Dodaj do ulubionych

certyfikat ecdl

10.06.11, 22:05
Hej ! Czy ktoś z was zdawał certyfikat ecdl?
Obserwuj wątek
    • alice087 _____________________________ 11.06.11, 12:37
      nie...
    • paliraga Re: certyfikat ecdl 11.06.11, 13:08
      to jest ten certyfikat z języka angielskiego (tak jakby) , bo jeśli tak- to mojej koleżanki siostra zdawała, ale zabrakło jej 3 punktów czy coś takiego i go nie dostała. Koleżanka mówiła, że rodzice byli strasznie źli, bo ten egzamin na certyfikat jest drogi, bo kosztuje około 500zł. A przynajmniej tak mi mówiła.. Jeśli chodzi Ci o ten certyfikat to mogę się o coś podpytać wink kiss
      • elusive16 Re: certyfikat ecdl 11.06.11, 13:33
        Certyfikat ECDL to dokument potwierdzający znajomość i umiejętności posługiwania się Microsoft Office i podstawy informatyki, z tego co pamiętam to chyba było 7 egzaminów, każdy z innego programu, wszystkie bardzo proste, zdawałem kilka lat temuwink.
        • karolka03 Re: certyfikat ecdl 11.06.11, 17:23
          Dzięki smile Ja mam nadzieje, że zdam po wakacjach, bo z tego co czytałam, to chyba dla każdego wieku (w tym roku ide do liceum).
      • karolka03 Re: certyfikat ecdl 11.06.11, 19:06
        paliraga napisał(a):

> to jest ten certyfikat z języka angielskiego (tak jakby) , bo jeśli tak- to moj
        > ej koleżanki siostra zdawała, ale zabrakło jej 3 punktów czy coś takiego i go n
        > ie dostała. Koleżanka mówiła, że rodzice byli strasznie źli, bo ten egzamin na
        > certyfikat jest drogi, bo kosztuje około 500zł. A przynajmniej tak mi mówiła..
        > Jeśli chodzi Ci o ten certyfikat to mogę się o coś podpytać wink kiss

Dzięki, ale to nie z angielskiego tylko z informatyki.
        • paliraga Re: certyfikat ecdl 12.06.11, 14:39
          aa, no tak, nazwy mi sie pomyliły scianascianasciana ale może na przyszlość się przyda : ))
          • karolka03 Re: certyfikat ecdl 12.06.11, 15:39
            Spoko, dzięki za odpowiedź smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka