Dodaj do ulubionych

książki o wampirach

03.06.11, 10:00
Hej!
Mam do Was takie pytanmie. Chciałabym kupić koleżance jakąś książkę o wampirach. Nie jestem zainteresowana tą tematyką, więc nie wiem co mam wybrać. Proszę podajcie jakieś tytuły. Tylko nie Zmierz. Gatunek: wapiry, romas. Z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • iamvegas Re: książki o wampirach 03.06.11, 10:06
      w kwestii romansów, to ci raczej nie pomogę. osobiście zachwycił mnie Wampir z M-3, ale może nie trafić w gust każdego. teraz zabieram się za Martwy aż do zmroku, zapowiada się ciekawie, więc może to?
    • sakura134 Re: książki o wampirach 03.06.11, 14:10
      Odświeżam. Dzięki za tytuł, ale byłam w empiku i niestety nie znalazłam tego tytułu sad( Za to kupiłam inny XD Ale chętnie posłucham waszymch dalszych opinii. Piszcie.. Piszcie... smile)
      • sakura134 Re: książki o wampirach 03.06.11, 15:29
        • sakura134 Re: książki o wampirach 04.06.11, 10:01
          Chciałby ktoś jeszcze napisać cokolwiek i pomóc mi z tym tytułem?
    • caterina97 Re: książki o wampirach 03.06.11, 16:26
      pamiętniki wampirów! kocham, wielbię . serceserceserce
      • olusia... Re: książki o wampirach 03.06.11, 21:25
        Pamiętniki Wampirów, Świat Nocy, Wampiry z Morganville (nie wiem czy dobrze napisałam)
    • elena98 Re: książki o wampirach 04.06.11, 16:45
      "Pamiętniki Wampirów", "Akademia Wampirów". Fajne i myślę, że Twojej koleżnace by się podobało wink
    • blizniaczkii czysta krew !! 04.06.11, 16:47
      • vampire44 tu... ; ))) 04.06.11, 16:59
        Czysta krew tytuł, który nadali twórcy serialu. Książka nazywa się ineczej: chyba Sookie (jej nazwisko, ale go nie pamiętam) Pierwsza część to chyba martwy dla śwata, ale nie wiem bo nie czytałam.
        A Tobie polęcę gorąco serię "Pamiętniki wampirów". Jest o wiele starsza od zmierzchu (1991) i dlatego tak przyjemnie się ją czyta. Oprócz tego Towoja kolezanka może polubić serię Błękitnokrwiści. Nie opowiada do końca o wampirach, ale można ich tak nazywac. To upadła anioły, które stały się wamiprami...czyta sie fajnie i szybko. Hmmm... w wakacje mam zamiar wziąśc się za Akademię wampirów, podobno jest fajna ; ) A jeżeli twoja kolezanka będzie chciała odpocząć od wampirów to poleć jej Dziedzictwo Mroku, które z kolei jest o wilkołakach : )
    • cytruus Re: książki o wampirach 08.06.11, 20:50
      Saga DOM NOCY, cudo! mam wszystkie tomy w domu. XD
      • maniaczka. tu. 02.10.11, 18:33
        Saga ' Dom Nocy '.
        Miasteczko Salem.
        Dracula.
        Historyk.
    • hanisiaa "Vampire Diares" tylko upewnij się, że jej nie ma 02.10.11, 18:37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka