
    • sasetka54 Re: Burza 10.06.11, 21:40
      ja kocham burze < 3
      pioruny i grzmoty są dla mnie fascynujące c;
      mogłabym siedziec i tylko się na to gapic .
    • elenkaa Re: Burza 10.06.11, 21:42
      Uwielbiam burze serce Zawsze jak jakaś w nocy jest to stoję przy oknie i oglądam suspicious
    • daisyw Re: Burza 10.06.11, 21:46
      Uwielbiam,no kocham po prostu! big_grin
      Szczególne jak jest deszcz,pioruny i tak ciemno...
      Jednak wolę wtedy być w domu i zawsze wyglądam przez okno.
    • conorka Re: Burza 10.06.11, 21:54
      Justin Bieber zerwal z Selena Gomez .Nie wierzysz ????Zobacz > ggwiazzduniee.notlong.com
    • estera102 ja kocham burze 10.06.11, 22:17
      a żeby rozwiać wątpliwości : oczywiście wszystkie przedmioty elektryczne przyciągają pioruny ale jeśli masz piorunochron na twoim budynku to nic ci nie grozi . dopiero jeśli korzystasz z komputera stacjonarnego może być to niebezpieczne bo ( nie wiem do końca jak ) piorun może " wysadzić / walnąć " w korki i wtedy spali ci się komputer a wtedy tobie też może się stać krzywda a komputer będzie nie do odratowania
    • invisible_to_u Re: Burza 10.06.11, 22:26
      Kocham burze !!! : ) Jak byłam mała też się bałam, ale mój kochany tatuś wytłumaczył mi o co w tym chodzi, czyli wyładowania atmosferyczne itd. no i od wtedy kocham burze big_grin
    • blondzia Re: Burza 10.06.11, 22:30
      Ja niby lubię burzę i czasem jak za grzmi i myślę,że będzie burza a nagle się okazuje ,że poszła bokiem i wcale jej nie było to jestem troszkę wściekła tongue_out

Ale ogólnie boję się burzy zwłaszcza jak towarzyszy jej silny wiatr tzw huragany to strasznie się boję,że zerwie mi dach ale pojawi się tornado za chwilę ,a w tym tygodniu to kilka takich silnych wiatrów towarzyszyło burzy i się trochę bałam .
      I też boję się jak pioruny walą tak głośno jak by gdzieś uderzyły np w drzewo albo dom bo wtedy się boję,że uderzy w mój dom tongue_out
    • oubergine Re: Burza 10.06.11, 22:40
      lubię je.
      • alicecullen13 Re: Burza 10.06.11, 23:06
        Raz miałam pewną nieprzyjemną sytuację. Kilka lat temu, może któraś pamięta, wa lato było kilka takich dni, kiedy burze szalały w całym kraju i były także huragany. Ja byłam wtedy u babci, która mieszka w starym bloku, na samej górze. Najgorzej było przy a wyjściu na balkon, bo niebo wyglądało jak przepołowione. Całe czarne, a po środku biała smuga. Może teraz wydaje się to śmieszne, ale w tamtych okolicznościach nie było.
        A co do samego deszczu-lubię go. Zdarza mi się wyjść na dwór, podczas ciepłych, letnich opadów, kiedy nikogo nie ma. To jest naprawdę niesamowite uczucie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka