Dodaj do ulubionych

Ukrywacie coś przed rodzicami?

• ladies_frutti Żartujesz sobie? 19.06.11, 16:17
      Pytanie jest, co oni o mnie wiedzą. Nie zwierzam im się, bo po co? Gdyby wiedzieli jaka jestem naprawdę, nie wypuszczali, by mnie z domu. Już matka mojej znajomej wie o mnie więcej, ba, mam z nią lepsze relacje niż ze swoją. Czemu? Ponieważ nie wydziera się na mnie na każdym kroku, wie, że palę i zachowuje to dla siebie, a nie biega do mojej rodzicielki czy mnie obgaduje, mogę z nią pogadać o wszystkim.
    • ann_rock ... a jak inaczej? wszystko mówić?! haha 19.06.11, 16:19
    • miley0397 Oczywiście 19.06.11, 16:20

Moi rodzice myślą, że mnie bardzo dobrze znają big_grin
      Mam wiele tajemnic o których nie mówię rodzicom devil
    • frutella_xd Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 16:26
      Kilka rzeczy i faktów ;p. Na przykład to, że czasami palę i żyletkę w pudełku z biżuterią...
      • aszken JASNE :D 19.06.11, 16:37
        oczywiście,że tak - heeloooł serce
        nie muszą wszystkiego wiedzieć: o czym piszę,rozmawiam, co robię.. niech znają mnie z tej dobrej strony, a co big_grin
    • corba 19.06.11, 16:47
      tak. wiele rzeczy...
    • alka100 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 17:02
      Moi rodzice nie wiedzą dużo rzeczy,bo nie mają czasu i nie chcę im mówić np. o tym, że kocham mojego przyjaciela i NIGDY się o tym nie dowiedzą
    • justine1495 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 17:03
      Pytanie raczej, co im mówię...Nie no, dużo tego jest. Zdrowsi są jak nie znają wielu szczegółów z mojego życia. big_grin
    • adela69 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 17:03
      Oczywiście! A po co rodzice mają o wszystkim wiedzieć? Trzeba jakąś część swojego życia - prywatną część zostawić tylko dla siebie.smile
    • phoebe124 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 17:07
      Tak^^
      • sara297 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 17:14
        no jasne, dużo rzeczy nie mówię rodzicom.
    • sylwia714 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 17:26
      Im mniej wiedzą moi rodzice tym lepiej. Każdy ma prawo do prywatności.
    • saan Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 17:29
      ja ukrywam kolczyka w języku i w pępku: )..
    • zuzka11 Owszem ;) 19.06.11, 17:34
      Oczywiście , że mam sekrety , o których wiedzą moje zaufane koleżanki z klas . Jednak nawet im nie mówię wszystkiego wink .
      • hanisiaa /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ 19.06.11, 17:48
        Oj, przed mamą mówię o wszystkich problemach . A przy tacie, hm, czuję się bardziej komfortowo z mamą, bo kobieta z kobietą się lepiej dogadają, proste smile
        Nie mówię im, że prowadzę photobloga i mam profil na kotku, bo photoblog to mój pamiętnik ze zdjęciami, a profil na kotku to mój drugi dom ; ) .
    • kupmiciastko Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 17:50
      ooooj tak. lepiej, żeby nie wiedzieli o niektórych rzeczach... ;p
    • wyka88 rerere Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 17:51
      nom pewnie ... co to ja jestem też mam swój świat !!
      ja ukrywam prawie wszystko... moi rodzice w 60% procentach mnie nie znają cool
      to że np. się maluję, ze chodzę co 2 dzień na wagary, że jestem strasznie zboczona tongue_out
      ze mam chłopaka (ktorego bardzooo kocham)
      itp. suspicious
    • mileylovato Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:01
      Ja moim też o tym nie mówiłam! W ogóle oni nie wiedzą, że jest coś takiego, jak Koek.pl
      Wiele rzeczzy przed nimi ukrywam, np. przed moją mamą to, że ja i moja najlepsza przyjaciółka nie jesteśmy już najlepszymi przyjaciółkami. Mojej mamie po prostu się wydaje, że zawsze będziemy BBF.
    • marta2411 Tak,owszem- trampolina 19.06.11, 18:02
      Ja tylko to że z bratem zepsułam trampolinę , którą dostałam od cioci na komunię.In nie mogę skakaćcryingcrying
    • aguu1302 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:05
      Coś tam się na pewno znajdzie xD
      Nie pamiętam teraz za bardzo, ale parę rzeczy takich jest tongue_out
    • rubber Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:18
      sporo ;d np. o chłopaku !!
    • paatryycjaa Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:20
      Nic im praktycznie nie mówię, nie zwierzam się..
      No cóż, tak to już jest.
    • bbincomplete Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:26
      Jestem osobą szczerą i staram się nic nie ukrywać przed rodziną. Jednak jak każdy mam swoje, małe sekrety o których dzielę się z przyjaciółką albo i trzymam w sobie. Ale są to drobnostki, jak dla przykładu zła ocena w szkole czy problemy sercowe. tongue_out
      • julie.love Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:46
        Hmmm...staram się być z mamą szczera, choć nieraz się kłócimy i często na siebie wkurzamy to i tak doceniam to, że mam mamę, mogę się z nią zobaczyć, pogadać. Niektórzy nie mają takiej możliwości. Moja mama to moja najlepsza przyjaciółka. Wstydzę się z nią pogadać o chłopakach, ale kiedy idzie co do czego to i tak mówię. Ale na przykład nie wie, że zakochałam się w chłopaku mojej byłej przyjaciółki.
        • cytruus Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:50
          matka nie wie wielu rzeczy o mnie. nie wie kiedy sie zabujam itp. XD
    • morelka227 Wiele rzeczy xD 19.06.11, 18:42
      Dzięki temu jeszcze żyję na wolności big_grin
    • elena_95 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:51
      ja ukrywam wiele rzeczy...rzadko się z nimi dzielę czymkolwiek, bo nie czuję takiej potrzeby, żeby to robić.tongue_out
      • solarka Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 21:01
        Oczywiście ;p. Tylko 'ukrywanie' to chyba złe słowo, oni po prostu niektórych rzeczy nie wiedzą. Uważam, że rodzice o pewnych sprawach nie powinni słyszeć.
        Ale jeśli mam wymienić to pare z nich:
        -na ostatniej 18 spróbowałam alkoholu
        -z większości większych imprez wracam nad ranem, jesli śpię u mojej koleżanki
        -rodzice nie wiedzą też jaki kontakt mam z chłopakami (oczywiście jeśli chodzi o ten kontakt to też bez przesady)
        -z paru lekcji sobie uciekłam
        i jeszcze takich dużo by się znalazło
        To nie są absolutnie złe rzeczy, ale po co mojej mamie czy tam mojemu tacie to wiedzieć?;d
    • ashley141 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:52
      ja chyba nie mam takich sekretów winkserce
    • rudziana Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:59
      Moi rodzice np. nie wiedza ze mam swój pamietnik, w ktorym zapisuje wszystko..big_grin<br />
      Nie wiedza wielu rzeczy, bo im nie mowie..<br />
    • elena1 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 19:16
      ja ukrywam przed rodzicami moje imprezy w których uczestniczy alkohol papierosy itp.
      • jonas1139 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 19:20
        duzo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka