Dodaj do ulubionych

Jedwab do włosów.

03.06.11, 13:46
Mam do was pytanie. Zamierzam kupić jedwab do włosów, ponieważ mi się okropnie rozdwajają. A czytałam i słyszałam, że jest skuteczny. Nieststy nie wiem z jakiej firmy mam go wybrać. Możecie pomóc? Z góry dzięk
Jeżeli taki wątek już kiedyś był to przepraszam. kiss
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: Jedwab do włosów. 03.06.11, 14:04
      Jest skuteczny. Moja mama używa z firmy Biosilk (ten: link - buteleczka jest mała, kosztuje ok 6.50 zł, jednak jest on strasznie wydajny i ma go już chyba z rok smile polecam, sama kiedyś go używałam.
    • ashley141 Re: Jedwab do włosów. 03.06.11, 14:08
      Jest coś takiego ? .. wow nie wiedziałam big_grinbrawo
    • kamila_1355 Bio Silk albo Chi. 03.06.11, 14:27
      możesz kupić u fryzjera. xd
    • grr_stefaa Chi. 03.06.11, 14:43
    • ruda24 tez potrzebuję .. 03.06.11, 15:14

• twihards_xd Re: Jedwab do włosów. 03.06.11, 15:16
      pomaga, ale póżniej jak się włosy przyzwyczają to zaczynaja sie układać w taki sposób jak są obecnie wystylizowane i niestety np jak masz przedziałek na boku, a chcesz go zrobić na środku to się nie da ... sad moja kolezanka tak ma .
      • scarrlet Re: Jedwab do włosów. 04.06.11, 09:45
        twihards_xd napisał(a):

> pomaga, ale póżniej jak się włosy przyzwyczają to zaczynaja sie układać w taki
        > sposób jak są obecnie wystylizowane i niestety np jak masz przedziałek na boku,
        > a chcesz go zrobić na środku to się nie da ... sad moja kolezanka tak ma .

To znaczy że źle go używa, nie powinno się do używać blisko skóry głowy ponieważ włosy się szybciej przetłuszczają, i tam on wcale nie jest potrzebny, natomiast od połowy mniej więcej włosów, a zwłaszcza ku koncom, należy go nakładać, tam gdzie włosy tego potrzebują, bo są np. zniszczone , czy przesuszone. I ważna jest ilość również, ponieważ powinna być naprawdę minimalna
    • emotix Re: Jedwab do włosów. 03.06.11, 21:17
      Faruou CHI Silk Infusion ja go używam i działabrawo
    • anaesthesia Jedwab do włosów. 04.06.11, 15:18
      Efekt po jedwabiu jest naprawdę super, ale włosy, na które nałożymy jedwab nie oddychają - robią się cieńsze i słabsze i bardziej wypadają.
      Jeśli masz rozdwajające się końcówki to kup specjalny szampon do takich włosów i raz na miesiąc chodź do fryzjera na obcięcie końcówek.
    • never . 04.06.11, 19:31
      Ja sama zamawiam u swojej fryzjerki, bo właściwie kiedyś nałożyła mi to na włosy i byłam zachwycona rezultatem. Możesz popytać swojej fryzjerki, może ci coś doradzi. Ja używam jedwabnego serum dla salonów fryzjerskich Leo. Co oznacza, że jest baaardzo wydajny i starczy ci na bardzo długo. Do tego efekt jest świetny, włosy są błyszczące, gładkie i co najważniejsze nie są suche i zniszczone. Jak na razie nie zamierzam odstawiać tego środka, bo jest idealny i szczerze mówiąc - dotychczas najlepszy.wink
    • karmel_ Re: Jedwab do włosów. 04.06.11, 19:41
      moja siostra używa silk, i jej pomaga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka