ladies_frutti Żartujesz sobie? 19.06.11, 16:17 Pytanie jest, co oni o mnie wiedzą. Nie zwierzam im się, bo po co? Gdyby wiedzieli jaka jestem naprawdę, nie wypuszczali, by mnie z domu. Już matka mojej znajomej wie o mnie więcej, ba, mam z nią lepsze relacje niż ze swoją. Czemu? Ponieważ nie wydziera się na mnie na każdym kroku, wie, że palę i zachowuje to dla siebie, a nie biega do mojej rodzicielki czy mnie obgaduje, mogę z nią pogadać o wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
miley0397 Oczywiście 19.06.11, 16:20 Moi rodzice myślą, że mnie bardzo dobrze znają Mam wiele tajemnic o których nie mówię rodzicom Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 16:26 Kilka rzeczy i faktów ;p. Na przykład to, że czasami palę i żyletkę w pudełku z biżuterią... Odpowiedz Link Zgłoś
aszken JASNE :D 19.06.11, 16:37 oczywiście,że tak - heeloooł nie muszą wszystkiego wiedzieć: o czym piszę,rozmawiam, co robię.. niech znają mnie z tej dobrej strony, a co Odpowiedz Link Zgłoś
alka100 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 17:02 Moi rodzice nie wiedzą dużo rzeczy,bo nie mają czasu i nie chcę im mówić np. o tym, że kocham mojego przyjaciela i NIGDY się o tym nie dowiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
justine1495 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 17:03 Pytanie raczej, co im mówię...Nie no, dużo tego jest. Zdrowsi są jak nie znają wielu szczegółów z mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
adela69 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 17:03 Oczywiście! A po co rodzice mają o wszystkim wiedzieć? Trzeba jakąś część swojego życia - prywatną część zostawić tylko dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
sara297 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 17:14 no jasne, dużo rzeczy nie mówię rodzicom. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia714 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 17:26 Im mniej wiedzą moi rodzice tym lepiej. Każdy ma prawo do prywatności. Odpowiedz Link Zgłoś
saan Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 17:29 ja ukrywam kolczyka w języku i w pępku: ).. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka11 Owszem ;) 19.06.11, 17:34 Oczywiście , że mam sekrety , o których wiedzą moje zaufane koleżanki z klas . Jednak nawet im nie mówię wszystkiego . Odpowiedz Link Zgłoś
hanisiaa /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ 19.06.11, 17:48 Oj, przed mamą mówię o wszystkich problemach . A przy tacie, hm, czuję się bardziej komfortowo z mamą, bo kobieta z kobietą się lepiej dogadają, proste Nie mówię im, że prowadzę photobloga i mam profil na kotku, bo photoblog to mój pamiętnik ze zdjęciami, a profil na kotku to mój drugi dom ; ) . Odpowiedz Link Zgłoś
kupmiciastko Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 17:50 ooooj tak. lepiej, żeby nie wiedzieli o niektórych rzeczach... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
wyka88 rerere Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 17:51 nom pewnie ... co to ja jestem też mam swój świat !! ja ukrywam prawie wszystko... moi rodzice w 60% procentach mnie nie znają to że np. się maluję, ze chodzę co 2 dzień na wagary, że jestem strasznie zboczona ze mam chłopaka (ktorego bardzooo kocham) itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylovato Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:01 Ja moim też o tym nie mówiłam! W ogóle oni nie wiedzą, że jest coś takiego, jak Koek.pl Wiele rzeczzy przed nimi ukrywam, np. przed moją mamą to, że ja i moja najlepsza przyjaciółka nie jesteśmy już najlepszymi przyjaciółkami. Mojej mamie po prostu się wydaje, że zawsze będziemy BBF. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2411 Tak,owszem- trampolina 19.06.11, 18:02 Ja tylko to że z bratem zepsułam trampolinę , którą dostałam od cioci na komunię.In nie mogę skakać Odpowiedz Link Zgłoś
aguu1302 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:05 Coś tam się na pewno znajdzie xD Nie pamiętam teraz za bardzo, ale parę rzeczy takich jest Odpowiedz Link Zgłoś
rubber Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:18 sporo ;d np. o chłopaku !! Odpowiedz Link Zgłoś
paatryycjaa Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:20 Nic im praktycznie nie mówię, nie zwierzam się.. No cóż, tak to już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bbincomplete Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:26 Jestem osobą szczerą i staram się nic nie ukrywać przed rodziną. Jednak jak każdy mam swoje, małe sekrety o których dzielę się z przyjaciółką albo i trzymam w sobie. Ale są to drobnostki, jak dla przykładu zła ocena w szkole czy problemy sercowe. Odpowiedz Link Zgłoś
julie.love Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:46 Hmmm...staram się być z mamą szczera, choć nieraz się kłócimy i często na siebie wkurzamy to i tak doceniam to, że mam mamę, mogę się z nią zobaczyć, pogadać. Niektórzy nie mają takiej możliwości. Moja mama to moja najlepsza przyjaciółka. Wstydzę się z nią pogadać o chłopakach, ale kiedy idzie co do czego to i tak mówię. Ale na przykład nie wie, że zakochałam się w chłopaku mojej byłej przyjaciółki. Odpowiedz Link Zgłoś
cytruus Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:50 matka nie wie wielu rzeczy o mnie. nie wie kiedy sie zabujam itp. XD Odpowiedz Link Zgłoś
elena_95 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:51 ja ukrywam wiele rzeczy...rzadko się z nimi dzielę czymkolwiek, bo nie czuję takiej potrzeby, żeby to robić. Odpowiedz Link Zgłoś
solarka Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 21:01 Oczywiście ;p. Tylko 'ukrywanie' to chyba złe słowo, oni po prostu niektórych rzeczy nie wiedzą. Uważam, że rodzice o pewnych sprawach nie powinni słyszeć. Ale jeśli mam wymienić to pare z nich: -na ostatniej 18 spróbowałam alkoholu -z większości większych imprez wracam nad ranem, jesli śpię u mojej koleżanki -rodzice nie wiedzą też jaki kontakt mam z chłopakami (oczywiście jeśli chodzi o ten kontakt to też bez przesady) -z paru lekcji sobie uciekłam i jeszcze takich dużo by się znalazło To nie są absolutnie złe rzeczy, ale po co mojej mamie czy tam mojemu tacie to wiedzieć?;d Odpowiedz Link Zgłoś
ashley141 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:52 ja chyba nie mam takich sekretów Odpowiedz Link Zgłoś
rudziana Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 18:59 Moi rodzice np. nie wiedza ze mam swój pamietnik, w ktorym zapisuje wszystko..<br /> Nie wiedza wielu rzeczy, bo im nie mowie..<br /> Odpowiedz Link Zgłoś
elena1 Re: Ukrywacie coś przed rodzicami? 19.06.11, 19:16 ja ukrywam przed rodzicami moje imprezy w których uczestniczy alkohol papierosy itp. Odpowiedz Link Zgłoś