Dodaj do ulubionych

Toletujecie ludzi innej orientacji?

• hito Re: yup. 10.07.11, 19:07
      toleruję. mam wielu bi/homoseksualnych znajomych, wśród nich są zarówno dziewczyny, jak i chłopaki. i nie widzę powodu, dla którego miałabym ich traktować inaczej. sama również jestem biseksualna. zaś osoby, które odsuwają się od takich ludzi, mówią 'ja się ciebie boję' lub generalnie okazują im niechęć, są po prostu żałośni. wiem, bo kilka razy zdarzyła mi się taka sytuacja. i uwierzcie, to nie jest miłe...
    • jb.0la Re: Toletujecie ludzi innej orientacji? 10.07.11, 19:32
      Oczywiście. To normalni ludzie, tacy jak hetero. jestem jedynie przeciwko adaptowaniu dzieci przez pary homoseksualne. Tyle. wink
      • szalona12345 Re: Toletujecie ludzi innej orientacji? 11.07.11, 02:18
        Toleruję w końcu to też są ludzie wink
        Tak samo jak jb.0la - jestem przeciwko adoptacji przez pary homoseksualne .
    • gumis114 Re: Toletujecie ludzi innej orientacji? 12.07.11, 13:12
      >kliknij< wink
    • alexis69 toleruję. 12.07.11, 15:33
    • pauliska1212 Re: Toletujecie ludzi innej orientacji? 13.07.11, 00:44
      ja tam nic do nich nie mam, niech się hajtają, ale prawa do adpocji miec nie powinni.
      takie jest moje zdanie ; p
      • majka04 toleruję. 13.07.11, 10:12
        toleruję, ale uważam, że takie pary jednak nie powinny mieć dzieci. dzieci par homoseksualnych mogą mieć spaprane życie przez takich, którzy nie tolerują gejów i lesbijek .
    • tamarusia Re: Toletujecie ludzi innej orientacji? 13.07.11, 13:50
      Ja jestem tolerancyjna i mi to nie przeszkadza
    • klaudia_25 Hmm 13.07.11, 14:06
      Tak, chyba tak
    • trzy Re: Toletujecie ludzi innej orientacji? 13.07.11, 19:29
      Toleruję ale nie popieram.. a i nie zgadzam się na adopcje i wychowywanie dzieci przez homoseksualistów..
    • wercia321 Re: Toletujecie ludzi innej orientacji? 13.07.11, 19:35
      Tak toleruję. Ci ludzie są tacy sami jak my tylko innej orientacji i nie powinno się ich odrzucac
    • pwe Re: Toletujecie ludzi innej orientacji? 13.07.11, 19:46
      mi są obojętni aby nie adoptowali dzieciangry
    • stranger17 Re: Toletujecie ludzi innej orientacji? 13.07.11, 19:58
      To samo co ty. To normalni ludzie, jak wszyscy. Też nie wiem dlaczego nie mogą brać ślubu.. Kościół jest serio porąbany.. <
    • kamila_1355 bez przesady. xd 13.07.11, 20:03
      homoseksualiści nie powinni brać ślubów,ani adoptować dzieci. powinni podpisywać pismo,że żyją razem w związku jako para homoseksualna i mieć wspólne rozliczenie majątkowe. xd
    • kotek.bieberka Re: Toletujecie ludzi innej orientacji? 22.07.11, 19:44
      Toleruje oprócz homoseksualistów -.-*
      Po prostu nienawidze tych ludzi i uważam, że nie powinni mieć dzieci.
      • kotek.bieberka Re: Toletujecie ludzi innej orientacji? 22.07.11, 19:46
        + uważam, że homoseksualistów powinno sie leczyć, bo oni mają coś nie tak w główce sciana
        • kotek.bieberka Re: Toletujecie ludzi innej orientacji? 22.07.11, 19:50
          ++ sory, że to już mój trzeci post -.-*

hahahahahahah, nie no nie moge z niektórych osób tutaj <lol6483637598>, teraz wszyscy bd tu wypisywać, że tolerują pedałów i lesby, bo nie chcą żeby po nich jechali, hahahahahahhaha, żałosne -.-*
          • lilii_95 kotek.bieberka 22.07.11, 19:53
            spokojnie. kiedyś z tego wyrośniesz... lub nie ;c
            • kotek.bieberka Re: kotek.bieberka 22.07.11, 19:58
              hahahah, że niby z czego ? <lol2>
              z tego, że nie toleruje dwóch lizających sie na ulicy kolesi, albo lasek ? sciana
              śmieszna jesteś -.-*
              • bouche2 Re: kotek.bieberka 22.07.11, 20:07
                każdy ma prawo do miłości.
                jedyne co by mi przeszkadzało to możliwość adopcji przez pary homoseksualne, temu jestem absolutnie przeciwna.
              • mohito_ . 22.07.11, 20:09
                Osobiście nie mam nic przeciwko gejom i lesbijkom, nie potępiam ich, ale nie uważam żeby było to normalne. Jedyne czego nie chce, to tego aby mogli adoptować dzieci.
                • miqusia Re: . 27.07.11, 23:36
                  Nie mam kompletnie, nie odgraniczam. Nawet głupio w mojej głowie brzmi "to przecież też ludzie". Też? Ludzie. Zwyczajnie ;p
                  Tylko nie lubię robienia afery ze swojej orientacji, parady i takie tam.
                  Gej =/= pedał i tak dalej
    • karolcika2205 Re: Toletujecie ludzi innej orientacji? 29.07.11, 00:17
      Toleruję.
      • jonasfan Re: Toletujecie ludzi innej orientacji? 29.07.11, 00:30
        Dopóki nie znałam ludzi innej orientacji, myślałam, że toleruje ich w 100%. Ale kiedy poznałam dziewczyne, która jest lesbijką, to nie traktowałam jej jak odmieńca, tylko dziwnie czułam się w jej towarzystwie, a tym bardziej, że mówiła mi różnie nie przyjemnie rzeczy. Zaczęłam jej unikać, ale ona stała się jeszcze gorasza, pisała, dzwoniła itp. Wkońcu miałam tego dość i porozmawiałam z nią i zapytałam o co jej chodzi. Wyjaśniłysmy sobie wszystko i na tym się skończyło.
        Więc nie toleruje ich w 100%, przez tą całą histore, ale uważam, że mają prawo tak jak każdy do miłości. A co do tego ślubu to to jest nie zgodnie z religią i to wszystko dla tego xd

Pozdrawiam ;*
        Jonasfan
    • mweezy . 29.07.11, 00:25
      Oczywiście, takie pary powinny być akceptowane i powinny mieć możliwość zawierania związków małżeńskich. Aczkolwiek uważam, że nie powinny mieć dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka