Dodaj do ulubionych

Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ?

09.06.11, 10:58
Ostatnio kupiłam sobie sylikonowe ramiączka ponieważ mam sukienkę na ramiączka i gdy mam zwykły biustonosz wygląda to strasznie marnie uncertain no a przy sylikonowych 100 razy lepiej , ale moja koleżanka powiedziała mi ,że te ramiączka nie są modne .
I ja zauważyłam ,że mało osób w nich chodzi ,jak ktoś ma bluzkę na ramiączka powiedzmy bokserkę to wystają mi ramiączka pod kolor bluzki albo czarne ,rozumiem do bluzki może być no ale przy mojej sukience nie wygląda to zbyt ładnie jeszcze ma taki morelkowy kolor jakby pomarańcz ciężko kupić taki kolor biustonosza tongue_out

To te ramiączka są modne czy nie ???

z góry dziękuję za wypowiedzi brawo
pozdrawiamkiss
Obserwuj wątek
    • janvier Są Kiczowate! 09.06.11, 11:18
      Lepiej kup se stanik gdzie można odpiąć ramiączka i już. A sylikonowe ramiączka kojarzą mi się bardzo źle i na dodatek głupio wyglądają.
      • hejkaa Re: Tandeta 16.01.12, 14:07
        Może o tym nie wiedziałaś, ale one są okropne! Kup sobie biustonosz, do którego można zmieniać ramiączka.. Bo te silikonowe naprawdę źle się kojarzą i je WIDAĆ.
    • elisss92 Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 09.06.11, 12:07
      One nigdy nie były modne i nie będą, bo są stworzone wlaśnie dla takich sytuacji, którą Ty opisałaś- do sukienek itp. Podobno (tak słyszałam), że zakładanie takich ramiączek jest "faux pas". czemu? nie wiem. W każdym razie jeśli Ci z nimi wygodnie to je noś, nie zwracaj uwagi na innych.
      Chociaż lepiej nosić bez ramiączek lub kupić silikonowe miseczki smile
    • yorkie Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 09.06.11, 12:50
      Lepiej kup sobie bez ramiączek, tak będzie najlepiej.
      • squelly Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 15.06.11, 21:57
        Te ramiączka nigdy nie były i nie będą modne. Lepiej wykombinuj coś innego, jeśli nie chcesz głupio wyglądać. Nikt już nie wybiera takich opcji, jest to poprostu...Obciach. tongue_out
    • maja920 Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 09.06.11, 12:52
      O.O sylikonowe ramionczka ?! prosze cie ..
      to strasznie tendetne i kiczowate nie lepiej kupić sobie stanik bez ramiączek ..?!
      • nataliagorka Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 09.06.11, 13:09
        łał już o nich zapomniałamwink Wyglądają one strasznie kiczowato i tandetnie!!! Zgadzam sie z kotkowiczkami powyżej lepiej kup sobie biustonosz w którym można odpiąć ramiączka jest takich bardzo dużo wystarczy wybrać się do sklepu z bielizną.... smirk
    • bella_thorne Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 12.06.11, 17:45
      One nigdy nie były modne
    • kolejnezmiany Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 13.06.11, 11:19
      głupie pytanie.
      wiadomo że są ubrania do których nie wypada nosic normalnych biustonoszy.wtedy zakłada się silikonowe ramiączka.
      • mhmm.zuz Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 13.06.11, 11:44
        nie nie i jeszcze raz nie. Wyglądają tragicznie. Nie musisz kupowac biustonosza pod kolor, tylko taki który ma odpinane ramączka. Lub taki specjalny- chyba sylikonowy własnie, ze są same miseczki wink
    • emisia1 nie 13.06.11, 22:04
      takie ramiączka nie są modne smile
    • ozzy Totalna wtopa... 14.06.11, 17:30
      niestety wyglada to tandetnie

dlatego powinnas zainteresowac sie spacjalnymi stanikami do sukienek - bez ramiaczek lub o specjalnych silikonowych wkładkach zamiast stanika
      • klama_kcmil # 14.06.11, 17:36
        Modne ramiączka do stanika? Czekam na modne tampony i prezerwatywy. Są bezsensu, bo i tak je widac. Ja w takich sytuacjach, po prostu to wyciagam i po problemie.
        • niemampomyslu @klama_kcmil 03.01.12, 17:31
          jeszcze modne chusteczki do nosa i papier toaletowy.
    • kiwi Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 14.06.11, 18:00
      ale to nie masz nosić, bo coś jest modne, tylko jak ci się coś podoba. jeśli masz sukienkę do której nie pasuje żaden biustonosz - załóż do niego sylikonowe ramiączka. ja mam jedną parę na wszelki wypadek c;
      • majka04 Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 14.06.11, 18:17
        modne on nie są, ale jak chcesz nosić to noś
    • daisyw Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 14.06.11, 18:24
      Nie są modne..tongue_out
    • alexis69 Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 14.06.11, 18:25
      chujowe
    • vampiresfan Re:Nieeee 14.06.11, 19:09
      Wg mnie nie bardzo, już lepiej kup specjalny stanik bez ramiączek
    • estrellaa Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 14.06.11, 19:14
      mi się nie podobają , a czy są modne ? nie wiem .
    • green_alien Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 14.06.11, 19:16
      Wyglądają głupio, to fakt. Ale ja nie powiedziałabym, że bielizna może być modna, czy też nie. Jak lubisz to noś, ja tam chrzanię opinię innych, ale jak ci tak zależy, żeby być cool i modną tinejdżer to ja ci raczej nie pomogę, sorry.
    • kkttooss Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 14.06.11, 19:19
      jak już to silikonowe a nie sylikonowe ku*wa -.-
    • abbey_girl Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 14.06.11, 19:30
      Ja też ma sukienkę do której potrzebowałabym silikonowych ramiączek. Łatwo wam mówić, że lepiej kupić biustonosz bez ramiączek, ale ja mam duży biust (naprawdę duży cry) i trudno będzie i mi znaleźć taki biustonosz. Ale postaram się.
    • sexy_girl Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 19.06.11, 20:47
      nie są modne. teraz jak np mam czerwoną sukienkę to normalnie ubierasz czerwony stanik i masz czerwone ramiączka a jak nie to specjalny stanik bez ramiączek .
      • mikessa Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 19.06.11, 21:36
        Nie, nie są modne i mi się nie podobają. Jak masz taką skukienkę to musisz miec stanik bez ramiączek ^^
        • karolinke13 Re: karolinke13 25.06.11, 17:24
          nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • sandy Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 25.06.11, 21:06
      Dla mnie silikonowe ramiączka są straszne i wyglądają tandetnie. Już wolę kupić porządny stanik bez ramiączek który nie będzie się zsuwał niż mieć takie ramiączka. Jeżeli chodzi o bokserki to mam stanik z ramiączkami które można odpiąć i skrzyżować lub taki który już ma takie ramiączka
    • saguaro Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 28.06.11, 10:21
      Już się nie nosi silikonowych ramiaczek od kilku lat, kup biustonosz którym ma odpinane ramiaczka
    • mari86 Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 28.06.11, 21:54
      Nie chodzi o modę, ale o to, że wyglądają strasznie, więc najlepiej je wyrzuć. Najlepiej kup stanik bez ramiączek. Jednak musi być specjalny, bo jeśli kupisz zwykły i odepniesz ramiączka, będzie ci opadać i nie podoła ciężarowi piersi. Kiedy ubieram bokserkę, zapinam ramiączka na krzyż wink
      • answer ? 07.07.11, 21:01
        Co cie obchodzi czy RAMIĄCZKA OD STANIKA są modne czy nie?? ? nie wyglądają super świetnie, więc lepiej kup biustonosz typu " bardotka" bez ramiączek
        • rathbone Re: ? 08.07.11, 23:37
          naprawde myslisz ze ktos bedzie zwracal uwage na to ze ramiaczka od stanika nie sa modne, boze jak mozna sie przejmowac takimi rzeczami?
    • vickivictoria Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 09.07.11, 15:32
      nie,nie,nie lepsze są te w jaskrawych kolorach albo klasyczne czarne byle nie białe
    • gorzata.14 Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 10.07.11, 13:13
      Nie przejmuj się czy są modne czy nie. Do sukienki na ramiączka po prostu nie wypada że ramiączka od stanika wystawały. Ja do bokserki nie nosze silikonowych jak mam stanik taki kolor co bluzkę ale jeśli nie to nosze silikonowe żeby nie wyglądało to głupio.
    • czarna_kredka Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 10.07.11, 13:18
      Dziewczyno,co Ty tak się przejmujesz co modne co nie.Ważne by CI się podobało.Silikonowe ramiączka nie są zbyt wygodne,ale jak się dobierze dobre to są ok.Ja noszę do sukienek smile
    • nimfla Re: Sylikonowe ramiączka są modne czy nie ? 12.07.11, 08:19
      Jak dla mnie są tandetne. Nie lepiej kupić sobie dobry biustonosz, który bez pomocy ramiączek utrzyma biust?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka