rocklove Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 12.06.11, 21:24 W wygladzie , to ze ciagle sie czerwienieje , dziwnie mi sie ukladaja wlosy , jestem mala z wzrostu . A z charakteru , to ze jestem barszo wstydliwa Odpowiedz Link Zgłoś
slimey Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 12.06.11, 21:25 nie lubie moich nóg ogólnie chciałabym byc chudsza Odpowiedz Link Zgłoś
goosia Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 12.06.11, 21:29 Ja ogólnie to w swoim wyglądzie nie lubię nic Odpowiedz Link Zgłoś
goosia Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 12.06.11, 21:34 Ja jeszcze mam na stopach gule bo miałam obie nogi złamane i takmi zostało i nie mam jak chodzik w klapkach i częstomi to w kupowaniu butów przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
kocurzyca Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 12.06.11, 21:48 wypryski i tak ogólnie brzydka jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
marsshollene Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 12.06.11, 22:14 ja wcale nie lubie swojego wygladu wszystko mi przeszkadza mowia ze jestem ladna ale ja tak nie uwazam Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 12.06.11, 22:27 - jestem za niska - mam zbyt poziome brwi - aparat mi się już znudził - mam za małą nogę - 36 numer ! (mógłby być 7...) - włosy mi się za szybko tłuszczą, są zniszczone i nie układają się - muszę używać prostownicy... i chyba tyle ;] Odpowiedz Link Zgłoś
agula14 Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 12.06.11, 22:53 Wszystko! Nie mogę sobie zdobić zdjęcia bo szybka od aparatu pękła! Odpowiedz Link Zgłoś
smola ;/ 13.06.11, 12:33 Przeszkadza mi dość "pulchna" twarz, ponieważ jest chuda, na brzuchu widać mi żebra, a twarz mam dość tłustą ;/ Ale już się przyzwyczaiłam, wkurza mnie jeszcze, pełno blizn na ręce, a one są z powodu, że jak byłam mała to rozdrapywałam ugryzienia komarów ;/ Jeszcze wkurza mnie... to że obgryzam paznokcie haha ;d Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 13.06.11, 14:19 duzo jest rzeczy, ale najbardziej to cera, ma bardzo duzo wypryskow w kazdym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
squelly Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 13.06.11, 14:19 Dość dużo rzeczy Uszy, bo mi jakoś dziwnie odstają, pieprzyki i to, że wszyscy mówią, że jestem chuda a ja jakoś się czuję gruba Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 13.06.11, 14:34 Chciałabym mieć większy biust i być z 5 cm wyższa. Odpowiedz Link Zgłoś
emilyy Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 13.06.11, 15:37 Ja też mam kompleksy, ale czy nie sądzicie że my kobiety mamy dużo problemów z wyglądem w przeciwieństwie do chłopców ?? Whyy No i to moje krzywe palce ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ashley141 Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 13.06.11, 16:24 Mnie ? osobiście WSZYSTKO !! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_xoxo Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 13.06.11, 18:29 oczy , xd Odpowiedz Link Zgłoś
karolqa Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 13.06.11, 18:31 moj wstretny nos !nie nawidzo go...i na pewno pojde na operacje bo kompleksy mam straszne poza tym to rozstepy na udach,pieprzyki,maly biust ale nos mnie najbardziej przeraza ... Odpowiedz Link Zgłoś
diana_rose Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 13.06.11, 18:45 wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
k_laudii @ 13.06.11, 18:48 Mi moje zęby Ale kocham swój tyłek i swoje oczy , mówią że mam fajną figure ale ja tam tego nie zauważam Odpowiedz Link Zgłoś
eletriclady. Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 13.06.11, 18:55 wszystko ! Odpowiedz Link Zgłoś
bella_alice Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 13.06.11, 19:26 Nogiiii!!! Każdy mówi, ze są kształtne i szczupłe, ale ja bym chciała mieć szczuplejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
negeilf_ Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 13.06.11, 19:35 nos, włosy. - tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 14.06.11, 21:41 Najbardziej z tego wszystkiego chyba to, że jestem płaska jak decha. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove4ever Re: Co wam przeszkadza w swoim wyglądzie ?? ;) 19.06.11, 21:16 trądzik Odpowiedz Link Zgłoś